Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Μαεστρία μου τελικά δεν την γλιτωσες....Το έλεγες από μέρες και τελικά φαίνεται πως σου έκανε τη χάρη!!:tongue::tongue::tongue:

Μανου πως είστε;

Ελπίζω την παρασκευή να μπορέσω γιατί το Σάββατο αρραβωνιάζεται η ξαδελφούλα μου και έχουμε τρέξιμο!

Πάω εφορία και επανέρχομαι!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

μπηκα στο τιουμπι να σας βαλω πετρουλα...αλλα δεν παει το χερι...μα ειναι ντιπ για ντιπ βλαμενη περαστικα μαεστρια μου παρε γυρη και τρωγε μισο κουταλκι καθε δυο μερες να ανεβει το συστημα σου λιγο.ομως βρηκα τον κανακη αυτον το εβαζω

B9iTJMB2l1w

λενι τσακισου και σαλονικα φτανει πια αθηνα.ελενη με το ακλο η ξαδερφη βρες ομως 1ωριτσα την παρασκευη μπρε

921477wc2fyvv2y2.gif

Koyfetaki μου τι κανεις;;;;;;;;Ελενη2008 με το καλο οι αραββωνες,αλλα ελα βρε παιδι μου για μια ωριτσα,αντε να γνωριστουμε....

Ναι καλα οσο για την αλλη ελενη κ,ποσες και ποσες φορες δεν της το εχω πει κι εγω,να ερθει επιτελους........αλλα που αυτη..........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Τι να 'ρθει να κάνει εδώ καλέ; Προκόψαμε κι εμείς που κάτσαμε στη φτωχομάνα Σαλόνικα.

Παιδιά θέλω μια δουλειά, αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ 12 χρόνια να ψάχνω και ν' αλλάζω δουλειές. Θέλω κάποιος να με πάρει και να μου πει "έλα, κάτσε, δούλεψε". Όχι πολλές απαιτήσεις, 700-800? να παίρνω.

Απλά κουράστηκα να ψάχνωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ελενη με το ακλο η ξαδερφη βρες ομως 1ωριτσα την παρασκευη μπρε
Ελενη2008 με το καλο οι αραββωνες,αλλα ελα βρε παιδι μου για μια ωριτσα,αντε να γνωριστουμε....

Eυχαριστώ πολύ κορίτσια!

Θα το προσπαθήσω έστω και για μισή ωρίτσα, γιατί κι εγώ θέλω πολύ να σας γνωρίσω!!!

Παιδιά θέλω μια δουλειά, αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ 12 χρόνια να ψάχνω και ν' αλλάζω δουλειές. Θέλω κάποιος να με πάρει και να μου πει "έλα, κάτσε, δούλεψε". Όχι πολλές απαιτήσεις, 700-800? να παίρνω.

Απλά κουράστηκα να ψάχνωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Αχ, Μαράκι, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ψάχνει κι ο αδερφός μου και βλέπω τι μανίκι τρώει...Τελείωσε και το ταμείο του και είναι άστα να πάνε...

Το καριέρα το παρακολουθείς καθόλου;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...