Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κι από μένα!

Αμα από τώρα εξαφανιστήκατε, το καλοκαίρί τι θα γίνει καλέ;

Κι εμείς που δουλέυουμε και δεν μπορουμε να φεύγουμε συνέχεια, τι θα απογίνουμε; Μα καθόλου δεν μας σκέφτεστε;:tongue::tongue::tongue:

Όπου και να στε καλά να περνάτε!!!;);)

Μαράκι τι κάνετε; Κανενα καλό νεούλι;

Παστάκια πως παέι η δουλειά; Συνεχίζεται το πρήξιμο;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

εεεε, ρε και αρχίζουν οι καροτσάδεεεεες

Ελένη μου τρέχω και δεν φτάνω...ελπίζω να γυρλισω τούμπα το θέμα για αποχώρηση μου....αλλά μου'χει φύγει ο τάκος που λένε...πολλή δουλειά...και δεν βλέπω τον γουργουρέλο μου...

αυτά βρε...εσείς;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εεεε, ρε και αρχίζουν οι καροτσάδεεεεες

Ελένη μου τρέχω και δεν φτάνω...ελπίζω να γυρλισω τούμπα το θέμα για αποχώρηση μου....αλλά μου'χει φύγει ο τάκος που λένε...πολλή δουλειά...και δεν βλέπω τον γουργουρέλο μου...

αυτά βρε...εσείς;

ΠΟΙΑ αποχώρηση; :confused::confused:

Καλημέρα κοπελιές. Συννεφιά σήμερις. Λέω να κατέβω όμως κέντρο, να παραλάβω κουμπάρο απο δουλειά και να πάμε για κρασιά! Η φτώχια θέλει καλοπέραση που λένε! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοπελιές. Συννεφιά σήμερις. Λέω να κατέβω όμως κέντρο, να παραλάβω κουμπάρο απο δουλειά και να πάμε για κρασιά! Η φτώχια θέλει καλοπέραση που λένε! :tongue:

Καλημέρα!!!

Kαλά να περάσεις!!!!

Μη πιειτε πολύ και μετά ο κουμπάρος την κουμπάρα!!!:tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Παστάκια κι εμένα τελευταία μου χουν σπάσει τα νεύρα αλλά κατά τα άλλα μια χαρά!!!

Εχει τεθεί θέμα να σε διώξουν;

Έλα ντε; Κι εγώ έτσι κατάλαβα.

Ωραία περάσαμε, πήγαμε στην "Κάνουλα", στην Κασσάνδρου. Σας την προτείνω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μ' αρέσεις ρε παιδί!!!!

Παστάκια κι εμένα τελευταία μου χουν σπάσει τα νεύρα αλλά κατά τα άλλα μια χαρά!!!

Εχει τεθεί θέμα να σε διώξουν;

Κοίτα να δεις...την 1η μέρα που γύρισα μου είπε ο μακάκας ο προιστ οτι του χρόνου θα τεθει θέμα για την θέση μου γιατί στο άλλο υποκ/μα στην Κόρινθο το αντίστοιχο άτομο βγάινει σε σύνταξη....από τότε δεν μου έχουν πει κάτι....τώρα τι να πω θα δείξει...το μόνο που ξέρω είναι οτι κάνω οτι μπορώ και κάνω την δουλειά μου όσο μπορώ πιο καλά...βέβαια το αφερεμένο που έχουν δίπλα μου όλο μου την λέει και προσπαθεί να φανεί αυτή, γιατί όσο έλειπα έγινε μια χοντρη βλακεία και φάνηκε οτι κάνω καλά την δουλειά μου εγώ και τώρα την έχει ακούσει...ποιος την ...κι αυτή...απλά της τα ψιλο-χώνω τώρα για να μαζευτεί, γιατί το παιζει οτι επειδή έκανα παιδί και αυτή και καλά χώθηκε της χρωστάω κιόλας της μακακισμένης!!!!έχει και την εύνοια των δ/ντων λογω ανυπαντρίας....τι ναπω ρε 30ούλες..θα δείξει..εσείς; πώς πάτε; Σας άφησε ο βαρδάρης και είσαστε όλο καροτσάδες; Ρε ΓΜΤ να μην φάμε στο Αγιολι! Δεν βρίσκαμε τραπέζι και μας έχουν πει πολύ καλά λόγια.....

ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......μετά γουγρούρεως και παστα!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ρε ΓΜΤ να μην φάμε στο Αγιολι! Δεν βρίσκαμε τραπέζι και μας έχουν πει πολύ καλά λόγια.....

Σιγά το μαγαζί καλέ!! Έχει εδώ ωραία φαγάδικα! Το μόνο πράγμα που παραδέχομαι απόλυτα στη Σαλόνικα. Το ΦΑΙ! :tongue:

Όταν είναι να ξανάρθεις, θα σου φτιάξω λίστα. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maesrtia μου σοβαρά; Δεν λέει ε; άντε!στείλε την λίστα να την έχω:-P:razz::-P

Εσύ πως πάς; Και οι υπόλοιπες...τι κάνετε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημερα τι κανετε κοριτσακια,μια χαρα απ'οτι βλεπω,εχουμε αρχισει ολες τις τσαρκες.Και πολυ καλα κανουμεεεεεεεεε!!!!!!

Βεβαια σημερα μας τα χαλασε εδω ο καιρος,βρεχει απο το πρωι....ελπιζω μεχρι την 25η Μαρτιου να ειναι ενταξει ομως,γιατι το κοριτσακι μου εχει παρελαση και δεν θελω παλι να βραχει,μιας και την 28η Οκτωβριου,εβρεχε....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...