Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

πηγες?πηγες?αφου εισαι αρρωστη καλε!!!!

Πήγα, γιατί ήμουν κοντά.

Η μανού το είχε και ζήτησε πολλές φορές συγνώμη. Ναι, ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ θα μπορούσατε να στείλετε. Άσε που ΔΕΝ πήρα και καμιά πάστα, να ξεχαστώ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγα, γιατί ήμουν κοντά.

Η μανού το είχε και ζήτησε πολλές φορές συγνώμη. Ναι, ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ θα μπορούσατε να στείλετε. Άσε που ΔΕΝ πήρα και καμιά πάστα, να ξεχαστώ. :mrgreen:

ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙς ΑΠΛΑ εγω ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΤ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΓΥΟΥΛΑ ΜΑς ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑς ΚΑΙ ΤΑ 10ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΩΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα οτι και να πεις ειμαι ανσυχωρητη κοιτα μια και δυο παστες την επομενη που θα ερθεις και μια τουρτα αμα θες.

921477wc2fyvv2y2.gif

Εππππππ, τι γίνετε εδώ? Βόρειες, κάνετε πολύ φασαρία τελικά!!!

Κουφετάκι!!! Γέννησε η Ανδριανή κοριτσάρα, αφού δεν γκάστρωσε εμάς τελικά τυχερές είμαστε!!!

Είμαι περίεργη σε ποιον μοιάζει το μωρό, ο άντρας της είναι μαύρος κι άραχνος (σαν τον μαλλιά ένα πράγμα) και η Ανδριανή μας ξανθιά, κάτασπρη και γαλανομάτα!

καλέ ποιά γέννησε;...άντε νατης ζήσει....να'ναι γερό και δυνατό...

κούκλες ευχαριστώ για τις ευχες σας για το γουργουρίνι μου...το έχω πλακώσει στους φυσιολογικους όρους και στο ντεπόν...έχουμε πλακωθει μεταξυ μας γιατί αντιδρα πολύ....το γουργουρίνι μου μωλε, ταλαιπωριέται....

τι άλλα εσείς; καλά;

κισάκι σας πιάνει η αλοιφή στα ούλα γιατί εμάς νο!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα!!! Καλή βδομάδα!!!

Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να ξεκίνησω για τον καφέ...Τζάμπα καλέ θα έκανα τόσα χλμ;:rolleyes::rolleyes:

Εμείς περάσαμε τέλεια στον αρραβώνα! Τα πόδια μου ακόμα πονάνε!!Τόσο χορό είχα να ρίξω από το γάμο μου!!!:tongue::tongue:

Παστάκια περαστικά!

Ελένη εμείς τις περισσότερες φορές χρειάστηκε να πάρουμε αντιβίωση....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙς ΑΠΛΑ εγω ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΤ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΓΥΟΥΛΑ ΜΑς ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑς ΚΑΙ ΤΑ 10ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΩΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα οτι και να πεις ειμαι ανσυχωρητη κοιτα μια και δυο παστες την επομενη που θα ερθεις και μια τουρτα αμα θες.

Kαι που το 'ξερα εγώ κοπελιά; ΠΟΙΑ είναι έγγυος;;; :confused:

Καλημέρα! Λίγο καλύτερα απ' τη ρημαδογρίππη, αλλά ελαφρώς άυπνη, γιατί είχα όρεξη για σειρές χθες και κάθησα μέχρι τις 2. Ο μικρός ήταν ξεκούραστος απ' το σ/κ και ξύπνησε απ' τις 7+. Δεν συντονιστήκαμε καλά. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημερα και καλη βδομαδα σε ολες.Μαεστρια να ζητησω και δημοσια συγγνωμη,πραγματι δεν ηταν τιποτα να στειλω ενα μηνυμα,αλλα.....

Πεστε ποτε σας βολευει,να το κανονισουμε και να ειστε σιγουρες οτι αυτη τη φορα δε αθα κανω πατατα.......

Εγκυος ειναι η μαριαθ,ειναι απο το καφε ποτε θα γινω επιτελους μανουλα,που κανουμε παρεουλα εδω και καιρο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δεν μου 'χατε πει για έγγυο.

Τέσπα, εντάξει καλέ, δεν έγινε τπτ, αποσυντονιστήκαμε. Αυτή τη βδομάδα είναι λίγο δύσκολο για μένα. Ήδη Τετάρτη και Πέμπτη έχουμε κανονίσει και δεν θέλω ν' αφήνω τον μικρό στον χάζμπαντ πολύ, καθότι δουλεύει και ξυπνάει απ' τις 6 ο καψερός, γκολ είναι το απόγευμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τελοσπαντων οτι και να πω δεν δικιαολογουμαι,και οντως δεν ηξερες για τη μαριαθ.Ενταξει τοτε οποτε βολεψει μας λες,δεν ξαναναλαμβανω γιατι .......τα ειδαμε τα χαιρια μου.

Κατα τ'αλλα εισαι καλυτερα τουλαχιστον;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Απ' τη γρίππη μάλλον, ύπνο θέλω. Αλλά έχω ένα στραβό, ΑΝ ξυπνήσω, δύσκολα με ξαναπαίρνει ο ύπνος.

Πως ζηλεύω αυτούς που τον έχουν στο τσεπάκι τους τον ύπνο.

Λέω, αν ξεκουνηθώ, να πάω gym αργότερα, να ξεμουδιάσω λίγο, τόσες μέρες με τη γρίππη βαρέθηκα να 'μαι μέσα, καναπέ, ακινησία, σταδιάλα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εμείς περάσαμε τέλεια στον αρραβώνα! Τα πόδια μου ακόμα πονάνε!!Τόσο χορό είχα να ρίξω από το γάμο μου!!!:tongue::tongue:

Α, έκανε καραμπινάτο αρραβώνα δηλαδή η ξαδέλφη ε; Σε κέντρο, με ορχήστρα, κλπ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αν νομιζεις οτι το γυμναστηριοα θα σου κανει καλο,τοτε πηγαινε,αλλα εχε το νου σου σημερα,γιατι ο καιρος δεν ειναι και πολυ καλος.

Παω για σιδερωμα,τα λεμεεεεε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Α, έκανε καραμπινάτο αρραβώνα δηλαδή η ξαδέλφη ε; Σε κέντρο, με ορχήστρα, κλπ;

Σε κέντρο με dj!

Καλημέρα! Λίγο καλύτερα απ' τη ρημαδογρίππη, αλλά ελαφρώς άυπνη, γιατί είχα όρεξη για σειρές χθες και κάθησα μέχρι τις 2. Ο μικρός ήταν ξεκούραστος απ' το σ/κ και ξύπνησε απ' τις 7+. Δεν συντονιστήκαμε καλά. :mrgreen:

Κακώς!!! Πρέπει να συντονίζεστε καλύτερα!:tongue::tongue:

Τελοσπαντων οτι και να πω δεν δικιαολογουμαι,και οντως δεν ηξερες για τη μαριαθ.Ενταξει τοτε οποτε βολεψει μας λες,δεν ξαναναλαμβανω γιατι .......τα ειδαμε τα χαιρια μου.

Κατα τ'αλλα εισαι καλυτερα τουλαχιστον;

Μανου σε πιάσαν οι γνωστές ημικρανιες;

Εντωμεταξύ έχει πιαστεί η μέση μου και δεν μπορώ να βρω μέρος να κάτσω!! Ααααααχχχχχ!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...