Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααχαχ λενη ετσι λεμε στ αγενεθλι αμου!για 29 μαιου λεμε τωρα τι θ αβρουμε ιατι ακομη....τιποτα δεν ψαξαμε...!κι ερχεστε και αυγουστοοοοοοοοοοο|!ναι ρε εκανα σεξ παρα τις ενεσεις !!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μην τα λες αυτά στην κίσα, εκείνη το μόνο που θυμάται είναι το "πεντάκις ημερησίως" από αυτή την περίοδο!!! Μέχρι και ενέσεις έκανε για τις πρόωρες συσπάσεις αλλά το ΣΕΞ όοοοοοοοχι δεν το έκοψε η κυρία!!! Σεξ μάνιακ παιδί μου!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ, κι εγώ μέχρι την τελευταία μέρα έκανα, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ο ταρζάν, αλλά όοοοοοοοοοοοοοοοχι, έπρεπε να κάνω καισαρική, σιγά μη τη γλίτωνα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για Μάιο γαμωβάφτιση; Κι εγώ αυτό έκανα. Αργά δεν ξεκινάς να κοιτάς; Βιάσου λίγο μικρή.

Η Bayern κέρδισε εκτός έδρας, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! Καλά που υπάρχει και το Champions League και παίρνω καμιά χαρά η ποδοσφαιρόφιλη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ρε συ κι εγω ειπα οτιθα κερδισει 1-0!!!αλλα το πες???το παιξες????οως να κερδισει ςαφου δεν το παιξες...?????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ααχαχ λενη ετσι λεμε στ αγενεθλι αμου!για 29 μαιου λεμε τωρα τι θ αβρουμε ιατι ακομη....τιποτα δεν ψαξαμε...!κι ερχεστε και αυγουστοοοοοοοοοοο|!ναι ρε εκανα σεξ παρα τις ενεσεις !!!!

κάτσε βρε φιλενάδα, πως κλείνεις ημερομηνία χωρίς να μας ρωτήσεις??? Δεν συμφωνώ, δεν συμφωνώ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!:cool:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ, κι εγώ μέχρι την τελευταία μέρα έκανα, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ο ταρζάν, αλλά όοοοοοοοοοοοοοοοχι, έπρεπε να κάνω καισαρική, σιγά μη τη γλίτωνα. :rolleyes:

Εγώ πάλι, για να κατέβει η Μυρτώ (στον μικρό δεν χρειάστηκε, ήταν ήδη έτοιμος να βγει) καθάριζα παντζούρια και κάγκελα ΚΑΘΕ μεσημέρι! Δεν ήθελα να περπατάω, σεξ με τίποτα (πως μπορούσατε βρε κορίτσια με την κοιλιά τούρλα?) οπότε το είχα ρίξει στις δουλειές! Είχα τα καθαρότερα παντζούρια έβερ!

Για Μάιο γαμωβάφτιση; Κι εγώ αυτό έκανα. Αργά δεν ξεκινάς να κοιτάς; Βιάσου λίγο μικρή.

Η Bayern κέρδισε εκτός έδρας, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! Καλά που υπάρχει και το Champions League και παίρνω καμιά χαρά η ποδοσφαιρόφιλη!

χαχαχα εμένα μου την έκοψε αυτή την χαρά ο άντρας μου! Δεν συμφωνούμε πουθενά, έχουμε ρίξει ομηρικούς καυγάδες και πλέον δεν πολυασχολούμαι! Πάνε οι παλιές καλές εποχές που πήγαινα γήπεδο με τον αδερφό μου! Τώρα σε κανέναν αγώνα εθνικής και πάλι μαλώνουμε!

χαχαχα εμένα μου την έκοψε αυτή την χαρά ο άντρας μου! Δεν συμφωνούμε πουθενά, έχουμε ρίξει ομηρικούς καυγάδες και πλέον δεν πολυασχολούμαι! Πάνε οι παλιές καλές εποχές που πήγαινα γήπεδο με τον αδερφό μου! Τώρα σε κανέναν αγώνα εθνικής και πάλι μαλώνουμε!

Ο άντρας μου ΔΕΝ ασχολείται με ποδόσφαιρο. :mrgreen:

Κάνει απλώς υπομονή, το διάστημα που 'χει τους καλούς αγώνες το Champions League (Φλεβάρη-Μάιο) και τα πηγαίνουμε περίφημα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτοί είναι άντρες!!! Και Σαλονικιοί!!!

Αχ, κόρες καλό ήταν που συντονιστήκαμε επιτέλους!!! Να το ξανακάνουμε!!!

Πάω για ύπνο τώρα αν και δεν νυστάζω!

Καληνυχτίζω λοιπόν και θέλω Μαεστρία μου αύριο να είσαι καλύτερα, ναι?

Κι εσύ κίσα να κανονίσεις τον γάμο τον Αύγουστο! Άντε μπράβο!!!

Φιλιά κόρες και καλημέρες στις πρωινές!

Α πα πα πααααααααα,ξεσαλωσατε παλι,μα τι κοριτσια ειστε εσεις;;;;;;;;Αν και δεν μπορω να πω,αυτη τη φορα η ελενιτσα κ μου τηλεφωνησε το πουλακι μου,αλλα εγω η σουρτουκω,ελειπα.......ειχα παει στην κουνιαδα μου,η μικρη δεν ειχε μπαλετο,γιατι η δασκαλα απεργουσε....

Μαεστρια μου σε καταλαβαινω,κι εγω στην αρχη,ετσι ενιωθα,αλλα μετα μαλλον συνηθισα.Η αληθεια ειναι οτι και τωρα πολλες φορες,νιωθω τελειως αχρηστη που δε δουλευω,για να μη μιλησω οταν βρισκομαστε με μαμαδες του σχολειου,που ολες ειναι εργαζομενες(οι περισοοτερες,ομως μαλλον απο χομπυ,μιας κι ειναι ιδιωτικο το σχολειο...) εκει ειναι βρε κοριτσια που μου πεφτουν τα μουτρα.....για να μη μιλησω αν χρειαστει να δηλωσω σε καμια υπηρεσια επαγγελμα και βαζω οικιακα:cry::cry::cry::cry::cry:

Θα πρεπει ομως κοπελα μου να κανεις λιγο υπομονη,δικιο εχει η ελενη κοιτα να χαλαρωσεις και να απολαυσεις τα οσα εχεις,εξαλλου ποιος ειπε οτι η ζωη ειναι δικαιη;;;;;;;;;

Κι εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου το τελευταιο διαστημα,κι αρχισε κι ο συζυγος να μου τη λεει,γιατι ειμαι λεει συνεχεια μες τα μουτρα.......αλλα τι να κανω κι εγω,προς το παρον αυτα εχω.......:cry:

Τελοσπαντων για να ευθυμησουμε και λιγο,τι θα κανετε σημερα Τσικνοπεμπτη;;;;;Εμεις θα βγουμε αυριο βραδυ,παντως καθε χρονο ετσι κανουμε.Καλα να περασετε οτι κι αν κανετε,φιλακια και καλημερα σας ,γιατι μπηκα με φορα και δεν καλημερισα!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!σημερα φυγαμε ποιο νωρις απο την δουλεια.μανου ειναι απλα τα πραγματα την επομενη φορα που θα συναντηθειτε με τις μαμαδες θα δηλωσεις εθελοντρια στην green pease και στους γιατρους χωρις συνορα.σου περνουν πολυ χρονο και δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλο.και αν σου ρωτησουν τι ακριβως κανετε στην green pease πες προστατευουμε τις φωκιες αχαχααχαχαχααχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!

Α πα πα!!! Καλέ τι οίστρος ήταν αυτός; χαχαχα!!!

Μαεστρία, μη σε παίρνει από κάτω ρε!

Πάρτο λίγο χαλααρα και πες πως κάνεις διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας!

Ελένικ κι εμείς κι εμείς το 13 θα κάνουμε τώρα..Βασικά επρεπε να το έχουμε κάνει εδώ και κανα 6 μηνο αλλά λόγω το ότι έιμασταν συνέχεια άρρωστες μας είπε ότι θα το κάνουμε την άνοιξη!

Κουφέτο, θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τόλμησες καν να σκεφτείς ότι θα δουλεύεις επί πληρωμή!!! χαχαχα!!:tongue::tongue:

Μανού εμείς θα ψήσουμε στο σπίτι σημερα και θα ντύσω και την μικρή νεράϊδα!Θα έρθουν και κάτι φίλοι οπότε μια χαρά! Απλά και όμορφα! Τέτοιες μέρες δεν είναι για να βγαίνεις με τον πανικό που γίνεται!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

κοριτσια καλη τσικνοπεμπτη να εχετε ελειψα 2 μερες και τρελαθηκατε να γραφετε δεν σας προλαβαινω με τιποτα ! πλακα κανω κορες καλα να περασετε φιλακια !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...