Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλησπερα,παστακια μου κι εγω εχω φορτωμενο 3ημερο,αλλα στειλε αν θελεις σε πμ.το κινητο σου,και αν τα καταφερω θα σε παρω.Παντως εχει δικιο η ελενη,παρε ζεστα ρουχαλακια γιατι ο καιρος ειναι χαλιααααααα....

Οσο για το κουφετακι μας,ταλαιπωρηθηκε πολυ και μαλιστα χωρις λογο,αλλα επεσε σε ασχετους και στο παλιοσυστημα.Ο μικρος χρειαζοταν γναθοχειρουργο και δε μπορουσαν να βρουν πουθενα.Τελικα κανανε εισαγωγη στον μικρο,βγηκανε σημερα,τον ειδε με τα χιλια ζορια γναθοχειρουργος και αυτο γιατι το εψαξε το κουφετο.Απ'οτι καταλαβα δεν μπορει κι ο γιατρος να καταλαβει κατι τωρα γιατι υπαρχει οιδημα,αλλα πιστευει πως δεν εχει πειραχτει κανενα κοκαλλο.Θα δειξει οταν ξαναβγει το δοντακι του μικρου.

Αυτα σε γενικες γραμμες....ελπιζω να μπει καποια στιγμη το κουφετακι και να σας διαφωτισει καλυτερα.

Κουφετακι μου συγγνωμη που πηρα το θαρρος να ενημερωσω τα κοριτσια,αλλα σε ειχαν εννοια αυτες τις μερες,γι'αυτο ειπα να τους τα πω,για να ησυχασουν.Κοριτσακι μου σε φιλω και σου στελνω μια τεραστια αγκαλια.

Καλο απογευμα στις υπολοιπες,κλεινω γιατι παμε για μπαλετο,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια σας ευχαριστω παααρα πολυ για το ενδιαφερων μανου κλ εκανες και ειπες τα κοριτσια κατερινακι μου τα φιλια μου ρε συ.ακουστε κοριτσια σημερα βγηκαμε εχω ενα σπιτι καπως και ενα μικρο επισης καπως τα ψυχολογικα του μεγαλου καθοτι ευαισθητος και δεν μπορει να χωνεψι το οτι αν εσκηβε να τον επιανε θα το γλυτωναμε ολο αυτο και εναν μικρο που εχει γκρεμιζει ενα ολοκληρο σπιτι σαν αντιδραση απο την ωρα που ηρθαμε εγω την νευρωση στομαχου δεν την γλυτωνω τελος παντον βρηκαμε ακρη για την μαμα μου και παρασκευη θα συναντηθουμε με τον γιατρο εδω λεω ευτυχως που ημαστε πολλα αδερφια και βοηθαμε τωρα ολοι την κατασταση.θα σας πω λεπτομεριες για το νσκμειο εζησα ΤΟ απιστευτο εκει μεσα αλλα να πω οτι απο τις καθαριστριες και τις νσκομες δεν ειχα κανενα παραπονο ηταν αψογες αλλα οι γιατροι που εμπλεξα αφηστε τα.δεν μπορω να κατσω αλλο γτ κυνηγαει την μικρη ο μικρος και τις ζωγραφιζει το παντελονι με μαρκαδορο ω ρε γμμμμμμμ

921477wc2fyvv2y2.gif

Εγω τελικά όπως σας είπα έρχομαι Σαββάτο στην Θεσσαλονίκη μετα γουργούρεως και χαζμπαντ.Θέλει καμμία σας να βρεθούμε για καφέή φαγητό ή ό,τι θέλετε; απλά πέστε μου να ξέρω.

Κοριτσάκι εγώ μέχρι το χωριό μου να πάω, για μια μέρα, οπότε μια απ' τις τρεις μέρες, όλο και θα με πετύχεις. Σου στέλνω όνομα και τηλ με πμ!

Έχει όντως ΠΑΓΩΝΙΑ, να ξέρεις!!!

Κουφετάκι, τι να πω; Τι παθαίνεις στα καλά καθούμενα!!! Ευτυχώς που θα βγάλει άλλα δόντια σε λίγα χρόνια. Φιλιά να του δώσεις. :o

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κουφετάκι μου ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! Τα δύσκολα πέρασαν, θα επανέλθετε όλοι στα φυσιολογικά σας! Ό,τι έγινε έγινε, και πάλι καλά να λέμε! Delete λοιπόν και συνεχίζουμε!!!

Όσο για τα δημόσια νοσοκομεία, είναι να μην πέσεις στην ανάγκη τους... Άσε και έχω στο μυαλό μου μια φοβερά δύσκολη κατάσταση και πόσο δυσκολότερη την έκανε το ανύπαρκτο σύστημα υγείας... Άσε, να παρακαλάμε να μην είμαστε οι τυχεροί...

Παστάκια, θα κάνει ψοφόκρυο την Κ. Δευτέρα, πόσο μάλλον στην Σαλόνικα που κρυώνουν και το καλοκαίρι!!! Το νού σου στο παιδί!!!

Εμείς φυσικά κι έχουμε μύξες (είπαμε όλοι οι μονοί μήνες έτσι μας πάνε), με το που ξεκίνησε η Μυρτώ τις μύξες της έδωσα Αέριους (όσο σκέφτομαι ότι ούτε ντεπόν δεν έδινα πριν) και σήμερα έκανα το ίδιο και στον Βάγγο μιας και είναι χειρότερα από χτες... Την Μυρτώ δεν την πάω σχολείο τρεις μέρες μήπως και πάει τελικά την Παρασκευή που έχουν μασκέ πάρτυ... Και ναι, πήραμε και στολές επιτέλους (τώρα που όλοι τα μαζεύουν)...

Στην δουλειά γίνεται χαμός, οι απολύσεις καλά κρατούν, τέλος του μήνα έφυγαν ήδη 4 άτομα, ένα εκ των οποίων ήταν φοβερή έκπληξη... Τι να πω? Μακάρι όλα να πάνε καλά...

(καλά βρε παστάκια, τόσο γρήγορα κλείνετε τον μήνα εσείς? Εμείς μαζί με το Φ.Π.Α - 26 του επομένου δλδ)...

ναι ρε Λενιω_Κ...εμείς δινουμε αποτελέσματα Παρίσι και ΗΠΑ...είμαστε και σε χρηματιστηρια έξω μη χσ!και πρώτα κλείνουμε για τα ξένα βιβλία και μετά για τα ελληνικά....ΦΛΠ ΔΛΠ, you know?....χσ με...19.30 σχολασα από τις 06.45 στο πόδι και το πιο καλό;...ο γουργουρίνος μάλλον βγάζει και τα πάνω δόντια..ορεξάτοι θα σας έρθουμε...

Κορίτσια τόσο κρύο κάνει;...καλά θα το ντύσω το μπεμπόνι μου, αλλά είδα Κυριακή οτι λέει καλύτερο καιρο...καλα δν πειράζει, μην με απογοητεύετε, θα δουμε.....:-(:-(:-(

Κουφετάκι μου συγνώμη αν σου φαινομαι κάπως που εγώ κανονίζω να εκδράμω και εσύ περνάς τέτοια πράγματα...να ξέρεις οτι σε συμπονώ και δεν είμαι τόσο γαϊδουρα... εύχομαι περαστικά και τα καλύτερα...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Στην δουλειά γίνεται χαμός, οι απολύσεις καλά κρατούν, τέλος του μήνα έφυγαν ήδη 4 άτομα, ένα εκ των οποίων ήταν φοβερή έκπληξη... Τι να πω? Μακάρι όλα να πάνε καλά...

Κουράγιο και υπομονή κορίτσι! Γμω την κρίση μου.

Κορίτσια τόσο κρύο κάνει;...καλά θα το ντύσω το μπεμπόνι μου, αλλά είδα Κυριακή οτι λέει καλύτερο καιρο...καλα δν πειράζει, μην με απογοητεύετε, θα δουμε.....:-(:-(:-(

Κοίτα, για εμάς εδώ δεν είναι πολύ κρύο, είναι θέμα συνήθειας. Τώρα για εσένα, μπορεί να σου φανεί και πολύ ψόφος. :tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοπελιές. Σήμερα σπίτι, πλυντήρια, καθαριότητα, απομαγνητοφώνηση, κλπ, κλπ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοπελιές. Σήμερα σπίτι, πλυντήρια, καθαριότητα, απομαγνητοφώνηση, κλπ, κλπ!

Αμα τελειώσεις δεν ερχεσαι καμια βόλτα και προς τα εμένα Μαράκι;

Γμτ θα είχα γυναίκα σημερα αλλά αρρώστησε η μικρή και την έχω σπίτι οπότε θα μείνουν όλα για μένα!

Ωραίο τριήμερο θα περάσω!!!

Εμείς φυσικά κι έχουμε μύξες (είπαμε όλοι οι μονοί μήνες έτσι μας πάνε), με το που ξεκίνησε η Μυρτώ τις μύξες της έδωσα Αέριους (όσο σκέφτομαι ότι ούτε ντεπόν δεν έδινα πριν) και σήμερα έκανα το ίδιο και στον Βάγγο μιας και είναι χειρότερα από χτες... Την Μυρτώ δεν την πάω σχολείο τρεις μέρες μήπως και πάει τελικά την Παρασκευή που έχουν μασκέ πάρτυ... Και ναι, πήραμε και στολές επιτέλους (τώρα που όλοι τα μαζεύουν)...

Περαστικά σας, αλλά να μη σας κάνουμε παρέα κι εμείς;

Είδες ελενάκι; Από κει που δεν το περιμένεις!!!

κοριτσια σας ευχαριστω παααρα πολυ για το ενδιαφερων μανου κλ εκανες και ειπες τα κοριτσια κατερινακι μου τα φιλια μου ρε συ.ακουστε κοριτσια σημερα βγηκαμε εχω ενα σπιτι καπως και ενα μικρο επισης καπως τα ψυχολογικα του μεγαλου καθοτι ευαισθητος και δεν μπορει να χωνεψι το οτι αν εσκηβε να τον επιανε θα το γλυτωναμε ολο αυτο και εναν μικρο που εχει γκρεμιζει ενα ολοκληρο σπιτι σαν αντιδραση απο την ωρα που ηρθαμε εγω την νευρωση στομαχου δεν την γλυτωνω τελος παντον βρηκαμε ακρη για την μαμα μου και παρασκευη θα συναντηθουμε με τον γιατρο εδω λεω ευτυχως που ημαστε πολλα αδερφια και βοηθαμε τωρα ολοι την κατασταση.θα σας πω λεπτομεριες για το νσκμειο εζησα ΤΟ απιστευτο εκει μεσα αλλα να πω οτι απο τις καθαριστριες και τις νσκομες δεν ειχα κανενα παραπονο ηταν αψογες αλλα οι γιατροι που εμπλεξα αφηστε τα.δεν μπορω να κατσω αλλο γτ κυνηγαει την μικρη ο μικρος και τις ζωγραφιζει το παντελονι με μαρκαδορο ω ρε γμμμμμμμ

Κουφετάκι περαστικούλια κι άλλο κακό να μη σας βρει!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΙ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα στις απανταχου ομορφες 30αρες του καφε!!!

Περαστικα ελενιτσες μου στα παιδακια σας,αντε να συνελθουν γρηγορα και να χαρουν τις αποκριες.

Κουφετακιιιιιιιι μου χρονια πολλα κουκλιτσα μου,πολυχρονη να σε χαιρομαστε και ολα τα κακα να φυγουν μακρυα,ξου ξου ξου..........

Καλο μεσημερι στις υπολοιπες,φιλακια!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

νομιζω οτι ή ποσταρα τα ευχαριστηρια μου αλλου:tongue:ή τα βγαλανε γτ σας κερνουσα πολλα γλυκα και παρα ξεχυλωσα την σελ.οτι να ναι σας ευχαριστω να στε κλ ολες σας φιλακια πολλα πολλα το χα παντος ξεχασει και τα υπολοιπα φιλεναδακια μου το θυμησαν ξερετε εδω στο αλλο σαλονι μας;)τα ποσα ειπαμε?τα 28?α ναι καλε!!!!πιφ!!!!δεν πειραζει που με περνατε λιγα χρονακια θα σας φτασω ...τρεξτε εσεις000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...