Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα παστακια χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα,αντε να στρωσει η μεση να την ευχαριστηθεις την τσαρκα στην πολη μας.

Μαεστρια περαστικα βρε κοριτσια,τι εγινε τι συμπτωματα εχεις κι ετοιμαζεσαι να κρεβατωθεις;;;;

Εγω κοριτσια βαριεμαι τρελαααααααααααα,με εχει πιασει μια βαρεματα σημερα,αλλο πραγμα......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς δηλαδή που ντουμανιαζόμαστε;;; Ε;;; Παλιοκαπνιστές! :tongue:

ειδες αγαπη μου εγω εσας σκεφτομαι που δεν καπνιζετε!!!!για να μην ντουμανιαζεστε αναψτε και εσεις ενα τσιγαρακι!!!!!!!!

καλημερα σε ολα τα καλα κοριτσακια.μανου η μερα ειναι ζουπερ αλλα οπου και να μιλησω ολο και καποιος ειναι αρρωστος οποτε μακρια απο ολους και βοηθεια μας.τι κανουν ρε παιδια μας τους ραντιζουν τους ιους ...μας τους ποτιζουν?πολυ πραγμα φετος!!!!το παρακανανε

921477wc2fyvv2y2.gif

μας τους ποτιζουν?πολυ πραγμα φετος!!!!το παρακανανε

Δεν μας τους ποτίζουν κοπελιά, η αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας βολεύει τους καλούς ιούς, που ζούνε και βασιλεύουνε όλο το χρόνο πλέον. :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κισακι μου κι οτι σε σκεφτομουνα σημερα,τι κανετε;Πηγατε τη μπουμπου στο γιατρο;Καλα απ'οτι ειδα θα ερθετε στο ΙΚΑ της γειτονιας μου,μακαρι να μπορουσες να ερθεις για καφεδακι απο'δω με τη μπεμπα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κουφετακι πως τη βλεπεις τη δουλεια,θα τα καταφερουμε για την Παρασκευη,για να πουμε και στις αλλες αν ειναι.

μεχρι στιγμης εγω ειμαι μεσα.νυσταζω και ποναω αλλα περιμενω τον αρχοντα να χ@σει στο γιογιο ουφ

921477wc2fyvv2y2.gif

Ελενη2008 και μαεστρια,λεμε την Παρασκευ,καλως εχοντων των πραγματων,να βρεθουμε με το κουφετακι για καφε στην ΕΣΤΙΑ στη Μποτσαρη για καφε,αν βολευει και εχετε διαθεση,ελατε να γνωριστουμε κι απο κοντα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου ισως τα καταφερω...αν δε με φερουν...κι αν δενεχουν απεργια....γιατι παλι ετσι ακουστηκε...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ελενη2008 και μαεστρια,λεμε την Παρασκευ,καλως εχοντων των πραγματων,να βρεθουμε με το κουφετακι για καφε στην ΕΣΤΙΑ στη Μποτσαρη για καφε,αν βολευει και εχετε διαθεση,ελατε να γνωριστουμε κι απο κοντα.

Εμένα, αν είμαι καλά από υγεία, με βολεύει, γιατί είμαι πολύ κοντά. Για τι ώρα μιλάμε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κανονίζετε συνάντηση σκασμένες? Λυσσάξατε πια! Όλο στο έξω έχετε το μυαλό σας!

Παστάκια περαστικά! Μην τρελλαίνεσαι, βάλε την πεθερά στην θέση της και κάνε ό,τι θέλεις εσύ... Αμάν πια, ούτε στην βάφτιση του παιδιού μας δεν μπορούμε να χαρούμε!

Σήμερα πήραμε τις φώτος της βάφτισης επιτέλους. Το άλμπουμ είναι σούπερ, ο μικρός ήταν κούκλος και έχει κάτι απίστευτα κοντινά! Είδαμε και το dvd, πόσο έκλαψε μωρέ το αντράκι μου... Η πεθερά πρώτη μούρη ήταν, πήγε κι έκατσε σε σημείο που φαινόταν σε όλο το μυστήριο. Σε αντίθεση με την βάφτιση της κόρης μου που δεν φάνηκε πουθενά... Συγχίστηκα πάλι βραδιάτικο, καλά την είχα ξεχάσει...

Η παστάκια μάλλον εννοεί τον Κανάκη με τα ρουφηχτά φιλιά. Σωστά? Μόνο εμείς τον βλέπουμε που και που? Οι βόρειες δεν υποστηρίζουν τα καρντάσια?

Φιλιά κόρες, καλό ξημέρωμα!

goodmorning again.....

ή που θα σας ποστάρω κάθε μέρα ή θα σας χάνω....το τζοκερ γμ!

Ποιος λέει φιλάκια ρουφηχτά;;;

Χαίρομαι που το παλεύεις με τη μέση! Επίσης, ίσως το 'χω ξαναπεί, το πολύ περπάτημα βοηθάει!

Εγώ σήμερα μάλλον θα κρεβατωθώ, να ησυχάσω! Επίσης, μάλλον μου 'ρχεται και περίοδος. Τι καλά, όλα μαζί.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!

Ο Κανάκης καλέ δεν το λέει αυτό;που κοροιδεύει εκείνο το τσ#$#λι την πως την λένε ...που έβαλε βζ 100 νούμερα παραπάνω από ό,τι έπρεπε και σε λίγο θα σπάσει η μέση της έτσι όπως κάθεται...που έλεγε τον καιρό στο ΣΤΑΡ;....τέλος πάντων δεν την θυμάμαι την μλκισμένη πως την λένε...

Α!και εμένα μου'ρθε περίοδος και τωρα με πονάει η μέση μου για άλλο λόγο....γκρρρρρρρρρρ

Καλημερα παστακια χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα,αντε να στρωσει η μεση να την ευχαριστηθεις την τσαρκα στην πολη μας.

Μαεστρια περαστικα βρε κοριτσια,τι εγινε τι συμπτωματα εχεις κι ετοιμαζεσαι να κρεβατωθεις;;;;

Εγω κοριτσια βαριεμαι τρελαααααααααααα,με εχει πιασει μια βαρεματα σημερα,αλλο πραγμα......

καλημέρα αγάπη.....άντε να ερθουμε να σας γνωρίσουμε κι εσάς....πολύ το αναμένω το θέμα....έχω να ταξιδέψω από την εξωσωμ!!!!

Kαλημέρα κι από 'μένα!!!

Τι τέλειος καιρός!!!!

Περαστικά σε όσες είναι αρρωστούλες...

Παστάκια ποιος στέλνει ρουφηχτά φιλιά;

Ελένη μου 2008 ο ΚΑΝΑΚΗΣ!...καλέ ραδιο Αρβύλα δεν βλέπετε εκεί στα αψηλά;...και εδώ Πάτρα έχει λιακάδες...σούπερ!

Κανονίζετε συνάντηση σκασμένες? Λυσσάξατε πια! Όλο στο έξω έχετε το μυαλό σας!

Παστάκια περαστικά! Μην τρελλαίνεσαι, βάλε την πεθερά στην θέση της και κάνε ό,τι θέλεις εσύ... Αμάν πια, ούτε στην βάφτιση του παιδιού μας δεν μπορούμε να χαρούμε!

Σήμερα πήραμε τις φώτος της βάφτισης επιτέλους. Το άλμπουμ είναι σούπερ, ο μικρός ήταν κούκλος και έχει κάτι απίστευτα κοντινά! Είδαμε και το dvd, πόσο έκλαψε μωρέ το αντράκι μου... Η πεθερά πρώτη μούρη ήταν, πήγε κι έκατσε σε σημείο που φαινόταν σε όλο το μυστήριο. Σε αντίθεση με την βάφτιση της κόρης μου που δεν φάνηκε πουθενά... Συγχίστηκα πάλι βραδιάτικο, καλά την είχα ξεχάσει...

Η παστάκια μάλλον εννοεί τον Κανάκη με τα ρουφηχτά φιλιά. Σωστά? Μόνο εμείς τον βλέπουμε που και που? Οι βόρειες δεν υποστηρίζουν τα καρντάσια?

Φιλιά κόρες, καλό ξημέρωμα!

Ναι μωρε, μέ έχει πρήξει πια! όλο μακακίες μου λέει και θα την βουτήξω καμμιά μέρα!....εκεί που δεν μίλαγε, τώρα το παίζει Δερβέν αγάς...στο καλό!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Το βαρεθήκαμε 20 χρόνια τα ίδια και τα ίδια το καρντάσι Ελενάκι, γι' αυτό. :twisted:

Εγώ, κλασσικά, ΠΑΛΙ άρρωστη, αλλά φαντάζομαι μέχρι την Παρασκευή θα 'μαι καλύτερα. :tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...