Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

αν είναι για ψυχολογικούς λόγους εννοείται άστα στην άκρη.

Εγώ το είπα επειδή δεν τα πιστεύεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία πριν πας στο άλλο κέντρο. 

Γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις. και έχουμε ακούσεις τόσες πολλές εκπλήξεις. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε μα ρε λενη οταν πειναμε πειναει και το μωρο!!!!!αυτο που το δες γραμενο?τελος παντον.ας ειναι κλ και ας μην παρεξηγητε τοσο ευκολα και χωρις λογο και αρχιζει τις προσβολες.μικρουλα ειναι ακομη.

Nαι, και οτιδήποτε κάνουμε εμείς τα κάνει και το έμβρυο!!;);) Δεν επεκτείνομαι αλλο γιατί θα μας κόψει το ΡΣΣ!:tongue::tongue::tongue:

Τες πα! Δεν είναι ίδιο το iq όλων οπότε...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?Ειμαι ενα χαλι μαυρο σημερα με ανακατωσουρες και ζαλαδες αφου εφυγα νωριτερα απο την δουλεια και ξαπλωσα λιγακι ηρθε και η μαμα μου γιατι τρομαξε η κακομοιρα,αλλα τωρα ευτυχως συνηλθα....Ελπιζω να μην ειναι ετσι ολη μου η εγκυμοσυνη γιατι καηκα.....Η μικρη ευτυχως βγηκαν αλλα 2δοντακια και σταματησε την γκρινια εχουμε πλεον 9....Παστακια λογιστρια εισαι????που σπουδασες????

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

hallooooooo...

Λοιπόν λέτε Σαλονικιές! Θετε να βρεθούμε;

κουφετάκιιιιιι μαζι σουουουουουουουο....

Αγγελική ιωάννα είμαι βοηθός λογιστού...δεν έχω σπουδάσει το αντικείμενο, αλλά Πληροφορική...είμαι εμπειρική που λένε...13 χρόνια όμως στην φάϊνανς πιάτσα της Πατρός(μη χέσω)...έχω φάει με το κουτάλι που λένε...γιατί ρωτνάς;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας. Είμαι καινούρια στο forum και λέω να σας κάνω μια επισκεψούλα. Είμαι 34 και πρόσφατα έγινα κι εγώ μανούλα. Η κουκλάρα μου είναι 4 μηνών και είμαι ξετρελαμένη μαζί της. Με θέλετε κι εμένα στην παρέα σας;

καλος ηρθες στην παρεα μας να σου ζησει η κορουλα σου!!τελευταια ημαστε λιγο απον ολες αλλα εχουμε και τις καλες μας μερες.η μανου που ειναι οεο?η λενι μουυυυυυ!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ακουστε τι εγινε σημερα στην δουλεια.πρωι πρωι με λεει ο γνωστος αν σε χρειαστω για ενα ακομη προτσεκτ(σας ειχα πει για την εργασια που του κανω στο παουερ ποιντ)θα μπορω λεει να σε υπολογισω.και του απανταω βεβαιος κανονισε μια 2νη συμβαση 12 νη οτι νομιζεις οτι χρειαζετε και την συναδερφο μου και μεσα.και τι μου απανταει?καλα αυτο που μου κανεις τωρα ειναι εγκβιασμος.τι λες ρε του λεω ενω εσυ δεν κανεις τπτ τωρα?δηλ. θελεις να δουλεψω για την ψυχη της μανας μου?μου πεσαν τα μαλλια παλι πρωινιατικα.μα τι θρασος εχουν μερικοι ανθρωποι ρε κοριτσια?του πε μερικα και η αλλη κοπελα και εφυγε αυτααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

δηλ. θελεις να δουλεψω για την ψυχη της μανας μου?

Oι περισσότεροι έλληνες επιχειρηματίες αυτή την εντύπωση έχουν, ότι οι υπάλληλοι δουλεύουν από χόμπυ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Oι περισσότεροι έλληνες επιχειρηματίες αυτή την εντύπωση έχουν, ότι οι υπάλληλοι δουλεύουν από χόμπυ. :mrgreen:

εχεις απολυτο δικιο το ξερω ομως το κουλο ειναι οτι εγω δουλευω στο δημσιο με συμβαση και την αρπακτη του πηγε να την κανει ο επισης δ.υπαλληλος προισταμενος μου χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

εχεις απολυτο δικιο το ξερω ομως το κουλο ειναι οτι εγω δουλευω στο δημσιο με συμβαση και την αρπακτη του πηγε να την κανει ο επισης δ.υπαλληλος προισταμενος μου χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαα

Ε, το λαμόγιο θα είναι παντού λαμόγιο ντίαρ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ήρθα και βλέπω ότι είστε οι περισσότερες πράσινες... Πάω να διαβάσω τα κατορθώματα του κουφετακίου κι έρχομαι αμέσως, μην φύγει καμμία παρακαλώ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...