Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι Μαεστρία μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συντονιστήκαμε!!!

Joan & fanidim καλωσήρθατε στην παρέα!!! Να χαίρεστε τα μωράκια σας!!! Πωπω, γεμίσαμε μωρομάνες!!!

Κουφετάκι, έλεος ρε συ, να μπαναριστείς για αυτές τις εικόνες? Ρε κορίτσια, με κάποιες λίγο γέλασα!!! Τεσπα, είσαι θερμόαιμη γυναίκα τι να κάνουμε τώρα???

Όσον αφορά το άλλο θέμα, η συνονόματη2008 τα είπε όλα με μισή πρόταση!

Τι άλλα νέα βρε κορίτσια? Εγώ πήζω... Άλλαξα θέση την Δευτέρα τελικά (ήταν για 01/03 αλλά λύσσαξαν) και τα έχω δει όλα. Έχω ξεμάθει κιόλας... Τεσπα, το θέμα μου είναι το ωράριο, πρέπει να μιλήσω και να εξηγηθώ, δεν υπάρχει περίπτωση να μένω μετά τις 5... Προς το παρόν πάω νωρίτερα (ποιος να μου το έλεγε!!!) και φεύγω κανονικά αφού δουλεύω μέσα στο άγχος!!! Δύο τσιγάρα την ημέρα κάνω! Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα έχω κανονίσει και διάφορα, (οδοντίατρο, μανικιούρ-πεντικιούρ, μαλλιά, συν τις λογοθεραπείες και φτάνω σπίτι στις 8... Ίσα να κάνω μπάνιο τα παιδιά και να τα βάλω για ύπνο, ο μαλλιάς είναι κολλημένος πάνω μου το αγοράκι μου...

Κουφετάκι, αδιαθέτησα σήμερα (ξαφνικά, άλλο πάλι και τούτο) κι είχα κανονίσει βαφή κτλ την Παρασκευή. Να το ακυρώσω?

oxi λενι η βαφη μετα κιολας απο τοσες μερες δεν θα επηρεαστει.στην περμαναντ ειναι το θεμα ή οταν θες να κανεις ντεκολορασιον κτλ.βαψτα.παντος λενι μονο που σε διαβαζω κουραζομαι.τα νεα στην δουλεια μου τα διαβασες χαχαχαχαχα μεχρι να φυγω απο κει θα μου πεσουν ολα τα μαλλια ρε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Μαεστρία μου!!!

Είναι περίεργη η κατάσταση, μένω σε απόσταση 17 χλμ από την μαμά μου, είχαμε την φαεινή ιδέα να πάρουμε σπίτι κάπου μακριά από όλους (όσο ήμασταν χωρίς παιδιά ήταν τέλεια)... Η εταιρεία που εργάζομαι είναι μακριά μου έτσι κι αλλιώς, τώρα όμως κάνω έναν έξτρα κύκλο για να αφήσω τον μικρό στην μαμά μου, την μικρή σε παιδικό σταθμό κοντά στην μαμά μου και μετά να πάρω την Αττική Οδό που με βγάζει πάνω στην εταιρεία... Αυτό όλο, είναι 98 χλμ την ημέρα πήγαινε έλα... Και μπορεί να μην βρίσκω κίνηση και να θέλω γύρω στο δίωρο να πάω και να έρθω (θέλω περισσότερο από το σπίτι μου στην δουλειά μου λόγω του Κηφισού) αλλά λίγο με υποχρεώνει να κάνω εγώ μόνο αυτή την διαδρομή γιατί η εταιρεία που εργάζεται ο άντρας μου είναι εντελώς ανάποδα. Από την άλλην, θεωρώ πεταμένα λεφτά να πάρω άλλα δύο καρεκλάκια για να έχει κι ο Τάκης στο δικό του αυτοκίνητο σε περίπτωση που θα αργήσω και θα μπορούσε να πάρει εκείνος τα παιδιά (τώρα, σε περιπτώσεις που εγώ έχω κανονίσει κάτι και θα καθυστερήσω, βγάζω και τα δύο καρεκλάκια και τα αφήνω στην μαμά μου)... Άσε που εκείνος δεν έχει στάνταρ ώρα επιστροφής...

Βοηθάει, δεν μπορώ να πω, σπάνια πάω εγώ στο σούπερ μάρκετ πλέον και βοηθάει πολύ στις δουλειές του σπιτιού πια... Αλλά εγώ χάνω όλη την ημέρα στους δρόμους...

eχει καλο παλικαρι η λενι μας απλα ζουνε σε μεγαλη πολη και τους τρωνε τα χιλιομετρα γι αυτο της λεω ελα δω τι καθεστε εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

Όντως αυτές οι αποστάσεις της Αθήνας είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ. Εδώ ο χάζμπαντ δούλευε Κορδελιό και μένουμε Χαριλάου και λέγαμε ΠΩ ΠΩ στην άλλη άκρη και δεν έκανε πάνω από 30-35 λεπτά να 'ρθει.

Άλλα δεδομένα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να πεις Ελένη; Άλλα προβλήματα ο καθείς. Εσύ δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα, εγώ παθαίνω καταθλιψάρες γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει με το χάλι μου. ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ το επαγγελματικό με τπτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

eχει καλο παλικαρι η λενι μας απλα ζουνε σε μεγαλη πολη και τους τρωνε τα χιλιομετρα γι αυτο της λεω ελα δω τι καθεστε εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τώρα τι να σου πω? Ξέρεις ότι είναι όνειρο ζωής!

Τι να πεις Ελένη; Άλλα προβλήματα ο καθείς. Εσύ δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα, εγώ παθαίνω καταθλιψάρες γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει με το χάλι μου. ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ το επαγγελματικό με τπτ.

Γιατί κοριτσάκι μου δεν σε θέλει? Έγινε κάτι? Από εκεί που ξέρω τίποτα?

Γιατί κοριτσάκι μου δεν σε θέλει? Έγινε κάτι? Από εκεί που ξέρω τίποτα?

Τπτ τπτ. Πήρα κι αγγελίες και απελπισία! Και όλες τις δουλειές μου τις βρήκα με ΠΟΛΥ παίδεμα και κανένα γνωστό, γνωριμία, βύσμα, κλπ.

ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΕΜΑ! Βαρέθηκα να ψάχνω ρε συ, να παλεύω, ενώ άλλους τους παρακαλάνε οι χωμένοι συγγενείς, φίλοι, γουατέβερ να πάνε να δουλέψουνε. Νυσάφι!

Τέσπα, έχω μαυρίλες αυτο το διάστημα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στο μεταξύ, το Πάρεντς έχει γίνει πλέον κάτι το απροσδιόριστο! Σβήνονται ποστς που εκφράζουν κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν (τώρα ανακάλυψα κάτι τέτοιο στο θέμα με τα εμβόλια), παρέες μπαίνουν και κανιβαλίζουν θέματα (όσο γελοία ή ηλίθια κι αν φαίνονται), διαγωνισμός ατάκας κι εξυπνάδας!

κι εγω οταν δεν δουλευω τις παθαινω αλλα αυτο το σταματαω ξεκιναω το ζω 12χρονια τωρα και καθε φορα ξαναμανα απο την αρχη.σε νιωθω σε καταλαβαινω απολυτα.το κακο εινια οτι δεν ειναι στο χερι μας απολυτα και στην ελλαδα δεν σου δινουν ευκαιριες για να προσφερεις οποτε οσοι δεν εινια κ@λοφαρδοι εινια υπανθρωποι που παρακαλανε για δουλεια.αυτη ειναι η πραγματικοτητα και εφοσον το καταλαβουμε αυτο κοιταμε την οικογενεια μας και απλα ψαχνουμε.

921477wc2fyvv2y2.gif

Στο μεταξύ, το Πάρεντς έχει γίνει πλέον κάτι το απροσδιόριστο! Σβήνονται ποστς που εκφράζουν κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν (τώρα ανακάλυψα κάτι τέτοιο στο θέμα με τα εμβόλια), παρέες μπαίνουν και κανιβαλίζουν θέματα (όσο γελοία ή ηλίθια κι αν φαίνονται), διαγωνισμός ατάκας κι εξυπνάδας!

Σπανίως μπαινω να σου πω την αλήθεια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...