Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

:P:p:p Αγγελικούλα μου, ο άντρας μου το μόνο που μπορεί να μαγειρεψει είναι τηγανητά ψάρια γιατί λέει ότι εγώ δεν ξέρω! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν τρώω ψάρια σε αντίθεση με εκείνον που τρελλαίνεται και τα τηγανίζει καλύτερα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να αποκτήσεις όσα παιδάκια θέλεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια ευχαριστω για το καλωσορισμα ελπιζω να προλαβαινω καθως εργαζομενη και με ενα τερατακι στο σπιτι και ενα σπορακι στην κοιλιτσα εχω μεινει μιση..παστακια ειμαι 4εβδομαδων και ευχομαι να πανε ολα καλα....Εγω ειμαι απο ευβοια αλλα μενω αθηνα

ά!όλα καλά θα πάνε μην ανχώνεσαι...άντε τώρα είσαι για να'σαι....εργάζεσαι;

Παστάκια μου!!! Καλές μάσες τώρα, είδες πως περνάει ο καιρός? Και που είσαι ακόμα!!!

Καλέ ηρεμήστε, ΔΕΝ παίζει να πάω για το τρίτο με τίποτα, αλλά είναι απλά "η πίκρα που πονά για ό,τι τελειώνει"!!!

Αγγελική καλως μας ήρθες! Να χαίρεσαι το Ιωαννάκι σου και με το καλό να γεννήσεις ένα γερό μωράκι! Τσακ μπαμ όμως έτσι?

Χτες σιδέρωνα μέχρι το ξημέρωμα πάλι... Σήμερα έχει αναλάβει ο μπαμπάς μας να μαγειρέψει - καλά μην τρελλαίνεστε, σαλάχι και μπαρμπούνια θα τηγανίσει...

ευχαριστώ...μαλλον βγάζει και τα πάνω δοντάκια και δεν μου πολυέφαγε σήμερα....υπομονήήήήήή για τον γουργούρηηηηηη

άστο, εγώ πήρα στεγνωτήριο και ΣΩΘΗΚΑ ΛΕΜΕ...σιδερώνω στα 6-7 πλυντήρια που βαζω τώρα πιά κάθε ΣΒΚ σιδερώνω το 1,5-2!...και εμένα μαγειρεύει ο πάστας και βοηθαει και στις δουλειές...ήταν και ο χαρακτήρας του, αλλά όταν έκατσα 2-3 μήνες στην αρχή της εγκυμοσύνης, λόγω οτι εμφάνισα αίμα και επειδή είχαμε κάνει εξωσμ, δεν με άφησε ούτε το βρακί μου να βάλω που λέει ο λόγος!....καλός είναι μωλέ μου.....

Κλείσαμε και 10 χρόνιας τουγκέδερ εψες....

αυτάαααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ουφ γυρισαμε πηγαμε μονο για λιγη κουνια γιατι συννεφιασε και ειναι για βροχη την ταισα και τωρα κοιματε...Παστακια μου δουλευω ναι σε μια ασφαλιστικη εταιρια εδω και 9χρονια....Πριν 2μηνες ξαναεπιασα δουλεια επειδη ειχα αδεια και με ξαναβλεπω να σταματω 2-3μηνες πριν γεννησω....Να σου πω την αληθεια ειναι λιγο δυσκολο γιατι ξυπναω απο της 6και γυρναω πισω στης 5το απογευμα αλλα ξεφευγω κατα πολυ απο της δουλειες του σπιτιου;):D..Βεβαια μου λειπει και η μικρη μου αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως....Για την επετειο να ζησετε βρε...εμεις ειμαστε κοντα στα 9,5χρονια μαζι απο πιτσιρικια σχεδον ημασταν μαζι στην σχολη και μαζι στην δουλεια και ναι δουλεουμε ακομα μαζι...Εσυ δουλευεις?

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

κι μεει ςπολλ αχρονιαμαζι!!παρα ποολλα!!!απο το 1995 τραβιομαστε απο το 1998 ειμαστε μαζι κι αχωριστοι!!!αγγελικη ιωαννα καλωσορισε ςκαι με το καλο το παιδακι σου το δευτερο!!!εμεις πανω που εστρωσε χτες ξυπνησε 22,30, 23.30, 01,30,03,30, 6,00, 08,30...αυτααα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τζα!!παστακια 30762uc9d08ho4k.gif

κισσακι μου κλ ειστε υπομονη.......μεχρι να περπατησει μετα μαζι σου θα συμπασχω!!!!ολα κλ μπρε!!!!λενι μου τα παμε πσες στο τηλ. σ'αγαπω και σε εκτιμω παραπαραπαρα πολυ.αντε καντε μια μετακομιση σαλονικα πια!!!μανου μου κλ περνατε αντε να φυγει ο χειμωνας να πιουμε κανα κοφι ντρινκγ στο μπαλκονι.καλος ηρθες 30ρουλα και κατι και με το καλο το νεο νινακι σου θα λεμε εδω!!!μαεστρια που σε και συ χαμενη?σορι ρε (εχω να το πω μερες)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μενα. Κοιτώντας στο φόρουμ, μόλις τώρα ανακάλυψα ότι υπάρχει καφέ των 30 και κάτι και είπα να έρθω και εγώ στην παρέα σας. Τον Γενάρι έκλεισα τα 31 (σνιφ) και έχω ένα αγοράκι που είναι 3,5 μηνών.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Κλείσαμε και 10 χρόνιας τουγκέδερ εψες....

happy_anniversary-1527.jpg

Γεια σας παίδες. Εγώ πέρασα ένα πολύ ωραίο σαβ/κο. Χθες αφήσαμε τον μικρό το βράδυ στους παππούδες και βγήκαμε για ποτάκι τα δυο μας, μετά από αρκετό καιρό. Σήμερα σε φίλους με παιδιά επίσης για φαί κι ευτυχώς παίζανε ήσυχα τα μικρά.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ! :-D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλησπερα κοριτσια με εχει πιασει τρελη υπερενταση και δεν με βλεπω να κοιμαμαι τουλαχιστον στις επομενες 3ωρες.....Η μικρη εκει που κοιματε βαρια στης 9,15σημερα κοιμηθηκε 11παρα....Βγαζει δοντακια και εχει τρελη γκρινια....Εγω εν το μεταξυ εχω τρελα νευρα και δεν ξερω γιατι,οπως επισης εχω καουρα ολη μερα σημερα οτι και να εχω φαει και να εχω πιει δεν μου εχει περασει καθολου:cry::evil:

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

Γεια σας πάλι....

Ουφ γυρισαμε πηγαμε μονο για λιγη κουνια γιατι συννεφιασε και ειναι για βροχη την ταισα και τωρα κοιματε...Παστακια μου δουλευω ναι σε μια ασφαλιστικη εταιρια εδω και 9χρονια....Πριν 2μηνες ξαναεπιασα δουλεια επειδη ειχα αδεια και με ξαναβλεπω να σταματω 2-3μηνες πριν γεννησω....Να σου πω την αληθεια ειναι λιγο δυσκολο γιατι ξυπναω απο της 6και γυρναω πισω στης 5το απογευμα αλλα ξεφευγω κατα πολυ απο της δουλειες του σπιτιου;):D..Βεβαια μου λειπει και η μικρη μου αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως....Για την επετειο να ζησετε βρε...εμεις ειμαστε κοντα στα 9,5χρονια μαζι απο πιτσιρικια σχεδον ημασταν μαζι στην σχολη και μαζι στην δουλεια και ναι δουλεουμε ακομα μαζι...Εσυ δουλευεις?

άντε, να είσαστε καλά κι εσείς...ναι δουλεύω την τύχη μου γμ!αααρε ΤΖΟΚΕΡ....σε πολυεθνική μη χέσω...κι 'εκανα το λάθος κι έκανα παιδί(με εξωσωμ, αλλά που να τους το έλεγα κιόλας αυτό...θα με δέρνανε κιόλας!εδώ έκατσα γύρω στους 2,5 μ'ηνες στην αρχή γιατί είχα αίμα και φοβήθηκα...τό'πε κι ο γιατρός και αυτό λέει δεν θα μου το συγχωρήσουν ποτέ...χέσετηκα.εγώ απέκτησα τον γουργούρη μου και να πάνε να πνιγούν!)

κι μεει ςπολλ αχρονιαμαζι!!παρα ποολλα!!!απο το 1995 τραβιομαστε απο το 1998 ειμαστε μαζι κι αχωριστοι!!!αγγελικη ιωαννα καλωσορισε ςκαι με το καλο το παιδακι σου το δευτερο!!!εμεις πανω που εστρωσε χτες ξυπνησε 22,30, 23.30, 01,30,03,30, 6,00, 08,30...αυτααα!

ωχ κισάκι γιατί τέτοια γυμνάσια από το κισομωρό; άντε υπομονή βρε!

τζα!!παστακια 30762uc9d08ho4k.gif

κισσακι μου κλ ειστε υπομονη.......μεχρι να περπατησει μετα μαζι σου θα συμπασχω!!!!ολα κλ μπρε!!!!λενι μου τα παμε πσες στο τηλ. σ'αγαπω και σε εκτιμω παραπαραπαρα πολυ.αντε καντε μια μετακομιση σαλονικα πια!!!μανου μου κλ περνατε αντε να φυγει ο χειμωνας να πιουμε κανα κοφι ντρινκγ στο μπαλκονι.καλος ηρθες 30ρουλα και κατι και με το καλο το νεο νινακι σου θα λεμε εδω!!!μαεστρια που σε και συ χαμενη?σορι ρε (εχω να το πω μερες)

ρεεεεεεεεε με συγκινήτεεεεεεεεεεεεεε..ευχαριστώ

Καλησπέρα και από μενα. Κοιτώντας στο φόρουμ, μόλις τώρα ανακάλυψα ότι υπάρχει καφέ των 30 και κάτι και είπα να έρθω και εγώ στην παρέα σας. Τον Γενάρι έκλεισα τα 31 (σνιφ) και έχω ένα αγοράκι που είναι 3,5 μηνών.

...έλα joan80(μα όλες την ίδια χρονιά γεννηθήκαμε;) καλώς ήρθες κι εσύ....εμένα ο γουργούρης μου είναι 6 μηνών...ΆΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΟΝΙΑ ΜΑΣ!

γειά σου τζόαν! πάστακια μου να ζήσετε.

θενκ βρε γλυκούλα....κι εσύ να χαίρεσαι τον κισομπαμπά και το κισομωρό σου...

happy_anniversary-1527.jpg

Γεια σας παίδες. Εγώ πέρασα ένα πολύ ωραίο σαβ/κο. Χθες αφήσαμε τον μικρό το βράδυ στους παππούδες και βγήκαμε για ποτάκι τα δυο μας, μετά από αρκετό καιρό. Σήμερα σε φίλους με παιδιά επίσης για φαί κι ευτυχώς παίζανε ήσυχα τα μικρά.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ! :-D

μιλάμε με έχουν πάρει τα ζουμιά!ούτε ο πάστας τόσο πολύ πια!ρεεεεε ευχαριστώώώώώ΄...αχαχαχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχ μου τα'φαγε τα νιάτα μου ο πάσταααααας....

καλησπερα κοριτσια με εχει πιασει τρελη υπερενταση και δεν με βλεπω να κοιμαμαι τουλαχιστον στις επομενες 3ωρες.....Η μικρη εκει που κοιματε βαρια στης 9,15σημερα κοιμηθηκε 11παρα....Βγαζει δοντακια και εχει τρελη γκρινια....Εγω εν το μεταξυ εχω τρελα νευρα και δεν ξερω γιατι,οπως επισης εχω καουρα ολη μερα σημερα οτι και να εχω φαει και να εχω πιει δεν μου εχει περασει καθολου:cry::evil:

Αγγελική Ιωάννα υπομονή..πωπω έχετε και δοντάκια ε;

άντε βρε καλή εβδομάδα να'χουμε οι κουκουβάάάάάά.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

392924wzseyy3jfr.gifΠαστακια μου να ζησετε,να χαιρεστε το παιδακι σας κι οτι επιθυμειτε!!!!

Τζοαν καλως ορισες στην παρεα και να χαιρεσε το παιδακι σου.

Οι υπολοιπες τι κανετε;;;;Μαεστρια μου μια χαρα περασατε το Σ/Κ.Μπραβο βρε παντα τετοια,δε βλαπτει που και που,να περνει το παιδι ποιοτικο χρονο με τους παππουδες,για να μενει και το ζευγαρι λιγο μονο του;)

Καλη βδομαδα να εχουμε κοριτσια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!!!

Πως είναι οι 30ούλες κουκλίτσες;

Παστάκια να ζήσετε!

Αντε και την τούρτα θα την κόψετε εδώ, που έχουμε σπέσιαλ γλυκά!:tongue::tongue:

Στα καινούρια τα κορίτσια, καλώς ήρθατε!

Μαεστρία κι εμείς το ίδιο καναμε. αλλά το ρίξαμε στα ουζάκια!!

Μανού τι κάνετε; Μπραβο στο κοριτσάκι σας! Πάντα τέτοιους βαθμούς!

Κορίτσια μ'εχει πιάσει η μέση μου και πάω σαν χε....νη!!:rolleyes::rolleyes: Μιλάμε ότι οι συνάδελφοι μ'εχουν πάρει στο ψιλό!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κορίτσια μ'εχει πιάσει η μέση μου και πάω σαν χε....νη!!:rolleyes::rolleyes: Μιλάμε ότι οι συνάδελφοι μ'εχουν πάρει στο ψιλό!!!

:lol::lol::lol::tongue:

Περαστικά βρε κορίτσι! Η μέση θέλει ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!! Να προσέχεις.

Καλημέρες κοριτσάκια, κάνω λίγη δουλίτσα σπίτι, αυτός ο καιρός με φέρνει στα πρόθυρα αυτοκτονίας, ΕΛΕΟΣ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:lol::lol::lol::tongue:

Περαστικά βρε κορίτσι! Η μέση θέλει ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!! Να προσέχεις.

Καλημέρες κοριτσάκια, κάνω λίγη δουλίτσα σπίτι, αυτός ο καιρός με φέρνει στα πρόθυρα αυτοκτονίας, ΕΛΕΟΣ!

Ευχαριστώ κορίτσι!

Κι εγώ έχω μια βαρεμάρα αλλο πράγμα!

Τσαγγαροδευτέρα!!:|:|

Ηλιο πάντως δεν βλέπουμε!:cry::cry:

4Suap3.png

Καλησπέρα κορίτσια των 30 και κάτι. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Παστάκια, απ' ότι κατάλαβα είχατε επετειο. Να ζήσετε και να τα χιλιάσετε. Και στην επόμενη να εχεις πιάσει το Τζόκερ ή το Λόττο, κάποιο καλό τζακ ποτ τελοσπάντων, και να μας γράφεις από μέρη εξωτικά.

Εμείς χτες μετά από πολύ καιρό ανακαλύψαμε πάλι τον αντίχειρά μας. Φτύνει την πιπίλα και βάζει το δάχτυλο στο στόμα για να κοιμηθεί.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...