Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Το καριέρα το παρακολουθείς καθόλου;

Το παρακολουθώ κορίτσι, τπτ δεν έχει, ειδικά για Θεσσαλονίκη.

ΝΑΙ, είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ σήμερα!!! :evil::mrgreen:

Καλημέρα, όλη μέρα.

Υ.Γ. Ευτυχώς ανοίξανε τα φαρμακεία και προμηθεύτηκα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!!!!!

Το παρακολουθώ κορίτσι, τπτ δεν έχει, ειδικά για Θεσσαλονίκη.

ΝΑΙ, είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ σήμερα!!! :evil::mrgreen:

Καλημέρα, όλη μέρα.

Υ.Γ. Ευτυχώς ανοίξανε τα φαρμακεία και προμηθεύτηκα.

Υπομονή Μαράκι! Κάτι θα βρεθεί...

Με τα μαθήματα που έλεγες δεν έγινε τίποτα; Τι ειδικότητα έχεις; Για να έχουμε το νου μας....

Περαστικά και μην αδείασεις όλα τα φαρμακεία!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Kαλημερα στις ομορφες,τι κανετε;Μαεστρια περαστικα κι αγυριστα,αμαν πια βρε παιδακι μου,κεφαλι δεν προλαβαινουμε να σηκωσουμε...

Ελενη2008 πως πανε οι ετοιμασιες για τον αραββωνα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλημερα στις ομορφες,τι κανετε;Μαεστρια περαστικα κι αγυριστα,αμαν πια βρε παιδακι μου,κεφαλι δεν προλαβαινουμε να σηκωσουμε...

Ελενη2008 πως πανε οι ετοιμασιες για τον αραββωνα;

Γεια σου μανου!!!!

Τέλεια!! Σήμερα το πρόγραμμα έχει μαλλί! Βάψιμο,κούρεμα , χτένισμα και νύχι(ελπίζω)!!!:rolleyes::rolleyes:

Εσείς πως είστε;

4Suap3.png

Αχ τι ωραια,οποτε beaute για τον εαυτο σου,τι καλυτερο!!!!

Εμεις μια χαρα,απο το πρωι εκανα ενα κεικ μπανανα,εκανα και το φαγακι μου και τωρα χαζευω για e shopping:p

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Βρε εννοείται ότι χρειάζεται και μας αναζοωγωνεί, αλλά που χρόνος!!! Αφού η μικρή ήταν χάλια τόσο καιρό...'Οχι ενέσεις, όχι αντιβιώσεις που όρεξη για μαλλί!!

Κι όχι τίποτα άλλο, έχω μανούλα κομμώτρια!!:confused::confused:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Α καλα δεν το συζητω,φτου-φτου-φτου,εσεις ειστε καλυμενες μια χαρα και χτενισμα και baby sitting.Αντε μακαρι να μπορεσεις να ερθεις κι αυριο,να τα πουμε κι απο κοντα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανουμου...για αυριο θελω να ερθω αλαλ αν την παρω ειναι κλειστος χωρος και δε θελω,να την αφησω δενειμαι πολυ κοντα να πεταχτω και η μαναμου ειναι αρρωστη, οκαλοςμου δουλευει,αν τα καταφερω θα ερθω......

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...