Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα,

μερικες μπορει να με γνωριζετε σας διαβαζω τον τελευταιο καιρο...εγινα και εγω μανουλα και ειμαι 30 παρα κατι για την ακριβεια παρα ενα μηνα χαχαχαχα...χωραω στην παρεουλα σας???? Κισακι μου με το καλο ο γαμος και η βαφτιση κουκλα μου!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xauhka κοριτσακια μου αλλα εχω τρεξιμο με την μικρη με την δουλεια με το σπιτι με ολα...πηγαμε στο γιατρο ολα οκ....τελικα ειναι διδυμακια προχωραμε πολυ καλα....αυτα απο μενα σας φιλω γιατι θα ξυπνησει σε λιγο..αν καταφερω θα μπω την δευτερα απο την δουλεια.

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

Καλέεεεε; που είσαστε;...εδώ Πάτρα χάλια ο καιρός..δουλεύει και ο πάστας...ωραίααααααααααααααα....

Μανού είσαστε καλύτερα;....Οι υπόλοιπες;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Αγγελικη-Ιωαννα σου ευχομαι να ζησεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να αποκτησεις τα διδυμακια σου!!!

Παστακια μου δοξα το Θεο ειμαστε καλα,η μικρη δηλαδη,γιατι για να πω την αληθεια μου,εγω ακομα δεν εχω συνελθει απο το σοκκκκκκκκ.....ειμαι συνεχεια απο πανω της οταν κοιμαται και τη χαζευω....Που θα παει θα το ξεπερασω....

Οσο για το Πασχα μαλλον δεν θα σας ερθουμε,βρηκαμε κατι καλο στα Μετεωρα,κι ειπαμε να παμε εκει για πιο κατανυκτικη ατμοσφαιρα.

Καλο βραδυ κουκλες και καλημερα και καλη βδομαδα στις πρωινες της παρεας!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Koρίτσια ωραία ήταν το 3μερο. Ωραίος καιρός, λιακάδα, πήγαμε στο πάρκο της Ν. Ελβετίας εδώ κοντά, πανέμορφο είναι, αν και χρειάζεται κατεπειγον καθάρισμα, το Δήμο Θεσσαλονίκης μου μέσα, και σήμερα στο φράγμα της Θέρμης.

Κουράστηκα η αλήθεια, αλλά ο μικρός κατευχαριστήθηκε! Να δούμε ΠΩΣ θα τον στείλω αύριο σχολείο!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

απο αυριο ξεκιναν τα 8μηνα καλη μου θα τα δουν ολα οι χριστιανοι σε αυτο το 8μηνο που μπηκαν.κι εγω ηθελα να τον παω ν.ελβετια αλλα επειδη το βλεπω το παρκο καθε μερα ηξερα κι προτιμησα παραλια.

921477wc2fyvv2y2.gif

Αγγελικη-Ιωαννα σου ευχομαι να ζησεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να αποκτησεις τα διδυμακια σου!!!

Παστακια μου δοξα το Θεο ειμαστε καλα,η μικρη δηλαδη,γιατι για να πω την αληθεια μου,εγω ακομα δεν εχω συνελθει απο το σοκκκκκκκκ.....ειμαι συνεχεια απο πανω της οταν κοιμαται και τη χαζευω....Που θα παει θα το ξεπερασω....

Οσο για το Πασχα μαλλον δεν θα σας ερθουμε,βρηκαμε κατι καλο στα Μετεωρα,κι ειπαμε να παμε εκει για πιο κατανυκτικη ατμοσφαιρα.

Καλο βραδυ κουκλες και καλημερα και καλη βδομαδα στις πρωινες της παρεας!!

έλα ρε Μανούόύύύύ΄΄...έλα μωλέ.....

Καλά ηρέμησε με το παιδί τώρα, όλα καλά..μην μου στεναχωριέσαι...ξέρω πως νιώθεις...δηλαδή όλες μας ξέρουμε...

Αγγελική Ιωάννα σόρυ, κι από εμένα τις καλύτερες ευχές για τα φασολάκια σου..εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν.!!!!

Οι υπόλοιοπες εκδράμετε εεεεεεεεεεεε;;;καλάαααα!!!!!!!!!!!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

απο αυριο ξεκιναν τα 8μηνα καλη μου

ΑΜΗΝ!!! :D

Να καθαριστεί το πάρκο, είναι ΤΟΣΟ όμορφο! Ακόμα και με τα σκουπίδια δε θέλαμε να φύγουμε απ' τα δεντράκια! Ο μικρός κυνηγούσε και τα περιστέρια, έφαγε τα μούτρα του και τώρα είναι με γδαρμένη μύτη το αγόρι μου. :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια, καλή εβδομάδα! Με δράματα τον έστειλα σήμερα παιδικό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα αχ τι τραβανε μωρε τα παιδακια με τα πεσιματα!!!!ελπιζω να μην ειναι πολυ αν και το ξερω το πραμα απλα αν σου πω τωρα μην γελασεις δεν θυμαμε ποιο απο ολα μου το χε κανει αυτο με το γδαρσιμο στο προσωπο....κλ ημαστε κι εμεις ομως αφου βλεπουνε ρε οτι δεν εχει ανθρωπους για καθαρισμα τι τα πετανε ετσι?μεχρι και τα καλαθακια τα σιδερενια ξηλωσανε!!!ημαστε πολυ βρωμιαριδες

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα αχ τι τραβανε μωρε τα παιδακια με τα πεσιματα!!!!ελπιζω να μην ειναι πολυ αν και το ξερω το πραμα απλα αν σου πω τωρα μην γελασεις δεν θυμαμε ποιο απο ολα μου το χε κανει αυτο με το γδαρσιμο στο προσωπο....κλ ημαστε κι εμεις ομως αφου βλεπουνε ρε οτι δεν εχει ανθρωπους για καθαρισμα τι τα πετανε ετσι?μεχρι και τα καλαθακια τα σιδερενια ξηλωσανε!!!ημαστε πολυ βρωμιαριδες

Για τα καλάθια νομίζω ότι ήταν ομάδες χουλιγκάνοι, ίσως αρειανά ή τπτ αντίπαλα, δεν ξέρω. Αλλά όντως, όλα πεταμένα κάτω. Τι να πεις; Εμείς μόνο για το σπίτι μας νοιαζόμαστε, λες και δεν κυκλοφορούμε έξω.

Ο δικός μου ο μικρός έχει κάνει κόσμο ρεζίλι, αν βλέπει κανένα στο δρόμο και πετάει κάτω, του κάνει παρατήρηση!!! :mrgreen:

Κορίτσι, αν πάρει τ' αυτί σου ότι το συμμαζέψανε, πες τίποτις, γιατί θέλω να ξαναπάω σύντομα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες κι εγω ωραιο 3ημερο περασα η μικρη ηρεμησε πολυ με τα ουλα της ειναι σκετο ναζι!μανου μου θα το ξεπερασεις αυτο με τη μικρη!κουφετο μου πως εισαι????παστακια μαεστρια τι κανετε κουκλες?αγνοουνται οι ελενες!!!!ιωαννα αγγελικη με τοκαλο τα διδυμακιααααα!μπουκιτσα καλωσορισες!και για μενα εκαναν εξαιρεση τα κοριτσια μαιο κλεινω τα 30 αρα θ ακανουν και για σενα αν ισι καλο πιντι!!!ιχχιιχιχχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κορίτσια έχω τα νεύρα μου με την πεθερά μου..πάλι μου ταέκανε κολοκύθια με τις βλακείες της..έπεται χορός!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

άσε με μωρέ..πήγαμε την παρασκευή που ήταν η γιορτή της και όλ βλακείες έλεγε ...και "άστην την μαμά, εμείς περνάμε καλά μεταξύ μας" και "άστους αυτούς, εμείς θα κάνουμε ότι θέλουμε, σιγά μην τους ακούω" και όλο κάτι τέτοιες μα@#@#@....εν τω μεταξυ της έχουμε πει οτι εγώ στεναχ στην δουλειά που δεν τον βλέπω και αυτή όταν παίρνω τηλ και τον κρατάει(η μάνα μου αφανής εντελώς) μου λέει "ζήλευε μαμά που είμαστε παρέα εμείς"...για πότε θα την βουτήξω!!!με έχει κάνει τούρμπο μιλάμε Κισάκι...θα αρχίσω και δεν θα σταματάω λέμε!!!

ΤΙ κάνει το κισομωρό, μην σε ζαλίζω κιόλάς..πές μου τι κανετε; καλά όλα ρε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Γεια σας κοριτσάρες!!!

Μετά από ένα τέλειο τριήμερο στο Βόλο, επανήλθαμε με γεμάτες μπαταρίες.... και 2-3 κιλά παραπάνω!!:tongue::tongue::tongue:

Πω πω τι μεζέδες ήταν αυτοί!!!

Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!;)

Εδώ απ'ότι βλέπω καλά περάσατε σε γενικές γραμμές..

Μανου τι πάθατε ρε κορίτσι; Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό!

Θα κάνεις λίγο καιρό να συνέλθεις..

Ελένη περαστικά σας! Τι έγινε τελικά; Πήγατε νοσοκομείο;

Μαεστρία μη μασάς! Εγώ την έχω με γδαρμένα χείλια!:-P

Ηρθατε και στα μέρη μας στο φράγμα! Ωραία δεν είναι;

Παστάκια μου κουράγιο! Και άμα δεν ακούει ντίρτο!:tongue:

Εξάλλου εσύ την έχεις του χεριού σου!

Κουφετο καλά αποτελέσματα!

Κισάκι τρέλλα η μπουμπού! Ε, κι αφού πήρε από τη μαμά, δεν θα είναι ναζιάρα;;)

Αντε, σιγά σιγά να ετοιμάζεστε!!!

Στα καινούρια κοριτσάκια καλώς ήρθατε!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...