Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

πατρινια μαλλον τα πολλα βεγγαλικα κατι καναν στον αερα της πατρας...καλα τι λες καλε?αντε ελα απο δω μπας και σε δουμε απο κοντα απλα να ξερεις με ο μαλακο δεν τρεχουμε(για τον κουτσοδοντι μου λεω)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουφετάκι μουουουουου...χρονια πολλά μωρεεεεεεεε...ναι ο αηρ της Πάτρας είναι λίγο πειραγμένος.....έρχομαι έχω δωσει τηλ στην Ελένη08 και την κισούλα, αν θες στο δίνω κι εσενα....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, πάντα γερή και να έχεις πάντα γύρω σου ανθρώπους που σε λατρεύουν!

Να ζήσεις μωρό μου, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!

Και ναι, μην βιάζεσαι να μεγαλώσεις, ξέρεις πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια μετά τα 28???

Σμουατςςςςςςςςςςςςςς, ξέρεις πόσο σε αγαπάω!!!

λενιι μουυυυυυ να σε παντα καλα.δεν με λες μηπως να σε επερνε η πατρινια ετσι οπως ερχετε προς τα δω?χαχαχαχα δωσε αν θες το τηλ. και κανονιστε υπολοιπες κορες να βρεθουμε οκ?περιμενω το αφηνω πανω σας.καλο βραδυ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπερα 30αρες μου,καλη Σαρακοστη να εχουμε να χαιρεσσε τις οικογενειες σας!!

Καταφερα να συναντησω την οικογενεια παστακιαααα!!!!Τι να πω δεν εχω λογια,ενα πολυ ομορφο ζευγαρι και πολυ ενταξει παιδια,οσο για το γουργουρη,τι να πω.....ενα μωρο για φαγωμαααα,φτου-φτου-φτου.

Παστακια μου χαρηκαμε πολυ που σας γνωρισαμε οικογενειακως,μακαρι να ειχε βολεψει και να ειχαμε κανει περισσοτερη παρεουλα,οσο εισασταν εδω.Αλλα δεν πειραζει,μπορει καποτε να ξαναβρεθουμε,να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοπελα μου,να ειστε παντα γεροι κι ευτυχισμενοι κι οτι ποθειτε!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

:P:p:pεχμ...κι εγώ από σειρά μου να πώ Καλή Σαρακοστή...

όσο για την Μανού μας...και εγώ τι να πω;λές και γνώρισα άλλη μία οικογένεια μας......Ο πάστας λέει τα καλύτερα..ο γουργούρης; τα καλυτερότερα....και ας μουρμούριζε...:P:p:p...η Μανουτιτοκόρη; Κουκλίτσα πρίμα μπαλαρίνα...Αποστόληηηηηηηηη! Το παιδί και τα μάτια σουουουουου!...Μανουτίτα μου σας ευχαριστούμε για την καλύτερη παρέα που έχουμε βρει σε ταξίδι μας....

Όσο για τις υπόλοιπες Σαλονικιες σας λέω να μην στεναχωριέστε, τα παστάκια καταλαβαίνουμε οτι ήρθαμε σε περίεργες μέρες, αλλά θα την ξανακάνουμε την δουλειά...θα σκάσουμε μύτη ξανα εννοώ....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ....

θα τα ξαναπούμε αργότερα...φιλάκιαααααααααα...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

mprabo ρε κορες που συναντιθηκατε η μανου με ενημμερωσε αν και το μνμ μου ρθε καπως αργα αλλα και παλι θα μου ηταν πολυ δυσκολο.σημερα μεσα εμεις χαρηκαμε λιγο με το χιονι...5λεπτα οσο κρατησε ο μικρος ηταν συνεχεια παμε να παιξουμε χιονοπολεμο και δεν πηγαμε ουτε στην κουμπαρα μου στους ταγαραδες γτ ηταν πολλα παιδακια μαζεμενα και μεσα στο σπιτι λογο καιρου φοβηθηκα μην χτυπησει στα ραμματα.αντε και του χρονου ελπιζω για εμας καλυτερα για την γλυκια μας πατρινια και την μανου διπλες και για την λενι με μια μεγαλη μετακομιση σαλονικα,και για τις υπολοιπες οτι μα οτι λαχταρατε αγαπες μου.παντος αν θελετε ελατε ολες να ανοιξουμε ενα καφε στο καινουργιο μας.εχει ποιο ωραιο αερα!!;)

921477wc2fyvv2y2.gif

Όσο για τις υπόλοιπες Σαλονικιες σας λέω να μην στεναχωριέστε, τα παστάκια καταλαβαίνουμε οτι ήρθαμε σε περίεργες μέρες, αλλά θα την ξανακάνουμε την δουλειά...θα σκάσουμε μύτη ξανα εννοώ....

Να ξανάρθετε, να ξανάρθετε! Εμείς τελικά κολλήσαμε στο χωριό, ήταν και η μια αδελφή μου, να σουβλάκια, να ρετσίνες, μείναμε το βράδυ και ήρθαμε σήμερα! :oops:

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να σας δω, χαίρομαι που περάσατε καλά!

Κι εμείς καλά περάσαμε, σήμερα επιστροφή και ξεκούραση! Χαζεύαμε το χιόνι έξω, όσο χιόνιζε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Eπιτέλους κατάφερα να μπω!

Καλημέρα σε όλες!! Καλή Σαρακοστή!!

Πως περάσατε κουκλες;

Εμείς δεν πήγαμε πουθενά αλλά περάσαμε πολύ καλά!

Βρεθήκαμε με φίλους, πλακωθήκαμε στα ούζα και στα μπινελίκια και σκάσαμε....

Αλλά το ευχαριστηθήκαμε!!!

Παστάκια οι υπόλοιπες σας αναμένουμε στο επόμενο ταξιδάκι σας!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...