Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενη κι εγω τα ιδια,σιγουρα θα με πιασει πριν την περιοδο και κατα τη διαρκεια που ειναι οι γονιμες μερες,αντε μετα να κανω 2ο παιδακι:mad::x:x

Καλε θα χαπακοθείς και μετά για 9 μήνες δεν θα έχεις πονοκέφαλο!!:tongue::tongue:

Emena to N U R O F E N mou 'xei kanei douleia.

Μπα! που τέτοια τύχη! Κοκτέϊλ και βάλε!!

Εγω πια μονο με βολταρεν κι αυτο να το παρω απο την υποψια και μονο της ημικρανιας...αν δεν προλαβω απο την αρχη,κλαφτα Χαραλαμπεεεε:(

Ετσι ακριβώς κι εγώ!

Ευτυχώς τις περισσότερες φορές έχω φωταψίες και κάτι γίνεται!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα.

Τι κάνετε ρε κόρες;εγώ με μειωμένο σήμερα είμαι σπίτι....μια χαρά...Ο γουργούρης μόλις έφαγε σχεδόν όλη την φρουτοκρεμα του και πολύ τον χαίρομαι...εχθές που έλειπα στην δουλειά, άρχισε και την χορτόσουπα, αλλά του την έβγαλε την ψυχή του πατέρα του....δεν έφαγε καθόλου...σήμερα θα δείξει...καλά είναι κι ο πάστας πολύ απιτητικός από το παιδί...νομίζει οτι γεννήθηκε μαθημένο...έχει υπομονή δεν λέω, αλλά περιμένει απότ ην πρώτη μέρα να φάει όλο το πιάτο!...άντρες...τι ναπώ!

τι άλλα νεα ρε κορίτσια..εγώεκεί στην δουλειά παλέυω....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

κλ μην γραφετε οολες μαζι βρε παιδακι μου.τι κανετε βρε κοριτσια που ειστε ομως?ειστε ολες ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

921477wc2fyvv2y2.gif

χέι κούκλες!

τι νέα? Από ότι βλέπω τίποτα το φοβερό... Καλό είναι αυτό!

Τα δικά μου νιους είναι ότι αλλάζω τμήμα στην δουλειά σε λίγες μέρες πράγμα που με ανακούφισε όσον αφορά ότι εξασφάλισα προς το παρόν την παρουσία μου στην εταιρεία. Βέβαια η συγκεκριμένη δουλειά είναι περισσότερο απαιτητική με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς τις επιπλέον ώρες που θα πρέπει να είμαι εκεί! Οπότε από την μία ανακουφίστηκα αλλά από την άλλην αγχώθηκα. Ήδη επιστρέφω σπίτι γύρω στις 7... τεσπα, θα δούμε...

Κλείνουμε μήνα που πίνουμε γάλα σε κούπα με καλαμάκι! Χτες μάζεψα τα μπιμπερό για να τα πετάξω αλλά τελικά δεν.... Από την μία χάρηκα που μετά από σχεδόν 5 χρόνια δεν χρειάζεται να πλένω μπιμπερό - ναι, και η Μυρτώ σε μπιμπερό έπινε το γάλα της μέχρι τώρα - αλλά από την άλλην με έπιασε λίγο νοσταλγία μιας και δεν θα έχω μπιμπερό σπίτι ξανά ποτέ! Έτσι είχα αισθανθεί όταν μάζεψα τον αποστειρωτή την δεύτερη φορά!

Αυτά λοιπόν, ανισόρροπη όπως πάντα όπως βλέπετε...

Φιλιά γκέρλς, γίνεται χαμός στο σπίτι αλλά είχα μέρες να σας δω κι ήθελα να σας πω ένα γεια...

αννισοροπη φιλεναδα μου σ'αγαπω πολυ.μην σε πιανει νοσταλγια γτ μετα την νοσταλγια ερχετε η επιθυμια γκχμμ!!!χαιρομαι που πας κλ με την δουλεια αλλα τι θα γινει με τις ωρες?θα ειναι ετσι απο δω και περα?σου στελνω πμ

921477wc2fyvv2y2.gif

γεια σας ειμαι και εγω μανουλα των 30ακριβως (ενταξει και κατι ψιλα.)εχω ενα κοριτσακι και περιμενω και το δευτερο μωρακι μου...θα χαρω πολυ να τα λεμε!!

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπεραα,καλα χαθηκαμε αυτες τις μερες,αλλα δεν πειραζει.....Ελενιτσα μου,δε μου τα λες καλααααααααα,μια νοσταλγια;;;;;;Καλα σου λεει το κουφετακι μετα θα ερθει η επιθυμια.........χαχαχα αυτο να ακουσω και τι στον κοσμο,φιλεναδα......κι εγω σ'αγαπαω,οσο κι αν δε θελεις να το ακους εμεις θα στο λεμεεεεε!!!!!!!!!!

Αγγελικη-Ιωαννα καλως ορισες στην παρεα,να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να αποκτησεις και το 2ο.Σου ευχομαι μια υπεροχη,τελειομηνη εγκυμοσυνη,εδω θα ειμαστε παρεουλα και θα τα λεμε.

Εμεις καλα,σημερα αφησαμε τη μικρη στο Γκαιτε,πηγαμε λιγο απο τους δικους μου,μετα τα δυο μας για καφε.Παραλαβαμε τη μικρη,και μιας και πηρε 9,5 στον ελεγχο στα γερμανικα,πηγαμε να φαμε εξω.Τωρα ετοιμαζομαστε να παμε στη νονα μας,να περασουμε το βραδυ μας.Σε γενικες γραμμες,καλα περναμε,αν και μαλλον θα ερθει η "κοκκινοσκουφιτσα" αυριο και θα μου χαλασει λιγο τη διαθεση..........:(:(:(

Αληθεια τα ζουζουνια σας τα ντυσατε καρναβαλακια;

Φιλια καλο Σαββατοβραδο!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σαααας......

Ήρθα και πάλι τρελό καρναβάλι......χιχχιχιχιχι

Τι κάνετε καλέ;...Ελένη; Πάς καλά παιδάκι μου...μωρέ έφαγε πέταμα ο αποστειρωτής, που του'φυγε η ψυχή!!!!χιχχιχιχιχιχ...μαρή; μηπως θες κι άλλο;αααααα.....δεν μας τα λές καλά!

Αγγελική Ιωάννα μου, καλώς ήρθες και με το καλό το μπεμπόνι σου!να είναι καλά και το πρώτο σου .....πως αισθανεσαι ξανά μπαμπουσκίτσα;σε ποιο μηνα βρίσκεσαι;

Εγώ είμαι από την Πάτρα και να ξέρεις οτι εδω μέσα κυριαρχεί το Σαλονικιό στοιχείο...φυσάει πολύ βαρδάρης εδώ μέσα...μπρρρρρρρρρρρ!!!!Αλλά είναι καλά παιδιά!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε καλέ; Εμείς αρχίσαμε φρουτόκρεμα και χορτόσουπα...μια χαρά τις τρώμε και τις δυο...μεγάλωσε το παιδί μου θα πάει στρατό!:oops::oops::oops:Συγκινήθηκα.......(άλλη "καμένη")

Αυτά...φιλούρες!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σας κοριτσακια ευχαριστω για το καλωσορισμα ελπιζω να προλαβαινω καθως εργαζομενη και με ενα τερατακι στο σπιτι και ενα σπορακι στην κοιλιτσα εχω μεινει μιση..παστακια ειμαι 4εβδομαδων και ευχομαι να πανε ολα καλα....Εγω ειμαι απο ευβοια αλλα μενω αθηνα

Παστάκια μου!!! Καλές μάσες τώρα, είδες πως περνάει ο καιρός? Και που είσαι ακόμα!!!

Καλέ ηρεμήστε, ΔΕΝ παίζει να πάω για το τρίτο με τίποτα, αλλά είναι απλά "η πίκρα που πονά για ό,τι τελειώνει"!!!

Αγγελική καλως μας ήρθες! Να χαίρεσαι το Ιωαννάκι σου και με το καλό να γεννήσεις ένα γερό μωράκι! Τσακ μπαμ όμως έτσι?

Χτες σιδέρωνα μέχρι το ξημέρωμα πάλι... Σήμερα έχει αναλάβει ο μπαμπάς μας να μαγειρέψει - καλά μην τρελλαίνεστε, σαλάχι και μπαρμπούνια θα τηγανίσει...

ευχαριστω ελενη μου και εσυ να χαιρεσαι τα παδιακια σου...Φαντασου προσπαθουσαμε 4μηνες για 2παιδακι....Γενικα και εγω και ο αντρας μου θελουμε πολλα παιδακια και μακαρι να μας αξιωσει ο θεος να κανουμε....Οσο για το σιδερο πονεμενη ιστορια,εγω λογο δουλειας εχω μια κοπελα που μου κραταει την μικρη και μου κανει και τις ''βαριες''δουλειες.....Βεβαια βοηθαει και ο αντρας μου πολυ στις δουλειες.....Αλλα ΔΕΝ μαγειρευει :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...