Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Γειά σας και πάλι κορίτσια.

Βλέπω το τσικνίσατε μια χαρά χθές. Εδώ στις Σέρρες κάθε τσικνοπέμπτη γίνεται χαμός. Σταματάει η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους και γίνεται το αδιαχώρητο από καρναβάλια. Κράτησε κι εμένα χθές η μαμά μου το μωρό και βγήκα κι εγώ για ένα ποτάκι. Τέλεια, είχα να βγώ από τον Οκτώβριο, πριν γεννήσω. Σήμερα νιώθω πολύ ανανεωμένη για να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητα (αποκλειστικός θηλασμός, γκρίνια, αυπνία κ.τ.λ.).

koufetaki για τη μαμά σου και aggelaki-007 για την αδερφή σου εύχομαι τα καλύτερα. Ας μην είναι τίποτα σημαντικό.

να σε καλα κοριτσι μου και μπραβο σου που το τσικνισες χτες.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hallo dolls....

λοιπόν! επειδή διάβασα τι λέγατε προηγουμένως, μην στεναχωριέστε και μην ταλαιπωρείτε το μυαλό σας για τέτοιου είδους πράγματα άν δεν βγουν αποτελέσματα εξετάσεων, δεν ακούσετε γιατρό και και και...όλα καλά θα είναι κουφετάκι μου μην μου στεναχωριέσαι....και αγγελάκι007 γιατην αδερφή σου εύχομαι όλα τα καλά...μην στεναχωριέστε περαστικά θα είναι....αυτά..πάω να την πέσω γιατί είμαι πτώμα...καλή νύχτα από τον γουργουράκο μου...ματς μουτς....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερουδια κορες.ευχαριστω κισακι μου.τρελα το νεο παιχνιδακι μας ε?πατρινια μου να σε καλα και μια πρωινη αγκαλιτσα στον γουργουρακο σου απο μενα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρες!!!

Κουφετάκι, καλά αποτελέσματα να έχει η μανούλα σου... Τίποτα δεν είναι, θα το δεις... Αγγελάκι το ίδιο εύχομαι και για την αδερφούλα σου...

Μπήκα για μια γρήγορη καλημέρα... φιλιά κούκλες!

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω κοριτσια για της ευχες σας κανενας μας δεν θελει να εχουμε τετοια προβληματα στης οικογενειες μας αλλα ελα ντε που υπαρχουν ! θα περιμενω με ανυπομονησια τα αποτελεσματα για την μαμη σου κουφετακι που θα βγουν για να μου πεις ! οσο για την αδελφη μου συνεχεια οταν πηγαινει για μαστογραφια τρελαινωμε και αγωνιω αυτα !

κοριτσακια καλησπερα,τι κανετε???εγω ειμαι καλυτερα απο ζαλαδες αλλα τρεχω με την δουλεια την μικρη το σπιτι και δεν προλαβαινω τιποτα πια.....Με εχει πιασει και η μεση μου ειναι και ο καιρος καρα χειμωνιατικος και δεν μπορω να παω ουτε μια βολτα με την μικρη μου....Εμεις την τσικνοπεμπτη πηγαμε στην παρνηθα και το τσικνισαμε με πα'ι'δακια!!!!!!!!Παστακια σε ρωτησα αν εισαι λογιστρια γιατι το ειδα στο προφιλ σου και εγω λογιστρια ειμαι....

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

Γειά σας ..καλέ τι κάνετε....

εγώ εδώ . ο γουργούρης εδώ. ο πάστας στην δουλειά....'

Τι νέα ; εγώ εκεί στην δουλειά απόρω! να τους βρίσω ή όχι;...την Παρασκευή (που κανονικά έπρεπε να λέιπω με μειωμενο)...πήγα στο άλλο υποκ/μα μας στην Κόρινθο...για σεμινάριο και καλά..βλακείες ....και θα κάτσω Δευτέρα.....άντε να έρθουν οι Απόκριες να το ρίξουμε λιγο έξω, να ξεφυγει το μυαλό μου λίγο.........

Αγγελικη-Ιωαννα δεν έχω πρόβλημα...απλά με τις υγείες μας και οι 2.....άστα βράστα....

όπως βλέπετε μου τα έχουν κάνουν κολοκύθια στην δουλειά και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ....στο καλό!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

κοπι ειναι κοριτσια δειτε τι παθαμε στα καλα καθουμενα

σημερα ειχαμε ενα ατυχημα με τον μικρο,επαιζε με τα μεγαλα αδερφια του με μπαλονια στο σαλονι και σκονταψε και χτυπησε στο επιπλακι της τηλεορ.το ενα δοντι εφυγε ολοσχερος το αλλο κρεμεται και εκοψε τον χαληνο του και εχει ξεσκισει σε διαφορα σημεια τα ουλα του.τον παμε στο γεννηματα παιδοχ.οχι μας λεει παντε τον οδοντ.το παμε αγ.παυλο οχι μας λεει θελει παιδοχ.του λεμε απο κει ερχομαστε-το αιμα ποταμι-ε τοτε δεν θελαν το περιστατικο γτ χρειαζετε αναισθησια για το ραψιμο θα βαλουμε σκονη για να σταμτησει το αιμα και ισως μεινουν σημαδια.αυριο παιδοοδοντιατρο πρωι πρωι

921477wc2fyvv2y2.gif

πω ρε κουφετάκι τι ταλαιπωρία! είναι μην πέσεις στα χερια τους γμτ! σιχτιρ βραδυνιάτικο..τώρα πως ε'ίσαστε; όλα καλά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εφαγε και ειπιε νερο ομως τωρα βλεπω οτι αρχισε παλι να τρεχει αιμα πηρα την παιδοχ.ελατε λεει απο δω να το ξαναδουμε την λεω οτι ο οδοντιατρος ειπε οτι ηθελε ραψιμο οχι μου λεει εγω το εκτημησα οτι δεν ηθελε τι να κανω που να βρω παιδοχειρουργο βραδιατικα γμ

921477wc2fyvv2y2.gif

άντε μωρε...μην μου τα λές αυτά και με συγχύζεις...το οτι το παιδάκι μπορεί να ταλαιπωριέται ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;...άσε εσείς.χσμενους σας έχουν!...στο καλό...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...