Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αχχαχαχαχ!καλημερα κουκλες 30αρες!!!εμεις προχτε ςπηγαμε σουπερμαρκετ,μετασ εμια φιλη,χτες βολτα παλι και μετα ηρθε μια φιλημου κι επαιζ εμε τημικρη!!!μια χαρα ηταν το σαβ-κο το πουλακι μου!!!περιμενωνα αδιαθετησω και δεν κατεβαινει το αιμα να ηρεμησω κεεμε,στις 12 περιμενα εδω και 15 μερες τσουζει τοσ τηθος κιεχω πονακια περιοδου αλλα τιποτα...βαρεθηκα κι εχω κτι νευραααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχικουκλα...συνεχιζω ακαθεκτη...αλλα ρε γαμωτο ενω καποια βραδια κοιμοταν σερι τωρα παλι ξυπναει 4,30 και 8

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Εππππππ, τι γίνετε εδώ? Βόρειες, κάνετε πολύ φασαρία τελικά!!!

Κουφετάκι!!! Γέννησε η Ανδριανή κοριτσάρα, αφού δεν γκάστρωσε εμάς τελικά τυχερές είμαστε!!!

Είμαι περίεργη σε ποιον μοιάζει το μωρό, ο άντρας της είναι μαύρος κι άραχνος (σαν τον μαλλιά ένα πράγμα) και η Ανδριανή μας ξανθιά, κάτασπρη και γαλανομάτα!

ημαστε βασαριοζες κοπελες εμεις...ναι το ειδα την εστειλα και να τους ζηση.αντε ωραια παει και αυτη αααλλοοοοοοος

Kαι που το 'ξερα εγώ κοπελιά; ΠΟΙΑ είναι έγγυος;;; :confused:

Καλημέρα! Λίγο καλύτερα απ' τη ρημαδογρίππη, αλλά ελαφρώς άυπνη, γιατί είχα όρεξη για σειρές χθες και κάθησα μέχρι τις 2. Ο μικρός ήταν ξεκούραστος απ' το σ/κ και ξύπνησε απ' τις 7+. Δεν συντονιστήκαμε καλά. :mrgreen:

και παλι περαστικα και παλι συγνωμη

Kαλημερα και καλη βδομαδα σε ολες.Μαεστρια να ζητησω και δημοσια συγγνωμη,πραγματι δεν ηταν τιποτα να στειλω ενα μηνυμα,αλλα.....

Πεστε ποτε σας βολευει,να το κανονισουμε και να ειστε σιγουρες οτι αυτη τη φορα δε αθα κανω πατατα.......

Εγκυος ειναι η μαριαθ,ειναι απο το καφε ποτε θα γινω επιτελους μανουλα,που κανουμε παρεουλα εδω και καιρο.

συγνωμη μαεστρια αντε σταματα εγω φταιω ομως εσυ την θυμηθικες αλλα να που δεν ηξερε για την μαριαθ ηταν να γινει η παρεξηγησισοκατασταση.αλλα σαν ανωτερα οντα εμεις το ξεπερναμε ετσι?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλέ ξεκολλάτε, ΟΚ, έγινε παρεξήγηση, τι να κάνουμε τώρα??? Συγγνώμη και συγγνώμη, έλααααααααααα!!!

Την επόμενη φορά θα σας συντονίσω... εγώ! Σας άφησα ελεύθερες γιατί μέχρι τώρα είχατε δείξει καλά δείγματα και δεν είχα καμία ανησυχία στο ότι θα βρεθείτε... Αλλά δεν θα το αφήσω στην τύχη ξανά!

Πάω για ύπνο κόρες, ο μαλλιάς με ξύπνησε από τις 5:15 το πρωί και τραγούδαγε μέχρι τις 6μιση που άρχισε να με τραβολογάει για το γάλα...

Καλό ξημέρωμα κούκλες!

:P:pαρνούμαι...την άλλη φορά θα σας συντονίσω εγώ!!!!!:P:p:pεμάς θα έρθετε να μας δείτε καλέ όταν φθασουμε Σαλόνικα;;;;εεεε;;;;θέλω και κόκκινα χαλιά παρακαλώωωωω....

Μαεστρία μου περαστικούλια...και εγώ χάλια είμαι...με ψιλο-άφησε η μέση, με άφησε η περίοδος, με έπιασε η ίωση...ο πάστας έχει αρχίσει και τα παίρνει....και άν σου κάτσει;...έτσι θα του πώ!!!:oops::oops::oops:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ημαστε βασαριοζες κοπελες εμεις...ναι το ειδα την εστειλα και να τους ζηση.αντε ωραια παει και αυτη αααλλοοοοοοος

και παλι περαστικα και παλι συγνωμη

συγνωμη μαεστρια αντε σταματα εγω φταιω ομως εσυ την θυμηθικες αλλα να που δεν ηξερε για την μαριαθ ηταν να γινει η παρεξηγησισοκατασταση.αλλα σαν ανωτερα οντα εμεις το ξεπερναμε ετσι?

Καλέ ναι, ξεκολλάτε! Δεν έπαθα και τίποτα, έκανα μια βόλτα, πήρα τον αέρα μου! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χέσε με και έρχεται πολικό ψύχοσ από Παρασκευή!...έχω και άρρωστο το γουργουρίνι...έρχονται και άλλα 2 δοντάκια(τα πάνω)είπε η ντοκτορ που τον είδε σήμερα...και χέστε με...

Α!σας το'πα;εμείς εδώ φτιάχνουμε γλυκό για τα πρώτα δοντάκια..εγώ έφτιαξα τσηζκέικ βύσσινο για τα γουργορόδοντα.....αυτά..

ΓΜΤ να μου αρρωστήσει!εδώ τον πήγα στα χιόνια και δεν έπαθε τίποτα και έπαθε τώρα μετά από 3 εβδομάδες...ΓΜΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!

Τι γινεται; Που χαθήκατε όλες καλέ;;;

Ελπίζω για χαρούμενα γεγονότα!!!

Η μικρή είναι με γαστρεντερίτιδα μάλλον....:(

Το απόγευμα θα πάμε στο γιατρό... Αϊντε να δούμε!!!!

Και τι χαζόκαιρος...κατάθλιψη σε πιάνει αμα κοιτάς έξω!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπεραααα,οντως χαζοκαιρος....σου κανει τι διαθεση χαλιααααα.Μια μουνταμαρα και τα κεφια στα πατωματα,δε σου κανει διαθεση να βγεις απο το σπιτι...

Ελενη2008 περαστικα στη μικρη,ελπιζω να την περασει οσο πιο ανωδυνα γινεται.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κουκλες!περναω περιοδευουσα σημερις μετα απο 4 μερες καθυστερηση...τικανετε????χαζοκαιρος ρε γαμωτη!!!αλλα οκ!εχω να βαλω αλοιφη στα ουλα τηςμικρης 4 μερες σταματησε τη λιγη γκρινια της!χτε ςκοιμηθηκε 10 και ξυπνησε 03,00, 7,30, 9,30

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...