Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα μας σκάσεις μικρή λουλού!!!

Μπουμ!

Δε σου 'μαθε κανείς εσένα να κάνεις υπομονή; :tongue::tongue::tongue:

καλησπερα κοριτσια...δλδ παντα ερχονται την ιδια ωρα???

Συνήθως προς το βραδάκι. Δυστυχώς τα περισσότερα παιδάκια έχουν, ιδίως τ' αγόρια, έχει να κάνει με το ξεκίνημα της λειτουργίας του εντέρου και - απ' οσο γνωρίζω - δεν μπορείς να τ' αποφύγεις.

Ξέρω είναι τρελά ψυχοφθόρο όταν υποφέρει το καημένο κι εσύ νιώθεις ανήμπορη, αλλά ΥΠΟΜΟΝΗ, περνάει. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλησπερα κοριτσια...δλδ παντα ερχονται την ιδια ωρα????:confused::confused::confused::confused::confused: γιατι εμενα 18.30 με 21.00 την πιανει καθε μερα και την εχουμε αγκαλια κανουμε βολτες κτλ θα δοκιμασω και την γυμναστικη που ειπες στα ποδαρακια...

κατα τ αλλα ολα καλα το πουλακι μου ειναι ησυχο και αγαπαει το υπνο μαλλον χιχιχιχιχι

κοριτσια κατι αλλο χρειαζεται να φοραμε στα μωρα αντιλιακη κρεμα τωρα που βγαινουμε βολτες και εχει ηλιο????λεω βλακειες????

Boukie καλως ήρθες κι από εμένα..εγώ είμαι το άλλο σκέλος της μειονότητας..η Πατρινιά λέμεεεεε..χιχιχι

Ογουργούρης μου πέρασε τρομερούς κολικούς, δεν στο λέω για να σε φοβήσω, απλά για να σου πω οτι ξέρω πως περνάς...η μόνη λύση: χαμομηλάκι του εμπορίου και όχι μιλούπα έχει πολλή ζαχαρη και το άλλο που θα σε σώσει ΦΟΒΕΡΑ είναι αυτό που σού είπε ο γιατρός ανάποδα το μπεμπάκι σου στα χερια σου, λές και κρατάς μαξιλάρι και πίεση στην κοιλίτσα..δεν σου κάνω πλάκα θα το δεις να γελάει...ο γουργουρίνος εσκαγε στο κλάμα, όλους τους κολικους τους πέρασα μόνη μου(ο αντρούλης μου δούλευε σαν τρελός) και περιττό να σου πω οτι από τα νεύρα μου και την στεναχωρια μου έκλαιγα μαζί με το παιδί...και τον έπιαναν ρε παιδί όπως το δικό σου μεταξύ 21.00-21.30 το βράδυ...τι να πείς;

Μαρή Μαεστρία πότε θα αρχίσουμε να ΜΙΛΑΜΕ; εεεεεε; άντε θα μας γκαστρώσεις!!!:-P:razz::-P

Μανού τι κάνει το μανουτιτόπαιδό; ακόμα ομορφαίνει;

Ελένη_Κ μου καλά είσαι; Τι βλέπω; Η Κισούλα ετοιμάζεται; άντε βρε! Ηώρα η καλή και με το καλό το όνομα του Κισομωρού!!!!

Μάκια από παστακόσπιτο από Πάτρααααααααα.....

(Υποψιν: να θυμηθώ αυριο να βρίσω τον προϊστ μου, γιατί μου τα'χει σκοτίσει λέμεεεεεε)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερααααααααα!!!!!Τι κανουν οι ομορφες 30αρουλες του καφε;

Βookie μου Σαλονικια κι εγω,κι οπως σου ειπαν και τα κοριτσια εχουμε μαζευτει αρκετες καρντασινες εδω:tongue:

Ελενη κ οταν πηρες χθες ημασταν στο μπαλετο,μετα σε πηρα,αλλα .....θα ειχες κι εσυ τις δουλειες σου.Τα παιδια τι κανουν,η μικρη καλα;Αντε βρε ελατε ειτε μονη σου ειτε με το συζυγο,να βρεθουμε επιτελους.

Παστακια μου η μανοθνιτοκορη ειναι μια χαρααα,και μαλλον σημερα θα κλεισουμε και για το ΡΙΟ οποτε θα τα πουμε και παλι απο κοντα.

Μαεστρια,ελενη και οι υπολοιπες πειτε ποτε βολευει να πιουμε κανενα καφε βρε κοριτσια......

Φιλια καλημερα να εχουμε,εγω εχω τρελοοοοο σιδερο σημερα:mad::x

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσια...αρε πατριδα οντως ειμαστε πολλες τοτε εδω αλλα εσυ παστακια και εσυ ελενη κανετε βρε την διαφορα που εισαστε απο αλλου....δυο σας εχουμε πρεπει να σας προσεχουμε χαχαχαχα

παιδια τι να πω με το θεμα των κωλικων εχω προβληματιστει γιατι η μικρη ποτε ειναι καλα την μια μερα και δεν ζοριζεται καθολου ποτε κλαιει σαν υστερικη αφου καμια φορα σκεφτομαι οτι μπορει απλα να θελει αγκαλια και να βρηκε τροπο να την διεκδικησει...και να πεις οτι δεν την παιρνω ....αφου την λαχταραω την μπουμπουκιτσα μου να μην την παρω???

για το αντιλιακο θα ρωτησω παιδιατρο στανταρ απλα προβληματιζομαι γιατι σκεφτομαι να την παω καμια βολτα στον μαρσιπο εδω κοντα στη γειτονια τωρα που εχει καλες μερες και αναρωτιεμαι αν κανει να εκτεθει στον ηλιο αλλιως πρεπει να κυκλοφορο σαν τις κυριες της αναγεννησης με ομπρελινο και ο κοσμος να περναει για την τρελη της γειτονιας........

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Καλήμέρα!

Ακόμη μια συννεφιασμένη μέρα! Τελικά ο Μάρτης είναι όντως τρελλός!

Κανένα νέο από το κουφετάκι είχαμε;

Να ξερετε παντως ιντερνετικα το mini raxevsky και το sam 0-13 εχουν καλα κομματια και καλες τιμες.Εγω τα εχω προτιμησει πολλες φορες.

Thanks!! Θα το δω κι αυτό!

Εγώ τα φιρμάτα τα παίρνω από το mega outlet.

Συμφέρει πολύ!

Μαεστρια,ελενη και οι υπολοιπες πειτε ποτε βολευει να πιουμε κανενα καφε βρε κοριτσια......

Φιλια καλημερα να εχουμε,εγω εχω τρελοοοοο σιδερο σημερα:mad::x

Προτείνετε μέρα!

Μόνο αν σας είναι ευκολο να βρουμε κάποιο άλλο μέρος για να μπορουμε να παρκάρουμε κι εμέις τα καημένα!!!;);)

Μπουμ!

Δε σου 'μαθε κανείς εσένα να κάνεις υπομονή; :tongue::tongue::tongue:

Αντε μαρή να περάσει λίγος καιρός και μετά θα κάνουμε πάρτυ!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ναι ρε γμτ συννεφια και αερακι σημερα και ηθελα να βγω με την μικρη μια βολτα να ξεσκασουμε....χθες ηρθε σπιτι ενα φιλικο ζευγαρι με τον 11 μηνων γιο τους χαχαχαχα ξεκινησαμε τα συμπεθερια τσεκαρουμε γαμπρους χαχαχαχα ο γλυκουλης την κοιτουσε σαν παιχνιδι προσπαθουσε να την πιασει και να της παρει την πιπιλα σοοου τρελο!!!

xpcZp2.png

ναι ρε γμτ συννεφια και αερακι σημερα και ηθελα να βγω με την μικρη μια βολτα να ξεσκασουμε....χθες ηρθε σπιτι ενα φιλικο ζευγαρι με τον 11 μηνων γιο τους χαχαχαχα ξεκινησαμε τα συμπεθερια τσεκαρουμε γαμπρους χαχαχαχα ο γλυκουλης την κοιτουσε σαν παιχνιδι προσπαθουσε να την πιασει και να της παρει την πιπιλα σοοου τρελο!!!

Ναι, έχουνε πολύ γέλιο τα μικρά!

Και που να δεις αμα μεγαλώσει λίγο και ξπεταχτεί!

Θα τρελαίνεσαι μ'αυτά που θα κάνει!!!

4Suap3.png

ναι ρε οντως εδω χαζεψα με τον μικρο τους γιατι ειχα να τον δω 2-3 μηνες και ειχε γινει σωστο παιδακι μεσα σ αυτο το διαστημα περπατουσε μπαμπαδιζε εκανε ζημιες...ειχε γελιο φανταζομαι μονο τι θα κανω αν ξεπεταχτει και η δικια μου λιγο...εεεεερεεεε γλεντια

xpcZp2.png

ναι ρε οντως εδω χαζεψα με τον μικρο τους γιατι ειχα να τον δω 2-3 μηνες και ειχε γινει σωστο παιδακι μεσα σ αυτο το διαστημα περπατουσε μπαμπαδιζε εκανε ζημιες...ειχε γελιο φανταζομαι μονο τι θα κανω αν ξεπεταχτει και η δικια μου λιγο...εεεεερεεεε γλεντια

Για πότε μεγαλώνουνε χαμπάρι δεν παίρνεις!

Για το πόσο αλλάζουν δε, δεν το συζητώ!

Φαντάσου πως σε 2-3 μήνες θα τους έχεις ξεχάσει τους κολικούς!

Εμάς μας πήγε μέχρι 5 μηνών σχεδόν και παρόλα αυτά τώρα είναι μια γλυκιά ανάμνηση!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Για πότε μεγαλώνουνε χαμπάρι δεν παίρνεις!

Για το πόσο αλλάζουν δε, δεν το συζητώ!

Φαντάσου πως σε 2-3 μήνες θα τους έχεις ξεχάσει τους κολικούς!

Εμάς μας πήγε μέχρι 5 μηνών σχεδόν και παρόλα αυτά τώρα είναι μια γλυκιά ανάμνηση!

τοσο πολυ ε???5 μηνες χαρας το κουραγιο σας....ναι ρε εδω μεγαλωσε απο την μερα που την φεραμε σπιτι και αλλαξε και μαλλον αλλαζει καθε μερα και ολο και κατι καινουργιο κανει.....ακομη δεν μπορω να το πιστεψω να φανταστεις οτι εχω μωρο την κοιταω και λεω τωρα δλδ αυτη ειναι δικη μου????χαχαχαχα τα χασα η μανα....

να σου πω για το χαμομιλη που μου ειπατε να της δινω για τους κωλικους εγω πηρα της μιλουπα αλλα δεν ηξερα οτι μπορω να της δινω το κανονικο το τσαι που πινουμε και εμεις...γιατι οταν ρωτησα την παιδιατρο μου ειπε καλυτερα οχι

xpcZp2.png

τοσο πολυ ε???5 μηνες χαρας το κουραγιο σας....ναι ρε εδω μεγαλωσε απο την μερα που την φεραμε σπιτι και αλλαξε και μαλλον αλλαζει καθε μερα και ολο και κατι καινουργιο κανει.....ακομη δεν μπορω να το πιστεψω να φανταστεις οτι εχω μωρο την κοιταω και λεω τωρα δλδ αυτη ειναι δικη μου????χαχαχαχα τα χασα η μανα....

να σου πω για το χαμομιλη που μου ειπατε να της δινω για τους κωλικους εγω πηρα της μιλουπα αλλα δεν ηξερα οτι μπορω να της δινω το κανονικο το τσαι που πινουμε και εμεις...γιατι οταν ρωτησα την παιδιατρο μου ειπε καλυτερα οχι

Μην τα ακούς αυτά.Είναι μπούρδες των γιατρών για να πλουτίζουν οι εταιρίες!

Εξάλλου υπάρχει τίποτα καλύτερο από το φυσικό χαμομιλάκι;

Που γέννησες;

4Suap3.png

Μην τα ακούς αυτά.Είναι μπούρδες των γιατρών για να πλουτίζουν οι εταιρίες!

Εξάλλου υπάρχει τίποτα καλύτερο από το φυσικό χαμομιλάκι;

Που γέννησες;

μπουρδες ε?και το βραζω κανονικα οπως κανω για εμας δλδ?ξερω και εγω τι θα εχει το κανονικο το χαμομιλη και εγω σκεφτηκα αλλα ειπα γιατρος ειναι κατι θα ξερει...

γενικη κλινικη γεννησα

xpcZp2.png

μπουρδες ε?και το βραζω κανονικα οπως κανω για εμας δλδ?ξερω και εγω τι θα εχει το κανονικο το χαμομιλη και εγω σκεφτηκα αλλα ειπα γιατρος ειναι κατι θα ξερει...

γενικη κλινικη γεννησα

Δεν το αφήνεις να βράσει πολύ. Ισα ισα να πάρει χρώμα.

Και μετά το σουρώνεις με βαμβακάκι!

Πόσο σου βγήκε να επιτρέπεται;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...