Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

axaxa εμενα δεν πιπιλιζει αλλα δαγκωνει τον αντιχειρα!χτε ςπαλ ιξυπνησε 03,00 και 05,00!μετα στις 10,00 παλι καλα,να ναι αλμα, να ναθι τ αουλα δεν ξερω!αντως τρωει!τη μερα δεν γκρινιαζει καθολουκι εχει αραιωσει τα γευθματα της

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ναι καταφερα να αποκλυστω again αλλα αυτη την φορα οφειλω να δωσω τα συνχαρητηρια μου γτ δρασαν σε χρονο ντετε!βεβαια ημουν εγω προκλητικη στο θεμα γτ μιλησα ευθεως και οχι το ατομο που θεωρησε χιουμορ το να ποσταρει τετοιες φωτο σε δημοσιο φορουμ.http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=78679

τελικα αν εγω ζουσα σε ενα μερος πχ.σαουδικη αραβια το ποιο πιθανο θα ταν να ειχα φαει πολυ ξυλο και να με ειχαν χωσει στο ποιο σκοτεινο μπουντρουμι

921477wc2fyvv2y2.gif

και ναι καταφερα να αποκλυστω again αλλα αυτη την φορα οφειλω να δωσω τα συνχαρητηρια μου γτ δρασαν σε χρονο ντετε!βεβαια ημουν εγω προκλητικη στο θεμα γτ μιλησα ευθεως και οχι το ατομο που θεωρησε χιουμορ το να ποσταρει τετοιες φωτο σε δημοσιο φορουμ.http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=78679

τελικα αν εγω ζουσα σε ενα μερος πχ.σαουδικη αραβια το ποιο πιθανο θα ταν να ειχα φαει πολυ ξυλο και να με ειχαν χωσει στο ποιο σκοτεινο μπουντρουμι

Congratulations. :tongue:

Να σου πω την αλήθεια μου κι εμένα δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα αστείες. :rolleyes:;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

halloooooooooooooo

392924wzseyy3jfr.gifΠαστακια μου να ζησετε,να χαιρεστε το παιδακι σας κι οτι επιθυμειτε!!!!

Τζοαν καλως ορισες στην παρεα και να χαιρεσε το παιδακι σου.

Οι υπολοιπες τι κανετε;;;;Μαεστρια μου μια χαρα περασατε το Σ/Κ.Μπραβο βρε παντα τετοια,δε βλαπτει που και που,να περνει το παιδι ποιοτικο χρονο με τους παππουδες,για να μενει και το ζευγαρι λιγο μονο του;)

Καλη βδομαδα να εχουμε κοριτσια.

Ειλικρινά, με συγκινήτε!Καλή εβδομάδα βρε!

Καλημέρα!!!

Πως είναι οι 30ούλες κουκλίτσες;

Παστάκια να ζήσετε!

Αντε και την τούρτα θα την κόψετε εδώ, που έχουμε σπέσιαλ γλυκά!:tongue::tongue:

Στα καινούρια τα κορίτσια, καλώς ήρθατε!

Μαεστρία κι εμείς το ίδιο καναμε. αλλά το ρίξαμε στα ουζάκια!!

Μανού τι κάνετε; Μπραβο στο κοριτσάκι σας! Πάντα τέτοιους βαθμούς!

Κορίτσια μ'εχει πιάσει η μέση μου και πάω σαν χε....νη!!:rolleyes::rolleyes: Μιλάμε ότι οι συνάδελφοι μ'εχουν πάρει στο ψιλό!!!

Μην μου μιλάς για γλυκά,μην μου μιλάς για γλυκά!κι έχω μία δυναμία στα παστάκιαααααααα...:P:p:p....

Βρε περαστικά για την μέση...και μένα πότε με πιάνει πότε με αφήνει...οι φυσικοθεραπείες αρχίζουν να εξαφανίζονται πάλι....μάλλον λόγω αλλαγής καιρού....

Καλησπέρα κορίτσια των 30 και κάτι. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Παστάκια, απ' ότι κατάλαβα είχατε επετειο. Να ζήσετε και να τα χιλιάσετε. Και στην επόμενη να εχεις πιάσει το Τζόκερ ή το Λόττο, κάποιο καλό τζακ ποτ τελοσπάντων, και να μας γράφεις από μέρη εξωτικά.

Εμείς χτες μετά από πολύ καιρό ανακαλύψαμε πάλι τον αντίχειρά μας. Φτύνει την πιπίλα και βάζει το δάχτυλο στο στόμα για να κοιμηθεί.

Θενκ γιου, θενκ γιου!Στην επόμενη 10ετή επέτειο μου εύχεσαι ή του χρόνου για το τζόκερ;...:eek::-o:-oόχι γιατί με μπέρδεψες τώρα κοπελιά....χιχιχιχιχ

ωωωω πιπιλίζει το μπεμπε;έλα ρεε

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Congratulations. :tongue:

Να σου πω την αλήθεια μου κι εμένα δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα αστείες. :rolleyes:;)

ΕΧΜΜΜΜε για αυτο κανουμε παρεα μαλλον.αλλα το αστειο ειναι οτι για σε αλλο ποστ ειρωνευτικα και για αλλο εφαγα τον αποκλυσμο χιχιχιχιχχι δεν ημαστε κλ δεν εχουμε μυαλο ημαστε αρρωστοι με το παρεντς το φορουμ εδωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

ΕΧΜΜΜΜε για αυτο κανουμε παρεα μαλλον.αλλα το αστειο ειναι οτι για σε αλλο ποστ ειρωνευτικα και για αλλο εφαγα τον αποκλυσμο χιχιχιχιχχι δεν ημαστε κλ δεν εχουμε μυαλο ημαστε αρρωστοι με το παρεντς το φορουμ εδωωω

Κορίτσι απλώς εγώ δε θ' αντιδρούσα έτσι. Δηλαδή μπορεί και να μη σχολίαζα καν. Εσύ είσαι πιο παθιασμένη προσωπικότητα μάλλον. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσι απλώς εγώ δε θ' αντιδρούσα έτσι. Δηλαδή μπορεί και να μη σχολίαζα καν. Εσύ είσαι πιο παθιασμένη προσωπικότητα μάλλον. :mrgreen:

poio βαρεμενη-μπουχτισμενη-σαλεμενη-αηδιασμενη και αυτο scrati.jpg

σε συνδιασμο με αυτο0.jpg

αντε καληνυχτα γλυκια μου φευγω να δουμε μια ταινιουλα μετα απο την προσωπικη αναλυση της φανταχτερης προσωπικοτητας μου χαχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Pastakia για του χρόνου μίλαγα. Η 10ετία είναι πολύ μακριά. Και με την κρίση που υπάρχει όλοι μας χρειαζόμαστε γρηγορα ένα τζόκερ. Λοιπόν μπείτε στη σειρα. Εσύ του χρόνου τέτοια εποχή, το κουφετάκι θέλει απ' ότι βλέπω άμεσα, και οι υπόλοιπες θα ακολουθησουμε σιγά σιγά.

Το μπεμπέ σήμερα έβαλε ΟΛΟ το χέρι στο στόμα. Παραλίγο να πνιγεί μόνος του. Φοβήθηκε και έβαλε τα κλάματα και για ένα 10 δεν μπρορούσα να τον ηρεμήσω με τίποτα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

ήρθα πάλι...χιχιχιχιχιχι

παστακια μου το τζοκερ πιαστο του χρονου γτ φετος θα το πιασω εγω...μιλαμε για επιτακτικη αναγκη χαχαχααχχα

ε, άμα είναι ανάγκηηηηηη...εγώ για χόμπι θα το κάνω:cool::cool::cool:

Pastakia για του χρόνου μίλαγα. Η 10ετία είναι πολύ μακριά. Και με την κρίση που υπάρχει όλοι μας χρειαζόμαστε γρηγορα ένα τζόκερ. Λοιπόν μπείτε στη σειρα. Εσύ του χρόνου τέτοια εποχή, το κουφετάκι θέλει απ' ότι βλέπω άμεσα, και οι υπόλοιπες θα ακολουθησουμε σιγά σιγά.

Το μπεμπέ σήμερα έβαλε ΟΛΟ το χέρι στο στόμα. Παραλίγο να πνιγεί μόνος του. Φοβήθηκε και έβαλε τα κλάματα και για ένα 10 δεν μπρορούσα να τον ηρεμήσω με τίποτα.

Α! ΟΚ! και αφού τα κανονίσαμε για τζόκερ...ελπίζω να μιλιόμαστε αφού το κερδίσουμε όλες....καλά βολευτείτε όπως βολεύεστε τώρα..θεωρείστε ώς τζοκεράκια τα μπεμπόνια σας...τα πιο φουλ εξτρα τζοκερ που υπάρχουν!αϊντε να μαζεύομαστε...άϊντε!

Βάζει το χεράκι όλο μέσα στο στόμα;έχει και σαλάκια; ωχχχ και ο γουργουρίνος έτσι έκανε και τελικά τώρα έσκασαν και τα ζοντάκια μας!μάλλον ριζοδοντιάζει!

ΛΟΙΠΟΝ!Καληνύχτα κούκλες...σας αγαπούμε τα παστάκια.μάτς μούτς!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Kαλημέρα!!!

Καλά μαρή, πάλι; Ε, φιρι φιρί το πήγαινες!!!:tongue:

Εσένα και τη δήμητρα μονίμως μπαναρισμένες σας έχουν!!

Όντως απαράδεκτες οι φωτό αλλά ουτε εγώ θα μπαινα στον κόπο να σχολιάσω...Νομίζω ότι έτσι τους δίνεις μεγαλύτερη αξία...Αλλά είπαμε! Εσύ είσαι γυναικα με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και δεν κρατιέσαι!!!;););)

Πάντως ρε κουφετάκι, πως γίνεται και παίρνουν κάρτες μόνο συγκεκριμένα άτομα και κάποια αλλα εκφράζονται όπως θέλουν και δεν γίνεται τίποτα, το έχω απορία!!!:roll::roll:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

μην το χεις απορια γλυκια μου ο νοων νοειτω,πια.μπα εγω δεν εφτασα 38χρονων(μανου οριστε το πα χαλαρα)για να αρχισω να κρυβομαι και να μην ασχολουμε με τα κακος κειμενα,ολους θα τους παρει η μπορα ακομη και τους αχρηστους που δεν αξιζει να ασχολουμαστε γτ ελα σκεψου λιγο δεν μ'αρεσει κατι και το βρισκω λαθος να μην το πω?δεν γινετε no no!!ειναι βεβαια και η διαθεση και η ορεξη,κλεισμενη μεσα δουλεια εξω δουλεια σπιτι εεε εχω ορεξη για να πω ουυυυυ.τωρα βεβαια μαλλον εχω μαυρο συννεφο γτ και να μνη κυνηγαω την παρεξηγηση με κυνηγα αυτη.λεω να το ψαξω με κανα ψυχιατρο το θεμα...κατι δεν παει κλ με μενα μουαχαχαχαχαχαχαχαχαα..........τι ηθελα και το ανοιξα παλι?

Αρχικό μήνυμα απο asterina viewpost.gif

faii εχεις δικιο σημερα μπικα σε ενα σαιτ που θα επρεπε κανονικα ολος ο κοσμος να το δει..

ελεγε γιατα εμβρυα ,οτι καταλαβαινουν τα παντα κατα την εγκυμοσυνη.και αποκτουν κ βιωματα,γυναικες που προσπαθησαν να ριξουν μονες τους τα μωρα κ δεν τα καταφεραν αργοτερα αυτα τα παιδια ειχαν ψυχολογικα.δεν ξερω κατα ποαο ισχυει...εγω τα πιστευω

και οταν πεινας πειναει κ οταν νιωθεις οτιπηποτε το νιωθει

εγω απανταω

να πω λιγο παρακαλω κατι?αυτα που εκλαμβανει το παιδι δεν τα περνει ετσι ακριβως γτ ο εγκεφαλος του ανθρωπου ωριμαζει σιγα σιγα αλλα περισσοτερο με τις ουσιες που αφηνει η μανουλα μεσα στο σωμα της,τρομαζεις πχ,φευγει η αδρεναλινη το παιδι δεν τρομαζει αλλα νιωθει το στρες γτ του ρχετε περισσοτερο αδρεναλινη.και σιγουρα δεν πειναει οταν πεινας εσυ αυτο αυτα που πρεπει να τα παρει θα τα παρει γι αυτο λεμε οτι ειναι καλο παρασιτο το εμβρυο.παλι θεμα ορμονων ειναι γι αυτο οταν τρως μπορει να χοροπηδαει μεσα στην κοιλιτσα σου.εγω πχ.καθε φορα που ξεκινουσα φαγητο στην κορη μου ετρωγα μια μπουκια περιμενα μετα λιγο και μετα συνεχιζα γτ με τις κλωτσιες που τρωγα ηταν αδυνατο να φαω.....η μανα μου δεν ηθελε τον μεσαιο μου αδερφο ομως,και ανεβαινε λεει στα δεντρα και πηδουσε κατω μπας και πεσει ή εκανε βαριες δουλειες...γι αυτο βγηκε τοσο βλαμενομλκουλης το χρυσο μου? και μετα απο κει διαβασε τι εγινε............http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1206&page=1127

921477wc2fyvv2y2.gif

E,μα καλά σου λέεί η κοπέλα! Είσαι μια ειρωνεύτρια!!!:tongue::tongue::tongue:

Για πρόσεχε λίγο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ξέρεις τι γίνεται κουφετάκι; Όταν δεν γνωρίζουμε κάτι και ακούμε ή διαβάζουμε κάτι, θεωρεί το ατομο αυτό πως αυτό που έμαθε είναι σωστό και πως ότι δεν συμφωνεί με τα λεγόμενά του είναι λάθος...Ε, τι να κανουμε τώρα! Για να δεχτείς κάποια πράγματα πρέπει να έχεις και ανοιχτό μυαλό. Και απ'ότι φαινεται, το συγκεκριμένο άτομο δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα και εμμένει στα δικά του.

Δεν χρειάζεται να χαλιέσαι! Εσύ με την καλή σου την καρδιά δίνε τις συμβουλές, και όποιος θέλει να τις ακούσει να είσαι σίγουρη ότι θα το κάνει!

Πάντως σε θαυμάζω! Που βρίσκεις το κουράγιο και γράφεις τόσα πράγματα;;)

4Suap3.png

ε μα ρε λενη οταν πειναμε πειναει και το μωρο!!!!!αυτο που το δες γραμενο?τελος παντον.ας ειναι κλ και ας μην παρεξηγητε τοσο ευκολα και χωρις λογο και αρχιζει τις προσβολες.μικρουλα ειναι ακομη.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...