Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

έλα έχασα επεισόδεια; Μαρή Μαεστρίααααα; Κι άλλο γιαβρί; ε, ρε γλέντιαααααα.....

Κουφετάκι η σκέψη μου είναι μαζί σου, γιατί έχω περάσει τέτοιες καταστάσεις και ξέρω την αγωνία και την στεναχωρια σου...Κουράγιο και όλα καλά θα πάνε, θα δείς..Περαστικά σας!

Κισάκι τι νυφικό θα βάλουμε καλέ;

ΜΑνού μου ΟΚ μου λές, αν είναι...

Οι Ελένες που βρίσκονται καλε;(Ελένη_08 και Ελένη_Κ)...καλά την 08 την βλέπω....ελπίζω να είσαστε καλά...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι σε καταλαβαίνουμε αλλά ρε γμτ να μην ευχηθούμε??? Δεν ματιάζουμε εμείς καλό μου!!! Με το καλό κοριτσάκι, μια τελειόμηνη κι απολαυστική εγκυμοσύνη, κι ένα γερό γερό μωράκι!!! Πωπω, με ξύπνησες απότομα!

Κουφετάκι... Μια περιπέτεια είναι και τέλος, σε λίγο καιρό θα είναι ένα κακό όνειρο... Ό,τι θέλεις, ξέρεις που θα με βρεις!!! Να μου φιλήσεις την μανούλα σου...

Ο μαλλιάς δεν έχει κάνει εμετό από το χθεσινό απόγευμα (όπως καταλάβατε μπήκα στο επεισόδιο 3.215.546 της επανάληψης "είμαστε πάλι άρρωστοι"), λύσσαξε όμως τώρα να πιει γάλα και πάλι το βράδυ έχει επιφυλακή (από τον μπαμπά του, χτες κοιμήθηκαν μαζί)...

Την Μυρτώ την πήγα στην ωρλ, φυσικά έχει πολύ υγρό στο ένα αυτί, φυσικά πάλι αντιβίωση, αέριους και κάτι άλλο κορτιζονούχο για την μύτη και θα την ξαναδεί σε δύο εβδομάδες να δούμε πως πάμε. Τέλος, πρέπει να επισπεύσω το ραντεβού με τον γιατρό του Παίδων... Α, και πυρετό ανά 6ωρο το πολύ (ευτυχώς μέχρι 38,2)...

Κορίτσια, έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια, μα την Παναγία δλδ... Στο μεταξύ, σήμερα αισθάνομαι κι εγώ ανακατωσούρες, δεν ξέρω αν είναι επειδή με κόλλησαν τα μικρά ή επειδή περιμένω να αδιαθετήσω... Μια ομορφιά λοιπόν!

Καλό ξημέρωμα κοριτσάρες, τα λέμε αύριο...

Aν θέλει τόσο πολύ γάλα, ο παιδίατρος μου 'χε πει νερωμένο, δηλαδή μισό γάλα, μισό νερό. Δώσε του λίγο, να μη γκρινιάζει και δεν τον επιβαρύνει τόσο.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και πάλι.

Ευχαριστώ για τις ευχές. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα.

Μαεστρια συγχαρητητρια,σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και δεν το ξανασυζητω,θα μας μιλησεις,οποτε κρινεις εσυ οτι πρεπει.

Παστακια μου μαλλον ειναι σιγουρο οτι θα ερθουμε,γιατι δεν εχουμε βρει κατι αλλο αξιολογο.

Κισακι πρεπει να βρεθουμε μωρε,κι αν θελεις βοηθεια στις ετοιμασιες εδω ειμαι εγω.

Κουφετακι μου τα ειπαμε και χθες,κουραγιο κι υπομονη(τα εχω περασει και ξερω πως ειναι....),αλλα τη μαμα σου δε τη φοβαμαι,ειναι βραχος,γερη να ειναι η γυναικα.Εσυ κοιτα λιγο να προσεξεις τον εαυτο σου.

Ελενιτσα κ,πηρα χθες αλλα μαλλον πηγες δουλεια;;;;Το απογευμα βγηκαμε κι οταν γυρισαμε ειχε ηδη παει δεκαμιση και δεν ηθελα να ενοχλησω.Ελπιζω να τα πουμε σημερα το βραδακι μετα το μπαλετο μας.

Φιλακια κουκλες,ευτυχως ο καιρος εφτιαξε,κι ετσι ανεβαινει κι η διαθεση μας μαζι!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

να στε ολα τα κοριτσακια καλα.σας ευχαριστω για τις ευχες και πανω απο ολα για το ενδιαφερονσας.η μαμα εκανε ολικη αφαιρεση στηθους και λεμφαδενες.δεν ακουσα ολη μερα ενα αχ!εκτος παο την ωρα που ηταν πολυ ζαλισμενη ολο ελεγε και στην θολουρα της καλα ειμαι καλα ειμαι.εγω εκλαψα γτ οταν την βγαλανε το ξερα απλα δεν το περιμενα να την δω ετσι με τα σωληνακια και κιτρινη το χω βαρος αυτο γτ μου ειπε η κυρια απο διπλα οτι ακουγε,σε ευχαριστω κισα για την διακριτικοτητα σου και με σκεφτεσε και με αγαπας το ξερω και τα συναισθηματα μου ειναι αμοιβαια και μανου ευχαριστω να μην λεω μια μια τωρα οκ?ελενη παλι περαστικα,εγω απο τοτε που ο μικρος χτυπησε μεχρι σημερα πηγα δυο φορες στην τουαλετα ε και σημερα πηγα και για τις υπολοιπες μερες.....ο θερμαικος ειναι γεματος απο το δικο μου σ@..το. κολιτιδα γμστ. θα μπω ισως το βραδυ το απογευμα ξανα νσκμειο αφου τωρα εχω το μικρο και δεν μπορω να παω.φιλια σε ολες α και τελικα το κλειδωσαν το αλλο καφε και πολυ κριμα.ομως θα νοιξουν αλλο πιστευω πολυ καλυτερο και οσες καναν την βλακεια δεν νομιζω να την ξανακανουν σε καφε με κοριτσια που ειναι σε τοσο ευαισθητη φαση.αυτα την καλημερα μου σε ολες

κουφετακι μου περαστικα σου ευχομαι για τη μανουλα σου. μπορω να σε καταλαβω γιατι κι εμενα η μαμα μου ειχε περασει μια περιπετεια αναλογη, αφαιρεση μητρας...ευχομαι να ειναι η τελευταια ταλαιπωρια σας. να προσεχεις, κουραγιο και πολλα φιλια.

Καλημερα κι απο μενα.

Μαεστρια συγχαρητητρια,σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και δεν το ξανασυζητω,θα μας μιλησεις,οποτε κρινεις εσυ οτι πρεπει.

Παστακια μου μαλλον ειναι σιγουρο οτι θα ερθουμε,γιατι δεν εχουμε βρει κατι αλλο αξιολογο.

Κισακι πρεπει να βρεθουμε μωρε,κι αν θελεις βοηθεια στις ετοιμασιες εδω ειμαι εγω.

Κουφετακι μου τα ειπαμε και χθες,κουραγιο κι υπομονη(τα εχω περασει και ξερω πως ειναι....),αλλα τη μαμα σου δε τη φοβαμαι,ειναι βραχος,γερη να ειναι η γυναικα.Εσυ κοιτα λιγο να προσεξεις τον εαυτο σου.

Ελενιτσα κ,πηρα χθες αλλα μαλλον πηγες δουλεια;;;;Το απογευμα βγηκαμε κι οταν γυρισαμε ειχε ηδη παει δεκαμιση και δεν ηθελα να ενοχλησω.Ελπιζω να τα πουμε σημερα το βραδακι μετα το μπαλετο μας.

Φιλακια κουκλες,ευτυχως ο καιρος εφτιαξε,κι ετσι ανεβαινει κι η διαθεση μας μαζι!!!!

που εισαι μανου μου??? παλι δε σε πετυχα!!!

Διαφημίσεις

γεια σου κοριτσι μου!!!τι κανεις εσυ πως εισαι?σε ευχαριστω για τα περαστικα.και η μαμα σου εκανε ρε γμτ αφαιρεση!!!μακαρι να μενει η ταλαιπωρια μας μεχρι εκει,και να γινονται κλ οι ανθρωποι μας.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!

Κισάκι με το καλό! Τι ωραία! Τρελλαίνομαι για γάμους!:tongue::tongue:

Παστάκια χαλόου!!! Αι αμ χίαρ!!! Ο γουργούρης σου χει πάρει τα μυαλά!!!:P:p

Μαεστρια μου τέλος! Όποτε θες μας λες εσυ!

Ελένη έχει δίκιο ο μαεστρος! Άμα θέλει γάλα του το δινεις αραιωμένο.Εμένα ο γιατρός μου είχε πει 1/3 γάλα ακι 2/3 νερό!

Μανου με τη μικρή θα πάτε;

Κουφέτο περιμένουμε τα νέα σας! Κράτα γερά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τζελενα μου τι κανεις χαθηκαμε,ο μικρος και το μπεμπε καλα;Θα σε παρω καποια στιγμη να τα πουμε.

Ελενη2008 ναι με τη μικρη και την κουνιαδα μου με τον αντρα της που την εχουν βαφτισει κιολας.Το εχουμε καθιερωσει και τα τελευται 5 χρονια πηγαινουμε για Πασχα το ταξιδακι μας σε διαφορα μερη της Ελλαδας.Η μικρη μου εχει γυρισει πολυ και το περιμενει πως και πως.Εσυ τι εγινε το απογευμα θα πας να φτιαξεις μαλλι;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τζελενα μου τι κανεις χαθηκαμε,ο μικρος και το μπεμπε καλα;Θα σε παρω καποια στιγμη να τα πουμε.

Ελενη2008 ναι με τη μικρη και την κουνιαδα μου με τον αντρα της που την εχουν βαφτισει κιολας.Το εχουμε καθιερωσει και τα τελευται 5 χρονια πηγαινουμε για Πασχα το ταξιδακι μας σε διαφορα μερη της Ελλαδας.Η μικρη μου εχει γυρισει πολυ και το περιμενει πως και πως.Εσυ τι εγινε το απογευμα θα πας να φτιαξεις μαλλι;

Αχ, μπράβο μανου! Τέλεια!

Αφου καταφέρατε και το καθιερώσατε μπράβο σας!

Τυχερά η μικρά!!;);)

Το απόγευμα επιτέλους θα πάω γιατί εχω γίνει αρχαία!:tongue::tongue:

4Suap3.png

γεια σου κοριτσι μου!!!τι κανεις εσυ πως εισαι?σε ευχαριστω για τα περαστικα.και η μαμα σου εκανε ρε γμτ αφαιρεση!!!μακαρι να μενει η ταλαιπωρια μας μεχρι εκει,και να γινονται κλ οι ανθρωποι μας.

Ετσι ακριβως κουφετακι μου. Να κανουμε το σταυρο μας που ειναι κατι περαστικο γιατι με οσα ακους σημερα...Οποτε τελος καλο ολα καλα!

Εγω φουσκωνω και χαιρομαι! Σημερα θα παμε στο γιατρο να ξαναδουμε το μπεμπε, αγορακι κι αυτο! Τωρα ειμαι στην 28 εβδομαδα, εχω ακομα καιρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...