Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Άστα, 200 - 300 ευρά τρώω κάθε σεζόν, με πολύ προϋπολογισμό και υπολογισμό!

Αλλά τι να κάνεις; Μεγαλώνουνε, ζωή να 'χουν. :D

Φασολάκια έφτιαξα, λίγο λαδερό να στανιάρουμε. Αύριο θα κάνω το φαγητό που ονειρεύομαι απ' το σαβ/ριακο ... Μακαρόνια με ΚΙΜΑ!! :mrgreen:

χαχαχα!!!

Κι εγώ σήμερα έχω σπανακόριζο και για άυριο μακαρόνια με κιμά!!!:P:p:p

Εσένα πουλάκι μου οι αδελφές σου δεν μπορούν να σε προμηθεύσουνε με ρούχα, παπούτσια και τα σχετικά;;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσένα πουλάκι μου οι αδελφές σου δεν μπορούν να σε προμηθεύσουνε με ρούχα, παπούτσια και τα σχετικά;;)

Ο μοναδικός μου ανηψιός (της μεγάλης) είναι 16 και καταλαβαίνεις, λιώσανε τα ρούχα του πια ή είναι ντεμόντα τρελή.

Το άλλο είναι κορίτσι και η πολύτεκνη σίστερ έχει ΤΕΣΣΕΡΑ κορίτσια. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο μοναδικός μου ανηψιός (της μεγάλης) είναι 16 και καταλαβαίνεις, λιώσανε τα ρούχα του πια ή είναι ντεμόντα τρελή.

Το άλλο είναι κορίτσι και η πολύτεκνη σίστερ έχει ΤΕΣΣΕΡΑ κορίτσια. :mrgreen:

Καλά δεν μπορούσατε να συνεννοηθείτε;:tongue::tongue:

Αρα στην ίδια κατάσταση είμαστε!

Αντε, καλο μας κουράγιο!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Πάντως είναι πού ωραίο που έχει τόσα ξαδερφάκια!

Μπορούν να τον προσέχουνε, να παίζουνε κι εσύ να πιεις έναν καφέ με την ησυχία σου!

Ναι, η αλήθεια είναι πως όταν πάμε εκει ή έρχονται κατά 'δω, δεν καταλαβάινω ότι έχω παιδί. Δεν είμαστε πολύ κοντά όμως. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, η αλήθεια είναι πως όταν πάμε εκει ή έρχονται κατά 'δω, δεν καταλαβάινω ότι έχω παιδί. Δεν είμαστε πολύ κοντά όμως. :rolleyes:

Τυχερός ο Γιαννάκης!!;)

Εμείς δυστηχώς αρκούμαστε μόνο σε γνωστούς μια και έιναι μία και μοναδική!

4Suap3.png

Δυστυχώς όχι κορίτσι. (καλώς όρισες κι από μένα)

Λίγο τσαγάκι, να κάνεις σαν γυμναστική πιέζοντας με τα πόδια την κοιλίτσα, αυτό βοηθάει να φύγουν τα αέρια και ΠΟΛΥ υπομονή. Κι ο δικός μου είχε το πρώτο τρίμηνο, ερχόταν τ' απόγευμα κι έτρεμα πότε θ' αρχίσουν τα ουρλιαχτά. Κι άρχιζαν!! :rolleyes:

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Τι ωραία λιακάδα σήμερα! Γιατί να 'χω φασίνα; :confused:

καλησπερα κοριτσια...δλδ παντα ερχονται την ιδια ωρα????:confused::confused::confused::confused::confused: γιατι εμενα 18.30 με 21.00 την πιανει καθε μερα και την εχουμε αγκαλια κανουμε βολτες κτλ θα δοκιμασω και την γυμναστικη που ειπες στα ποδαρακια...

κατα τ αλλα ολα καλα το πουλακι μου ειναι ησυχο και αγαπαει το υπνο μαλλον χιχιχιχιχι

κοριτσια κατι αλλο χρειαζεται να φοραμε στα μωρα αντιλιακη κρεμα τωρα που βγαινουμε βολτες και εχει ηλιο????λεω βλακειες????

xpcZp2.png

Hellooooo girls.Τι κανετε,τι ωραιος καιρος σημερα.Κι εγω βρηκα ευκαιρια και ανοιξα βαλιτσες να βγαλω μερικα ανοιξιατικα να τα φρεσκαρω για το Πασχαλινο ταξιδι.

Κι εγω φασολακια εχω σημερα.

Και μενα η ανιψια μου ειναι μονο 2 και κατι,οποτε ουτε ρουχα,ουτε παρεα.Οσο για τα ρουχα και τα παππουτσια δεν το συζητω.Να ξερετε παντως ιντερνετικα το mini raxevsky και το sam 0-13 εχουν καλα κομματια και καλες τιμες.Εγω τα εχω προτιμησει πολλες φορες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Bookie καθολου βλακειες δε λες,καλυτερα να ρωτησεις το γιατρο σου για να σου συστησει αν ειναι εκεινος καποια.Εγω θα ξαναπω μιας και εχει περασει μια δεκαετια,οτι δε θυμαμαι και πολλα ............:tongue: ισως ακομα εσενα ειναι πολυ μικρο,για αυτο συννενοησου με τον παιδιατρο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Bookie καθολου βλακειες δε λες,καλυτερα να ρωτησεις το γιατρο σου για να σου συστησει αν ειναι εκεινος καποια.Εγω θα ξαναπω μιας και εχει περασει μια δεκαετια,οτι δε θυμαμαι και πολλα ............:tongue: ισως ακομα εσενα ειναι πολυ μικρο,για αυτο συννενοησου με τον παιδιατρο.

ναι ηδη επικοινωνησα και μου ειπε να παρω μαραθο να της δινω της μιλουπα ειναι λεει για κωλικους ή για πονακια γενικα...μου ειπε να την βαζω μπρουμιτα να πιεζεται και η κοιλια της και γενικα να κανω υπομονη 3 μηνες κρατανε λεει...ελπιζω να μην κρατησει τοσο γιατι την λυπαμαι την καημενη τοοοοοσο ζορι!!!! ααααχ εβγαλες τα ανοιξιατικα ε???τι καλα καλοκαιριααααααζει λεμε!!!!! εγω να δω τι θα κανω που δεν μπαινω σε κανενα ρουχο ακομη.....γκρρρρρρρρρ:mad::-x:-x:-x:-x:-x

xpcZp2.png

Bookie εννοειται και οτι θα κανεις οτι πει ο γιατρος,οσον αφορα τους κολικους,παντως και οι βολτες στο αμαξι που σου ειπαν τα κοριτσια,ισως βοηθουσαν.

Εγω εννουσα να ρωτησεις το γιατρο σου για την αντηλιακη κρεμα,εκεινος θα σου πει αν κανει να βαζεις στη μικρουλα σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Bookie, όλες Σαλονικιές είστε σε αυτό το τόπικ. Η μειονότητα είμαστε εγώ (Αθήνα) και η παστάκια (Πάτρα)...

Κολικοί!!! Ο μικρός μου έκανε για 35 ολόκληρα βράδια! Αν δείτε το ημερολόγιο με τις συνήθειες του μωρού τότε, θα φρίξετε... Κάθε βράδυ, τι βράδυ λέω, ξημερώματα ήταν, κάθε βράδυ 1-4πμ έκλαιγε απαρηγόρητος! Δεν ήξερα τί να τον κάνω, τι αγκαλιά, τι μπρούμυτα πάνω μου, τι χάδια, τι απόγνωση! Στις 4 του έδινα γάλα και κοιμόταν γύρω στις 6... Εγώ τότε έφτιαχνα καφέ, τα νεύρα σπασμένα εντελώς, έβαζα φαγητό να γίνεται και στις 7 νταν ξυπνούσε η κόρη μου! Ο ύπνος μου ήταν το πολύ 20 λεπτά το 30ωρο... Και κοιμόμουν μόνο τις Παρασκευές, έπαιρνα το κοριτσάκι μου στην κρεβατοκάμαρά μου, βάζαμε aircondition (άλλο δράμα αυτό, όταν κοιμόμουν με αυτόν δεν έβαζα) και έκλεινα τις πόρτες... Αναλάμβανε ο μπαμπάς τότε! Μαύρη περίοδος αυτή, ούτε να την θυμάμαι δεν θέλω...

Bookie, για αντιηλιακή έχω διαβάσει ότι βάζουν στα μωρά (αν και το δικό σου είναι πολύ μωρό) εγώ μόνο στην θάλασσα βάζω, αποφεύγω την άμεση έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι. Τώρα, τις ηλιόλουστες μέρες φοράμε γυαλιά και καπέλο. Ρώτησε τον παιδίατρο σου και για αυτό...

Κίσα!!! Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σε ντύσω νυφούλα (παρά το ότι είναι φουλ το πρόγραμμα για το συγκεκριμένο Σ/Κ)!!! Δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ σοβαρά, ελπίζω το Σ/Κ να το λήξουμε το θέμα! Αν κι ο Τάκης έχει λυσσάξει να έρθει κι αυτός... Τεσπα, θα σου πω...

Αυτάαααααααα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...