Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κι εγω οταν δεν δουλευω τις παθαινω αλλα αυτο το σταματαω ξεκιναω το ζω 12χρονια τωρα και καθε φορα ξαναμανα απο την αρχη.σε νιωθω σε καταλαβαινω απολυτα.το κακο εινια οτι δεν ειναι στο χερι μας απολυτα και στην ελλαδα δεν σου δινουν ευκαιριες για να προσφερεις οποτε οσοι δεν εινια κ@λοφαρδοι εινια υπανθρωποι που παρακαλανε για δουλεια.αυτη ειναι η πραγματικοτητα και εφοσον το καταλαβουμε αυτο κοιταμε την οικογενεια μας και απλα ψαχνουμε.

Ναι, δε λέω ότι είμαι μόνη μου στο παίδεμα.

Δεν έχω μάθει να κάθομαι σπίτι και να είμαι μόνο μαμά, δεν το 'χα ποτέ καημό αυτό. Και η προοπτική να μείνω έτσι αρκετό καιρό - γιατί πλέον ΔΕΝ ΞΕΡΩ που να ψάξω - με τρομοκρατεί. Άσε! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τπτ τπτ. Πήρα κι αγγελίες και απελπισία! Και όλες τις δουλειές μου τις βρήκα με ΠΟΛΥ παίδεμα και κανένα γνωστό, γνωριμία, βύσμα, κλπ.

ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΕΜΑ! Βαρέθηκα να ψάχνω ρε συ, να παλεύω, ενώ άλλους τους παρακαλάνε οι χωμένοι συγγενείς, φίλοι, γουατέβερ να πάνε να δουλέψουνε. Νυσάφι!

Τέσπα, έχω μαυρίλες αυτο το διάστημα.

ποσο καρτα ανεργειας εχεις μαεστρια?λενι το ακουσα κι εγω αυτο.τι γινετε δεν ξερω παντος το χαλανε το φορουμ και ολα ξεκινανε απο την διαχηριση.

921477wc2fyvv2y2.gif

Τπτ τπτ. Πήρα κι αγγελίες και απελπισία! Και όλες τις δουλειές μου τις βρήκα με ΠΟΛΥ παίδεμα και κανένα γνωστό, γνωριμία, βύσμα, κλπ.

ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΕΜΑ! Βαρέθηκα να ψάχνω ρε συ, να παλεύω, ενώ άλλους τους παρακαλάνε οι χωμένοι συγγενείς, φίλοι, γουατέβερ να πάνε να δουλέψουνε. Νυσάφι!

Τέσπα, έχω μαυρίλες αυτο το διάστημα.

Λογικό να είσαι έτσι, πρέπει όμως να επανέλθεις κούκλα...

Και καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλεις να πεις, τι να γίνει, κάποιοι είναι καταδικασμένοι να πάνε φυτευτοί σε καλές θέσεις, να έχουν το stuff τους από κάτω και τον παχυλό μισθό τους να τρέχει και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν... Το πιθανότερο είναι ότι χωρίς αυτό το φύτεμα θα ήταν σκέτα φυτά...

Τι να γίνει όμως? Ας επικεντρωθούμε σε όλα αυτά που έχουμε (πίστεψέ με, είναι υπέραρκετά...) και να μπορέσουμε επιτέλους να τα χαρούμε...

ποσο καρτα ανεργειας εχεις μαεστρια?λενι το ακουσα κι εγω αυτο.τι γινετε δεν ξερω παντος το χαλανε το φορουμ και ολα ξεκινανε απο την διαχηριση.

Λίγο προς το παρόν, αρχές Δεκέμβρη απολύθηκα. Να φανταστείς βγήκαν απ' τα ΕΛΤΑ για συμβάσεις ορισμένου χρόνου, αλλά δεν έκανα χαρτιά, δεν έπαιρνα καθόλου μόρια απο ανεργία.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να γίνει όμως? Ας επικεντρωθούμε σε όλα αυτά που έχουμε (πίστεψέ με, είναι υπέραρκετά...) και να μπορέσουμε επιτέλους να τα χαρούμε...

ΠΡΟΣΠΑΘΩ πολύ να μην είμαι αχάριστη Ελένη, αλλά ώρες ώρες τέτοιες καταστάσεις σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν σκουπίδι ρε συ! :mad: Δύσκολο να το παλέψεις, πόσο πια;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Σπανίως μπαινω να σου πω την αλήθεια.

κι εγώ τώρα πια, μπαίνω μόνο για να δω την πορεία του μωρού της πεγκ... Απλά τώρα είμαι στην φάση να κάνω στον Βαγγέλη την 5η δόση Πρεβενάρ και ήθελα να δω αν έχει γραφτεί κάτι σχετικά... (4 είναι κανονικά, είμαστε όμως πάνω στην αλλαγή με το Πρεβενάρ 13, έχει κάνει 3 δόσεις πρεβενάρ και μία δόση πρεβενάρ 13 και η γιατρός μου σύστησε να κάνει μία ακόμα με το νέο πρεβενάρ για να ισχυροποιηθεί η ανοσοποίηση στα 6 έξτρα στελέχη του νέου εμβολίου)...

Αλήθεια μαεστρία, σου έχει πει εσένα κάτι τέτοιο ο παιδίατρός σου?

Κουφετάκι, μου είπε επίσης ότι παιδιά κάτω των 5 καλό είναι να κάνουν έστω μια δόση πρεβενάρ 13. Αλλά όταν την ρώτησα "δεν χρειάζεται κι άλλη δόση για να ισχυροποιηθεί η ανοσοποίηση?" μου έλεγε χαζά... Στην Μυρτώ μάλλον δεν θα την κάνω αλλά στον μαλλιά μάλλον ναι...

ωχου ρε κοριτσια πρεπει να φυγω!!μαεστρια εχεις πμ γι δουλεια λενι μου σα αγαπω και ας μην θες να το ακους.πρπει να ισιωσω μαλλι της κορης αυριο πανε εκδρομη και να κανω τα σαντουιτσ της.καλο βραδυ τα λεμε παλι ματσ

921477wc2fyvv2y2.gif

κι εγώ τώρα πια, μπαίνω μόνο για να δω την πορεία του μωρού της πεγκ... Απλά τώρα είμαι στην φάση να κάνω στον Βαγγέλη την 5η δόση Πρεβενάρ και ήθελα να δω αν έχει γραφτεί κάτι σχετικά... (4 είναι κανονικά, είμαστε όμως πάνω στην αλλαγή με το Πρεβενάρ 13, έχει κάνει 3 δόσεις πρεβενάρ και μία δόση πρεβενάρ 13 και η γιατρός μου σύστησε να κάνει μία ακόμα με το νέο πρεβενάρ για να ισχυροποιηθεί η ανοσοποίηση στα 6 έξτρα στελέχη του νέου εμβολίου)...

Κουφετάκι, μου είπε επίσης ότι παιδιά κάτω των 5 καλό είναι να κάνουν έστω μια δόση πρεβενάρ 13. Αλλά όταν την ρώτησα "δεν χρειάζεται κι άλλη δόση για να ισχυροποιηθεί η ανοσοποίηση?" μου έλεγε χαζά... Στην Μυρτώ μάλλον δεν θα την κάνω αλλά στον μαλλιά μάλλον ναι...

να ρωτησω κι εγω την παιδιατρο μας να δουμε τι θα μας πει λενι μου απλα αν δεις οτι δεν σου λεω τπτ θα το χω ξεχασει ξαναθυμησε το οκ?!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Λίγο προς το παρόν, αρχές Δεκέμβρη απολύθηκα. Να φανταστείς βγήκαν απ' τα ΕΛΤΑ για συμβάσεις ορισμένου χρόνου, αλλά δεν έκανα χαρτιά, δεν έπαιρνα καθόλου μόρια απο ανεργία.

Α, καλά, μην ασχοληθείς ούτε για αστείο... Αν δεν έχεις κάποιον να σε χώσει, τσάμπα χρόνο χάνεις!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ πολύ να μην είμαι αχάριστη Ελένη, αλλά ώρες ώρες τέτοιες καταστάσεις σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν σκουπίδι ρε συ! :mad: Δύσκολο να το παλέψεις, πόσο πια;

Έχεις ΔΙΚΙΟ!!!

Σου αφιερώνω με τρέλλα το τραγούδι που έχει κολλήσει στην κόρη μου την τελευταία εβδομάδα (ειδικά όταν την μαλώνω!)...

PiFCfMbOyyE

ΕΛΑ ΤΩΡΑ!!!

Διαφημίσεις

και τα μεγαλα παιδια που δεν καναν τπτ απο αυτα τι γινετε?να ρωτησω ή δεν!!!

Όχι βρε, όσο μεγαλώνουν τα παιδιά (και δεν έχουν ανήκουν σε ομάδες που έχουν ευαισθησία σε λοιμώξεις του πνεύμονα) δεν χρειάζεται να κάνουν τέτοιου είδους εμβόλιο... Τα μωρά βάλλονται περισσότερο κι αυτά θέλεις να προστατεύσεις...

Mπα, τπτ. Βέβαια ο δικός μας είναι της άποψης όσο λιγότερα φάρμακα τόσο το καλύτερο και καλό είναι να γίνονται με φυσικό τρόπο τ' αντισώματα. Τώρα έχω και καιρό να παώ, κάνουμε μπρέηκ, τελειώσαμε την πρώτη φουρνιά εμβολίων. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όχι βρε, όσο μεγαλώνουν τα παιδιά (και δεν έχουν ανήκουν σε ομάδες που έχουν ευαισθησία σε λοιμώξεις του πνεύμονα) δεν χρειάζεται να κάνουν τέτοιου είδους εμβόλιο... Τα μωρά βάλλονται περισσότερο κι αυτά θέλεις να προστατεύσεις...

τωρα θυμηθικα το εμβολιο αααα.ηταν το μονο που εκανα στην παιδιατρο γτ τα αλλα τα κανα στο μεριμνας.γτ ηθελα ολες τις δοσεις και να ειναι καλυμενο το παιδι απο τις λοιμωξεις.γτ στο μεριμνας σου το καθηστερουν για να σου κανουν τις 2 δοσεις μονο.για να ρωτησω ειναι οντος σημαντικο εμβολιο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...