Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερουδια και καλη εβδομαδα!!!!

ελενη μου τι σπασιμο ηταν αυτο κοριτσακι μου....γραψτους ομως απο δω και περα δεν λεει να σπανε εσενα τα νευρα σου χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος και οι υπολοιποι να ειναι στην κοσμαρα τους!!!! το ξερεις αυτο που λενε οτι καμια φορα ο καλος καλο δεν βλεπει???? δεν πειραζει ομως γιατι μονο αν παθεις μαθαινεις...οποτε ξερεις τι πρεπει να κανεις απο εδω και περα....δυστιχως του συγγενεις δεν τους διαλεγουμε!!!

καλημερα και παλι σε ολες παστακια μαεστρια κουφετακι κισα ελενακι σε ολες πολλα φιλια

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου,σημερα ειμαι καλυτερα δενε χω και πολυ αιμα,ειναι πιο πολυ ροζ...βεβαια παιρνω χαπακια και ειμαι ταβλα μονο για τουαλετα σηκωνομαι...ευτυχως εχω μια κυρια που ειναι με την μικρη τα πρωινα οταν δουλευα και την κρατησα και τωρα και με βοηθαει(κανει και δουλειες ευτυχως)και τα απογευματα ερχετε η μαμα μου...εσεις τι κανετΕ???

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

κουραγιο αγγελικουλα στον μεγαλο μου ημουν δυο μηνες οριζοντιομενη οχι καθηστη αλλα σε πληρης κλινη μονο για τουαλετα σηκωνομουν και τωρα ειναι 17χρονων μουλαρι!!!!κορες παλι σας ευχαριστω,ευτυχως που δεν πολυ καταλαβαινει το πουλακι μου γτ δεν ειχα φετο ορεξη για πολλα πολλα δηλ.οτι ψιλοτζερζελο το χαρηκε το σκατουλι μου.του χρονου που θα μαστε ολοι κλ θα πηγαινει και προνηπια θα του καμω ενα παρτυ ζουπερ ολες να ρθειτε να γινει χαμοοοοοοοοοοος

921477wc2fyvv2y2.gif

kalhmera koyklew!η μουντιζαλ δεν κανεικαι πολλα σε μας και το ντεπον το φτυνει ειτε με το κουταλι ειτε με τη συριγγα...ατιμο θηλυκο ποιον εμοιαξε???αχαχαχαελενη ακομη γελαω δηλαδη τι να πω!αχαχαχαχαΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡ ΑΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΤΗς ΜΑΓΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙΚΑΙ ΣΠΑΡΑΞΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥ ςΠΟΝΕΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ!ΕΣΕΙς ΤΙ ΝΕΑ????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλησπέρες...

σήμερα έμεινα σπίτι, δεν μπορώ να κουνηθώ από μέση... Και δεν μπορούσε να έρθει ο γιατρός σπίτι, δεν ξέρω τι θα κάνω το απόγευμα. Δεν "μπορώ" να κρεβατωθώ τώρα, είναι η ακαταλληλότερη περίοδος αυτή. Η Μυρτώ παραπονέθηκε πάλι σήμερα για το αυτί της, ΕΛΕΟΣ, τελείωσε την αντιβίωση την Πέμπτη που μας πέρασε. Αύριο έχω προγραμματισμένο ραντεβού για την ωρλ αλλά μιας και δεν βλέπω προκοπή μαζί της πρέπει επιτέλους να κλείσω ραντεβού με τον χειρουργό του Παίδων.

Ο Τάκης πήγε τα παιδιά σήμερα στην μαμά μου και φαντάζομαι ότι θα πάει να τα πάρει... Μιλάμε ότι δεν μπορώ να σταθώ ούτε να κουνηθώ... Πρώτη φορά με πονάνε και τα δύο πόδια μαζί με την μέση, το πρωί παραλιγο να πέσω.

Δεν ξαναμιλάω πάντως για πεθερά, δε νομίζω ότι τυχαία πάνε όλα στραβα τώρα...

Πάλι βρε κορίτσι μου; Ρε Λενάκι μήπως έχετε το ίδιο πρόβλημα που είχαμε κι εμείς;

τι πρόβλημα είχατε Ελενίτσα, για θύμισέ μου!

Δεν μπορώ να περιμένω πότε θα γίνει καλά για να την πάω στον Σαραβάκο, από τέλος Γενάρη δεν λέει να συνέλθει. Θα πρέπει να κλείσω ραντεβού αυτή την εβδομάδα.

ελενι μου περαστικα σας ....και παλι!!!χεστην παιδακι μου την πεθερα και μην την σκεφτεσε αλλο.η δικια μου ενα τηλ. ακοημ να με παρει να μου πι περαστικα για την μαμα μου.την μανα μου την εχει παρει φυσικα και με τον γιοκα της εχει μιλησει αλλα εμανα που να με παρει με τι μουτρα να με πει τι?αφου ξερει οτι χρειαζομε βοηθεια ουτε καν το τυπικο γτ ξερει οτι στην τελικη ΔΕΝ θα θελω να ερθει να με ''εξυπηρετιση''σε κατι.καλτακες γμτ.κοιτα να δειτε με την μυρτω τι θα κανετε τωρα γτ παραταλαιπωρηθικατε τον τελευταιο καιρο,και οι συχνες ωτιτιδες μπορει να χρειαστουν εγχειρηση αλλα ας μην προτρεχω και λεω μλκιες τωρα απλα παντε το σουπιτο το παιδι σε γιατρο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρες!!!

Αυτός ο καιρός ρε παιδί μου δεν λέει να στρώσει πια!:confused:

η δικια μου ενα τηλ. ακοημ να με παρει να μου πι περαστικα για την μαμα μου.

Σα δε ντρέπετεται λίγο...Λίγο τσίπα και ανθρωπιά δεν εχεί;

Μπαρουτιάζω μιλάμε με τέτοια!!!!

Τες πα! Σημασία έχει να είναι καλύτερα η μανούλα σου κι όλα τ'άλλα...Οι γιατρόι τι λένε κουφετάκι μου; Είναι αισιόδοξοι; Και αυτή η μορφή τι προσβάλει;

ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡ ΑΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΤΗς ΜΑΓΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙΚΑΙ ΣΠΑΡΑΞΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥ ςΠΟΝΕΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ!ΕΣΕΙς ΤΙ ΝΕΑ????

Αχ,μωρε ψυχουλίνι!

Πρέπει να πόνεσε πολύ το καημένο...

σήμερα έμεινα σπίτι, δεν μπορώ να κουνηθώ από μέση...

Όλα τα'χε η Μαριωρή!!!!:tongue:

Δεν ξαναμιλάω πάντως για πεθερά, δε νομίζω ότι τυχαία πάνε όλα στραβα τώρα...

Μήπως να της έκανες κανέναν εξορκισμό;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα ελενη μου την κανω ξυπνησε ο μικρος και να κανω και δουλιτσες ειναι απ οδιαταραχη στις ορμονες τις θα σου πω καποια στιγμη λεπτομεριες.την καλημερα μου και παλι κοριτσαρα μουυυυυυ

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα ελενη μου την κανω ξυπνησε ο μικρος και να κανω και δουλιτσες ειναι απ οδιαταραχη στις ορμονες τις θα σου πω καποια στιγμη λεπτομεριες.την καλημερα μου και παλι κοριτσαρα μουυυυυυ

Καλέ, υπάρχουν παιδιά που ξυπνάνε τέτοιες ώρες;

Μπράαααβοοο!!!!

Καλή σου μέρα κοριτσάκι μου!

4Suap3.png

καλημερα κοριτσια!!! κουφετακι καλως υποδεχθηκες την μανουλα στο σπιτι ολα καλα θα πανε απο δω και περα θα δεις...!!! αρε κισα εδω πονεσα εγω που το διαβασα φανταζομαι τι επαθες εσυ..ψυχουλα!!!!ελενη καλα σου λεει το κουφετακι χεστην την πεθερα και μην σκας...περαστικα και για την μεση..προσπαθησε να μην την ζοριζεις οσο γινεται!!!!

εμεις ολα καλα χθες ειχαμε κοσμο και ενα ολη μερα ηταν μεσα στην γκρινια και δεν κοιμοταν μολις ηρθαν οι επισκεψεις ταβλαστικε και ηταν ησυχη..αφου δεν με πιστευαν οταν τους ελεγα οτι ειναι λιγο γκρινιαρα...χαχαχαχα τι να πω με βαριεται το παιδι και γκρινιαζει μαλλον!!!!!

xpcZp2.png

εμεις ολα καλα χθες ειχαμε κοσμο και ενα ολη μερα ηταν μεσα στην γκρινια και δεν κοιμοταν μολις ηρθαν οι επισκεψεις ταβλαστικε και ηταν ησυχη..αφου δεν με πιστευαν οταν τους ελεγα οτι ειναι λιγο γκρινιαρα...χαχαχαχα τι να πω με βαριεται το παιδι και γκρινιαζει μαλλον!!!!!

χαχαχα!!!Εσυ τι νόμιζες; Με τα νερά σου θα πηγαίνει; Ότι γουστάρει θα κάνει το κορίτσι και θα σε βγάζει και ψεύτρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Παρεπιπτόντως το τραγούδι που έχεις στο τικεράκι σου το κάναμε βιντεάκι στη βάφτιση της μικρής και ήταν τέλειο!!!

4Suap3.png

χαχαχα ναι ρε η ατιμη,μα να βαριεται την μανουλα ???

και εμενα ειναι το αγαπημενο μου!!!νομιζω οτι πιο ταιριαστους στιχους σε τραγουδι κοντα σε αυτο που νιωθω δεν θα μπορουσα να βρω...καλη ιδεα αυτο με την βαπτιση μπορει να σου την κλεψω την ιδεα χαχαχαχα...

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...