Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα θυμηθικα το εμβολιο αααα.ηταν το μονο που εκανα στην παιδιατρο γτ τα αλλα τα κανα στο μεριμνας.γτ ηθελα ολες τις δοσεις και να ειναι καλυμενο το παιδι απο τις λοιμωξεις.γτ στο μεριμνας σου το καθηστερουν για να σου κανουν τις 2 δοσεις μονο.για να ρωτησω ειναι οντος σημαντικο εμβολιο

ναι κορίτσι, είναι του πνευμονιόκοκκου... Κι εγώ το θεωρώ σοβαρό εμβόλιο, έχει βγει τα τελευταία χρόνια και έχει αλλάξει πολλές φορές ο τρόπος χορήγησης. Όταν είχα την Μυρτώ μωρό, η παιδίατρος είχε γράψει να κάνουμε τρεις δόσεις μέχρι τον χρόνο και μία πριν τα 2. Φίλες και συνάδελφοι με έβριζαν, όλες το έκαναν μία φορά στα δύο... Τελικά, είχε αλλάξει το σκηνικό τότε, μετά από έρευνες αποφάσισαν ότι περισσότερο ανάγκη είχαν τα βρέφη εως ενός έτους και αποφασίστηκε να κάνουν τρεις δόσεις μέχρι να χρονίσουν. Έτσι το έκανε κι ο μαλλιάς τώρα αλλά ετυχε πάνω στην αλλαγή και καλό είναι να ανοσοποιηθεί και στα 6 έξτρα στελέχη...

Διαφημίσεις

αχαχα μαεστρια απλα μου αρεσει η διαδικασια!!!!αχαχαχ!λενη ετοιμασου για τελη μαιου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!να γνωρισει ςτην κισοκορη στην μπανιερα!ειναι πολυ γκαυλακιιιιιιι...αν κι εσεις το λετε καυλακι...χιχιχιχι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κισάκι ντίαρ, μπορείς να κάνεις όσες φορές θέλεις την διαδικασία που έκανες πεντάκις ημερησίως προκειμένου να γίνεις μάνα ΧΩΡΙΣ να γίνεις μάνα ΟΚ???

Συμφωνώ!

Εννοείς τη διαδικασία γονιμοποίησης κορίτσι, γιατί τη διαδικασία να γίνεις μάνα, ε ΟΧΙ δε τη λες ευχάριστη! :mrgreen::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχαχα μαεστρια απλα μου αρεσει η διαδικασια!!!!αχαχαχ!λενη ετοιμασου για τελη μαιου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!να γνωρισει ςτην κισοκορη στην μπανιερα!ειναι πολυ γκαυλακιιιιιιι...αν κι εσεις το λετε καυλακι...χιχιχιχι

χαχαχα μαρή μαζί γράφαμε!!! Πόσο καλά σε ξέρω όμως!!!

Τι θα γίνει τέλη Μαϊου??? Έχουμε grande φοβερό γενέθλιο πάρτυ των παιδιών τότε!!! Πες μου ότι θα βαφτίσεις την μπουμπου και θα στεφανωθείς τον τζων τζων (χαχαχα bibibo έπρεπε να βρω, όχι μπάρμπι)!!! ρε συ είπαμε τον Αύγουστο, να έρθουμε Χαλκιδική για διακοπές και να φέρω τα παρανυφάκια σου!!! Κανόνισε!

Το αποτέλεσμά της ναι, μην παρεξηγηθώ.

Τη διαδικασία (εγκυμοσύνες, εξετάσεις, γέννες, κλπ) ΕΠΙΜΕΝΩ ευχάριστη ΔΕ ΤΗ ΛΕΣ!

Μην τα λες αυτά στην κίσα, εκείνη το μόνο που θυμάται είναι το "πεντάκις ημερησίως" από αυτή την περίοδο!!! Μέχρι και ενέσεις έκανε για τις πρόωρες συσπάσεις αλλά το ΣΕΞ όοοοοοοοχι δεν το έκοψε η κυρία!!! Σεξ μάνιακ παιδί μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...