Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Όντως, πλέον είναι μέχρι το παιδί να γίνει 15 μηνών, ψηφίστηκε το Νοέμβριο.

Ελενάκι μιαν ομορφιά περνάτε πάλι ε; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! :)

Παστάκια να κοιτάξεις αυτό που είπε η Ελένη. Τι έχεις υπογράψει στη συμβαση...

Να σε διώξουν δεν μπορούν εκτός και αν σου τα σκάσουν πολύ χοντρά!!

όχι, δεν τίθεται θέμα για μετάθεση...απλά για μείωση προσωπικού σε εμάς...δεν μπορεί το ένα εργοστάσιο να έχει στο λογιστήριο 2 άτομα και το άλλο 3....δεν μου'χουν πει και κάτι ακόμα....θα δείξει...

Ρε κορίτσια αλήθεια; εγώ νόμιζα οτι μετράει μόνο γι'αυτές που έχουν πάρει το εξάμηνο του ΟΑΕΔ και εγώ δεν το πήρα....θα πάρω την επιθεωρηση αύριο τηλ αλλά άν μπορεί και κάποοια από εσάς να μου πεί σίγουρα....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι, δεν τίθεται θέμα για μετάθεση...απλά για μείωση προσωπικού σε εμάς...δεν μπορεί το ένα εργοστάσιο να έχει στο λογιστήριο 2 άτομα και το άλλο 3....δεν μου'χουν πει και κάτι ακόμα....θα δείξει...

Ρε κορίτσια αλήθεια; εγώ νόμιζα οτι μετράει μόνο γι'αυτές που έχουν πάρει το εξάμηνο του ΟΑΕΔ και εγώ δεν το πήρα....θα πάρω την επιθεωρηση αύριο τηλ αλλά άν μπορεί και κάποοια από εσάς να μου πεί σίγουρα....

Δεν έχει καμία σχέση. Αυτό που σου λέμε είναι για προστασία της μητρότητας, δεν μπορούν να σ' απολύουν επειδή έκανες παιδί. Ήταν για 12 μήνες μετά τη γέννα, νομίζω ότι έγινε 15. Ρώτησε για σίγουρα. Αν σε απολύσουν τώρα ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!

Καλημέρα κοπελιές. Φασίνας συνέχεια για μένα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσια λενι περαστικα στο παιδι του χρονου θα ειστε πολυ καλυτερα.πατρινια μου υπομονη μαεσρτια μου καλη φασινα μπρε!!εγω χτες το απογευμα ξεδωσα παρα πολυ σαπουνισα πολους τοιχους με τερμα μουσικη το χα αναγκη,τωρα θα μου πεις και 5 μερες σε σπα εχω ανκγη αλλα παω?οτι μπορουμε κοπελιες οτι μπορουμε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

γεια σας κοριτσια λενι περαστικα στο παιδι του χρονου θα ειστε πολυ καλυτερα.πατρινια μου υπομονη μαεσρτια μου καλη φασινα μπρε!!εγω χτες το απογευμα ξεδωσα παρα πολυ σαπουνισα πολους τοιχους με τερμα μουσικη το χα αναγκη,τωρα θα μου πεις και 5 μερες σε σπα εχω ανκγη αλλα παω?οτι μπορουμε κοπελιες οτι μπορουμε!!!

χαχαχα!!! Δικιά μου είσαι εσύ!!!:P:p

Κι εγώ έτσι ξεδίνω γιατί το σπα λίγο χλωμό το κόβω!!

Μαέστρο είδες που έχει κι άλλες μαζόχες;;;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Τώρα κάνε ένα καφεδάκι και άραξε!!

Πιο αργά δεν έρχεται ο Τζόνυ;

Τι θα κάνετε το ΣΚ;

Αυτό κάνω, καφεδάκι, λίγο απομαγνητοφώνηση και ίντερνετ.

Κυριακή έχω τραπέζι 5-6 φίλους, οπότε αύριο λίγα ψώνια και ξεκούραση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτό κάνω, καφεδάκι, λίγο απομαγνητοφώνηση και ίντερνετ.

Κυριακή έχω τραπέζι 5-6 φίλους, οπότε αύριο λίγα ψώνια και ξεκούραση.

Χρυσοχέρα!!!!;););)

Ωραία πράγματα...Εγώ δεν έχω χρόνο ούτε να ξυθλω το ΣΚ ρε γμτ....

Να περάσετε πολύ πολύ ωραία!!!

4Suap3.png

Χρυσοχέρα!!!!;););)

Ωραία πράγματα...Εγώ δεν έχω χρόνο ούτε να ξυθλω το ΣΚ ρε γμτ....

Να περάσετε πολύ πολύ ωραία!!!

Ε, δεν ξέρεις πως είναι; Όταν δε δουλεύεις, περιποιείσαι τους υπόλοιπους, ψάχνεις κι εσύ κάτι να κάνεις. :D

Βασικά είναι μια φίλη που ερχόταν για δουλειά τα σαβ/ριακα στη Θεσ/νίκη και τελειώνει, οπότε θα το κάνουμε σαν μάζωξη, γιατί θα κάνουμε καιρό να τη δούμε ξανά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ε, δεν ξέρεις πως είναι; Όταν δε δουλεύεις, περιποιείσαι τους υπόλοιπους, ψάχνεις κι εσύ κάτι να κάνεις. :D

Βασικά είναι μια φίλη που ερχόταν για δουλειά τα σαβ/ριακα στη Θεσ/νίκη και τελειώνει, οπότε θα το κάνουμε σαν μάζωξη, γιατί θα κάνουμε καιρό να τη δούμε ξανά.

Μπράβο ρε Μαράκι!

Γεγονός πάντως αυτό που λες..

Α!!!Πρέπει να κάνω παράπονα στην κουμπάρα μου που είναι στην ίδια θεση με 'σενα και δεν με περιποιείται!:tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν! Πάω να μαζέψω την κόρη μου και να κάνω καμιά δουλειά!!

Καλό ΣΚ και καλά να περάσετε!!!

Φιλιά!

4Suap3.png

Μπράβο ρε Μαράκι!

Γεγονός πάντως αυτό που λες..

Α!!!Πρέπει να κάνω παράπονα στην κουμπάρα μου που είναι στην ίδια θεση με 'σενα και δεν με περιποιείται!:tongue::tongue::tongue:

Καλέ τι κάνει όλη μέρα; :tongue::tongue::tongue:

Καλό σαβ/ριακο κοριτσάκι μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν έχει καμία σχέση. Αυτό που σου λέμε είναι για προστασία της μητρότητας, δεν μπορούν να σ' απολύουν επειδή έκανες παιδί. Ήταν για 12 μήνες μετά τη γέννα, νομίζω ότι έγινε 15. Ρώτησε για σίγουρα. Αν σε απολύσουν τώρα ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!

Καλημέρα κοπελιές. Φασίνας συνέχεια για μένα.

Τελικά ισχύει...έχετε δίκο...Φασίνα; πωπωπωπωωωωωωωω και εγώ έχω αύριο και βαριέμαιαιαιαιαιαιαιαι...

Α!καλά αυτό είναι μαζοχισμός!!!ΚΑλό Σαββατοκύριακο κορίτσιααααααααα!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κι εγώ έχω τοίχους για καθάρισμα - και όχι μόνο - όποια εκτονώνεται με αυτόν τον τρόπο είναι καλοδεχούμενη!!! Μα τι βίτσια είναι αυτά!

Μαεστρία δύο μέρες φασίνα? Θα τριτώσει?

Πρέπει κι εγώ να κάνω μια καλή φασίνα, την όρεξη που θα την βρω? Μάλλον θα πρέπει να φέρω γυναίκα, δεν μπορώ λέμε...

Γερνάμε τριανταρούλες μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...