Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

έλα μπηκα να δω τι κάνετε καλε!!!

eleni_k είπε:
χαχαχαχα καλέ που την βρήκες την φώτο μου???

Δεν μιλιόμαστε με τον άντρα μου σήμερα, πήγε τα μικρά στους γονείς του και η Μυρτώ άνοιξε το στόμα της και είπε "εγώ δεν θα φάω τίποτα εδώ, έχω κάνει σύμφωνία με την μαμά μου να μην τρώω τίποτα εδώ!!!"

Της σκατούλας της είπα να μην φάει τίποτα (καλά, δεν θέλω γενικότερα να αγγίζει τίποτα εκεί μέσα αλλά είμαι προσεχτική στο τι της λέω) γιατί κόντευε μεσημέρι και ήθελα να φάει φαγητό...

Τεσπα, ήρθε φουρτουνιασμένος από εκεί... Έχω να φάω θάψιμο πάλι... Έλεος, δεν ξέρω από που να προφυλαχτώ πάλι...

Πω ρε Ελένη, λες και της είπες να πάει κατευθείαν να το πει...χαχαχαχαχα...αλλά έτσι ε'ιναι τα παιδιά, ξέρουν μόνον την αλήθεια...πω πω ήττα! Και πως να τα μαζέψεις τα ασυμμάζευτα εκείνη τη στιγμή....αλλά είσαι νύφη ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ..χαχαχαχα..

Αυτό με την αρκούδα...καλό καλό! Εγώ κορίτσια το πιστεύετε οτι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;μαγείρεψα μόνο..άσε με, βγάζει ο γουργουράκος τα πάνω δοντάκια και με έφαγε στην γκρίνια, άντε να βγούν!!! και ήμουν μόνη μου και τα'παιξα λεμε και τα παράτησα...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμένα πολύ γκρίνια από τις 6 κάθε μισή ώρα στο βυζί ανακουφίζεται... Καλά η μυρτώ θέα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημερα και καλη βδομαδα!Λοιπον κοριτσια απ'οτι ειδα το πρωι στον καιρο μεχρι και την Τεταρτη καπως ετσι θα μας παει ο καιρος,αλλα το 3ημερο της 25ης θα ειναι μια χαρα ο καιρος!ΓΙουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!1

Καλα ελενιτσα κ δεν το πιστευω,πως την πατησες ετσι βρε κοριτσακι μου,αλλα κι αυτη η μικρη,σκετη αμαρτια ειναι βρε παιδι μου.Ηθελα να σου τηλεφωνησω χθες οταν γυρισαμε το απογευμα,αλλα πιαστηκαμε με τα τουριστικα για το Πασχα και νυχτωθηκαμε.Ειδαμε καλη περιπτωση για ξεονοδοχειο 8 χλμ.εξω απο την Πατρα,κι αφου πηρα και τα διαπιστευτηρια απο την παστακια,ουσα Πατρινια,ισως καταληξουμε εκει......

OPYIp3.png

vez3p2.png

eleni_k είπε:

Τραπεζώματα??? Πλάκα μας κάνεις μαεστρία? Διήμερη φασίνα, Κυριακάτικο τραπέζωμα, ΟΚ, είσαι η νοικοκυρά του μήνα (μην πω της χρονιάς και θεωρηθώ υπερβολική!)...

Ντεν ντουλεύει κοπελιά, το θυμάσαι; Αν δούλευα θα τα 'βλεπαν καλά όλα αυτά. :mrgreen:

koufetaki είπε:
καλο βραδυ κοριτσια θα κανουμε μερες να τα ξαναπουμε γτ θα τρεχω στο νσκμειο ισως πεταχτα δεν ξερω να στε ολες καλα πολλα φιλια

Ο μικρός;;; Άντε με το καλό να τελειώνετε μ' αυτή τη φασαρία! Περαστικά του και καλή ανάρρωση.

Καλημέρα κορίτσια! Έχω την κούρασή μου, είναι κι ο καιρός έτσι, για ύπνο είμαι!!! Με μια μακαρονάδα και το μάζεμα των κατσαρολικών θα τη βγάλω σήμερις! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!

Τι ανοιξιάτικος καιρός!!!

Ευτυχώς από Τετάρτη φτιάχνει!

Κουφέτο καλό κουράγιο και να πάνε όλα καλά...

Μαεστρία βλέπω περάσατε σουπερ! Μπράβο! Να το επαναλάβετε λίαν συντόμως!;);)

Εγώ χθες την έβγαλα στην κουζίνα όλη μέρα... Πότε πέρασε το σκ χαμπάρι δεν πήρα! Και φτου κι απ'την αρχή!:confused::confused:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

eleni2008 είπε:
Μαεστρία βλέπω περάσατε σουπερ! Μπράβο! Να το επαναλάβετε λίαν συντόμως!;);)

Σίγουρα, σε άλλο σπίτι όμως! :tongue:

Ευελπιστώ στου κουμπάρου μου, γιατί κάνει ωραίο παστίτσιο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria77 είπε:
Σίγουρα, σε άλλο σπίτι όμως! :tongue:

Ευελπιστώ στου κουμπάρου μου, γιατί κάνει ωραίο παστίτσιο!

Το οποίο και θα φάω σήμερις!!!!

Καλά μιλάμε τρελλή αδυναμία!!Πεθαίνω και το κάνω και τέλειο!!!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

eleni2008 είπε:
Το οποίο και θα φάω σήμερις!!!!

Καλά μιλάμε τρελλή αδυναμία!!Πεθαίνω και το κάνω και τέλειο!!!;)

Πω πω μετριοφροσύνες! Να το δοκιμάσω και θα ΣΕ πω κοπελιά!

Εντωμεταξύ παστίτσιο και μακαρόνια με κιμά είναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ συνδυασμοί και ΦΥΣΙΚΑ οι πιο νόστιμοι! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hello girls τι κανετε,κατι για παστιτσια διαβασα και εμφανιστηκα,μιαμ μιαμ μιαμ.....

Λοιπον πειτε ποτε βολευει,θελετε Τεταρτη να βρεθουμε ΕΣΤΙΑ για καφε;Θα ερθω αυτη τη φορα,μαεστρια αληθεια λεωωωωωωωω:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

maestria77 είπε:
Πω πω μετριοφροσύνες! Να το δοκιμάσω και θα ΣΕ πω κοπελιά!

Εντωμεταξύ παστίτσιο και μακαρόνια με κιμά είναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ συνδυασμοί και ΦΥΣΙΚΑ οι πιο νόστιμοι! :mrgreen:

οκ!!! Θα σε κάνω το τραπέζι και θα με πεις!!!:tongue::tongue::tongue:

Και με τη μπεσαμέλ θανατηφόροι συνδυασμοι!!!

Πάντως είναι αδικία ρε γμτ!!

Όλα τα νόστιμα ή πολύ παχυντικά θα είναι ή πολύ επιβλαβή...

4Suap3.png

manoutita είπε:
Hello girls τι κανετε,κατι για παστιτσια διαβασα και εμφανιστηκα,μιαμ μιαμ μιαμ.....

Λοιπον πειτε ποτε βολευει,θελετε Τεταρτη να βρεθουμε ΕΣΤΙΑ για καφε;Θα ερθω αυτη τη φορα,μαεστρια αληθεια λεωωωωωωωω:rolleyes:

Γεια σου μανου!!!

Τετάρτη μάλλον πάω για μαλλί αλλά ακόμα δεν το 'χω σιγουρέψει..

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...