Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

σιτζου..τι?
σιτζουνε ρε,δενεβλεπε ςκαμπαμαρου?που ελεγε την καταρα του σιτζουνε.....αχαχαχα,τι γλυκο θ αφας???μη χαλας τη διαιτα,φαε κιεσυ ενα για διαβητικους!
οχι δεν εβλεπα.ποσο χρ. επρεπε αν το βλεπω αυτο?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

δημοτικο ημανε!!!πρωτη δευτερα αν θυμαμαι καλα

κίσα, όταν εσύ ήσουν δημοτικό, εμείς σπουδάζαμε!

χααχαχαχχαχααχχααχαχα!!φχαριστω μπρε!!!σιγα τον βαρυ τον αντρα!!!πεσμου ποιος δεν θελει χανουμακια ποιος?
Αυτός που εκτιμάει τα Go Go Boys βρε κοπελιά!

Να στο ζωγραφίσω θέλεις;; :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε σεις, τι σούργελα που είστε? Κοίτα τι χάνω, ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΧΑΝΩ!

Δεν έχω κάτι να πω, απλά μια καλησπέρα και να είστε όλες καλά κούκλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντι να δινεις ταμπα λεφτα εκει πανε κανε μια προλακτινη γτ με τοσο που το σκεφτεσε μπορει να την ανεβασες και δεν πιανεις με τπτ ετσι.αχ!εγω πιανω ευκολα αλλα μονο οταν δεν το σκεφτομαι.στο 1ο τον 1ο μηνα μου λεει ο συζηξ(θα το πω οπως το πε)-με τοσο πραγμα διδυμα θα κανουμε-.καλα και δεν,σιγα.μονο τον μηνα που δεν το σκεφτομουν επιασα και στην κορη το θελα αλλα δεν το σκεφτομουν καλα στον μικρο περα εβρεχε αλλα εμεις πνιγηκαμε αχαχαχαχαχαχα.τον ξεζουμισα τον ανθρωπο καθε μερα και πολλες φορες γτ τον παρακαλουσα 10χρονια κοντα για να κανουμε το 3ο.με το που ειπε οκ σιγα μην τον αφηνα,και επιασα απο τον 1ο μηνα......λιγο χαλαστηκα βεβαια γτ τωρα ξανα free sex οταν μου κοπει η περιοδο.γτ δεν μου ξανακαθετε οχι τπτ αλλο αν ειναι να μου παρει ξανα 10χρ.παρακαλητο θα ειμαι47χρ.δεν με περνει τελος:lol:

χαχαχαχαχαχ!!! βρε κουφετακι εχεις πολυ πλακα! δικιο εχεις ομως κι εγω πιστευω πως απο το πολυ αγχος μου δεν πιανω! οσο για τα τεστ εγκυμοσυνης εχω γυρω στα...30??? και ξερεις γιατι? γιατι ενω ειχα παραγγειλει τεστ ωορηξιας αυτοι οι ηλιθιοι μου εστειλαν εγκυμοσυνης! φυσικα μετα ειδαν το λαθος τους και μου εστειλαν τα σωστα και μου ειπαν να κρατησω και τα αλλα! οποτε τωρα εχω ενα κουτι τεστ που δεν ξερω τι να τα κανω! γι αυτο και η υπερβολη που εκανα και θα ξανακανω κι αυριο! ισως με αυτον τον τροπο συνηθισω το αρνητικο και μου καθεται πιο ευκολα αλλη φορα! παντως κι εγω στη θεση σου θα ηθελα και τεταρτο μωρακι! παντα ηθελα να κανω πολλα παιδια και σε καταλαβαινω. καποιον τροπο θα βρεις εσυ για να τον πεισεις, δεν μπορει!

Καλημέρα ε.. δηλ καλησπέρα!!!

Καλέ δε σας προλαβαίνω!!! Μια μέρα δε μπήκα κ συμπληρώθηκαν σελίδες!!

Εμείς ξεκινήσαμε μπαλέτο!! Στην ηλικία τους (3 ετων) το λένε μουσικοκινητική, αλλά είναι μία τρέλα η όλη κατάσταση. Η κουκλίτσα μου αρέστηκε κ μάλλον θα μείνουμε. Να τη δω με ροζ κορμάκι κ ασορτί παπουτσάκια κ τι στον κόσμο. Είμαι μια χαζή κουκουβάγια, γιατί θα πω ότι το παιδάκι μου ήταν το πιο όμορφο εκεί μέσα...:P:p:p

Καλό μεσημεράκι. Πάω να μαζεψω το βλαστάρι μου

Φιλακια

Διαφημίσεις

καλησπερ ακουκλες!αφιερωμενο στην ελενιτσ αμου.λενιω ακου!ηρθε υδραυλικος,να ξεβουλωσρι τη χεστρα απο το πουρι που ειχ επιασει απο τονκαιρο τη ςσπιτονοικοκυρας....οκ?εριξε μεσα 3 κεζαπ και μαστουρωσε και αρχισε να τραγουδαει,γιατι δε μεθες κυρα μου επειδη ειμαι ψαρας-μα που μ εκαταλαβε?-μετα καπνιζε πανωτα και τα πετουσε στη λεκανη!!!!μετα μου λεει ειμαι 73 ετων δ εμου φαινεται ε?πιπινι ειμαι ακι κοιταζοταν στον καθρεφτη, τοπαντελονι του ανοιχτο δεν ξερω παο ποτε...απο τημια ξεβουλωνε κι απο την αλλη πετουσ εμεσα τ ατσιγαρα,δε βλεπει δεν ακουει...απο τα καμινια μου λεει ουτε βλεπω ουτε ακουω....το καταλαβαμμε φιλε!οκ,τον λεει η σπιτονοικοκυρ α μηνκαπνιζειςκαλε εινια εγκυος?εγκυος ?λεει εγω νομιζα ειναι χοντρη απλα!ρε σεις στον 8ο δε φαινεται πια η εγκυμοσυνη....????αχαχχαα ελπιζωνα εσκασε το χειλακι σου λενη....καλο ξεπρηξιμο πο τη δουλεια,μη σα ςπω τιμε περιμενει στο μπανιο...θυμηθηκα τα παιδικα μου χχρονια ,καναμε καμια μαλακια με τις τζινες,τωρα εχουμε τα κεζαπια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γεια σας μανούλες!

Χωράει και μια 35αρα (που περνάει τώρα την κρίση των 30:oops:) στην παρέα σας;

Καλή χρονιά σε όσες ξεκινήσαμε παιδικό και σε όσες έχουν μεγαλυτεα παιδάκια που πάνε σχολείο.

Καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν για 2ο,3ο,4ο... Χαρά στο κουράγιο σας βρε κορίτσια!!

Και βεβαίως βεβαίως με το καλό οι εγκυούλες μας να κρατησουν τα μπουμπουκάκια τους αγκαλιά!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα ε.. δηλ καλησπέρα!!!

Καλέ δε σας προλαβαίνω!!! Μια μέρα δε μπήκα κ συμπληρώθηκαν σελίδες!!

Εμείς ξεκινήσαμε μπαλέτο!! Στην ηλικία τους (3 ετων) το λένε μουσικοκινητική, αλλά είναι μία τρέλα η όλη κατάσταση. Η κουκλίτσα μου αρέστηκε κ μάλλον θα μείνουμε. Να τη δω με ροζ κορμάκι κ ασορτί παπουτσάκια κ τι στον κόσμο. Είμαι μια χαζή κουκουβάγια, γιατί θα πω ότι το παιδάκι μου ήταν το πιο όμορφο εκεί μέσα...:P:p:p

Καλό μεσημεράκι. Πάω να μαζεψω το βλαστάρι μου

Φιλακια

Ή με τη φουστίτσα την μπαλαρινέ;;;

ΧεΧε! Καλή αρχή!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχαχαχαχαχ!!! βρε κουφετακι εχεις πολυ πλακα! δικιο εχεις ομως κι εγω πιστευω πως απο το πολυ αγχος μου δεν πιανω! οσο για τα τεστ εγκυμοσυνης εχω γυρω στα...30??? και ξερεις γιατι? γιατι ενω ειχα παραγγειλει τεστ ωορηξιας αυτοι οι ηλιθιοι μου εστειλαν εγκυμοσυνης! φυσικα μετα ειδαν το λαθος τους και μου εστειλαν τα σωστα και μου ειπαν να κρατησω και τα αλλα! οποτε τωρα εχω ενα κουτι τεστ που δεν ξερω τι να τα κανω! γι αυτο και η υπερβολη που εκανα και θα ξανακανω κι αυριο! ισως με αυτον τον τροπο συνηθισω το αρνητικο και μου καθεται πιο ευκολα αλλη φορα! παντως κι εγω στη θεση σου θα ηθελα και τεταρτο μωρακι! παντα ηθελα να κανω πολλα παιδια και σε καταλαβαινω. καποιον τροπο θα βρεις εσυ για να τον πεισεις, δεν μπορει!

εχω δοκιμασει τα παντα δεν...πειθετε με τπτ.χαχαχααχαχαχα!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

κίσα, όταν εσύ ήσουν δημοτικό, εμείς σπουδάζαμε!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε σεις, τι σούργελα που είστε? Κοίτα τι χάνω, ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΧΑΝΩ!

Δεν έχω κάτι να πω, απλά μια καλησπέρα και να είστε όλες καλά κούκλες!

και τι τις το λες καλε αφου δεν το χε καταλαβει ακου κει σπουδαζαμε..νηπιαγωγειο ημασταν ακομη.αα ειδες τι χανεις?κλ οσο για το gogo ωρες ωρες νιωθω οτι πρεπει να ξεβουλωνω τα μπουλιονια μου,μα τοσο γκαου ντιπ ειμαι,ναι για!!!

καλησπερ ακουκλες!αφιερωμενο στην ελενιτσ αμου.λενιω ακου!ηρθε υδραυλικος,να ξεβουλωσρι τη χεστρα απο το πουρι που ειχ επιασει απο τονκαιρο τη ςσπιτονοικοκυρας....οκ?εριξε μεσα 3 κεζαπ και μαστουρωσε και αρχισε να τραγουδαει,γιατι δε μεθες κυρα μου επειδη ειμαι ψαρας-μα που μ εκαταλαβε?-μετα καπνιζε πανωτα και τα πετουσε στη λεκανη!!!!μετα μου λεει ειμαι 73 ετων δ εμου φαινεται ε?πιπινι ειμαι ακι κοιταζοταν στον καθρεφτη, τοπαντελονι του ανοιχτο δεν ξερω παο ποτε...απο τημια ξεβουλωνε κι απο την αλλη πετουσ εμεσα τ ατσιγαρα,δε βλεπει δεν ακουει...απο τα καμινια μου λεει ουτε βλεπω ουτε ακουω....το καταλαβαμμε φιλε!οκ,τον λεει η σπιτονοικοκυρ α μηνκαπνιζειςκαλε εινια εγκυος?εγκυος ?λεει εγω νομιζα ειναι χοντρη απλα!ρε σεις στον 8ο δε φαινεται πια η εγκυμοσυνη....????αχαχχαα ελπιζωνα εσκασε το χειλακι σου λενη....καλο ξεπρηξιμο πο τη δουλεια,μη σα ςπω τιμε περιμενει στο μπανιο...θυμηθηκα τα παιδικα μου χχρονια ,καναμε καμια μαλακια με τις τζινες,τωρα εχουμε τα κεζαπια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και $αμω τους υδραυλικους κισσα.ευτυχως εχω τον μπομπ τον μαστορα οποτε δεν τους χρειαζομαι δαυτους,γτ δεν τον τραβηξες με το κντ να δουμε κι εμεις ομως ε?γτ?

Γεια σας μανούλες!

Χωράει και μια 35αρα (που περνάει τώρα την κρίση των 30:oops:) στην παρέα σας;

Καλή χρονιά σε όσες ξεκινήσαμε παιδικό και σε όσες έχουν μεγαλυτεα παιδάκια που πάνε σχολείο.

Καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν για 2ο,3ο,4ο... Χαρά στο κουράγιο σας βρε κορίτσια!!

Και βεβαίως βεβαίως με το καλό οι εγκυούλες μας να κρατησουν τα μπουμπουκάκια τους αγκαλιά!!

ωραια κι εμενα η κριση τον 40 που ρχονται θα με πιασει στα 50,καλο πολυ καλο.καλος ηρθες και με το δεξι!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Κοριτσαρες τι κανετε? Δε σας προλαβαινω ο μικρος δεν κοιμαται τα πρωινα και αν παω να κατσω στον υ/η θυμωνει με τραβαει να σηκωθω απο την καρεκλα το πιο απλο που κανει!

Αχ! να σας πω κατι που ουτε με τον αντρα μου δεν το εχω συζητησει ακομη θελω πολυ να κανουμε ενα δευτερο παιδακι αλλα φοβαμαι κιολας,τον επομενο μηνα που θα παω στο γυναικολογο να κανω τεστ παπ θα του πω να μου κανει και ενα υπερηχο και να ξεκινησουμε τις προσπαθιες γιατι δεν ξερουμε ποτε θα δουμε αποτελεσματα............ελπιζω να μην τραβηξουμε οτι και στο πρωτο.

Καλο απογευμαααααααααααααα!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Ελενη2008 φυσικα και εισαι καλοδεχουμενη,κι εγω 35αρα ειμαι,αλλα χωρις κριση(λεμε τωρα.........)

Κωτινα μου να εισαι σιγουρη οτι θα ζησεις μαγικες στιγμες,ειναι να τα χαζευεις,ειδικα τα μικρουλια.Εμενα φετος η κορη μου πηγαινει για 5η χρονια

και μιλαμε καθε φορα ειναι τελεια στις παραστασεις,ειδικα φετος μας ειπαν πως ισως μεχρι τελος της χρονιας φορεσουν και ποεντ και εχει τρελαθει:P

Ποντικακι δεν πειραζει βρε,αν ειναι να χανεσαι λογω του γιου σου,χαλαλι του,φαινεται οτι ο μικρος διεκδικει τη μανουλα;)Κοιτα αν εσυ νιωθεις ετοιμη,συζητησε και με το συζυγο και βουρ για το 2ο παιδακι,κι ευχομαι να ερθει ευκολα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενη2008 φυσικα και εισαι καλοδεχουμενη,κι εγω 35αρα ειμαι,αλλα χωρις κριση(λεμε τωρα.........)

Κωτινα μου να εισαι σιγουρη οτι θα ζησεις μαγικες στιγμες,ειναι να τα χαζευεις,ειδικα τα μικρουλια.Εμενα φετος η κορη μου πηγαινει για 5η χρονια

και μιλαμε καθε φορα ειναι τελεια στις παραστασεις,ειδικα φετος μας ειπαν πως ισως μεχρι τελος της χρονιας φορεσουν και ποεντ και εχει τρελαθει:P

Ποντικακι δεν πειραζει βρε,αν ειναι να χανεσαι λογω του γιου σου,χαλαλι του,φαινεται οτι ο μικρος διεκδικει τη μανουλα;)Κοιτα αν εσυ νιωθεις ετοιμη,συζητησε και με το συζυγο και βουρ για το 2ο παιδακι,κι ευχομαι να ερθει ευκολα.

Ναι, είμαι σίγουρη γι' αυτ'ο. Τον Ιούνιο είδαμε την παράσταση της σχολής στο θεατράκι του δήμου μας και με πήραν τα κλάματα, που έπαιζε η κόρη της γειτόνισσας. Φαντάζομαι το μωρό μου κ τρελαίνομαι!!

Με πιάνει όμως κ μια μελαγχολία που το πουλάκι μου μεγαλώνει. Αλλά ανοίγει τα φτερά του κ ανακαλύπτει τον κόσμο κ είμαι πολυ περήφανη γι' αυτό.

Μαρή κίσα με τι να γελάσω??? Με αφορά όλο αυτό επειδή α) ο υδραυλικός κάπνιζε αρειμανίως και β) επειδή σε είπε χοντρή??? Δηλαδή με λες στα ίσα "η χοντρή αφιονισμένη με το τσιγάρο στο χέρι"??? Τώρα που το καλοσκέφτομαι, μάλλον θα βάλω τα κλάμματα!:tongue: Άσε που έχω κι άγνωστες λέξεις, τα κόκκινα δεν τα ξέρω, προσπαθώ να βγάλω άκρη από τα συμφραζόμενα!

Ελένη2008 είμαστε συνομίληκες και συνονόματες! Επίσης, κι εμείς ξεκινήσαμε παιδικό! Καλως ήρθες λοιπόν και να τα λέμε συχνότερα (είπε αυτή που ποστάρει μία φορά την ημέρα!!!)

Kwtina ζηλεύω φουστίτσες και κορμάκια μπαλέτου! Η κόρη μου είχε λυσσάξει να πάει μπαλέτο και τώρα δεν θέλει! Θα της κάνω πάλι κρούση, όταν σταματάει να λέει "δεν πρόκειται να πάω σχολείο" ενώ σέρνει την τσάντα της! Αυτό το παιδί θα με τρελλάνει!

Κόρες σήμερα έχω γενέθλια! Έκλεισα και επίσημα τα 35 αλλά μόνο στα χαρτιά! Σωματικά νιώθω 100 χρονών, θέλω να κοιμηθώ για κανά εξάμηνο και πνευματικά νιώθω 10 χρονών! Να το ψάξω λέτε?

Λοιπόν κεζαπ είναι το ακουα φόρτε ή επιστημονικά να το πώ διάλυμα υψηλής συγκέντρωσης υδροχλωρικού οξέος. Όταν τίποτα δεν καθαρίζει την τουαλέτα είναι το μόνο που κάνει δουλεια. Τώρα η άλλη λέξη παραμένει άγνωστη κ σε μένα.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ψάξεις κάτι διότι είσαι στα χέρια των πιο κατάλληλων ειδικών!!:P:p:p

Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...