Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό καφέ κοπελιές...

Ο απολογισμός της ημέρας: ο μικρός έκανε 5 εμετούς από τις 2μιση μέχρι τις 5 το μεσημέρι, είναι νηστικός από το μεσημέρι που έφαγε, τώρα του έδωσα δύο φρυγανιές μιας κι έχει λυσσάξει μαμ και μαμ και λίγο νερό... Όλο στο νεροχύτη είναι και φωνάζει "νερό μου"!!! Όταν η Μυρτώ παθαίνει γαστρεντερίτιδα είναι συνεργάσιμη και κάνει ότι πρέπει, αυτός πρώτη φορά το παθαίνει και τρέμω για την ώρα που θα πάμε για ύπνο χωρίς γάλα!

Η Μυρτώ ξεκίνησε το πρωί να κλαίει και να λέει ότι την πονάει το αυτί της, της έδωσα ντεπόν, δεν την πήγα στον παιδικό σταθμό και το απόγευμα έκανε 38,2 και φυσικά έκλαιγε για το αυτί της. Πήρα τηλέφωνο την ωρυλά, δεν μπορούσε να την δει σήμερα, μου είπε ντεπόν για τον πυρετό και τον πόνο και αύριο έχουμε ραντεβού.

Επειδή πλέον είμαι σίγουρη ότι η μικρή έχει κρεατάκια (ροχαλίζει απίστευτα και μιλάει από την μύτη) σήμερα πήρα έναν γνωστό και καλό χειρουργό του Παίδων Πεντέλης για να την δει. Θέλει να την δει όταν είναι καλά, οπότε δεν ξέρω πότε θα πρέπει να κλείσω ραντεβού... Τα νεύρα μου!!!

Αυτά τα νιους, σήμερα εγώ θα κοιμηθώ με την Μυρτώ και ο άντρας μου με τον μαλλιά. Καμμία εμπιστοσύνη δεν του έχω, αλλά είναι πιθανότερο να καταλάβει τον μικρό αν (ξου ξου) κάνει εμετό το βράδυ από ότι την Μυρτώ αν σηκώσει πυρετό...

Πάλι καλά που δεν έχουμε τρία παιδιά!!!

Φιλιά κούκλες, καλό ξημέρωμα!

Και σ' εσένα βρε Ελένη μου καλό ξημέρωμα και περαστικά σας!!!

Κοπελιές εγώ δύσκολα αυτή τη βδομάδα! Δεν τ' αφήνουμε για την επόμενη; Να μπορεί και η κουφετού;

καλέ ναι, μα τι γαϊδούρες που είστε, την επόμενη εβδομάδα να μπορεί και το κοριτσάκι μας!!!

Κουφετάκι μου γλυκό (για σένα μπήκα πάλι αλαφιασμένη) δεν ενόχλησα σήμερα μιας και ξέρω το τρέξιμο σου, ελπίζω όλα να πήγαν τέλεια και σύντομα να ξεχάσετε όλη αυτήν την περιπέτεια...

Περαστικά και σιδερένια η μανούλα σου!!!

Διαφημίσεις

άμα λέω εγώ οτι θα μετακομισω σε εσάς....την βροχή που ρίχνει λέμεεεεεεεεεεεεεεεε...τον αερα; αϊ στο καλό...

Μανού έλα σας περιμένουμε με τον πάστα.....ελάτε καλέ κι οι υπόλοιπες!όλα τα καρντασια είναι ευπρόσδεκτα από την παστακο-οικογένεια!

Ελένη_κ μου περαστικά σας..πω πω ρε παιδί μου τι ταλαιπωρια...

Κουφετάκι τι έγινε δεν καταλαβα; Γιατί νοσοκομείο;Ποια τρώει παστίτσιο;Ντροπή!Θέλω κι εγώ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημεραααααααα,ελενη κ περαστικα βρε κοριτσακι μου,οταν πηρες χθες ειχαμε παει με το συζυγο για καφε,πηρα μετα,αλλα εσυ θα ετρεχες.Σημερα θα παω κεντρο με το μπαμπα μου που εχει να κανει καποιες εξετασεις.Θα σε παρω ομως,φανταζομαι οτι μαλλον θα εισαι σπιτι.

Με το κουφετο μιλησα χθες,εγινε η επεμβαση και τωρα θα περιμενουν τα αποτελεσματα,οσο για το καφεδακι οποτε βολευει,απλα το κουφετακι δεν ξερω ποτε θα το βολεψει,η μαμα της θα μεινει σιγουρα μια βδομαδα μεσα,και μετα βλεπουνε.Περαστικα και σιδερενια να ειναι η μανουλα.

Κισακι μου χαθηκαμε,μου ελειψες μωρεεεεε......

Παστακια ακομα το συζηταμε,αν κλεισουμε παντως θα σε ενημερωσω!

Να εχετε μια ομορφη μερα κουκλες!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημέρα κούκλες ελένη περαστικά στα μίκρα καλό κουράγιο. Tο κουφέτο περνάει πολύ δύσκολα αλλά δεν τη φοβάμαι. Δεν ήξερα αν και τι ήθελε να πει για την επέμβαση και γι αυτό δεν tο συνέχισα μαεστρία μου. Πάστακια αδιάθετησα προχτές. Θέλω κι εγώ παστίτσιο. Μάνου σε είχα πάρει κλειστό κινητό και σπίτι δεν απαντούσε και την επόμενη μέρα πάλι. Η κυριακή και δευτέρα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισακι μου το ξερω,σου εστειλα κι εγω ενα sms δεν θελω να παιρνω και τηλεφωνο γιατι δεν ξερω και τα ωραρια της δουλειας και της μπουμπους.Δεν πειραζει ομως που θα παει θα συντονιστουμε καποια στιγμη.

Κατα τ'αλλα τι κανεις,πως πανε οι ετοιμασιες;;;;;;;;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

να στε ολα τα κοριτσακια καλα.σας ευχαριστω για τις ευχες και πανω απο ολα για το ενδιαφερονσας.η μαμα εκανε ολικη αφαιρεση στηθους και λεμφαδενες.δεν ακουσα ολη μερα ενα αχ!εκτος παο την ωρα που ηταν πολυ ζαλισμενη ολο ελεγε και στην θολουρα της καλα ειμαι καλα ειμαι.εγω εκλαψα γτ οταν την βγαλανε το ξερα απλα δεν το περιμενα να την δω ετσι με τα σωληνακια και κιτρινη το χω βαρος αυτο γτ μου ειπε η κυρια απο διπλα οτι ακουγε,σε ευχαριστω κισα για την διακριτικοτητα σου και με σκεφτεσε και με αγαπας το ξερω και τα συναισθηματα μου ειναι αμοιβαια και μανου ευχαριστω να μην λεω μια μια τωρα οκ?ελενη παλι περαστικα,εγω απο τοτε που ο μικρος χτυπησε μεχρι σημερα πηγα δυο φορες στην τουαλετα ε και σημερα πηγα και για τις υπολοιπες μερες.....ο θερμαικος ειναι γεματος απο το δικο μου σ@..το. κολιτιδα γμστ. θα μπω ισως το βραδυ το απογευμα ξανα νσκμειο αφου τωρα εχω το μικρο και δεν μπορω να παω.φιλια σε ολες α και τελικα το κλειδωσαν το αλλο καφε και πολυ κριμα.ομως θα νοιξουν αλλο πιστευω πολυ καλυτερο και οσες καναν την βλακεια δεν νομιζω να την ξανακανουν σε καφε με κοριτσια που ειναι σε τοσο ευαισθητη φαση.αυτα την καλημερα μου σε ολες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κουφέτο μπράβο στη μανούλα σου..Πολύ θαρραλέα...

Ευχομαι τα δύσκολα να τα αφήσατε πισω και από δω και πέρα να πάνε όλα καλά!

Κισάκι ετοιμάζεστε για την γαμοβάφτιση; Τέλεια!:P:p

Αντε, να γεμίσει το καφέ μας χαρούμενα!!!

Το μόνο που μας λείπει είναι μια εγγυούλα!

Ελένη πως είναι σήμερα τα παιδια;

Σήμερα έχει πολύ ωραίο καιρό! Επιτέλους άρχισε να μυρίζει άνοιξη!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Το μόνο που μας λείπει είναι μια εγγυούλα!

Έχετε κι απ' αυτή, αλλά κρύβε λόγια, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα!!! :rolleyes:

Έχω τον μικρό στο σπίτι κορίτσια, ανέβασε πυρετό χθες. Παιδική χαρά λοιπόν σήμερις και μάλλον όλη τη βδομάδα, γιατί 2 μέρες μείνανε. Ας ξεκουραστεί κι από βδομάδα πάλι.

Καλημέρες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έχετε κι απ' αυτή, αλλά κρύβε λόγια, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα!!! :rolleyes:

:P:p:p ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

Μπράβο Μαράκι!!! Με το καλό!!!

Ποσο είσαι;

Αχ τι ωραία! Ετσι, όλο ωραία νεούλια να είμαστε!!

Περαστικούλια για τον Τζωνυ και να προσέχεις να μην κολλήσεις...(νομίζω ότι θα αποκτήσεις πεθερές τώρα

που θα σε προσέχουνε)χιχιχιχ!!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

αχχαχα μαεστρια....αδερφακι ο γιαννακος??????κουφετο μου....ελενη δεν προετοιμαζομαι ειμαι χαλαραααααααααααααααααααααααααααααααα!αχαχχαχαχαχα ξες εσυ απο σαλλονικη γιααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...