Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάστα θες;Εφτασεεεεεεεεεεεεεεε....

Καλό ΣΚ Σαλονικιές μανούλες και περιχώρων..εύχομαι να είσαστε όλες καλά!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ωραία ήταν ο καφές, να το ξανακάνουμε!

Αχ, πήγα που πήγα μέχρι την Εστία, δεν πήρα ούτε μια πάστα, τζάμπα ο δρόμος.

Καλό σ/κ παίδες.

πηγες?πηγες?αφου εισαι αρρωστη καλε!!!!πηγες?οχι ρε οχι.κοιτα καμια δικαιολογια αν οντος πηγες(κλαιω τωρα μια τρυπα να κρυφτω).εγω φταιω γτ τελυταια ωρα ντυνομουνα με πηρε η μανου τηλ.και μου ειπε οτι εχει πονοκελφαλο απο τους γνωστους τις.οποτε πηρε την μαριαθ και τις ειπε οτι δεν μπορει και με ρωτησε η κοπελα για σενα και της ειπε αφου ειχαμε μιλησει εδω και ησουν αρρωστη,οποτε δεν θα ερθεις.τηλ.εγω δεν εχω δικο σου η μανου εχει?η μαριαθ?πω ρε τι μλκια εκανα!!!!αν θες μου δινεις τηλ σου δινω τηλ. και με βριζεις λαιβ να το φχαριστιθεις κιολας.συγνωμη εγω φταιω για το μπερδεμα.%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Πάστα θες;Εφτασεεεεεεεεεεεεεεε....

Καλό ΣΚ Σαλονικιές μανούλες και περιχώρων..εύχομαι να είσαστε όλες καλά!

ασε πατρινια μου τετοια μλκια δεν την εχω ματακανει,τι σαβατ/κο γμστα τωρα

921477wc2fyvv2y2.gif

ωχ...την ξεχασατε; ωχχχ....όντως βλακεία....έλα μωρε κι εγω έχω κάνει κάτι τέτοιες μακακίες.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Αντιμετωπίζεται αυτό όμως, έτσι δεν είναι; Και ΠΩΣ ακριβώς αντιμετωπίζεται αυτό; :roll::confused:

Ναι αυτό αντιμετωπίζεται, να φανταστείς ότι πάει κανονικά στον παιδικο σταθμό. Αν δεν είχε διογκωμένα κρεατάκια δεν θα της έδινε αντιβίωση, μου είπε ότι έτσι κι αλλιώς την δουλειά θα την κάνουν τα αποσυμφορητικά. Η Μυρτώ δεν έχει καν μύξες τώρα, της βάζω όμως physiomer τρεις φορές την ημέρα και για δέκα μέρες κάθε βράδυ ένας ψεκασμός στο κάθε ρουθούνι με Pulmicort και αέριους (ή xozal, είχα όμως αέριους σπίτι και μου είπε ότι είναι ΟΚ). Η ωρλ μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν είναι ότι κάτι το τόσο φοβερό, από δω και πέρα όμως θα πρέπει να την προσέχω ιδιαίτερα στα αυτιά.

Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η Μυρτώ πέρασε την πρώτη της ωτίτιδα τον Ιανουάριο (θυμάστε?), χωρίς πυρετό και πολλά πολλά και δεν περίμενα ότι θα τραβήξει τόοοοσο πολύ. Επίσης μου την δίνει, γιατί στην 8η μέρα της αντιβίωσης πήγαμε πάλι στην παιδίατρο (τότε που με δάγκωσε το σκυλί?) και την βρήκε καθαρή στα αυτιά. Και για άλλη μια φορά επιβεβαίωσα ότι οι παιδίατροι είναι μόνο για εμβόλια και "εύκολες" καταστάσεις, καλό είναι να επισκεπτόμαστε γιατρούς της ειδικότητας που μας αφορά.

μαετσρια περαστικα,παστακια μπραβο γιατα δοντσκια,ελενημου η κορη μου κρεατακια και υγρο στο αυτι???πρεπει ναπονουσ επολυ το καημενο το μυρτουλι

Δεν πονούσε καθόλου! Απλά δεν άκουγε το μαναράκι μου, όλο "ε?" (εγώ τον χαβά μου "δεν λέμε "ε?" λέμε "ορίστε?"!!!) και "τι είπες?" ήταν! Όταν το είπα στην δασκάλα της την Παρασκεύη, μου είπε ότι ήθελε να μου πει ότι οι δύο εβδομάδες που δεν πήγε στον σταθμό της πισωγύρισαν και δεν συμμετείχε όπως πριν στην τάξη.

Ακούει όμως ήδη καλύτερα...

Με μπόλικη αντιβίωση και τα σχετικά!

όχι, ίσα ίσα. Απλά θέλει παρακαλούθηση...

Εμείς με την mundisal είχαμε σωθεί....Βγαίναν και πολύ δυσκολα και έδινα παράλληλα και ντεπονάκι όταν είχε χοντρό ζόρι!

Εγώ πάλι βρε κορίτσια, ποτέ δεν έβαλα ή έδωσα τίποτα για τα δόντια. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση και δεν ήθελα να επέμβω με κανέναν τρόπο.

Ελένη περαστικά σας! Εμείς αυτό με τα αυτιά το έχουμε συχνά και σε καταλαβαίνω....

Ευχαριστώ κοριτσάκι. Πως το αντιμετωπίζετε εσείς?

Κορίτσια, δεν θελω να σας πανικοβάλω αλλά πολύ προσοχη στα παιδάκια σας και που τα πηγαίνετε...

Εχουμε φίλο γιατρό σε νοσοκομείο και μας είπε πως ο Η1Ν1 είναι σε τρομερή έξαρση και τα νοσ/μεία γεμίζουν με μικρά παιδιά που το έχουν. Όσο μπορείτε προφυλάξτε τα. Από ότι μας είπε η έξαρση αυτή θα κρατήσει 1-2 βδομάδες...

Βρε Ελενίτσα, πως μπορείς να προφυλαχτείς από αυτό? Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την ίωση, δεν είναι καν νέα πλέον.

Τελικά δεν τον ήπιατε τον ρημαδοκαφέ? Εεεεε έπιασαν τα βουντού της ζηλιάρας!!! Δεν πειράζει καλέ, η μανού μας να είναι καλά και θα πιείτε άλλον...

χαχααχα κουφετάκι, πριν, είχαμε βάλει τραγούδια και ροκάραμε μικροί μεγάλοι. Σε φάση πάθους λοιπόν, πετάω γυαλιά και κοκκαλάκι κι αρχίζω να τινάζω κεφάλι... Ο μαλλιάς (χαχαχαχα, έπρεπε να το δεις ρε συ) έλυσε κι αυτός την κοτσίδα, τινάζει τα μαλλιά να πάνε παντού και κάνει το ίδιο!!! Μιλάμε ότι λυσσάξαμε στα γέλια...

Τελικά ούτε σήμερα πήγαμε για κούρεμα, δεν δούλευε και ο Τάκης μετά από πολύ καιρό και αποφασίσαμε να χαρούμε τον ήλιο (με δόντια) στην θάλασσα όλοι μαζί... Ωραία ήταν!

Καλή Κυριακή να έχουμε!

Επίσης, κισάκι, από εδώ και πέρα θα έχετε πολλά εμβόλια που συνταγογραφούνται και δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις στο Μάνας και Παιδιού. Για να είμαι ειλικρινής, δύο ή τρεις φορές έχω πάει τον μαλλιά στο Μάνας και Παιδιού, δεν παλεύεται όλη αυτή η ταλαιπωρία, τα εμβόλια όμως που συνταγογραφούνται, κλείνω ραντεβού στον παιδίατρο του ΙΚΑ (άμεσα ραντεβού εκεί, τουλάχιστον στην περιοχή μου, το πρωί έκλεινα για το απόγευμα) και πάμε με τα βιβλιάρια (χωρίς το παιδί) και τα συνταγογραφεί. Έτσι, πηγαίναμε κανονικά στην παιδίατρο μας και τα έκανε. Αν θέλεις, πες ποια είναι η σειρά των εμβολίων για να σου πω ποια πρέπει να κάνεις στο Μάνας και Παιδιού και ποια συνταγογραφούνται απλά για να τα κάνεις στον παιδίατρό σου...

αμαν αμαν το παιδι το μαλλια μας αμαν εχει σωστο δρομο το παιδι λεμε λενι μου.κλ οσο για σενα θα θελα να σε βλεπω να κανεις χεντμπανκινγκ και τι αλλο στον κοσμο.τρελομανα.οσο για την μυρτω πεσατε σε ποσοστα πολλα παιδια εχουν την ευαισθησια αυτην.οποτε θα σε ψηλιασμενη απο δω και περα θα το ελενχεις.υπομονη αλλα δυο-τρια χρονακια.

tgbNymZ7vqY

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

hallo saloniki & 30+ & perixvron girls!!!!

Περιττό να σας πω οτι ο γουργούρης έχει και μυτούλα βουλωμένη και δεν τρώει( στα 180μλ τα 40 μένουν πάντα πίσω) και τα νεύρα μου έκανα γενικό σήμερα και είμαι κομμάτια μιλάμε.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

περασστικα στο γουργουρη!!!!!καλημερ ακουκλες!λενιω μπερδεμα στο ικα μου ειπαν οτι το προηγουμενο ικα επειδη ειχε ελλειψη στο πενταπλο μου εκαναν τετραπλο και τωρα θα πρεπει να επαναλαμβανεται!!!μια ακομη μικρη ταλαιπωρια!κι εχασα την μπαλα!το μαρτιο θ ακανω επαναληψη στο τετραπλο και τον απριλη σε αυτα που εκανα τωρα,δηλ μηνιγγιτιδοκκοκου και το αλλο δε θυμαμαι!ρε....στεναχωρεθηκα με το μυρτουλι!!αντε κι εσυ οριστε κιοριστε!η μικρη μου ζοριζεται πολυ με τα ουλα της...αλοιφουλα και υπομονη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

η αλοιφουλα κισα σκληραινει τα ουλα οποτε οχι συχνα γτ θα ζοριστει στο τελος.πατρινια μου περαστικα στον μαγουλιθρα πολυ φσ ορο και υπομονη ας αφηνει 40μλ θα γινει κλ θα τα τρωει μετα και θα καλυψει και τα γρ.που ισως δεν βελει αυτες τις μερες.καλημερα κοριτσια παω για σιδεροοοο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...