Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα 30ούλες!

Τι κάνετε...εμείς βγάλαμε το 1ο δοντάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...ναιαιαιαιαιαια!

Πώς είσαστε; εμένα με γιουχάρανε σε ένα άλλο τόπικ, γιατί έχω τάξει γάμο σε πολλές μπέμπες και ...αφληστε τα!χιχιχιχιχι Πάντως επιμένω οτι τις θελω για νύφες...λέτε νε μου βγει σε καλό;

Τι κάνετε καλέ, για ημιυπαιθριους ακούω και αγχώνομαι...όχι γιατί έχω, αλλά μία αδερφη μου έχει και έχει με στεγαστικό το σπίτι και καταλαβαίνετε νομίζω.....

Τι άλλα...ποιανης πονάει το μεμέ της;να ρίξει ζεστο νεράκι και να κάνει μαλάξεις...θα αισθανθεί καλύτερα πιστεύω...ντόκτορ πάστα....

Κουφετάκι με γιες η βαφή! Τι χρώμα τα έβαψες;

Εύχομαι να είσαστε όλες καλά..τρέχω για την δουλειά...γμ τις υπερωρλιες μου γμ!

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαεστρια καλος ο παιδοτοπος αλλα πολυ τους φοβαμε με τις ιωσεις γμτ.

Καλέ τι να μασήσει ο δικός μου στον παιδότοπο; Ότι ίωση είναι, την κολλάει στο σταθμό! :tongue::mrgreen:

ΤΕΛΕΙΑ πέρασε πάντως, έπαιξε πολλή ώρα, ειδικά με το ένα κοριτσάκι, που πάνε και σταθμό μαζί. Σήμερα σερνόταν το πρωί, αλλά τον ξανάστειλα, να καθαρίσω το σπίτι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οσο για τους αιθριους χωρους δεν ειναι νομιμοποιηση αλλα τακτοποιηση και εκει ειναι ο λακος της φαβας αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να γινει.

Ετσι ακριβώς Ελένη μου,όπως τα λέει το κουφέτο...

ελενη2008 τι εγινε με τα 5000 κανατε διακανονισμο?

Με προσέχεις; Τους στέλνω τα 3 μου χιλιάρικα τώρα και μετά τα υπόλοιπα σε δόσεις!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα 30ούλες!

Τι κάνετε...εμείς βγάλαμε το 1ο δοντάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...ναιαιαιαιαιαια!

Μπράβα ρε παστάκια!!! Μεγαλώσατε κι εσείς...

Όποιος το είδε πρώτος του πάιρνει δώρο!!!!

Καλέ τι να μασήσει ο δικός μου στον παιδότοπο; Ότι ίωση είναι, την κολλάει στο σταθμό! :tongue::mrgreen:

ΤΕΛΕΙΑ πέρασε πάντως, έπαιξε πολλή ώρα, ειδικά με το ένα κοριτσάκι, που πάνε και σταθμό μαζί. Σήμερα σερνόταν το πρωί, αλλά τον ξανάστειλα, να καθαρίσω το σπίτι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Καλά ο δικός σου είναι αστέρι!! Έχει πάθει ανοσια!!!:P:p:p

Καλέ τι γαϊδούρα που είμαι. Ούτε καλημέρα δεν είπα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ααααααχααχαχααχαχααχα καλα ελενη εισαι νουμερο παει κατοχυρωθηκες!μαεστρια ματσ παστακια να το χαιρεστε το 1ο δοντακι σας?ποιος το δε 1ος πρεπει να παρει στο παιδι καινουργιες αλλαξιες και δωρακι!!!καλο μεσσημεριιιιιιιιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ααααααχααχαχααχαχααχα καλα ελενη εισαι νουμερο παει κατοχυρωθηκες!

Ε, μα μη τρελαθούμε δηλαδή!!!

Δουλειά δεν έιχε ο διάολος λέει .....το παρακάτω να μη το πώ καλύτερα...χιχιχι!!!:tongue::tongue::tongue:

μαεστρια ματσ παστακια να το χαιρεστε το 1ο δοντακι σας?ποιος το δε 1ος πρεπει να παρει στο παιδι καινουργιες αλλαξιες και δωρακι!!!καλο μεσσημεριιιιιιιιιιιι

Για την αλλαξιά είπα να μη το πω για μη με πείτε παλιομοδίτισα!!!χαχαχαχα!!!

4Suap3.png

Kαλέ, τώρα το είδα!! Πρώτο δόντι; ΧιΧι, άντε και μπριζόλα να τρώει σύντομα!!!

είμαστε ανδράκια πια...συγκηνήθηκε η μαμά.....σνιφ!

Με προσέχεις; Τους στέλνω τα 3 μου χιλιάρικα τώρα και μετά τα υπόλοιπα σε δόσεις!!!:tongue::tongue:

Μπράβα ρε παστάκια!!! Μεγαλώσατε κι εσείς...

Όποιος το είδε πρώτος του πάιρνει δώρο!!!!

Καλά ο δικός σου είναι αστέρι!! Έχει πάθει ανοσια!!!:P:p:p

Καλέ τι γαϊδούρα που είμαι. Ούτε καλημέρα δεν είπα!!!

ΩΧ..εγώ το είδα πρώτη...πάει η μισθοδοσία μουουουουου...στον γουργούρη θα πάειειειειειειειειε...πλάκα κάνω....

ααααααχααχαχααχαχααχα καλα ελενη εισαι νουμερο παει κατοχυρωθηκες!μαεστρια ματσ παστακια να το χαιρεστε το 1ο δοντακι σας?ποιος το δε 1ος πρεπει να παρει στο παιδι καινουργιες αλλαξιες και δωρακι!!!καλο μεσσημεριιιιιιιιιιιι

καλέ; τι έθιμα είναι αυτά που έχετε; πλάκα έχουν...τρέχω να κάνω το παιδάκι μου βαφτιστήρι...χιχιχιχιχιχ

Τι νέα ρε κοπελιές...πώς πάει;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κλ το καταλαβα οτι δεν το χετε.η πλακα ειναι οτι στον μεγαλο το ειδα εγω σε βολτα το πιασα με γρατσουνισε,και λεω στην μανα μου εχει κατι το μωρο στο στομα του καλε?βγαλτο!!!!καλα η αλεπου 100 και το αλεπουδακι 1000,του πηρε ομως δωρακι και εγω φυσικα,αν σε πω στην κορη μου δεν θυμαμε,και στον μικρο επισης!!!!θα το ζορισω το θεμα αυριο στην δουλεια το πρωι μπας και θυμηθω μα και του μιρκου δεν περασε καιρος......δεν θυμαμε!!!καποια εθιμα ειναι ωραια να τα κραταμε,τοοοοτε στην εποχηηηη μου,....χαχαχαχαχααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερούδια τσουπρίτσες!!!

Τι κανετε;

είμαστε ανδράκια πια...συγκηνήθηκε η μαμά.....σνιφ!

Ναι καλέ, σε λίγο φαντάροι θα πάτε!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαζέψου μαρή τρελλή μάνα!!!!:P:p:p

Άλλη καμιά δεν γέννησε!! Μόνο η Μαριώ τον Γιάννη!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΩΧ..εγώ το είδα πρώτη...πάει η μισθοδοσία μουουουουου...στον γουργούρη θα πάειειειειειειειειε...πλάκα κάνω....

Εσύ πρέπει να του πάρεις την αλλαξιά!

Το δώρο το παίρνει όποιος τρίτος το δει πρώτος το δοντάκι, οπότε θα την βγάλεις οικονομικά! Τσιγγούνα!!!:tongue::tongue::tongue:χαχαχα!!!

κλ το καταλαβα οτι δεν το χετε.η πλακα ειναι οτι στον μεγαλο το ειδα εγω σε βολτα το πιασα με γρατσουνισε,και λεω στην μανα μου εχει κατι το μωρο στο στομα του καλε?βγαλτο!!!!καλα η αλεπου 100 και το αλεπουδακι 1000,του πηρε ομως δωρακι και εγω φυσικα,αν σε πω στην κορη μου δεν θυμαμε,και στον μικρο επισης!!!!θα το ζορισω το θεμα αυριο στην δουλεια το πρωι μπας και θυμηθω μα και του μιρκου δεν περασε καιρος......δεν θυμαμε!!!καποια εθιμα ειναι ωραια να τα κραταμε,τοοοοτε στην εποχηηηη μου,....χαχαχαχαχααα

Καλά κουφέτο, επικοινωνούμε μιλάμε!!

Το ίδιο ακριβώς έκανα κι εγώ αλλά εις διπλούν!!!

Και στην μανούλα μου και στην πεθερά!!!;););)

Έτσι και 2 δώρα πήρε η μικρή, και καμία δεν είχε παράπονο!!! χιχιχι!!

4Suap3.png

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Τι κάνετε κοπελιές;

Εγώ είμαι στα πρόθυρα ν' αρρωστήσω, οπότε πάει το γυμναστήριο σήμερα! Θα θυσιάσω το κορμί που χτίζω (λέμε τώρα) για να κάτσω σπίτι, να συνέλθω, μπας και καταφέρω και βγω το βράδυ με τις φίλες μου, που 'χω να το κάνω απ' το καλοκαίρι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες!!!!ημικρη ανησυχη,κοιμηθηκε 9 ξυπνησε 12,2,4,7 .... και φυσικα τωρα κοιμαται!εχβ πονους περιοδου απο χτες αλλα αιμα δεν.... καιπεριμενω 12. οι θηλες ακομη τσιμπαν...κι εχω κατι νευρααααααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

παστακια μπραβο για το δοντακι!!!!!μαεστρια μου....κατσ εμεσα δενειναινα αρρωσταινουμε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Yπομονή Κισάκι! Οι ορμόνες μετά τη γέννα παίρνουν καιρό να στρώσουνε, γι' αυτό οι ανωμαλίες στην περίοδο και τα νεύρα!

Σε λίγο θα στρώσει και ο ύπνος της μικρής, θα κοιμάσαι κι εσύ, να ξεκουράζεσαι λίγο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

στρωενη ητακουκλα μου,τωρα τι την επιασε....δεν ξερω!υπομονη δνεκανουμε και τιποτα αλλο!αχχχχχχχχχχ !ολα καλα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...