Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου κάνει γυμνάσια η μικρή ε;

Εμένα πάλι από τη στιγμή που γεννήθηκε δεν ξυπνάει τα βράδυα!!:mrgreen::mrgreen:

Μανου ευχαριστώ πολύ! Πως τα πας με τον πονοκέφαλο μ'αυτόν τον καιρό;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Φτου-φτου ελενη2008 να πω,ενταξει ειμαι,αν και απο αυριο αναμενω την "κοκκινοσκουφιτσα" και συνηθως με πιανει μια-δυο μερες νωριτερα.

Το Σαββατο στο MEGA στις 4 εχει στην εκπομπη ΥΓΙΕΑ για την ημικρανια,αντε να τη δω κι αυτη μπας και βγαλω καμια ακρη...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Aστα μαεστρια απο το γυμνασιο,φοβερες ημικρανιες,με εμετους,τασεις λιποθυμιας,χανω τον κοσμο οταν με πιανει.Εδω δοκιμασει τα παντα,τωρα λεω να παω για βελονισμο....παντως δεν παλευεται με τιποτα η κατασταση.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Αληθεια ελενη2008 τι πρεπει να κοψεις στην ομοιοπαθητικη,εκτος απο καφε(νομιζω);

Τον καφέ δεν τον κόβεις.Απλά πίνεις ντεκαφεϊνέ..

Αυτά που κόβεις είναι κανέλλα, γαρύφαλο, μέντα και coca cola για ένα διάστημα.

Πάντως αν είναι να γλιτώσω, καθόλου δεν με χαλάει να τα κόψω!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς δεν έχω τόσο δυνατούς. Και είναι σε περιόδους. Έχω πολύ συχνά για ένα διάστημα, ΣΥΝΕΧΕΙΑ, μετά κάνω καιρό. Αλλά έχω ευαισθησία κι εγώ. Με τρέχανε μικρή στους γιατρούς, να ακτινογραφίες στο κεφάλι, έχω φάει ακτινοβολία. Συμπέρασμα; ΜΗΔΕΝ.

Είναι πολύ ζόρικα όταν είναι τόσο δυνατά γμτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγω μια απο τα ιδια...ο γιατρος μου ειπε,οτι θα πρεπει να κανω υπομονη στην μετα την κλιμακτηριο θα περασουν...........χαχχαχαχαχα,οποτε ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι:roll::roll:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ενταξει μια χαρα μου ακουγεται ,το κανεις καιρο,εχεις δει αποτελεσμα;

Την Δευτέρα πήγα και δεν ξεκίνησα ακόμη.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω από βδομάδα...

Ευτυχώς δεν έχω τόσο δυνατούς. Και είναι σε περιόδους. Έχω πολύ συχνά για ένα διάστημα, ΣΥΝΕΧΕΙΑ, μετά κάνω καιρό. Αλλά έχω ευαισθησία κι εγώ. Με τρέχανε μικρή στους γιατρούς, να ακτινογραφίες στο κεφάλι, έχω φάει ακτινοβολία. Συμπέρασμα; ΜΗΔΕΝ.

Είναι πολύ ζόρικα όταν είναι τόσο δυνατά γμτ!

Ας πούμε...ότι είσαι κατά κάποιο τρόπο τυχερή.Εμένα με πιάνει 1-2 φορές το μηνα και κράτάει αρκετές μέρες.

Ασε που να περάσει πρέπει να πιω όλο το Βόσπορο από χάπια!

4Suap3.png

Ας πούμε...ότι είσαι κατά κάποιο τρόπο τυχερή.Εμένα με πιάνει 1-2 φορές το μηνα και κράτάει αρκετές μέρες.

Ασε που να περάσει πρέπει να πιω όλο το Βόσπορο από χάπια!

Emena to N U R O F E N mou 'xei kanei douleia.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...