Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Τζελενα μου τι κανεις χαθηκαμε,ο μικρος και το μπεμπε καλα;Θα σε παρω καποια στιγμη να τα πουμε.

Μανουτιτακι μου μια χαρα ειμαι και ο μικρουλης και το μωρακι! Τον Αυγουστο που θα ερθουμε Χαλκιδικη, πρωτα ο Θεος, ελπιζω να τα πουμε κι απο κοντα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι σε καταλαβαίνουμε αλλά ρε γμτ να μην ευχηθούμε??? Δεν ματιάζουμε εμείς καλό μου!!! Με το καλό κοριτσάκι, μια τελειόμηνη κι απολαυστική εγκυμοσύνη, κι ένα γερό γερό μωράκι!!! Πωπω, με ξύπνησες απότομα!

Κουφετάκι... Μια περιπέτεια είναι και τέλος, σε λίγο καιρό θα είναι ένα κακό όνειρο... Ό,τι θέλεις, ξέρεις που θα με βρεις!!! Να μου φιλήσεις την μανούλα σου...

Ο μαλλιάς δεν έχει κάνει εμετό από το χθεσινό απόγευμα (όπως καταλάβατε μπήκα στο επεισόδιο 3.215.546 της επανάληψης "είμαστε πάλι άρρωστοι"), λύσσαξε όμως τώρα να πιει γάλα και πάλι το βράδυ έχει επιφυλακή (από τον μπαμπά του, χτες κοιμήθηκαν μαζί)...

Την Μυρτώ την πήγα στην ωρλ, φυσικά έχει πολύ υγρό στο ένα αυτί, φυσικά πάλι αντιβίωση, αέριους και κάτι άλλο κορτιζονούχο για την μύτη και θα την ξαναδεί σε δύο εβδομάδες να δούμε πως πάμε. Τέλος, πρέπει να επισπεύσω το ραντεβού με τον γιατρό του Παίδων... Α, και πυρετό ανά 6ωρο το πολύ (ευτυχώς μέχρι 38,2)...

Κορίτσια, έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια, μα την Παναγία δλδ... Στο μεταξύ, σήμερα αισθάνομαι κι εγώ ανακατωσούρες, δεν ξέρω αν είναι επειδή με κόλλησαν τα μικρά ή επειδή περιμένω να αδιαθετήσω... Μια ομορφιά λοιπόν!

Καλό ξημέρωμα κοριτσάρες, τα λέμε αύριο...

Ελενιτσα μου περαστικα στα παιδακια σου! Αυτο με τις αρρωστιες ειναι αλλο πραγμα το ξερω! Εμας ο μικρος ευτυχως εχει αρρωστησει μεχρι στιγμης μονο μια φορα απο ωτιτιδα κι αυτο δεν ηταν απο τον παιδικο. Φετος σταθηκαμε τυχεροι με τις αρρωστιες, να δουμε του χρονου!

Ελενάκι μου!!! Αγοράκι περιμένεις? Θα είναι τέλειο για τον Αλέξανδρο, το πιθανότερο είναι να γίνουν κολλητάρια! Πωπω, 28 εβδομάδων!Πως περνάει ο καιρός!!! (όταν μου το έλεγαν αυτό στις δικές μου εγκυμοσύνες τρελλαινόμουν, ξέρω πως όταν το ζεις δεν περνάει και τόσο γρήγορα!) Πότε με το καλό γεννάς? Και θα πάτε Χαλκιδική με το βρέφος? Να, κάτι τέτοια τα ζηλεύω, εγώ με τίποτα τέτοια άνεση!!! Μην χάνεσαι, να σε βλέπουμε και να μαθαίνουμε νέα σου!

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τα περαστικά, αηδία έχω καταντήσει φέτος, το ξέρω. Αλλά ακούω και χειρότερα και παρηγοριέμαι, τουλάχιστον αυτά τα περνάμε στο πόδι. Μακάρι να είναι μόνο τέτοια...

Και σήμερα έκανε το μεσημέρι πυρετό, είχε να κάνει από τις 10 χτες το βράδυ (38,5) και νόμιζα ότι τελειώσαμε... Τι να γίνει, τουλάχιστον δεν παραπονιέται ότι την πονάει το αυτί της.

Αυτά τα νιους, καλό ξημέρωμα τριανταρούλες, τα λέμε αύριο με το καλό...

Καλημέρα!!!!

Ελένη καλύτερα πάτε, μπράβο!

Απ'ότι βλέπω αρχίσαμε να γεμίζουμε μπεμπάκια!!!

Μανου πόσο περήφανη είσαι που θα παρελάσει το κοριτσάκι σου;

Ευχομαι ένα καλό τριήμερο σε όλες!!!!

Πωπω!!! Αύριο όλη η Ελλάδα θα μυρίζει σκόρδο!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ελενάκι μου!!! Αγοράκι περιμένεις? Θα είναι τέλειο για τον Αλέξανδρο, το πιθανότερο είναι να γίνουν κολλητάρια! Πωπω, 28 εβδομάδων!Πως περνάει ο καιρός!!! (όταν μου το έλεγαν αυτό στις δικές μου εγκυμοσύνες τρελλαινόμουν, ξέρω πως όταν το ζεις δεν περνάει και τόσο γρήγορα!) Πότε με το καλό γεννάς? Και θα πάτε Χαλκιδική με το βρέφος? Να, κάτι τέτοια τα ζηλεύω, εγώ με τίποτα τέτοια άνεση!!! Μην χάνεσαι, να σε βλέπουμε και να μαθαίνουμε νέα σου!

QUOTE]

Αγορακι, αγορακι! Με εχουν περικυκλωσει οι αντρες! Ειδες πως περναει ο καιρος? Ουτε κι εγω το καταλαβα να σου πω την αληθεια! Μεχρι τις 20/6 μας εχει πει ο γιατρος. Τωρα λεω να αρχισω σιγα σιγα να πλενω ρουχαλακια γιατι μετα θα βαρυνω και δε θα εχω καθολου κουραγιο η χοντρη! Αρχες Αυγουστου θα παμε Χαλκιδικη, εχουμε εξοχικο εκει οποτε θα ειμαστε ανετα, θα ειναι και οι γονεις μου, θα εχω και βοηθεια τη μαμα! Ε, να παρει αερα και ο Αλεξανδρος, μην κλειστει ο καϋμενουλης! Αλλωστε θα εχω σαραντησει κιολας, θα μπορω να κανω και κανενα μπανακι, με στολη του δυτη φετος, πανε τα μπικινακια μας!!!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και ναι περηφανη ειμαι πολυ,μονο που δυστυχως το κοριτσακι μου δεν θα παρελασει αυριο.......

Χθες το απογευμα δεν πηγαμε μπαλετο μιας και δηλωσε κουρασμενη,το πρωι ειχαν παει παραλια για προβες.Ε δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια,αν και δεν το συνηθιζει...

Στις 5 τα ξημερωματα σηκωνεται και κανει εμετο,ε λεμε δεν θα παει σχολειο.Μετα οταν ξυπνησε μου ειπε πως πεινουσε και της εδωσα λιγη φρυγανια,μετα απο λιγο μου λεει οτι θελει να κανει εμετο,της λεω να σηκωθει να παμε στο μπανιο και δεν αντιδραει......καθοταν στην καρεκλα της κουζινας,κι απο εκει και περα κοριτσια μου ερχεται τρελλα...

Να της μιλαω και να με κοιταει με ενα βλεμμα απλανες,σε λιγο βλεπω και το σωμα της να χαλαρωνει τελειως,αρχιζω να τη χτυπαω ελαφρα στο προσωπο και να της μιλαω,αλλα τιποτα....ανοιγω το στομα γιατι φοφηθηκα για τη γλωσσα της,αλλα ηταν ενταξει,ευτυχως.Σε καποια στιγμη κλεινει και τα ματια και εκει εγω χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου....

Της βρεχω λιγο το προσωπο και τελικα ανοιγει τα ματια και με κοιταζει,εγω της μιλαω συνεχεια και ξαφνικα την ακουω να μου λεει:μαμα καλα ειμαι.

Τρεχει κατευθειαν στο μπανιο και κανει παλι λιγο εμετο.

Πηρα αμεσως τον αντρα μου και το γιατρο,ο οποιος και ηρθε και την ειδε.Ευτυχως εκτοτε ειναι καλα,ο γιατρος ειπε πως μαλλον λιγο κρυωσε(εχει κατι δεκατα) και ισως επαθε και υπογλυκαιμια.Μας ειπε ομως πως πρεπει να το παρακολουθησουμε.

Τωρα ειναι καλα,αλλα εγω κοτριτσια πηγα μεχρι τον αλλο κοσμο και ξαναγυρισα,ο Θεος μου εδωσε δυναμη εκεινη την ωρα και προσπαθησα να μην τα χασω,αλλα τρομαξα και φοβηθηκα παραααα πολυυυυ:(:(:(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τωρα ειναι καλα,αλλα εγω κοτριτσια πηγα μεχρι τον αλλο κοσμο και ξαναγυρισα,ο Θεος μου εδωσε δυναμη εκεινη την ωρα και προσπαθησα να μην τα χασω,αλλα τρομαξα και φοβηθηκα παραααα πολυυυυ:(:(:(

Λογικό βρε κορίτσι μου να τρομάξεις!!! Κρίσεις υπογλυκαιμίας παθαίνει η μανούλα μου, που 'ναι διαβητική. Έτσι είναι κάπως, δεν πολυαντιδρούν. Ευτυχώς ήταν περαστικό!

Μόλις συνέλθει, να της κάνεις εξετάσεις. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μανού, έπαθα σοκ... Δεν είμαι που δεν είμαι καθόλου στα καλά μου σήμερα, αυτό ήρθε και με ισοπέδωσε... Περαστικά κι αγύριστα και να δώσεις ένα φιλί στο Χριστινάκι από την θεία Ελένη.

Αύριο μάλλον θα πάμε στο νοσοκομείο, η Μυρτώ εξακολουθεί και κάνει πυρετό. Αυτό όμως που μου έχει κόψει τα πόδια από το πρωί, είναι το πόσο χλωμή είναι. Μίλησα με την ωρλ σήμερα, μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ (ήμαρτον δλδ) και με την παιδίατρο που μου είπε ότι σήμερα έκλεισε το τρίτο 24ωρο πυρετού, είναι καλυμμένη από την αντιβίωση κι ότι αν συνεχίσει κι αύριο κι εφόσον ανησυχώ να την πάω στο νοσοκομείο. Κι ότι ίσως το άσχημο χρώμα της να οφείλεται σε αναιμία (θα κάνουμε εξετάσεις αν όχι αύριο στο νοσοκομείο, σίγουρα το Σάββατο)...

Καθόλου καλά δεν είμαι, καθόλου καλά...

Καλό ξημέρωμα να έχουμε...

Διαφημίσεις

αμάν ρε κορίτσια. Μανού μου δεν μπόρεσα να σε πάρω πίσω ήμουν στη δουλειά. Πολύ στεναχωρεθηκα με τη μικρή. Πες μας νέα. Ελένη μου ακόμα ταλαιπωρειστε ε; περαστικά αγύριστα κούκλες. Κουφέτο τη νέα η καλά σου-μόνο προσκλητήρια βρήκα μπουμπουνιερες δε μου άρεσαν.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κοριτσια καλησπερα και χρονια πολλα,ευχαριστω και για το ενδιαφερον και για τις ευχες σας.

Ευτυχως η μικρη χθες μετα το συμβαν ηταν καλα,απλα ενιωθε ατονια και κοιμοταν για αρκετες ωρες.Σημερα ξημερωθηκαμε καλα και ηταν μια χαρα,ευδιαθετη και εφαγε και μια χαρα.Εννοειται οτι χθες βραδυ δεν μπορουσα να κλεισω ματι.....πηγαινα συνεχεια απο πανω και τη χαζευα....

Παει περασε κι αυτο.........

Τζελενα με το καλο να ερθει και το 2ο αγορακι σου και να εισαι σιγουρη οτι φετος θα βρεθουμε σιγουρα με το καλο το καλοκαιρι,αντε να γνωριστουμε και να δω και το μπεμπε που θα εχει ερθει.

Καληνυχτα κουκλιτσες,καλο Σ/Κ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ω ρε κοριτσια τι εγινε ρε γμτ?μανου τι επαθες ρε κοριτσι μου?περαστικα τελικα σημερα ειστε καλα?θα σε παρω αυριο τηλ. λενι μου εσυ?κισακι σταθερα παμε προς το καλυτερο και αν την δευετρα η βιοψια ειναι καλη θα ημαστε ακομη καλυτερα απλα ειμαι πεγμενη αρχιζω να πεφτω παρα πολυ σωματικα και πνευματικα κανω κατι το πρωι και το βραδυ νομιζω οτι το κανα πριν απο μερες.μαεστρια μου θα σου πω κι εγω οτι πολυ χαρηκα για τα νεα σου και θα ημαστε παρεουλα σου να περασουμε αυτους τους γλυκους μηνες μαζι ολες εδω καλο βραδακι κοριτσαρες μου

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...