Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα κορίτσια!

Φχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Ειδατε; Η Α Ρ Ι Α ΝΑ ΡΑ μας το κανε το θαύμα της. Μέχρι και η κόρη μου φώναζε γκολ, αγιανάρα!

eleni_k χρονια πολλά! Να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!! Ελπίζω κι εγώ να τα λέμε γιατί κι εγώ της ίδιας τακτικής είμαι λόγω του ότι χάλασε το pc στο σπίτι και μπαίνω μόνο από τη δουλειά. Αχχ δυσκολοι καιροι ρε παιδιά για να χαλάνε τέτοια πράγματα..

Λοιπόν κοριτσάκια είμαι λίγο φτιαγμένη γιατί μόλις γύρισα από το ΙΚΑ.Είχα κανει αίτηση για επιστροφή εισφορών λόγω κύησης τον Ιούνιο. Η απάντηση βέβαια αρνητική. ''Ακόμη εξετάζω τις αιτήσεις Απριλίου!!!''

Τι κράτος έχουμε ρε γμτ;

Αν είναι να σου τα πάρουνε όλη η διαδικασία γίνεται στο αψε σβήσε. Αν είναι να σου δώσουν όμως..περάστε την 1η του μηνός..

Sorry για την φλυαρία μου αλλά σε σκάνε ρε παιδιά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορίτσια!

Φχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Ειδατε; Η Α Ρ Ι Α ΝΑ ΡΑ μας το κανε το θαύμα της. Μέχρι και η κόρη μου φώναζε γκολ, αγιανάρα!

eleni_k χρονια πολλά! Να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!! Ελπίζω κι εγώ να τα λέμε γιατί κι εγώ της ίδιας τακτικής είμαι λόγω του ότι χάλασε το pc στο σπίτι και μπαίνω μόνο από τη δουλειά. Αχχ δυσκολοι καιροι ρε παιδιά για να χαλάνε τέτοια πράγματα..

Λοιπόν κοριτσάκια είμαι λίγο φτιαγμένη γιατί μόλις γύρισα από το ΙΚΑ.Είχα κανει αίτηση για επιστροφή εισφορών λόγω κύησης τον Ιούνιο. Η απάντηση βέβαια αρνητική. ''Ακόμη εξετάζω τις αιτήσεις Απριλίου!!!''

Τι κράτος έχουμε ρε γμτ;

Αν είναι να σου τα πάρουνε όλη η διαδικασία γίνεται στο αψε σβήσε. Αν είναι να σου δώσουν όμως..περάστε την 1η του μηνός..

Sorry για την φλυαρία μου αλλά σε σκάνε ρε παιδιά!

Κι εγώ έχω κάνει τον Απρίλιο, αλλά δεν μου δίνουν επιστροφή γιατί οφείλει εισφορές η εταιρία μου!

Μεταγενέστερες εισφορές βέβαια, αλλά αυτό δεν τους ενδιαφέρει.

Πάλι εγώ θα την πληρώσω. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ έχω κάνει τον Απρίλιο, αλλά δεν μου δίνουν επιστροφή γιατί οφείλει εισφορές η εταιρία μου!

Μεταγενέστερες εισφορές βέβαια, αλλά αυτό δεν τους ενδιαφέρει.

Πάλι εγώ θα την πληρώσω. :(

Και τι σχέση έχουν οι μεταγενέστερες εισφορές; Εσύ το ζητάς για το συγκεκριμένο διάστημα. Καλά ε; Μιλάμε το θέατρο του παραλόγου!!

4Suap3.png

Και τι σχέση έχουν οι μεταγενέστερες εισφορές; Εσύ το ζητάς για το συγκεκριμένο διάστημα. Καλά ε; Μιλάμε το θέατρο του παραλόγου!!

Mε τη λογική αφού χρωστάτε στο ΙΚΑ (η εταιρία) εισφορές ΔΕΝ επιστρέφονται.

Ενώ μιλάμε για δικές μου εισφορές από πέρσι!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Mε τη λογική αφού χρωστάτε στο ΙΚΑ (η εταιρία) εισφορές ΔΕΝ επιστρέφονται.

Ενώ μιλάμε για δικές μου εισφορές από πέρσι!!!

Ρε συ τις εισφορες αυτες δεν τις πλήρωσε ο εργοδότης σου αλλά ο ΟΑΕΔ. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Αφορά το 6μηνο της πετραλιά.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ρε συ τις εισφορες αυτες δεν τις πλήρωσε ο εργοδότης σου αλλά ο ΟΑΕΔ. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Αφορά το 6μηνο της πετραλιά.

Όχι για το 12μηνο μετά την γέννα λέμε.

Επειδή εγώ πήρα 6μηνο, μέχρι να φτάσει 12 μήνες το μωρό, δικαιούμαι λιγότερες εισφορές. Δηλαδή υπόλοιπο 4 μήνες περίπου που πληρώνονταν οι κανονικές εισφορές, αφού τους 6 μήνες (8 μαζί με το πρώτο 2μηνο) ΔΕΝ δούλευα και κάλυπτε ο ΟΑΕΔ.

Κατάλαβες ή σε μπέρδεψα; Είναι για ένα νόμο που λέει χαμηλότερες εισφορές σε μητέρες μέχρι τους 12 μήνες του παιδιού. Αλλά αναδρομικά εγώ δικαιούμαι επιστροφή για 4 μήνες, γιατί ψηφίστηκε αργότερα ο νόμος.

Οπότε κάνεις αίτηση στο ΙΚΑ.

Αλλά η εταιρία μου χρωστάει τους τελευταίους 3-4 μήνες στο ΙΚΑ, ενώ μιλάμε για περσινές εισφορές που θέλω εγώ επιστροφή.

Τέσπα, μύλος. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Επειδή εγώ πήρα 6μηνο, μέχρι να φτάσει 12 μήνες το μωρό, δικαιούμαι λιγότερες εισφορές. Δηλαδή υπόλοιπο 4 μήνες περίπου που πληρώνονταν οι κανονικές εισφορές, αφού τους 6 μήνες (8 μαζί με το πρώτο 2μηνο) ΔΕΝ δούλευα και κάλυπτε ο ΟΑΕΔ.

Κατάλαβες ή σε μπέρδεψα; Είναι για ένα νόμο που λέει χαμηλότερες εισφορές σε μητέρες μέχρι τους 12 μήνες του παιδιού. Αλλά αναδρομικά εγώ δικαιούμαι επιστροφή για 4 μήνες, γιατί ψηφίστηκε αργότερα ο νόμος.

Αλλά η εταιρία μου χρωστάει τους τελευταίους 3-4 μήνες στο ΙΚΑ, ενώ μιλάμε για περσινές εισφορές που θέλω εγώ επιστροφή.

Μύλος δεν θα πεις τίποτα..

Αμα βγάλεις άκρη πε με κι εμενα!

Παρεπιπτόντως σε ποιον παιδικό περάσατε και πως τα πάτε;

4Suap3.png

Μύλος δεν θα πεις τίποτα..

Αμα βγάλεις άκρη πε με κι εμενα!

Παρεπιπτόντως σε ποιον παιδικό περάσατε και πως τα πάτε;

Καραμελίτσα.

Μια χαρά προσαρμόστηκε, μέχρι τις 3.30-3.45 κάθεται απ' το πρωί.

Μόνο που ακόμα κλαίει το πρωί όταν με αποχωρίζεται και μου μαυρίζει την ψυχή ο γαϊδαράκος. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καραμελίτσα.

Μια χαρά προσαρμόστηκε, μέχρι τις 3.30-3.45 κάθεται απ' το πρωί.

Μόνο που ακόμα κλαίει το πρωί όταν με αποχωρίζεται και μου μαυρίζει την ψυχή ο γαϊδαράκος. :(

Mπράβο στον μικρούλη!!

Εμένα το σταμάτησε το πρωϊνο το κλάμα από τότε που έρχεται και την παίρνει το σχολικό. Αλλά η κιουρία δεν κάθεται μετα τις 1:30 - 2:00. Νυστάζει, οπότε τρέχα παππού να την πάρεις!

4Suap3.png

Mπράβο στον μικρούλη!!

Εμένα το σταμάτησε το πρωϊνο το κλάμα από τότε που έρχεται και την παίρνει το σχολικό. Αλλά η κιουρία δεν κάθεται μετα τις 1:30 - 2:00. Νυστάζει, οπότε τρέχα παππού να την πάρεις!

Δεν έχει άλλη επιλογή ο δικός μου, οπότε .. :tongue:.

Άσε, εμάς δεν είχε θέσεις στο σχολικο και ξεπατώνομαι εγώ κάθε πρωί να τον πάω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κορίτσια, σας έχασα....τι είναι αυτό που λέτε; Επιστροφή εισφορών; Γίνεται να μου πειτε τι είναι;:?:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κορίτσια, σας έχασα....τι είναι αυτό που λέτε; Επιστροφή εισφορών; Γίνεται να μου πειτε τι είναι;:?:

Δεν αφορά εσένα καλό μου, τώρα ήδη εφαρμόζεται ο νόμος.

Αφορούσε εμάς που ήμασταν στην περίοδο που άλλαξε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν έχει άλλη επιλογή ο δικός μου, οπότε .. :tongue:.

Άσε, εμάς δεν είχε θέσεις στο σχολικο και ξεπατώνομαι εγώ κάθε πρωί να τον πάω.

Ωχχ!! Το πρωϊνό είναι μεγάλο μανίκι. Τι ώρα το πηγαίνεις το καημενούλι; Καλά συγνώμη 1 δρομολόγιο βγάζουν μόνο και δεν έχει θέση; Ή μήπως επειδη εισαι με το πρόγραμμα ''δυσκολεύονται'' να εξυπηρετήσουν;

4Suap3.png

Ωχχ!! Το πρωϊνό είναι μεγάλο μανίκι. Τι ώρα το πηγαίνεις το καημενούλι; Καλά συγνώμη 1 δρομολόγιο βγάζουν μόνο και δεν έχει θέση; Ή μήπως επειδη εισαι με το πρόγραμμα ''δυσκολεύονται'' να εξυπηρετήσουν;

Στο πρόγραμμα δεν πρόσφεραν μετακίνηση.

Ζήτησα εγώ, να την πληρώνω, αλλά κλείσανε θέσεις από Ιούνιο. Έχουν δρομολόγια, αλλά έχουν και παιδάκια.

Δεν μπορώ να πω κάτι, απ' τη στιγμή που δεν το πρόσφεραν εξαρχής.

Άσε, είναι 3 στάσεις σε - γεμάτο συνήθως - αστικό, ή με τα πόδια, όλο ανηφόρα, προς Πυλαία.

Μια γυμναστική την κάνω πρωινιάτικα.

ΚΑΙ - εκτός των άλλων - έχω και 4 μήνες χαλασμένο το ασανσέρ και μένω στον 3ο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αφορά μανούλες του '08 και του '09 οπότε μην σε ανυσηχεί καθόλου

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...