Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα μαεστρια γτ καλε δεν την θυμασε την τσικνοπεμπτη?α θα σε μαλωσω.ουτε ενα σουβλακι δεν χτυπησες?εμεις ψησαμε στο τζακι κατι λουκανικακια και παλτσετες αλλα απο διαθεση χαλια γτ η μαμα μου απο την δευτερα που μας περασε εβγαλε ενα πραγμα σαν ογκο στο στηθος και χτες μου το πε γτ δεν μπορουσε να κρατησει τον μικρο επρεπε να παει σημερα στον γιατρο για να παρει παραπεμπτικο για μαστογραφια.οποτε ηρθε και ο αδερφος μου και καταλαβαινεις ημασταν ακπως.ομως το ψησιμο εκει σταθερα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημέρα!

Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει ανθρωπος που δεν εκμεταλλευεται αυτή τη μέρα!:tongue::tongue:

Εμείς πάντως το ξεσκίσαμε!

Πήγαμε στην ταβάρνα που συχνάζουμε και σκάσαμε.Είχε και ζωντανή μουσική και η μικρή έδωσε ρέστα! Την είχα ντύσει και νεράϊδα και όλο το μαγαζί μαζί της ασχολούνταν! (κουκουβα!!!):tongue::tongue:

Κουφετάκι εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι τίποτα! Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις...αλλά βοηθά πολύ η θετική σκέψη!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει ανθρωπος που δεν εκμεταλλευεται αυτή τη μέρα!:tongue::tongue:

Αν δεν το 'χεις μάθει κορίτσι, δεν σου κάνει καμιά ιδιαίτερη εντύπωση, πίστεψέ με.

Μπράβο που περάσατε καλά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αν δεν το 'χεις μάθει κορίτσι, δεν σου κάνει καμιά ιδιαίτερη εντύπωση, πίστεψέ με.

Μπράβο που περάσατε καλά!

Ελα ρε! Ευκαιρία να το καθιερώσεις στην δική σου οικογένεια! Θα ντύνεις και τον μικρό και θα περνάτε σούπερ!

Αλλά νομίζω ότι σ'έχει πάρει από κάτω και δεν έχεις κέφια για τέτοια...

4Suap3.png

τπτ δεν θα ναι.ετσι λεω.θα το δουμε μεχρι την τεταρτη θα ξερουμε και αν το λεγε αμεσως τωρα θα την ειχαμε κανει την μαστογραφια αφου ο συζηξ μεσα στις κλινικες ειναι.τι να πω ετσι παραξενες θα μαστε κι εμεις?....τελος παντον φτανει!!!ελενη μπραβο στην νεραιδουλα και που περασατε κλ πσες.μαεστρια του χρονου γερες να μαστε θα κανονισουμε να το τσικνισουμε ολες παρεουλα αμεεε γτ οχι!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

κι εγω δεν τσικνισα!ψαρι εφαγαααααααααααααα!αχαχα σπιτι!αλλα τσακισα 2 μπυρες!1 πινω καθε μερα η κρασακι,αλλαχτες ηπια 2!ας οψεται ο θηλασμος!χιχιχι!κουφετο μαλλον οκ,θα ρωτησω και το λογιστη νταξει?για να το επιβεβαιωσουμε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ελα ρε! Ευκαιρία να το καθιερώσεις στην δική σου οικογένεια! Θα ντύνεις και τον μικρό και θα περνάτε σούπερ!

Αλλά νομίζω ότι σ'έχει πάρει από κάτω και δεν έχεις κέφια για τέτοια...

Α, όχι, δεν έχει να κάνει. Απλώς δεν μ' αρέσουν ιδιαίτερα οι απόκριες, ποτέ δεν μ' άρεσαν.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κι εγω δεν τσικνισα!ψαρι εφαγαααααααααααααα!αχαχα σπιτι!αλλα τσακισα 2 μπυρες!1 πινω καθε μερα η κρασακι,αλλαχτες ηπια 2!ας οψεται ο θηλασμος!χιχιχι!κουφετο μαλλον οκ,θα ρωτησω και το λογιστη νταξει?για να το επιβεβαιωσουμε

εισαι μεγαλη ψυχη ρε κισα.ευχαριστω πολυ παρα πολυ.το πρωι σημερα ετσειλα μια κοπελα στον οαεδ και θα το ψαξει την δευτερα θα ειμαι σιγουρη δες το κει εσυ ουφ αντε μια καλη ειδηση την ειχα ανγκη ματσ μουτσ

921477wc2fyvv2y2.gif

τπτ δεν θα ναι.ετσι λεω.θα το δουμε μεχρι την τεταρτη θα ξερουμε και αν το λεγε αμεσως τωρα θα την ειχαμε κανει την μαστογραφια αφου ο συζηξ μεσα στις κλινικες ειναι.τι να πω ετσι παραξενες θα μαστε κι εμεις?....τελος παντον φτανει!!!ελενη μπραβο στην νεραιδουλα και που περασατε κλ πσες.μαεστρια του χρονου γερες να μαστε θα κανονισουμε να το τσικνισουμε ολες παρεουλα αμεεε γτ οχι!!!

Τι δουλειά κάνει ο συζηξ αν επιτρεπεται;

Καλά αποτελέσματα να έχετε!!!

Καλέ το μωρό θ'αρχίσει να κάνει οχτάρια!!!:lol::lol::lol:

Κοριτσάκια καλό σ/κ να έχετε!

4Suap3.png

κουφετακι μην στεναχωριεσε για την μαμη σου το ιδιο εχει και η αδελφη μου και ερχετε συνεχεια απο την ναξο που μενει και κανει μαστογραφια να δουν πως παει ! σου ευχομε καλα αποτελεσματα να εχει η μαμη σου και να μην ειναι τιποτα σπουδαιο αυτο φιλακια :(:(:(:(:(:(

κουφετακι μην στεναχωριεσε για την μαμη σου το ιδιο εχει και η αδελφη μου και ερχετε συνεχεια απο την ναξο που μενει και κανει μαστογραφια να δουν πως παει ! σου ευχομε καλα αποτελεσματα να εχει η μαμη σου και να μην ειναι τιποτα σπουδαιο αυτο φιλακια :(:(:(:(:(:(

kai τι ειναι αυτο τωρα?ογκος φλεγμονη?τελος παντον θα δουμε μετα την μαστογραφια.περαστικα και στην αδερφουλα σου μωρε

921477wc2fyvv2y2.gif

Γειά σας και πάλι κορίτσια.

Βλέπω το τσικνίσατε μια χαρά χθές. Εδώ στις Σέρρες κάθε τσικνοπέμπτη γίνεται χαμός. Σταματάει η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους και γίνεται το αδιαχώρητο από καρναβάλια. Κράτησε κι εμένα χθές η μαμά μου το μωρό και βγήκα κι εγώ για ένα ποτάκι. Τέλεια, είχα να βγώ από τον Οκτώβριο, πριν γεννήσω. Σήμερα νιώθω πολύ ανανεωμένη για να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητα (αποκλειστικός θηλασμός, γκρίνια, αυπνία κ.τ.λ.).

koufetaki για τη μαμά σου και aggelaki-007 για την αδερφή σου εύχομαι τα καλύτερα. Ας μην είναι τίποτα σημαντικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...