Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μαεστρία μη μασάς! Εγώ την έχω με γδαρμένα χείλια!:-P Ηρθατε και στα μέρη μας στο φράγμα! Ωραία δεν είναι;

Πανέμορφα! Απίστευτο τ' ότι ήταν χωματερή κάποτε εκεί!!!

Τέλειος ο Βόλος ε; Τα συνδυάζει όλα. Έχω πάει κι εγώ αρκετές φορές, μένει μια κολλητή μου εκεί.

Τι μουντίλα είναι πάλι αυτή σήμερα; Θέλω να κοιμηθώ!

Πατρινιά, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις; Ας ξεπεταχτεί ο μικρός λίγο ακόμα και ΒΟΥΡ για παιδικό, να μην έχει κανένας άλλος λόγο στο παιδί, μόνο εσύ κι ο άντρας σου! :mrgreen:

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε συ! Τι μουντίλα!

Δεν προλαβαίνουμε να πούμε μπήκε η άνοιξη και τσουπ! Πατάει μια βρόχα, ενα κρύο και φτου κι απ'την αρχη!

Εγώ με το Βόλο έχω έρωτα!

Ισα που πάω να μείνω μόνιμα!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μωρέ μην τον βάλω από Σεπτέμβρη που γυρναει ο παστας στη δουλειά....γκρρρρρρ...έλα να ηρεμήσω ολίγον!!!

Βόλος ε;...δεν έχω πάει..ούτε Πήλιο...θα παώ όμως!!!Το 'πα και θα το κάνω!!!!

Κορίτσια εδώ βρέχει απογοητευτικά!Αμάν παπαριάσαμε με τόση βροχή..

Μανού πώς πάτε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

α ο βολος υπεροχος κι εμενα μου αρεσιε παρ απολυ!!!!παστακια πες την καμι αβαρια μη μασας επιτηδες το κανει!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μωρέ μην τον βάλω από Σεπτέμβρη που γυρναει ο παστας στη δουλειά....γκρρρρρρ...έλα να ηρεμήσω ολίγον!!!

Eσύ ξέρεις! Πάντως, αν εξαιρέσεις τις ιώσεις στην αρχή, που περνάς ένα δίμηνο, τρίμηνο ΜΑΝΙΚΙ, μετά είναι χίλιες φορές καλύτερα!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χέι γκέρλς!

Bookie καλως μας ήρθες, βιάζεσαι να μεγαλώσεις από ότι βλέπω!

Αγγελική διδυμάκια??? Σοκ και δέος! Τρίτεκνη λοιπόν με την μία! Με το καλό κοριτσάκι μου, να πάνε όλα σούπερ και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη... Το περίμενες το ... σετάκι?

Μαεστρία πως πάει το σποράκι? Έληξε το εμπάργκο, μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για αυτό? Πες τα όλα, πως νιώθεις, πως πας, τι λένε οι γύρω, ΟΛΑ!!!

Κουφετάκι τι νέα από την μανούλα? Πως πάει? Εσύ?

Ελενίτσα μου κι εγώ γουστάρω Βόλο... Πολύ το χάρηκα που περάσατε καλά!

Πάστακια κι εγώ δυστυχώς μετά από δύο χρόνια πήγα στο σπίτι των πεθερικών για την γιορτή του πεθερού. ΟΚ, μια ώρα ήταν, πάει πέρασε! Αφού σου κρατάει το μωρό μην λες κουβέντα...

Κισάκι θέλω φώτος της μικρής, θα έχει αλλάξει φάτσα ρε συ!

Τέλος οι πυρετοί (επιτέλους), αύριο τελειώνουμε την αντιβίωση, νοσοκομείο δεν πήγαμε μιας και επικράτησε η λογική (δεν έχει νόημα να της κάνω τώρα εξετάσεις, παίρνει αντιβίωση), το τριήμερο ήταν ενδιαφέρον (επίσκεψη στον πεθερό, γέλιο, βόλτες, είδα κόσμο που είχα καιρό να δω, αλλά και γερή φασίνα και εμετοί - ο μικρός μετά από μια μέρα που έτρωγε σαν να μην υπήρχε αύριο), τελικά η μία έξτρα μέρα είναι υπόθεση και κάνει την διαφορά...

Αυτά τα νιους, σας φιλώ σταυρωτά και τα λέμε αύριο...

Καλό ξημέρωμα!

Κοριτσια μπηκα για μια καλησπερα και καληνυχτα(2 σε 1 ).

Ελενη2008 πολυ χαιρομαι που τα περασατε ομορφα,λατρευω το Βολο και το Πηλιο ειναι φοβερα μερη,εχουμε κανει Πασχα στην Πορταρια κι ηταν φανταστικα.Για να μη θυμηθω τις ουζοκατανυξεις στο Βολο,απλα τελειαααααα!!

Παστακια ετοιμασου κατα 99% ερχομαστε για Πασχα,ετοιμασουυυυυυ!!!!!

Οσο για τη μικρη ειναι μια χαρα,εγω ακομη τελω υπο σοκ,αλλα που θα παει θα το ξεπερασωω:shock::shock::shock::shock:

Καληνυχτα κουκλιτσες μου κι ονειρα γλυκα,τα λεμε φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γειά σας ανωχωρίτισσες!!!(΄που μου'ρθε αυτό;)

α ο βολος υπεροχος κι εμενα μου αρεσιε παρ απολυ!!!!παστακια πες την καμι αβαρια μη μασας επιτηδες το κανει!!!

Μόνο βαριά; ωρε θα αστράψω και θα βροντηξω λέμε...στο καλό...

Eσύ ξέρεις! Πάντως, αν εξαιρέσεις τις ιώσεις στην αρχή, που περνάς ένα δίμηνο, τρίμηνο ΜΑΝΙΚΙ, μετά είναι χίλιες φορές καλύτερα!!

ναί , αλλά άλλο να τα σκάω και να είμαι η "καλύτερη μανούλα"(γιατί ο ξένος δεν θα λέει στο παιδί "η μανα σου που ζηλέυει", ούτε "εμείς περνάμε καλά εδώ..χαχαχαχα"θα του τα σκάω και θα μου υποκλίνεται κιόλας που λέει ο λόγος....!!Μιλάμε έχω γίνει τούρμπο!!)

Πάστακια κι εγώ δυστυχώς μετά από δύο χρόνια πήγα στο σπίτι των πεθερικών για την γιορτή του πεθερού. ΟΚ, μια ώρα ήταν, πάει πέρασε! Αφού σου κρατάει το μωρό μην λες κουβέντα...

ναι, ΑΛΛΑ άν είναι να μου τα κάνει κολοκύθια..ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...τόσα παιδάκια τι παθαίνουν...δεν θα γίνω ψυχασθενής εγώ, να με χορεύει ο καθένας όπως θέλει...Μπάίνει στην κλιμακτήριο λέει..και τί; θα την πληρώσω εγώ; ωρε δεν με χ..............

Κοριτσια μπηκα για μια καλησπερα και καληνυχτα(2 σε 1 ).

Ελενη2008 πολυ χαιρομαι που τα περασατε ομορφα,λατρευω το Βολο και το Πηλιο ειναι φοβερα μερη,εχουμε κανει Πασχα στην Πορταρια κι ηταν φανταστικα.Για να μη θυμηθω τις ουζοκατανυξεις στο Βολο,απλα τελειαααααα!!

Παστακια ετοιμασου κατα 99% ερχομαστε για Πασχα,ετοιμασουυυυυυ!!!!!

Οσο για τη μικρη ειναι μια χαρα,εγω ακομη τελω υπο σοκ,αλλα που θα παει θα το ξεπερασωω:shock::shock::shock::shock:

Καληνυχτα κουκλιτσες μου κι ονειρα γλυκα,τα λεμε φιλακια.

έλα ρε Μανουτίτα αλήθεια; ωραίααααααααααα....άντε μωρέ να ειδωθούμε πάλι..Κλείσατε δηλαδή;ααχχχ...τι ωραίααα....Πάρε και κανά άλλο καρντάσι μαζί:-P:-P:-P

όσο για την μικρή σύνελθε ρε παιδί μου, πάει πέρασε!!!

Φιλάκια όμορφες..τα παστάκια σας χαιρετούν!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Χέι γκέρλς!

Bookie καλως μας ήρθες, βιάζεσαι να μεγαλώσεις από ότι βλέπω!

χαχαχαχα ειναι επειδη καποια φιλη μου ειπε οτι η ζωη μετα τα τριαντα ειναι ακομη καλυτερηηηηη....!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

ευχαριστω για το καλωσορισμα και για την εξαιρεση οπως ειπε και η κισα

εμεις ειμαστε καλα μεγαλωνουμε και πλεον το βραδυ δεν ξυπναμε κοιμοστε δλδ ενα 6ωρο σερι....γιουπιιιιιιιιιιιιιι

τριημερο ηρεμο γενικα με βολτα στην παραλια Θεσσαλονικης και σε φιλικο σπιτι για καφε με την μπουμπου που πρεπει να την επιασαν κωλικοι γιατι σφιγγεται το πουλακι μου και κλαιει γοερα καποιες στιγμες....!!!!!υπαρχει τροπος να την ηρεμησω καπως?????:shock::shock::shock::shock::shock:

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

πρεπει να την επιασαν κωλικοι γιατι σφιγγεται το πουλακι μου και κλαιει γοερα καποιες στιγμες....!!!!!υπαρχει τροπος να την ηρεμησω καπως?????:shock::shock::shock::shock::shock:

Δυστυχώς όχι κορίτσι. (καλώς όρισες κι από μένα)

Λίγο τσαγάκι, να κάνεις σαν γυμναστική πιέζοντας με τα πόδια την κοιλίτσα, αυτό βοηθάει να φύγουν τα αέρια και ΠΟΛΥ υπομονή. Κι ο δικός μου είχε το πρώτο τρίμηνο, ερχόταν τ' απόγευμα κι έτρεμα πότε θ' αρχίσουν τα ουρλιαχτά. Κι άρχιζαν!! :rolleyes:

Τι ωραία λιακάδα σήμερα! Γιατί να 'χω φασίνα; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

τριημερο ηρεμο γενικα με βολτα στην παραλια Θεσσαλονικης και σε φιλικο σπιτι για καφε με την μπουμπου που πρεπει να την επιασαν κωλικοι γιατι σφιγγεται το πουλακι μου και κλαιει γοερα καποιες στιγμες....!!!!!υπαρχει τροπος να την ηρεμησω καπως?????:shock::shock::shock::shock::shock:

Υπάρχουν σιροπάκια για τους κολικούς.

Μπορείς το απόγευμα που πιάνουν οι κολικοί να πηγαίνεις το μωρό μια βόλτα με το αυτοκίνητο.Σωτήρια λύση!!!!

Τι ωραία λιακάδα σήμερα! Γιατί να 'χω φασίνα; :confused:

Καλέ τι προκομένο κορίτσι!;);)

Όλο δουλειές κάνεις! Προσεχτικά μόνο!!

Φανταστικό καιρός όντως Μαράκι!

Ενδύκνειται για καφεδάκι και παραλία!

4Suap3.png

Καλέ τι προκομένο κορίτσι!;);)

Όλο δουλειές κάνεις!

Προκομένο; Χμμ, μην αναφέρω από πότε έχω να βάλω σκούπα. :mrgreen: Ευτυχώς τέλος για σήμερα, έκανα και φαγητό και τώρα λίγη δουλειά στον υπολογιστή.

Βόλτα στο κέντρο αύριο το πρωί μάλλον! Θέλω να κοιτάξω καλοκαιρινά για τον μικρό.

Έρχεσαι;;; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Προκομένο; Χμμ, μην αναφέρω από πότε έχω να βάλω σκούπα. :mrgreen: Ευτυχώς τέλος για σήμερα, έκανα και φαγητό και τώρα λίγη δουλειά στον υπολογιστή.

Βόλτα στο κέντρο αύριο το πρωί μάλλον! Θέλω να κοιτάξω καλοκαιρινά για τον μικρό.

Έρχεσαι;;; :tongue:

Τι καλό ετοίμασες;

Αχ, μαρή με τον πόνο μου παίζεις!!!:tongue::tongue:

Τι καλά να μπορούσα να την κοπανήσω και να κατεβούμε κέντρο να ψωνίσουμε για τα βλαστάρια μας!!!

Και τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω τίποτα καλοκαιρινό...

Από πέρσι δεν θα την χωράει τίποτα!!

Ωχ, μανούλα μου! Πάει το δωρο του Πάσχα!:shock::shock::shock:

4Suap3.png

Και τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω τίποτα καλοκαιρινό...

Από πέρσι δεν θα την χωράει τίποτα!!

Ωχ, μανούλα μου! Πάει το δωρο του Πάσχα!:shock::shock::shock:

Άστα, 200 - 300 ευρά τρώω κάθε σεζόν, με πολύ προϋπολογισμό και υπολογισμό!

Αλλά τι να κάνεις; Μεγαλώνουνε, ζωή να 'χουν. :D

Φασολάκια έφτιαξα, λίγο λαδερό να στανιάρουμε. Αύριο θα κάνω το φαγητό που ονειρεύομαι απ' το σαβ/ριακο ... Μακαρόνια με ΚΙΜΑ!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...