Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

πηγαμετο μωρο σε αλλη περιοχη.τουμπα συγκεκριμενα,με εστειλε με το μωρο ο παιδιατρος στο φαρμακειο ν απαω ν απαρω τα εμβολια και μου την ειπε γιατι στο ικα που πηγα την προηγουμενη φορα δενειχαν πενταπλο και μου εκαναν τετραπλο και τωρα γινεται μανουρα με τις επαναληψεις........ενω αυτοι ειναιμεγαλο ικ ακαι τα εχουν...αλλα μεεστειλε στο φαρμακειο ν ατα παρω!μου το ρημαξαν το μωρο....σπαραξε!μετα θυμωσε ηταν πολυ σοβαρξ και τωρα κοιμαται!!!και βρηκα ευκαιρι ανασα πω τα νεα!γιατι εχουμεκαι θεμα με ταουλα και τη βρηκαν ολα μαζι την κακομοιρα....μαεστρια μου περαστικα καιπαλι!!!λενιω ν αγινει ςκουκλααααααααα____

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπομονή Μαράκι! Κάτι θα βρεθεί...

Με τα μαθήματα που έλεγες δεν έγινε τίποτα; Τι ειδικότητα έχεις; Για να έχουμε το νου μας....

Αγγλικά, αγγλικά!

Αν ακούσετε κάτι, να μου πείτε! Εδώ τα καλά ιδιαίτερααααααααααα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να 'ρθει να κάνει εδώ καλέ; Προκόψαμε κι εμείς που κάτσαμε στη φτωχομάνα Σαλόνικα.

Αυτό ακριβώς! Ας είχε λυθεί το θέμα δουλειά και πραγματικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Παλιότερα, πριν κάνουμε τα παιδιά είχαμε την ευκαιρία να πάμε Κύπρο και κόλωσε ο άντρας μου. Με έτοιμες δουλειές, στην ουσία στις ίδιες εταιρείες θα δουλεύαμε, απλά θα αλλάζαμε έδρα. Αλλά τέλος πάντων...

Παιδιά θέλω μια δουλειά, αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ 12 χρόνια να ψάχνω και ν' αλλάζω δουλειές. Θέλω κάποιος να με πάρει και να μου πει "έλα, κάτσε, δούλεψε". Όχι πολλές απαιτήσεις, 700-800? να παίρνω.

Απλά κουράστηκα να ψάχνωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Έχεις δίκιο ρε γμτ, τα αυτονόητα έχουν γίνει όνειρα θερινής νυκτός πλέον. Μακάρι κοριτσάκι μου να βρεις κάτι πολύ καλό και σύντομα!

Βρε εννοείται ότι χρειάζεται και μας αναζοωγωνεί, αλλά που χρόνος!!! Αφού η μικρή ήταν χάλια τόσο καιρό...'Οχι ενέσεις, όχι αντιβιώσεις που όρεξη για μαλλί!!

Κι όχι τίποτα άλλο, έχω μανούλα κομμώτρια!!:confused::confused:

Αυτό ακριβώς... Κι εγώ τίποτα δεν μπορώ να κανονίσω, η ρίζα έχει φτάσει στο αυτί! Και το νύχι στο κρέας έχει μπει στο πόδι. Μην αναφέρω την τρίχα!!! Αλλά τέλος, την επόμενη εβδομάδα έχει ρεκτιφιέ...

Σήμερα λοιπόν πήγα την Μυρτώ σε ωρυλα... Θυμάστε που νόμιζα ότι δεν πολυάκουγε? Όσο πήγαινε και χειρότερα η κατάσταση. Τελικά δεν ακούει γιατί έχει υγρό πίσω από το τύμπανο και στα δύο αυτιά. Συν τοις άλλοις έχει και διογκωμένα τα κρεατάκια οπότε αρχίζουμε αντιβίωση (πάλι) από αύριο και από σήμερα αέριους και ένα κορτιζονούχο από ότι διάβασα για την μύτη. Στεναχωρήθηκα σήμερα, χαζομάρα που έχασα την προηγούμενη εβδομάδα. Τεσπα, αυτά τα φοβερά νιους...

Τελικά δεν ακούει γιατί έχει υγρό πίσω από το τύμπανο και στα δύο αυτιά.

Αντιμετωπίζεται αυτό όμως, έτσι δεν είναι; Και ΠΩΣ ακριβώς αντιμετωπίζεται αυτό; :roll::confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοπέλες.

Τι κάνετε;εγώ σήμερα έχω μειωμένο και μπήκα νασας χαιρετήσω...πώς τα πάτε;

Εμείς έχουμε βγάλει τα 2 κάτω δοντάκια και μάλλον βγάζουμε και άλλα και έχω να κοιμηθώ κανα 2 εβδομάδες της προκοπής!σταμάτησα και τις φυσικοθεραπείες γιατί το πρόγραμμα μας (σαν παστακόσπιτο εννοώ) δεν με βοηθούσε και όταν μπορούμε γύρω στον Μάιο θα ξανακάνω....:-(:sad::-(έχω ανακουφιστεί λίγο αλλά όχι 100%.....μία ομορφιά λοιπόν....εσείς πώς τα πάτε;

εγώ κάνω υπομονή, στην δουλειά τρέχω σαν τον μακάκα, πολλά πράγματα έχουν μείνει 6 μήνες πίσω, στον Θεό που πιστεύετε!!!!

Κατα τα άλλα καλά, περιμένω να έρθουμε Σαλόνικα να ξεφύγουμε λίγο και εμείς και το γουργουράκι.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερ ακουκλες!υικανετε?εμεις χτε ςπλυ ζορικη μερα,λιγο τα εμβολια,λιγ ατα ουλα....βαλαμε αλοιφη και ηρεμησαμε...την εβαλα πριν κοιμηθει και ειχε ηρεμη νυχτα ,ξυπνησ επαλι 4,30 και 8,30 αρα ξαναβρηκε τησερα τηε ιατι προχτες ξυπνησε 12,2,6,8

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαετσρια περαστικα,παστακια μπραβο γιατα δοντσκια,ελενημου η κορη μου κρεατακια και υγρο στο αυτι???πρεπει ναπονουσ επολυ το καημενο το μυρτουλι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα κορες.μαεστρια ελα αλλα θα εισαι 10τραπεζια μακρια κισα ολα τα μωρακια τα περνανε αυτα.υπομονη και πολλα πολλα φιλακια στην κουκλαρα σου.μανου εγω ειμαι για 1ωρα κοφι γτ θα χω σιτινκγ απο τα μεγαλα,στραβωσε η φαση αλλα θα ρθω εστω και για λιγο λεμε.λενι μου γμτ μωρε το παιδι.υπολοιπο της ιωσης ηταν τωρα αυτο?την χτυπησε στα αυτια!!!τι να πω φετος με σας τσιρωνει η καρδια μου γμτ.αλλα και αυτα τα περνανε ολα τα παιδακια λιγο πολυ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημέρα κοριτσάκια!!

Αντιμετωπίζεται αυτό όμως, έτσι δεν είναι; Και ΠΩΣ ακριβώς αντιμετωπίζεται αυτό; :roll::confused:

Με μπόλικη αντιβίωση και τα σχετικά!

καλημερ ακουκλες!υικανετε?εμεις χτε ςπλυ ζορικη μερα,λιγο τα εμβολια,λιγ ατα ουλα....βαλαμε αλοιφη και ηρεμησαμε...την εβαλα πριν κοιμηθει και ειχε ηρεμη νυχτα ,ξυπνησ επαλι 4,30 και 8,30 αρα ξαναβρηκε τησερα τηε ιατι προχτες ξυπνησε 12,2,6,8

Εμείς με την mundisal είχαμε σωθεί....Βγαίναν και πολύ δυσκολα και έδινα παράλληλα και ντεπονάκι όταν είχε χοντρό ζόρι!

Ελένη περαστικά σας! Εμείς αυτό με τα αυτιά το έχουμε συχνά και σε καταλαβαίνω....

Κορίτσια, δεν θελω να σας πανικοβάλω αλλά πολύ προσοχη στα παιδάκια σας και που τα πηγαίνετε...

Εχουμε φίλο γιατρό σε νοσοκομείο και μας είπε πως ο Η1Ν1 είναι σε τρομερή έξαρση και τα νοσ/μεία γεμίζουν με μικρά παιδιά που το έχουν. Όσο μπορείτε προφυλάξτε τα. Από ότι μας είπε η έξαρση αυτή θα κρατήσει 1-2 βδομάδες...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ναι, ναι και θα μιλάμε με σηματάκια καπνού ή νοηματική γλώσσα, διαλέχτε. :tongue:

αχαχααχχαχαα 316516.full.gif

Kαλημέρα κοριτσάκια!!

Με μπόλικη αντιβίωση και τα σχετικά!

Εμείς με την mundisal είχαμε σωθεί....Βγαίναν και πολύ δυσκολα και έδινα παράλληλα και ντεπονάκι όταν είχε χοντρό ζόρι!

Ελένη περαστικά σας! Εμείς αυτό με τα αυτιά το έχουμε συχνά και σε καταλαβαίνω....

Κορίτσια, δεν θελω να σας πανικοβάλω αλλά πολύ προσοχη στα παιδάκια σας και που τα πηγαίνετε...

Εχουμε φίλο γιατρό σε νοσοκομείο και μας είπε πως ο Η1Ν1 είναι σε τρομερή έξαρση και τα νοσ/μεία γεμίζουν με μικρά παιδιά που το έχουν. Όσο μπορείτε προφυλάξτε τα. Από ότι μας είπε η έξαρση αυτή θα κρατήσει 1-2 βδομάδες...

ωραια νεα μας ειπες.που εχει συνηθησει το μωρο το εξω και εχω παθει πλακα σταματησα πλεον να αναρωτιεμε πως ζουν τα παιδια κλεισμενα μεσα.γτ οταν ηταν τα μεγαλα μου σε αυτη την ηλικια ειχαμε μονοκατοικια οποτε και τον χειμωνα τα παιδια παιζαν εξω τωρα μας τρων τα ντουβαρια γμτ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...