Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Δεν το αφήνεις να βράσει πολύ. Ισα ισα να πάρει χρώμα.

Και μετά το σουρώνεις με βαμβακάκι!

Πόσο σου βγήκε να επιτρέπεται;

εγω κολλαω λιγο γιατι υποτιθεται οτι για τα νεογεννητα πρεπει το νερο να βραζει τουλαχιστον 10' για να θεωρηθει αποστειρωμενο...αν βρασω το χαμομιλη τοσο θα χαθουν ολες οι ουσιες τι να πω θα το δοκιμασω...

το κοστουμι στην γενικη κλινικη βγηκε 2145 ευρω τα 145 ηταν κατι εξτρα εξετασεις για την μικρη και τα υπολοιπα καισαρικη σε δικλινο φθηνο....καισαρικη εκανα εσυ που γεννησες?

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhspera kopelies! Tsakisa ta Zara Kids kai ta Beneton kai irtha. :D

Βρε καλώς την!!!!

Μεγιές!Μεγιές!!!

Πόσα εσκασες για το γιόκα σου;;(Για να παίρνω κουράγιο!):tongue::tongue:

εγω κολλαω λιγο γιατι υποτιθεται οτι για τα νεογεννητα πρεπει το νερο να βραζει τουλαχιστον 10' για να θεωρηθει αποστειρωμενο...αν βρασω το χαμομιλη τοσο θα χαθουν ολες οι ουσιες τι να πω θα το δοκιμασω...

το κοστουμι στην γενικη κλινικη βγηκε 2145 ευρω τα 145 ηταν κατι εξτρα εξετασεις για την μικρη και τα υπολοιπα καισαρικη σε δικλινο φθηνο....καισαρικη εκανα εσυ που γεννησες?

Βράσε πρώτα το νερό και ρίξε το χαμομήλι στο τέλος!

Εγώ διαβαλκανικό γέννησα.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

διαβαλκανικο νομιζω ειναι λιγο πιο ακριβο μπορει να κανω και λαθος....φυσιολογικα γεννησες???ποσο το μαλλι εκει???

αντε ωραια κολεξιον ανοιξη καλοκαιρι 2011 καλη φαση

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

διαβαλκανικο νομιζω ειναι λιγο πιο ακριβο μπορει να κανω και λαθος....φυσιολογικα γεννησες???ποσο το μαλλι εκει???

αντε ωραια κολεξιον ανοιξη καλοκαιρι 2011 καλη φαση

Φυσιολογικά,αλλά για τιμές δεν ξέρω να σε πω γιατί γέννησα το '08!!

4Suap3.png

oxi χαμομηλι στα νεογενητα δεν κανει.ουτε το μελι!!!εγω θα σου λεγα να τσιγαριζεις το χαμομηλκαι αλλα προσεξε να ειναι βιολογικο με ελαιολαδο για λιγο και να το σουρωσεις λιγη ποσοτητα,μετα βαλτο σε ενα γυαλινο βαζακι και με τα ακροδαχτυλα σου κανε το λιγη ωρα πριν τους κολικους μασαζ περιστροφικα με την φορα του ρολογιου γυρω απο τον αφαλο στην κοιλιτσα.μπουκι!!!κοριτσια δεν μπαινω γτ δεν υπαρχει χρονοςπαρακαλω τον θεο να μου δωσει κουραγιο και υγεια γτ ολα απο μενα περιμενουν.η μαμα μου τελικα εχει ορμονολογικο καρκινο(1η φορα το ακουσα)και μετα απο τις χημιοθεραπιες θα κανουμε ορμονοθεραπιες.η ψυχολογια της ειναι χαλια και φυσικα θα δουμε πως θα παει οργανικα με τις χημιο.σκατα και αποσκατα αλλα το πολεμαμε το πραγμα.κισακι χιλια μα χιλια συγνωμη που δεν σε ρωτησα το πρωι που μιλησαμε τπτ για το γαμο.ειμαι μια χαζη και δεν θα πρεπε να το κανω και δεν υπαρχει δικαιολογια γι αυτο καμια.να βρεθουμε πριν τον γαμο ισως ερθω σπιτι να δω και την μικρη απο βδομαδα που χω αδεια.λενι,ελενη μαεστρια πατρινια κοριτσακια τα φιλια μουυυυυυυυυυυ

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετακι μου ευχαριστω για τις συμβουλες θα το δοκιμασω εσυ προτεινεις να της το κανω μασαζακι δλδ...ωραια θα το κανω και αυτο μηπως πιασει!!! οσο για την μανουλα σου μην στεναχωριεσαι ειμαι σιγουρη ολα θα πανε καλα...θελει πολυ υπομονη και να την εμψυχωνεις γιατι σ αυτες τις περιπτωσεις η ψυχολογια ειναι το παν!!!κουραγιο κοριτσακι μου μπορα ειναι θα περασει...

xpcZp2.png

κουφετακι μου ευχαριστω για τις συμβουλες θα το δοκιμασω εσυ προτεινεις να της το κανω μασαζακι δλδ...ωραια θα το κανω και αυτο μηπως πιασει!!! οσο για την μανουλα σου μην στεναχωριεσαι ειμαι σιγουρη ολα θα πανε καλα...θελει πολυ υπομονη και να την εμψυχωνεις γιατι σ αυτες τις περιπτωσεις η ψυχολογια ειναι το παν!!!κουραγιο κοριτσακι μου μπορα ειναι θα περασει...

000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετάκι, είναι ταλαιπωρία αλλά το θέμα είναι να τελειώσει και να μην ξαναγυρίσει... Και όπως σου είπαν τα κορίτσια, η ψυχολογία είναι το παν. Προσπάθησε να την εμψυχώνεις (ναι ξέρω, όλα εύκολα είναι στα λόγια) και πραγματικά, να σε έχει ο Θεός καλά γιατί θα τραβήξεις εσύ το κουπί... (αυτό με το "ορμονολογικό" νομίζω το έχω ξανακούσει, η μαμά της κουμπάρας μου κάνει μια νέα και περίεργη θεραπεία, θα την ρωτήσω και θα σου πω)...

Η πεθερά μου είναι στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό... Από ότι καταλαβαίνω είναι σοβαρά, έχει μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι ... Ο Τάκης ήρθε πριν από λίγο και στεναχωρήθηκα πολύ που τον είδα έτσι... Και τα παιδιά ήταν μέσα στην ανησυχία, τον έψαχναν συνεχώς και η μικρή δεν πήγαινε για ύπνο αν δεν ερχόταν.

Όπως καταλαβαίνετε, νέες περιπέτειες ξεκίνησαν...

Φιλιά κοπελιές, καλό ξημέρωμα...

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες και καλο μηνα!!!ευχομαι να στρωσουν τα πραγματα αυτον τον μηνα και απο δω και περα ολα να πανε καλα και να ακουμε μονο ευχαριστα νεα!!!!! τις καλημερες μου και παλι!!!

xpcZp2.png

kaλημερα κουκλες!αυπνες ειμαστε, η μικρη χτες απο τις τις 2 βτο μεσημερι με τα ουλα το κακομοιρο δεν κοιμηθηκε καθολου,μεχρι που 1 τη νυχτα την πηρα στο κρεβατι πρωτη φορα.τσιριζε στ ο κρεβατι της...και στις 6 το πρωι την πηγα στο δικο της κοιμηθηκε μεχρι τις 8 εγω δουλεια...

ελενη μου λυπαμαι για τον τακη....χτες δεν μπορεσα να παρω ημασταν στην τσιτα...

μπουκυ υπαρχουν κατι λαδακια της weleda για κολικουςσ και πινε γλυκανισο και φασκομηλο βοηθουν ασρκετα

εγω γεννησα αγιο λουκα. 1256+200 επισκληριδιος δικλινο 3 διανυκτερευσεις=1456

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κισακι μου με το καλο και ο γαμος και η βαπτιση και παλι!!!!!! ωχ δοντακια ε ? υπομονη κουκλα εχω μια φιλη που ειναι στην ιδια φαση με τον γιο της και ζοριζεται αρκετα..της δινεις εκεινα τα παιχνιδακια για να μασαει να την ανακουφισεις λιγο??? εχει και μια αλοιφη απο οσο ξερω που τους κανει καλο.....

πολυ οικονομικος ο αγιος λουκας ρε...ποπο καλα ηταν και φυσιολογικος τοκετος αλλα και παλι πολυ καλα ειναι

το λαδακι που λες το εχω ακουσει θα ψαξω να το βρω....

xpcZp2.png

εμ ετσι ειναι οι νεες μανουλες ξερουν καινουργια κολπα!καλημερα κοριτσια,θαλω να φτιαξει ο καιρος γτ ενω μ'αρεσει να ειναι ετσι αυτο τον καιρο θελω ηλιοοοοοοοοοοοοοο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...