Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σαι ακαλα πουμε καταλαβαινεις!!!!εχασα το εμβολιο σας ειπα?εχουν απεργια......ειχαμε το δευτερο σημερα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλά κουφέτο, επικοινωνούμε μιλάμε!!

Το ίδιο ακριβώς έκανα κι εγώ αλλά εις διπλούν!!!

Και στην μανούλα μου και στην πεθερά!!!;););)

Έτσι και 2 δώρα πήρε η μικρή, και καμία δεν είχε παράπονο!!! χιχιχι!!

αααα εσυ εκανες ντοκτορα στο θεμα.καλοοο.αλλα με την δικια μου πεθερα το ποιο πιθανον θα ταν να μας ζητουσε να την κανουμε δωρο που θα βλεπε το δοντι αχαχαχααχαχχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

να σαι ακαλα πουμε καταλαβαινεις!!!!εχασα το εμβολιο σας ειπα?εχουν απεργια......ειχαμε το δευτερο σημερα

Πάτε σε ιδιώτη κισάκι γιατί τα πρώτα εμβόλια πρέπει να γίνονται στην ώρα τους!

αααα εσυ εκανες ντοκτορα στο θεμα.καλοοο.αλλα με την δικια μου πεθερα το ποιο πιθανον θα ταν να μας ζητουσε να την κανουμε δωρο που θα βλεπε το δοντι αχαχαχααχαχχαχαα

Δεν της είπες πως ακόμη τα παιδιά δεν έχουν βγάλει δόντια;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Πάτε σε ιδιώτη κισάκι γιατί τα πρώτα εμβόλια πρέπει να γίνονται στην ώρα τους!

καλα μην το λες με μεγαλη σιγουρια αυτο

Δεν της είπες πως ακόμη τα παιδιά δεν έχουν βγάλει δόντια;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχαχααχαχαχχαααα λες να μην το καταλαβε ακομη.εγω δεν της ειπα τπτ χαζη εισαι αν μετρησουμε 32 δοντια επι 3.......την πατησαμε σου λεω 5σπιτια θα πουλησω(αν ειχα λεμε)για να την καλυψω

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα,μαεστρια μου περαστικα,ελπιζω να εισαι καλυτερα το απογευμα,ωστε να κανεις την τσαρκα με τις φιλες σου!!

Παστακια μου μπραβο για το πρωτο σας δοντακι,γερο να ειναι το πουλακι μου,εμενα παντως ειχε βγαλει το 1ο οταν ηταν 3 μηνων κι ειχα κουφαθει.....

Κισακι μου,τι εγινε,το κισομωρο ειναι ζορικο σαν τη μανουλα;;;;;Ποιος ξερει μωρε,μικρακι ειναι ακομα θα στρωσει....υπομονη,οσο για τα νευρα,καλα δεν πειραζει χρειαζονται κι αυτα που και που....

Κουφετακι μου σορρυ για την καθυστερηση στην απαντηση του sms αλλα ειχα ξεμεινει,μολις φορτωσα μοναδες σου εστειλα.Αληθεια το πηρες το μειλ με τις φωτο απο το παρτυ,περιμενει η μικρη τη γνωμη σου για τις μπουκλες παιδακι μου,να μιλησεις ως ειδικος:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα,μαεστρια μου περαστικα,ελπιζω να εισαι καλυτερα το απογευμα,ωστε να κανεις την τσαρκα με τις φιλες σου!!

Παστακια μου μπραβο για το πρωτο σας δοντακι,γερο να ειναι το πουλακι μου,εμενα παντως ειχε βγαλει το 1ο οταν ηταν 3 μηνων κι ειχα κουφαθει.....

Κισακι μου,τι εγινε,το κισομωρο ειναι ζορικο σαν τη μανουλα;;;;;Ποιος ξερει μωρε,μικρακι ειναι ακομα θα στρωσει....υπομονη,οσο για τα νευρα,καλα δεν πειραζει χρειαζονται κι αυτα που και που....

Κουφετακι μου σορρυ για την καθυστερηση στην απαντηση του sms αλλα ειχα ξεμεινει,μολις φορτωσα μοναδες σου εστειλα.Αληθεια το πηρες το μειλ με τις φωτο απο το παρτυ,περιμενει η μικρη τη γνωμη σου για τις μπουκλες παιδακι μου,να μιλησεις ως ειδικος:tongue:

δεν ανοιξα μειλ θα ανοιξω και θα σας πω το γιαβρι μου να μου την φιλησεις.

si3gycPVVNc

για σενα φιλεναδααααααααααααααα ανοιξε φωνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
χαχαχα!!!! Γυναίκα της ζωής μου!!!!:D:D:D:D

Που πας και τα βρίσκεις ρε συ;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτα με βρισκουν:oops:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Αχ κουφετακι μου γλυκο να'σαι καλα μου εφτιαξες τη μερα,δεν το ειχα ξανακουσει το τραγουδακι:P

πλακα με κανεις τωρα?!!!!!και εφοσον σε καλημερισα αγαπητσα μου γλυκια θα σε ταξιδεψω γτ ο κοσμος οσο μικρος ειναι τοσο μεγαλος ειναι επισης δωστε φωνηηηηηηηηη ειναι απιστευτοι μουσικοι

Us-TVg40ExM&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...