Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???εγω κρεβατωθηκα απο χτες επαθα μια μικρη αποκοληση και ειμαι με χαπια...δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο αλλα ο γιατρος φοβαται και μου ειπε να προσεχω πολυ γιατι ειναι μικρη η βδομαδα ακομα.....ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλια.....

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

να ακουσεις τον γιατρο και μην ξεθαρευεις ξαπλα ολα κλ θα πανε κοριτσακι μου.η κτ ειναι μεγαλο κεφαλαιο γενικα αλλα το μονο που μενει τελικα ειναι το αποτελεσμα εμεις σημερα εχουμε γενεθλια κλεινουμε τα 4.μεγαλη ευτυχια τα παιδακια μας να ναι ολα γερα και να τα δουμε κοριτσια σαν τα ψηλα βουνα να μεγαλωνουν και να ναι ευτυχισμενα

921477wc2fyvv2y2.gif

Γεια σας κορίτσια...Χαθήκαμε γιατί βγήκαν τα 2πάνω δόντια μας και η μαμά καιο μπαμπάς πάστας έχουν βαρέσει μπιέλα που λένε και οι μάγκες....

Και έχει αρρωστήσει το γουργουρίνι κιόλας και έχουμε και κλείσιμο μήνα στην δουλειά και χΕ$##; με!!!

Τι κάνετε; όσο μπορώ διαβαζω τα νεάκια σας....--

oxi χαμομηλι στα νεογενητα δεν κανει.ουτε το μελι!!!εγω θα σου λεγα να τσιγαριζεις το χαμομηλκαι αλλα προσεξε να ειναι βιολογικο με ελαιολαδο για λιγο και να το σουρωσεις λιγη ποσοτητα,μετα βαλτο σε ενα γυαλινο βαζακι και με τα ακροδαχτυλα σου κανε το λιγη ωρα πριν τους κολικους μασαζ περιστροφικα με την φορα του ρολογιου γυρω απο τον αφαλο στην κοιλιτσα.μπουκι!!!κοριτσια δεν μπαινω γτ δεν υπαρχει χρονοςπαρακαλω τον θεο να μου δωσει κουραγιο και υγεια γτ ολα απο μενα περιμενουν.η μαμα μου τελικα εχει ορμονολογικο καρκινο(1η φορα το ακουσα)και μετα απο τις χημιοθεραπιες θα κανουμε ορμονοθεραπιες.η ψυχολογια της ειναι χαλια και φυσικα θα δουμε πως θα παει οργανικα με τις χημιο.σκατα και αποσκατα αλλα το πολεμαμε το πραγμα.κισακι χιλια μα χιλια συγνωμη που δεν σε ρωτησα το πρωι που μιλησαμε τπτ για το γαμο.ειμαι μια χαζη και δεν θα πρεπε να το κανω και δεν υπαρχει δικαιολογια γι αυτο καμια.να βρεθουμε πριν τον γαμο ισως ερθω σπιτι να δω και την μικρη απο βδομαδα που χω αδεια.λενι,ελενη μαεστρια πατρινια κοριτσακια τα φιλια μουυυυυυυυυυυ

Κουφετάκι μου, τι είδους καρκίνος είναι αυτός...κι εγώ 1η φορά τον ακούω...κορίτσι; υπομονή, όλα καλά θα πάνε θα δείς!!!

kaλημερα κουκλες!αυπνες ειμαστε, η μικρη χτες απο τις τις 2 βτο μεσημερι με τα ουλα το κακομοιρο δεν κοιμηθηκε καθολου,μεχρι που 1 τη νυχτα την πηρα στο κρεβατι πρωτη φορα.τσιριζε στ ο κρεβατι της...και στις 6 το πρωι την πηγα στο δικο της κοιμηθηκε μεχρι τις 8 εγω δουλεια...

ελενη μου λυπαμαι για τον τακη....χτες δεν μπορεσα να παρω ημασταν στην τσιτα...

μπουκυ υπαρχουν κατι λαδακια της weleda για κολικουςσ και πινε γλυκανισο και φασκομηλο βοηθουν ασρκετα

εγω γεννησα αγιο λουκα. 1256+200 επισκληριδιος δικλινο 3 διανυκτερευσεις=1456

Εγώ συμφωνώ με την κισα...γλυκάνισο είναι οτικαλύτερο bookie!και γύρνα την ανάποδα στα χέρια σου, θα δεις θα γελάει το μπεμπινι καιδ εν θα στεναχωριέσαι...και πάνω κάτω τα ποδαρακια για να βγαίνουν τα πριτσόνια:-P:razz::-Pκαι μην ανησυχείς δεν έχει κακομάθει την αγκαλιά(κι εγώ τα ίδια ακριβως σκεφτόμουν), απλά νιώθει ασφάλεια και ηρεμεί από τους πόνους...μν της την στερείς αυτη την ηρεμία, είναι πολύ μικρή ακόμα για να σε εκμεταλλέυεται...Κισάκι κι εσείς δοντάκια; εγω τον έχω ταράξει στο τζελ και στο ντεπόν ρε ΓΜΤ!

Κουφετάκι, είναι ταλαιπωρία αλλά το θέμα είναι να τελειώσει και να μην ξαναγυρίσει... Και όπως σου είπαν τα κορίτσια, η ψυχολογία είναι το παν. Προσπάθησε να την εμψυχώνεις (ναι ξέρω, όλα εύκολα είναι στα λόγια) και πραγματικά, να σε έχει ο Θεός καλά γιατί θα τραβήξεις εσύ το κουπί... (αυτό με το "ορμονολογικό" νομίζω το έχω ξανακούσει, η μαμά της κουμπάρας μου κάνει μια νέα και περίεργη θεραπεία, θα την ρωτήσω και θα σου πω)...

Η πεθερά μου είναι στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό... Από ότι καταλαβαίνω είναι σοβαρά, έχει μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι ... Ο Τάκης ήρθε πριν από λίγο και στεναχωρήθηκα πολύ που τον είδα έτσι... Και τα παιδιά ήταν μέσα στην ανησυχία, τον έψαχναν συνεχώς και η μικρή δεν πήγαινε για ύπνο αν δεν ερχόταν.

Όπως καταλαβαίνετε, νέες περιπέτειες ξεκίνησαν...

Φιλιά κοπελιές, καλό ξημέρωμα...

Ελενάκι, λυπάμαι για την γυναίκα εύχομαι να πάνε όλα καλά...και τον άνδρα σου να τον κανακεύεις, γιατί εντάξει, ξέρεις τι είναι η μανούλα για τους άνδρες...ε, μωρε, στεναχωριέται ο καψερός ε;Λογικό...

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???εγω κρεβατωθηκα απο χτες επαθα μια μικρη αποκοληση και ειμαι με χαπια...δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο αλλα ο γιατρος φοβαται και μου ειπε να προσεχω πολυ γιατι ειναι μικρη η βδομαδα ακομα.....ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλια.....

Κορίτσι.μην ανησυχείς, συμβαίνει αυτό...εγώ έκατσα 3 μήνες στο κρεβατι(είχε πιαστεί ο ποπος μου χιχιχιχι), απλά μην κινήσαι πολύ δεν χάθηκεο κόσμος!κάτσε και ξεκουράσου τώρα και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ..χαχαχχα..πλάκα κάνω ρε!Ξεκουράσου γιατί μετά θα αρχίσουν τα ουα ουα και ποιος σας πιάνει...όλα καλά θα πάνε ντοντ γουόρι!!!

να ακουσεις τον γιατρο και μην ξεθαρευεις ξαπλα ολα κλ θα πανε κοριτσακι μου.η κτ ειναι μεγαλο κεφαλαιο γενικα αλλα το μονο που μενει τελικα ειναι το αποτελεσμα εμεις σημερα εχουμε γενεθλια κλεινουμε τα 4.μεγαλη ευτυχια τα παιδακια μας να ναι ολα γερα και να τα δουμε κοριτσια σαν τα ψηλα βουνα να μεγαλωνουν και να ναι ευτυχισμενα

Ναι ρε κουφετάκι μου υγεία να έχουν τα παιδάκια όλου του κόσμου..μπράβο γιαυτο σε συμπαθάω πολύ..είσαι καλό παιδί...κι όλες εδώ μέσα!!!!

Μανού μου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ερχόσαστε....ε, ρε γλέντια, θα πιούμε τα καφεδια μας στο Ρίοοοο...!Φέρε το παιδι να αναπνεύσει Πατρινό αέρα, να γίνει ψωνάρα σαν εμάς..χιχιχιχιχ...Φιλάκια γλυκιά μου σας πειρμένουμε!!!

Σε όλες σας μια γλυκιά αγκαλίτσα από το γουργουρίνι μου που κοιτάει με κόκκινα ματάκια από το συναχι...γκουχ!γκουχ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Παστάκια, περαστικά στον γουργούρη σου...

Κουφετάκι μου, να τα εκατοστήσει ο μικρούλης μας, να είναι πάντα γερός και τυχερός! Και με όλα του τα δόντια!!! Μαναράκι μου μωρέ, έγινε κιόλας 4!!! Πάντα γερός, μόνο γερός!

Αγγελική, κάτσε κοριτσάκι μου κι απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου, άλλες με το που παίρνουν το θετικό τεστ στα χέρια τους πέφτουν σε καναπέ/κρεβάτι μέχρι να γεννήσουν χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα, απλά και μόνο επειδή είναι "έγκυες"!!! Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το, όλα καλά θα πάνε!

Ελπίζω βέβαια να έχεις βοήθεια, έχεις και το Ιωαννάκι που είναι πάνω στην τρέλλα του! Δεν μου απάντησες, πως δεχτήκατε το νέο της δίδυμης κύησης??? (εγώ με αιθέρα θα ήμουν!!!)

Και συμφωνώ, τι σημασία έχει ο τρόπος που γεννάς? Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που μετράει? Δε νομίζω ότι είσαι περισσότερο μάνα αν γεννήσεις φυσιολογικά ή φυσικά, αν θηλάσεις μέχρι το παιδί ανακαλύψει τον φραπέ, αν παρατήσεις δουλειά και ζωή να αφοσιωθείς στο μικρό σου. Κι όλα αυτά τα must do είναι αυτά που μας ρίχνουν την ψυχολογία στα πατώματα. Το θέμα για μένα είναι να κάνει κάθε μανούλα αυτό που κάνει χαρούμενη πρώτα από όλα εκείνη... Και μετά θα είναι χαρούμενο και το παιδί. (για την ιστορία, γέννησα φυσιολογικά)...

Λοιπόν, η πεθερά έχει ακυρώσει όλα τα προγνωστικά και μάλλον θα ξεπεράσει το βαρβάτο κατά τ' άλλα εγκεφαλικό σαν γρίππη... Το περίμενα φυσικά... Τεσπα, αν και δεν έχει μιλήσει ακόμη (αυτό είναι το φοβερό πλήγμα για εκείνη) επικοινωνεί άψογα με το περιβάλλον, αλλάζει πλευρό στο κρεβάτι με φοβερή άνεση, μέχρι οδηγίες στους γιατρούς δίνει μέσω νοηματικής... Είπαν κιόλας ότι Τρίτη με Τετάρτη θα βγει από το νοσοκομείο! Τα ευτράπελα στο παρασκήνιο φυσικά δίνουν και παίρνουν αλλά δεν έχω κι ούτε σκοπεύω να ασχοληθώ. Εχω βαρεθεί τα παρασκήνια γενικότερα, το τελευταίο διάστημα μόνο τέτοια έχω να αντιμετωπίσω... Αν και καλό είναι, γίνεται καλό ξεσκαρτάρισμα...

Σήμερα είχα καλή παρέα στο σπίτι, είχα καιρό να περάσω τόσο καλά...

Αυτά κούκλες, καλό ξημέρωμα...

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη Κυριακη.

Κουφετακι μου πολυχρονος να ειναι ο μικρουλης σου,και να τον χαιρεστε μονο υγεια για το πουλακι σου κοριτσι μου κι ολα τα αλλα ερχονται.

Αγγελικη-Ιωαννα προσοχη κοριτσακι μου,και ακολουθησε πιστα τις οδηγιες του γιατρου σου κι ολα θα πανε καλα.

Παστακια μου χθες κλεισαμε κι επισημα το ξενοδοχειο,οποτε πιστευω θα τα πουμε και καποια στιγμη απο κοντα.Αντε βρε βγαλατε δοντακια,μπραβο ετοιμαστε τα παϊδακια τωρα :tongue:

Ελενιτσα κ ημουν σιγουρη ομως,οτι η πεθερα θα τα καταφερνε και καλα να γινει και ολοι οι υπολοιποι να γινετε μυλος...υπομονη ομως φιλεναδα κανε για τον αντρουλη σου.Ετυχε τωρα αυτο,αλλα θα περασει,χαιρομαι που περασες ομορφα σημερα.

Φιλακια κοριτσια καλα να περασετε οτι κι αν κανετε!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσια...

κουφετακι να χαιρεσαι το παιδακι σου να τα εκατοστησει και να ειναι παντα ευτυχισμενο!!!

ελενη μου εχεις δικιο και εγω αρχισα να τα σκεφτομαι πλεον ετσι γιατι δεν παει αλλο..αλλωστε δεν μου παει και καθολου η καταθλιψη γι αυτο θα το παλεψω ...χαχαχαχα καλη μανα εισαι γιατι θελεις το καλυτερο για το παιδι σου και προσπαθεις γι αυτο!!!!σας ευχαριστω παντως για την στηριξη ειστε οι καλυτερες!!!!!

παστακια περαστικας σας το ιδιο και σε σενα αγγελικη ιωννα υπομονη και πολυ προσοχη!!!!!!

εμεις μαλλον αρχισαμε να ηρεμουμε με τους κωλικους ή απλα δεν ηταν κωλικοι τι να πω ... της κανω βεβαια μασαζ με το λαδι απο χαμομιλη και νομιζω οτι βοηθησε αρκετα....ας ελπισουμε οτι παει περασε και αυτο....κατα τ αλλα ησυχια σημερα κυριακη και εχει τελειο καιρο λεω να παμε καροτσαδα στην παραλια!!!!

xpcZp2.png

Θα εκραγώ! Πραγματικά, δεν ξέρω από που πρέπει να ξεκινήσω να μοιράζω ζευγάρια τα χαστούκια! Θα με δείτε στις Ειδήσεις, δεν το συζητώ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχω να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις! Να δείτε που θα πάθω εγώ εγκεφαλικό, μόνο που εγώ δεν είμαι ρόμποκοπ όπως η πεθερά και θα με στείλει μια ώρα αρχίτερα... (αυτή στο μεταξύ έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως, στον παλιό κακό εαυτό της - μου αρέσει κουφετάκι μου που μου έλεγες για "ταπεινότητα", ΡΕΕΕΕΕΕΕ δεν παίρνει χαμπάρι αυτή από τίποτα - σήμερα με τα λίγα που έλεγε τους έκανε άνω κάτω πάλι στο νοσοκομείο γιατί δεν της δίνουν να φάει ενώ όλες οι άλλες τρώνε, έχουν προσωπικά μαζί της και δεν θέλουν το καλό της, κι ότι θα κατέβει κάτω να πάρει ονόματα για να τους κάνει μήνυση!!!)

Είναι μεγάλη η ιστορία η σχέση μου με τα πεθερικά μου, οι παλιότερες ξέρουν μέσες άκρες. Τεσπα, ήρθε λοιπόν η αδερφή της η γεροντοκόρη (που δεν μιλάμε μεταξύ μας) αλλά κάθεται όλη μέρα κι όλη νύχτα στο νοσοκομείο για κουτσομπολιό και δεν μαγειρεύει τίποτα για πεθερό και κουνιάδο που είναι στο σπίτι. Φιλοτιμήθηκα λοιπόν χτες και πήρα τηλ. τον πεθερό να έρθουν ΟΛΟΙ σήμερα σπίτι να φάμε μαζί. Πρώτη ατάκα του πεθερού "αααα Ελένη μου, εγώ έχω παραξενιές!!! Να ξέρεις, δεν τρώω κοτόπουλο, μοσχάρι και κιμά!" Εκείνη την ώρα σιχτίρησα την ώρα και την στιγμή που μπήκα σε αυτή την διαδικασία, αλλά του απάντησα "μην στεναχωριέσαι, δεν θα σε αφήσω νηστικό, απαντήστε μου όμως το βράδυ για να ξέρω"... Στο μεταξύ, ο Τάκης συνεχώς στο νοσοκομείο από την Πέμπτη, το Σάββατο έπρεπε να πάει στην δουλειά, δεν πρόλαβα και δεν μπορούσα και με τα δύο παιδιά να πάω για ψώνια, νηστεύει κιόλας και μιας και τρώμε στο σπίτι μας μόνο το Σάββατο (όλη την εβδομάδα μαγειρεύει η μαμά μου και Κυριακές συνήθως έξω), τυροκομικά κτλ λείπουν λοιπόν από το σπίτι μου... Αγχώθηκα λίγο με τι σκατά να μαγειρέψω αλλά αποφάσισα ότι θα έφτιαχνα γαριδομακαρονάδα για πεθερό και Τάκη και κοτόπουλο με χυλοπίτες (όπως είχα στο πρόγραμμα) για τους υπόλοιπους. Μιλάω με τον κουνιάδο το βράδυ και μου λέει όχι, δεν θα έρθουμε, αλλά για σιγουριά θα μιλήσουμε το πρωί. Όχι του λέω, δεν θα μιλήσουμε το πρωί ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, δεν θα κάνουμε μεσανατολικό ζήτημα αν θα έρθετε ή όχι για φαγητό... Όχι λοιπόν...

Του πρότεινα να έρθει μόνος του αλλά και πάλι δεν μπορούσε γιατί θα φιλοξενούσε έναν φίλο του από την Λάρισα (με ξένισε λίγο, δεν έχει κάποιον φίλο από την Λάρισα αλλά στην τελική χ@στηκα)...

Σήμερα, στις 11:04πμ, κι ενώ φυσικά είχα ήδη βάλει τα φαγητά να γίνονται, με παίρνει τηλέφωνο με τον Τακη (και οι δύο στο νοσοκομείο) να μου πει ότι τελικά θα έρθουν ΟΛΟΙ για φαγητό στο σπίτι και μαζί Η ΦΙΛΗ από την Λάρισα!!! Η οποία φίλη είναι μια τύπισσα που χαριεντίζονται στο φέισμπουκ (χωρισμένη με παιδί και μεγαλοκοπέλα, η πεθερά δλδ δεν το γλίτωνε το εγκεφαλικό με τίποτα) αλλά αυτός δηλώνει ότι είναι "αντιπρόσωπος" κι έχουν επαγγελματική σχέση (ο κουνιάδος προκειμένου να αποφύγει το δούλεμα, πιστεύει ότι κάτι έχει κάνει και ο Τάκης δεν βλέπει τον τοίχο του - δεν ισχύει αλλά τον έχει αφήσει ο Τάκης να νομίζει ότι δεν βλέπει την σελίδα του στο φέισμπουκ γιατί ρίχνουμε τρελλό γέλιο με το γλοιώδες φλερτ στυλ γκρικ καμάκι που κάνουν - μιλάμε για θανατηφόρες ατάκες)... Κι εκεί φυσικά έπαθα αμόκ, πες ότι για τους άλλους έφτανε το φαγητό (άσε που θα τους έβριζα που αποφάσισαν τελευταία στιγμή ότι θα έρθουν), ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ να δεχτώ μια τύπισσα άγνωστη ακόμα και σε αυτόν που θα την φιλοξενήσει, σε ένα σπίτι που είναι σχετικά καθαρό (μόνη μου με δύο παιδιά το Σ/Κ, όπως καταλαβαίνετε τα βασικά έχω κάνει) και με ένα τραπέζι πολύ συγκεκριμένο? Και μου το λέει πότε? Κυριακή στις 11 το πρωί? Φυσικά έβαλα μία φωνή, τον έβρισα και του είπα όχι! Αλλά με έχει συγχίσει τόσο από εκείνη την ώρα που το μόνο που θέλω είναι να τον πιάσω στα χαστούκια! Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι, τι σκατά έχει στο κεφάλι του?

Και τώρα, πήρε τηλ. να πει ότι θα έρθουν (αυτός και η "αντιπρόσωπος") το απόγευμα για καφέ! Τον έβρισα πάλι όπως καταλαβαίνετε και του είπα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί έχει λυσσάξει να φέρει άτομο που σχετίζεται επαγγελματικά μαζί του Κυριακάτικα στο σπίτι μας. Εκεί κόλλησε λίγο, τελος πάντων δεν θα έρθουν...

Στο μεταξύ, η Μυρτώ ξεκίνησε βήχα και μύξα, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...

Βαρέθηκα...

κορες σας ευχαριστω για τις ευχουλες σας.λενι τι διαβαζω η γυναικα?πλακα με κανεις σιγουρα για να γελασει το χειλακι μου......ρε η πεθερα σου δεν υπαρχει!!!!!!!!!!κακο σκυλι που λεν!!!!!εσυ τωρα γτ εχεις παθει κριση καλοσυνης με τους απαραδεκτους δεν ξερω!!!κρατα τους τυπους ρε παιδακι μου αφου εχεις δει τοσα τι θες δηλ. να συνεχιζεις να βλεπεις τις τρελοπαρανοιες τους?τα παιδακια σου τι σου φταινε στην τελικη?αντι να κοιτας την οικογενεια σου που δουλευεις τοσες ωρες και τρεχεις σαν τον μλκ ολη μερα!ο τακης το εχει το θεμα σε ελεγχο παει βλεπει την μανα του η πεθερα σου εχει αντρα και γιο ελευθερο που πας και μπλεκεσε πια?!!!!το ταπερακι το ξες?και θα κανες την καλη κινηση και δεν θα ειχες ολη αυτη την βλακια ακου να σε φερει ξενο ανθρωπο μες στο σπιτι σου!!!!(εχω παθει πλακα με την πεθερα λενι ουτε μια σταλα ταπεινοτητας ουτε μια σκεψη?πω ρε)

921477wc2fyvv2y2.gif

Πωωωωωωωω κοπελιές, όλα μαζεμένα τα είπατε!!! :mrgreen:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Με το καλό να το ξεπεράσεις εύχομαι!

εμεις σημερα εχουμε γενεθλια κλεινουμε τα 4.μεγαλη ευτυχια τα παιδακια μας να ναι ολα γερα και να τα δουμε κοριτσια σαν τα ψηλα βουνα να μεγαλωνουν και να ναι ευτυχισμενα

Μωρέεεεεεεεεεε, να τον χαίρεσαι! (αγοράκι, καλά δε θυμάμαι; :confused:)

happy-birthday-04.gif

Σήμερα είχα καλή παρέα στο σπίτι, είχα καιρό να περάσω τόσο καλά...

Σου εύχομαι περισσότερες τέτοιες φάσεις κοριτσάκι. :D

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...

Βαρέθηκα...

Βαθιές ανάσες, βαθιές ανάσεεεεεεεεεεεες!!! :rolleyes:

το ταπερακι το ξες?και θα κανες την καλη κινηση και δεν θα ειχες ολη αυτη την βλακια ακου να σε φερει ξενο ανθρωπο μες στο σπιτι σου!!!!

Συμφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με το κουφέτο!

Κοπελιές εγώ πέρασα πολύ ωραία το σ/κ. Βόλτα χθες, μετά ξεκούραση στο σπίτι. Ξεκούραση σήμερα, μετά καφεδάκι σε κολλητή, με καλή παρέα και τις ελεύθερες - ακόμα γμτ - φίλες μου ν' ασχολούνται με τον μικρό. :mrgreen:

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε όλη την παρέα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

το ταπερακι το ξες?και θα κανες την καλη κινηση και δεν θα ειχες ολη αυτη την βλακια ακου να σε φερει ξενο ανθρωπο μες στο σπιτι σου!!!!(εχω παθει πλακα με την πεθερα λενι ουτε μια σταλα ταπεινοτητας ουτε μια σκεψη?πω ρε)

Μεγάλη χαζομάρα μου, τελικά αυτό έπρεπε να κάνω! Δεν ήθελα όμως να παρεξηγηθώ από την γεροντοκόρη θεία ότι στέλνω φαγητό στο σπίτι ενώ είναι αυτή εκεί (υποτίθεται ότι ήρθε για να τους φροντίσει, στην πεθερά δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, όλη την ώρα στο μπαλκόνι είναι και καπνίζει)... Για αυτό είπα να έρθουν σπίτι, αλλά μεγάλη χαζομάρα μου, δεν έπρεπε να τους το πω καν, θα μπορούσα να έχω σηκωθεί το πρωί, να έχω μαγειρέψει και όταν πήγε ο Τάκης εκεί να τους τα πάει σε ταπεράκι. Και σε όποιον άρεσε το φαγητό, ας το πετούσαν... Μεγάλη χαζομάρα, μου αρέσει που κρατάω τους τύπους σε άτομα που δεν έχουν καμμία σχέση με διακριτικότητα...

Κουφετάκι, δεν παίζει το σενάριο "ταπεινή πεθερά", δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα λέμε!!! Αυτοί δεν επιβιώνουν εξάλλου?

Σου εύχομαι περισσότερες τέτοιες φάσεις κοριτσάκι. :D

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε όλη την παρέα!

Σε ευχαριστώ κουκλίτσα, δεν έχεις ιδέα πόσο τις χρειάζομαι...

Και τελικά μάλλον θα έρθω Σαλόνικα, μου αρέσει που κόλλησα και το ακύρωσα λόγω της φάσης με την πεθερά. Εδώ δεν κόλλησε ο γιος της κι έφερε την τύπισσα από την Λάρισα ενώ η μάνα του είναι στο νοσοκομείο! Βρε ουστ!

Καλή εβδομάδα να έχουμε (το λέω επειδή το είπε η Μαεστρία πρώτη, νιώθω ότι έχω σύννεφο γκαντεμιάς το τελευταίο διάστημα και δεν τολμώ να εκφράσω πρώτη τέτοιες προσδοκίες!)

Μεγάλη χαζομάρα μου, τελικά αυτό έπρεπε να κάνω! Δεν ήθελα όμως να παρεξηγηθώ από την γεροντοκόρη θεία ότι στέλνω φαγητό στο σπίτι ενώ είναι αυτή εκεί (υποτίθεται ότι ήρθε για να τους φροντίσει, στην πεθερά δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, όλη την ώρα στο μπαλκόνι είναι και καπνίζει)... Για αυτό είπα να έρθουν σπίτι, αλλά μεγάλη χαζομάρα μου, δεν έπρεπε να τους το πω καν, θα μπορούσα να έχω σηκωθεί το πρωί, να έχω μαγειρέψει και όταν πήγε ο Τάκης εκεί να τους τα πάει σε ταπεράκι. Και σε όποιον άρεσε το φαγητό, ας το πετούσαν... Μεγάλη χαζομάρα, μου αρέσει που κρατάω τους τύπους σε άτομα που δεν έχουν καμμία σχέση με διακριτικότητα...

Κουφετάκι, δεν παίζει το σενάριο "ταπεινή πεθερά", δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα λέμε!!! Αυτοί δεν επιβιώνουν εξάλλου?

Ποιος μορεί να είναι ταπεινός; Ποιόόός;χαχαχαχαχαχα

Κορίτσια δν παίζει...Ελένη μου κάτσε παιδί μου σπίτι σου κι ας λένε οτι η νύφη δν νοιάζεται...η μάνα μου μού έχει πει ένα πράγμα "η νύφη για το σόι είναι ξένος άνθρωπος" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ....να δεις πως τραβηχτηκανε όλοι όταν "έφυγε" ο πατέρας μου.όχι οτι είχαμε και καλές σχέσεις, ΑΛΛΑ ένα τηλέφωνο δεν θα κόστιζε και τόσο...στο καλό!

Κάθεσαι εσύ τώρα και προσπαθείς να βοηθήσεις...άντε βάλε λεφτά σε κανα ίδρυμα για παιδάκια με καρκίνο...Ποιο πολύ τόπο θα πιάσουν και πιο πολύ θα βοηθήσεις.....Εεεεε, μα συγνώμη.....

Καλή εβδομάδα κορίτσια και καλήμέρα κιόλας....άκου'κει της κουβάλησε την ιντερνετογκόμενα ο άλλος της κοπέλας....γκρρρρρρρρρρρ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

επαθα μια μικρη αποκοληση και ειμαι με χαπια...

Ξάπλα και ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά!

εμεις σημερα εχουμε γενεθλια κλεινουμε τα 4.μεγαλη ευτυχια τα παιδακια μας να ναι ολα γερα και να τα δουμε κοριτσια σαν τα ψηλα βουνα να μεγαλωνουν και να ναι ευτυχισμενα

Χρόνια πολλά κουφετάκι μου! Να τον καμαρώσεις σαν τα ψηλά βουνα!

Γερά να είναι όλα τα παιδάκια!

Θα εκραγώ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχω να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις!

Είναι,είναι!!!

σήμερα με τα λίγα που έλεγε τους έκανε άνω κάτω πάλι στο νοσοκομείο γιατί δεν της δίνουν να φάει ενώ όλες οι άλλες τρώνε, έχουν προσωπικά μαζί της και δεν θέλουν το καλό της, κι ότι θα κατέβει κάτω να πάρει ονόματα για να τους κάνει μήνυση!!!)

Σαν να μου μιλάς για την δικιά μου Ελενίτσα!

Φιλοτιμήθηκα λοιπόν χτες και πήρα τηλ. τον πεθερό να έρθουν ΟΛΟΙ σήμερα σπίτι να φάμε μαζί.

Τέτοια λάθη δεν τα κάνει ο κόσμος!!;)

Σήμερα, στις 11:04πμ, κι ενώ φυσικά είχα ήδη βάλει τα φαγητά να γίνονται, με παίρνει τηλέφωνο με τον Τακη (και οι δύο στο νοσοκομείο) να μου πει ότι τελικά θα έρθουν ΟΛΟΙ για φαγητό στο σπίτι και μαζί Η ΦΙΛΗ από την Λάρισα!!!

Σε φαντάζομαι να βγάζεις καντήλες!!!:mad::-x

Τον έβρισα πάλι όπως καταλαβαίνετε και του είπα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί έχει λυσσάξει να φέρει άτομο που σχετίζεται επαγγελματικά μαζί του Κυριακάτικα στο σπίτι μας. Εκεί κόλλησε λίγο, τελος πάντων δεν θα έρθουν...

Και πολύ καλά του έκανες!

Στο μεταξύ, η Μυρτώ ξεκίνησε βήχα και μύξα, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...

Βαρέθηκα...

Πάλι βρε κορίτσι μου; Ρε Λενάκι μήπως έχετε το ίδιο πρόβλημα που είχαμε κι εμείς;

Παστάκια μπηκατε κι εσεις στο κλαμπ των δοντιών!

Καλό κουράγιο!

Μαεστρία μου γύρνα τώρα που μπορείς!!!;););)

Να περνάς όσο γίνεται καλύτερα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...