Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρες!!!

Παστάκια μου, μέχρι ο γουργούρης να γίνει 1μιση χρόνων δεν σε διώχνουν. Αν κατάλαβα καλά, θέλουν να σε στείλουν μετάθεση στην Κόρινθο? Έχεις υπογράψει τέτοιο χαρτί? Δες την σύμβασή σου.

Σπίτι όπως καταλάβατε, η Μυρτώ έχει πονόλαιμο, δεκατάκια και το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι 5 εμετοί που έκανε μεταξύ 2μιση και 4 τα ξημερώματα. Άντε να δούμε...

Φιλιά σε όλες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!!!

Παστάκια μου, μέχρι ο γουργούρης να γίνει 1μιση χρόνων δεν σε διώχνουν. Αν κατάλαβα καλά, θέλουν να σε στείλουν μετάθεση στην Κόρινθο? Έχεις υπογράψει τέτοιο χαρτί? Δες την σύμβασή σου.

Σπίτι όπως καταλάβατε, η Μυρτώ έχει πονόλαιμο, δεκατάκια και το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι 5 εμετοί που έκανε μεταξύ 2μιση και 4 τα ξημερώματα. Άντε να δούμε...

Φιλιά σε όλες...

Όντως, πλέον είναι μέχρι το παιδί να γίνει 15 μηνών, ψηφίστηκε το Νοέμβριο.

Ελενάκι μιαν ομορφιά περνάτε πάλι ε; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημερα από τη μουχλιασμένη Σαλόνικα!!!

Ε,ρε παιδί μου....Πάνω που είδαμε λίγο ήλιο και στανιάραμε άντε πάλι τα ίδια....:mad::-x:-x

Κι έχω μια βαρεμάρα,αλλο πράγμα...Άντε να περάσει η ώρα να την κοπανήσω να πάω να παίξω με το κοριτσάκι μου!!!Και σε ένα δύωρο βέβαια θα με έχει ξετινάξει αλλά χαλάλι!!!:tongue::tongue:

Λενάκι περαστικούλια...Δηλαδή εσένα για να σε διαβάζουμε θα πρέπει κάποιος να είναι άρρωστος; Αν είναι έτσι ξουτ ξουτ!!!

μανου εδώ από Δευτέρα δείχνει να στρώνει ο καιρός οπότε μπορείς να ελπίζεις!!!

μαράκι κι εγώ έχω γυναίκα σήμερα αλλά με περιμένει ένα σίδερο γμσ τα... Καμιά 10ριά πουκάμισα...:-(:-(:-(

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

μαράκι κι εγώ έχω γυναίκα σήμερα αλλά με περιμένει ένα σίδερο γμσ τα... Καμιά 10ριά πουκάμισα...:-(:-(:-(

Να τη βάλεις να κάνει και το σίδερο καλέ, τι την έχεις;;; :confused:

Κι εγώ θέλω να δουλεύω και να πλερώνω καθαρίστριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! :cry::cry::cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Να τη βάλεις να κάνει και το σίδερο καλέ, τι την έχεις;;; :confused:

Κι εγώ θέλω να δουλεύω και να πλερώνω καθαρίστριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! :cry::cry::cry:

Ναι σιγά! Θέλει εξτρα λεφτά για το σίδερο και δεν παίζει κάτι τέτοιο!!!:rolleyes::rolleyes:

Ρε απολαυσε το τώρα που μπορείς! Ούτως η άλλως ταμείο δεν παίρνεις; Και αν θυμάμαι καλά δάνειο δεν παίζει, έτσι;

4Suap3.png

Ναι σιγά! Θέλει εξτρα λεφτά για το σίδερο και δεν παίζει κάτι τέτοιο!!!:rolleyes::rolleyes:

Ρε απολαυσε το τώρα που μπορείς! Ούτως η άλλως ταμείο δεν παίρνεις; Και αν θυμάμαι καλά δάνειο δεν παίζει, έτσι;

Απολαμβάνονται οι δουλειές του σπιτιού βρε Ελένη μου; Τις σιχαίνομαι!!! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Απολαμβάνονται οι δουλειές του σπιτιού βρε Ελένη μου; Τις σιχαίνομαι!!! :evil:

Εγώ πάλι, πες με μαζώχα, τη βρίσκω! Εκτόνώνομαι!!!

Αν είμαι μόνη εννοείται και δεν έχω τη μικρη μέσα στα πόδια μου!!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

Εγώ πάλι, πες με μαζώχα, τη βρίσκω! Εκτόνώνομαι!!!

Αν είμαι μόνη εννοείται και δεν έχω τη μικρη μέσα στα πόδια μου!!!:tongue::tongue:

Προκειμένου να εκτονωθείς, προσφέρομαι αγαπημένη μου...

Περιμένω!

Ναι, τελικά έτσι καταντήσαμε να πρέπει να αρρωστήσουμε για να μπω εδώ. Δεν μπορεί, κάτι κάνω λάθος, δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Πραγματικά, αυτό το πράγμα πρέπει να το βάλω σε σειρά, δεν γίνεται να μην έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Κάτι κάνω λάθος!

Έχει μεγαλώσει και το αγοράκι μου τώρα, πλέον τα απογεύματα παίζουμε όμορφα οικογενειακά. Εσείς δεν μπαίνετε απόγευμα...

Πρέπει να κανονίσουμε διαδικτυακό ραντεβού πάλι. Κι εμένα μου έχετε λείψει...

15 μηνών κι όχι 1 1/2 χρόνων είναι η "ασυλία" της μάνας μετά την γέννα?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...