Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα κουφετακι ρε σαν τον ηλιο εχει????ξεχνας τα παντα!!!!ε οχι και τα παντα αλλα καποια τα ξεχνας...

ναι ρε μεγαλο αλανι η κισα μολις 5 μηνων μανουλα και ξερει ενα σωρο κολπα.χαχαχαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια ευχομαι να περασουν ολα και απο εδω και στο εξης να στρωσουν τα πραγματα.

Κουφετακι και ελενη κ τι να πω,δεν εχω λογια,παρα μονο κουραγιο και υπομονη,και μακαρι να ειναι περαστικα και να αναρρωσουν ευκολα.Eιναι δυσκολες καταστασεις και πρεπει να ειστε δυνατες.

Μαεστρια μεγεια η ανοιξιατικη κολεξιο και καλοφορετη.

Κισακι μου ακομα ταλαιπωρειται η μπουμπου,αντε να βγουνε τα δοντακια να ησυχασετε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Βρε καλώς την!!!!

Μεγιές!Μεγιές!!!

Πόσα εσκασες για το γιόκα σου;;(Για να παίρνω κουράγιο!):tongue::tongue:

55? για 5 μπλουζάκια και μια βερμούδα. Είναι τα πρώτα βέβαια, δεν έχουμε τπτ για καλοκαίρι!

oxi χαμομηλι στα νεογενητα δεν κανει.ουτε το μελι!!!εγω θα σου λεγα να τσιγαριζεις το χαμομηλκαι αλλα προσεξε να ειναι βιολογικο με ελαιολαδο για λιγο και να το σουρωσεις λιγη ποσοτητα,μετα βαλτο σε ενα γυαλινο βαζακι και με τα ακροδαχτυλα σου κανε το λιγη ωρα πριν τους κολικους μασαζ περιστροφικα με την φορα του ρολογιου γυρω απο τον αφαλο στην κοιλιτσα.μπουκι!!!κοριτσια δεν μπαινω γτ δεν υπαρχει χρονοςπαρακαλω τον θεο να μου δωσει κουραγιο και υγεια γτ ολα απο μενα περιμενουν.η μαμα μου τελικα εχει ορμονολογικο καρκινο(1η φορα το ακουσα)και μετα απο τις χημιοθεραπιες θα κανουμε ορμονοθεραπιες.η ψυχολογια της ειναι χαλια και φυσικα θα δουμε πως θα παει οργανικα με τις χημιο.σκατα και αποσκατα αλλα το πολεμαμε το πραγμα.κισακι χιλια μα χιλια συγνωμη που δεν σε ρωτησα το πρωι που μιλησαμε τπτ για το γαμο.ειμαι μια χαζη και δεν θα πρεπε να το κανω και δεν υπαρχει δικαιολογια γι αυτο καμια.να βρεθουμε πριν τον γαμο ισως ερθω σπιτι να δω και την μικρη απο βδομαδα που χω αδεια.λενι,ελενη μαεστρια πατρινια κοριτσακια τα φιλια μουυυυυυυυυυυ

Βρε κορίτσι μου ΤΙ σε βρήκε;;; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ!!!!!

Η πεθερά μου είναι στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό... Από ότι καταλαβαίνω είναι σοβαρά, έχει μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι ... Ο Τάκης ήρθε πριν από λίγο και στεναχωρήθηκα πολύ που τον είδα έτσι... Και τα παιδιά ήταν μέσα στην ανησυχία, τον έψαχναν συνεχώς και η μικρή δεν πήγαινε για ύπνο αν δεν ερχόταν.

Όπως καταλαβαίνετε, νέες περιπέτειες ξεκίνησαν...

Καλέ σοβαρά μιλάτε όλες ή πρωταπριλιάτικα είναι;;;;;;;;;

Περαστικά κορίτσι μου! Εύχομαι να την πηδήξει, τι να πω;

πολυ οικονομικος ο αγιος λουκας ρε...ποπο καλα ηταν και φυσιολογικος τοκετος αλλα και παλι πολυ καλα ειναι

Έχει και οικονομικότερα. Εγώ κοπελιές γέννησα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και δεν έδωσα φράγκο. :tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

την καλυτερη δουλεια εκανες με το νοσοκομειο και εγω αν δεν ειχα κολλημα με τους γιατρους εκει θα γεννουσα στο δημοσιο αλλα ελα μου ντε που ο γιατρος μου ξεγενναει μονο σε κλινικες....

xpcZp2.png

την καλυτερη δουλεια εκανες με το νοσοκομειο και εγω αν δεν ειχα κολλημα με τους γιατρους εκει θα γεννουσα στο δημοσιο αλλα ελα μου ντε που ο γιατρος μου ξεγενναει μονο σε κλινικες....

Εγώ άλλαξα γιατρό κοριτσάκι. Με τις ευλογίες της γιατρού μου. Μόλις της το είπα (ότι θα πάω σε νοσοκομείο) μου λέει "Σε καταλαβαίνω, οι καιροί είναι δύσκολοι". Είναι θεά. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ναι ρε φανταζομαι και εμενα κατι τετοιο θα μου ελεγε αλλα εγω κολλησα σ αυτον και δεν θελω να παω σε αλλον γι αυτο....βεβαια ποτε δεν ξερεις γιατι ολα μπορει να αλλαξουν απο στιγμη σε στιγμη...αν ξανα μεινω εγκυος θα δω τι θα κανω.....ειναι αληθεια οτι στα δημοσια δεν βαζουν επισκληριδιο???

xpcZp2.png

ειναι αληθεια οτι στα δημοσια δεν βαζουν επισκληριδιο???

Nαι αλήθεια είναι. Αλλά εγώ έλεγα "μια μέρα είναι, θα περάσει". Βέβαια τελικά έκανα καισαρική, οπότε τζάμπα η ανησυχία. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εγω κοριτσια τον μικρο στο παπαγεωργειου τον εκανα με κτ αλλαεμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη ενω τα αλλα δυο σε ιδωτικη κλινικη.θυμαε χαρακτηριστικα που ειπα στην μαμα μου οτι μπαιναν τα κοριτσια στο δωματιο και μας λεγαν παρτε ενα παυσιπονο δεν πειραζει και μου χε πει οτι στο 1ο μου στην κλινικη τις κυνηγουσε για να μου δωσουν!!!!ποιο μεγαλη ασφαλεια στο νσκμειο οπως και να το δεις!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

εννοειται οτι ειναι μεγαλυτερη ασφαλεια...και εσεις καισαρικη ε???εγω κοιτα στην κλινικη δεν μπορω να πω οσων αφορα τα παυσιπονα μας εδιναν σε στανταρ ωρες και αν ζητουσαμε εξτρα παλι εφερναν αμεσωσ εχει να κανει και με την κλινικη..που γεννησες κουφετακι???

xpcZp2.png

εγω πιστευω οτι ειχε να κανει με τις μαιες στην συγκεκριμενη βαρδια!!στην τατιανα ειχα γεννησει τα δυο.καλα ηταν εκτος απο αυτο και τον θηλασμο αν και με βοηθησαν οι κοπελες στο 1ο γτ ειχα παθει μαρμαρικη αλλα τα διναν το γαλατακι ενω τις ελεγα οχι στο 1ο.τα δυο μπουκι φσ και τ τριτο κτ.να μην εχω εμπειριες τρομαρα μου απο ολα?!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

μια χαρα τωρα εχεις ολοκληρωμενη αποψη επι του θεματος....χαχαχαχα εγω καισαρικη εκανα λογω διαστολης μετα απο 18 ωρες αναμονης ειχα μονο 2 να σου πω την αληθεια μου στοιχισε που εκανα καισαρικη αλλα το παλευω να συμβιβαστω μ αυτο...εγω γενικη κλινικη γεννησα και δεν μπορω να πω αν και τους εδιναν γαλα με τον θηλασμο με βοηθησαν πολυ ειδικα 2 συγκεκριμενες κοπελες

xpcZp2.png

μετραει παρα πολυ το ποσο συνηδηση εχει ο καθε εργαζομενος σε αυτο τον τομεα τελικα.ειναι και η φιλοσοφια της κλινικης αλλα οσο μπορει να ελενξει.το επομενο σου ευχοαμι να το γεννησεις φσ να εχεις και εσυ μια σφαιρικη αποψη!!!καλο μεσσημερι παω να κανω αυτα που πρεπει και βαριεμε τρελα αλλα θα γυρισει η μαμα μου απο το νσκμειο και πρεπει να την βαλω να φαει τα παιδια κτλ.....τα λεμε και οτι θες ρωτα!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ηδη το σκεφτομαι σοβαρα αν με αξιωσει η θεος για δευτερο να δω αν μπορω να το κανω φυσιολογικα τοτε μονο πιστευω θα ηρεμησω απολυτα..τοτε μονο θα ψαξω για αλλο γιατρο γιατι ο δικος μου δεν αναλαμβανει...πανω απο ολα ομως να ειναι τα παιδακια μας καλα και τπτ αλλο!!!οκ κουκλα μου κανε τις δουλειες σου και περιποιησου την μανουλα σου τωρα που σε χρειαζεται!!!!!!

xpcZp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

παρακαλω τον θεο να μου δωσει κουραγιο και υγεια γτ ολα απο μενα περιμενουν.η μαμα μου τελικα εχει ορμονολογικο καρκινο(1η φορα το ακουσα)και μετα απο τις χημιοθεραπιες θα κανουμε ορμονοθεραπιες.η ψυχολογια της ειναι χαλια και φυσικα θα δουμε πως θα παει οργανικα με τις χημιο.σκατα και αποσκατα αλλα το πολεμαμε το πραγμα.

Τι λες ρε κουφετάκι; Τι είναι αυτό; αντιμετοπίζεται;

Βάστα γερά!!

Η πεθερά μου είναι στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό... Από ότι καταλαβαίνω είναι σοβαρά, έχει μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι ... Ο Τάκης ήρθε πριν από λίγο και στεναχωρήθηκα πολύ που τον είδα έτσι... Και τα παιδιά ήταν μέσα στην ανησυχία, τον έψαχναν συνεχώς και η μικρή δεν πήγαινε για ύπνο αν δεν ερχόταν.

Ελένη μου καλό κουράγιο! Ελπίζω να είναι περαστικά!

kaλημερα κουκλες!αυπνες ειμαστε, η μικρη χτες απο τις τις 2 βτο μεσημερι με τα ουλα το κακομοιρο δεν κοιμηθηκε καθολου,μεχρι που 1 τη νυχτα την πηρα στο κρεβατι πρωτη φορα.τσιριζε στ ο κρεβατι της...και στις 6 το πρωι την πηγα στο δικο της κοιμηθηκε μεχρι τις 8 εγω δουλεια...

Κισάκι mundisal αλοιφούλα για τα ούλα και όταν το βλέπεις να τυραννιέται έτσι λιγο ντεπονάκι.

Πως πάνε οι ετοιμασίες;

Εγώ άλλαξα γιατρό κοριτσάκι. Με τις ευλογίες της γιατρού μου. Μόλις της το είπα (ότι θα πάω σε νοσοκομείο) μου λέει "Σε καταλαβαίνω, οι καιροί είναι δύσκολοι". Είναι θεά. :mrgreen:

Σπάνια για το είδος της!

ειναι αληθεια οτι στα δημοσια δεν βαζουν επισκληριδιο???

Πλαααάκα κάνεις!!!!!!!!!!!

εγω καισαρικη εκανα λογω διαστολης μετα απο 18 ωρες αναμονης ειχα μονο 2 να

Μια από τα ίδια κι εγώ!!! 15 ώρες με διαστολή 3 και χωρίς να σπάσουν τα νερά,το παιδί είχε ανέβει ψηλα, αλλά είχα μαγκιώρα μαία και μου είπε θα το κάνεις φυσιολογικά αφού το θές τόσο. Και το παλέψαμε κι εγινε!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

μπραβο ρε κοριτσακι μου που το παλεψατε και εγω ηθελα να κανω φυσιολογικο η μαια καθυστερουσε τον γιατρο και του ελεγε να δοκιμασουμε και αυτο να κανουμε και εκεινο καθοτι ηταν γνωστη μου και ηθελα να τα καταφερουμε τον φυσιολογικο...ομως σε καποια φαση ειπε του γιατρου δεν προκειται να κατεβει κατι το τραβαει πανω...τελικα ηταν τυλιγμενη και δεν μπορουσε να εμπεδωθει τωρα δεν ξερω ετσι μου ειπαν ετσι λεω τι να πω

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...