Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φευγω κοριτσακι μου.τα λεμε αφου μαγειρεψα καλε πολυ κουραστικο ειναι το μαγειρεμα πηγαινε ελα χαχαχααχαχα φιλιααααααα

Είδες πως προσέχω την σιλουέτα σου;;

Με το πήγαινε έλα τόσες θερμίδες έχασες...:tongue::tongue::tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κουφετάκι!

Κι εγώ μες τα νέυρα είμαι!

Μόλις έμαθα ότι μπορεί να μας μειώσουν τις μέρες δουλειάς και συνεπώς το μισθό και τα ένσημα....

Με παιρναι κι ο καλός μου πριν από λίγο και μου λέει πως ο μηχανικός έβγαλε το κοστολόγιο για τους κ@λουμιηπάιθριους και θέλει λέει να πληρώσουμε 5.500 χιλιαρικάκια!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλό, ε;;;;;

Ρε είστε τρελλοί;;;;;

Ελενάκι, συζήτησε το ενδεχόμενο να δουλεύεις λιγότερες ώρες την ημέρα (κι έτσι και την εβδομάδα) κι όχι λιγότερες μέρες. Η διαφορά είναι στα ένσημα, θα σου κόψουν μέρες ενσήμων. Το συζητούσα προχθές με μία φίλη μου, διεκδίκησε και κέρδισε να δουλεύει πέντε μέρες από εξάωρο αντί τέσσερις οκτάωρο. Το εξάωρο φυσικά δεν παίζει, φοβερή κοροϊδία κι αυτή αλλά τι να κάνεις? Πότε θα γίνει το μπαμ δεν ξέρω!

Τελικά εμείς δεν προχωρήσαμε σε ρύθμιση για τον υμιυπαίθριο. Για πολλούς λόγους που αν θες θα σου ναλύσω σε πμ.

οχι μεχρι στιγμης δεν εχουμε τπτ τετοιο αλλα καθηστερουν τις πληρωμες δεν φτανει που τα περνει 1φορα τον μηνα.....κλ κανετε και πηρατε σπιτι απλα το ολο θεμα ειναι οτι δεν φτες εσυ ρε ελενη γτ να πληρωσεις τα του εργολαβου εσυ τα δωσες μια φορα σαμπος τα ημ. δεν τα πληρωσες ελενηηηηηηηηηηηηηηηη στους εργολαβους επρεπε να τα βαλουν αυτα οχι στον κοσμακι. ααααα !!!

ναι ρε συ! Οι @#@#@εργολάβοι που σου χρεώνουν τα τετραγωνικά του υμιυπαιθριου κανονικότατα. Ο δικός μας είχε το θράσος μετά να ζητήσει και 1000 ευρώ έξτρα επειδή λέει λάδωσε την εφορία σχετικά με τον υμιυπαίθριο!!!! Εκεί του είπαμε αν θέλει έτσι, να του δώσουμε τα 1000 ευρώ του λαδώματος και να μας κόψει τα 14.000 ευρώ (7 περίπου τετραγωνικά ο υμιυπαίθριος επί 2000 ευρώ) που χρέωσε!!! Ούτε που το είπε ξανά! Κάποιοι όμως τα έδωσαν από τους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας! Α-πί-στευ-τοι!!!

Νομίζω ότι η μικρή μου δεν ακούει πολύ καλά. Είναι φυσιολογικό μετά από την ωτίτιδα (είναι η πρώτη φορά που κάνει)? Να κλείσω για ακουόγραμμα ή να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα?

Επίσης, μας ήρθε πρόσκληση από μια μαμά του παιδικού (έψαξε και μας βρήκε, δεν πάω την μικρή στον σταθμό τώρα) για το πάρτυ γενεθλίων των διδύμων της, το Σάββατο σε παιδότοπο. Δεν τους ξέρω, θεωρώ ότι δεν είναι περίοδος για παιδότοπους, όμως ήταν πολύ ευγενική η κίνηση της, θέλω κι εγώ να καλέσω φίλους από τον σταθμό στο πάρτυ της κόρης μου και μάλλον θα πάμε (πρώτα ο Θεός). Το κοριτσάκι της έχει κινητικά προβλήματα και η κόρη μου την αγαπάει πολύ και την προσέχει - το ίδιο και η μικρούλα, λύσσαξε να καλέσουν την Μυρτώ!

Έχει λοιπόν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Τι δώρα να πάρω? Έχω καταμπερδευτεί, από την ώρα που πήρα την πρόσκληση αυτό σκέφτομαι. Ακούω προτάσεις!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να έχουμε.... (Δεν θα τολμούσα να το πω πρώτη!!!)

θέλει λέει να πληρώσουμε 5.500 χιλιαρικάκια!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Άστον να λέει. Μήπως να το "ξεχάσετε" το θέμα καλύτερα; :tongue:

Μήπως να μετακομίσει το πσ ή ακόμα καλύτερα να σταματήσεις να μαγειρεύεις;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το δεύτερο, το δεύτερο!!!

Έχω πεντακάθαρα, σας το 'πα; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια μου γλυκια μακια!ελενη το ξερω βρε ετσι θα χα αυτο το κορμιkormara.jpgευχαριστω μπρε!!!

leniiii μου θελω πμ για τους ημιυπαιθριους σουμπιτο.παρακαλαω!!!!μην τρεχεις την μικρη για ακουογραμμα ρε λενι μηπως εχει μαζευτει κερακι και γι αυτο η απωλεια?ευτυχως τελιωσε η 1η μερα του μηνα φιλακια και εφοσον μας μπηκε σκ@τα ελπιζω να μας βγει γλυκα...ο μηνας ντε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

τα δωρακια γτ το ξεχασα φυσικα!!!και γμ το edit μου μεσα να μην ξεχνιομαστε,ειναι ευκολα για αυτη την ηλικια.βιβλια...κουκλα και αυτοκινητακια.....μια σκηνη να παιζουν τα δυο τους τωρα αν δεν εχει χωρο προβλημα της.καποιο επιτραπεζιο με μεγαλα πραγματα μεσα γτ η μικρη ισως δυσκολευετε.σε αυτη την ηλικια το μαστ το δικο μας ηταν το κουκλοθεατρο ατελιωτες ωρες και ειχα κανει μεγαλη συλογη απο κουκλες καταπληκτικο παιχνιδι απο οποια πλευρα και να το δεις,φαντασια δημιουργια κινησεις απλα τελειο.και φυσικα τα κουζινικα και τα κατσαβιδια.ενα σετ πλαστελινης επισης καλο.εγω ομως θα λεγα κουκλοθεατρο.εχει τζαμπο και καλες τιμες

921477wc2fyvv2y2.gif

εμεις το εξεληξαμε αυτο με τον καιρο και καναμε δικιες μας κουκλες με ξυλακια απο σουβλακια και εφημεριδες που τις καναμε μπαλες και τις τυλιγαμε με χαρτοταινια μετα μαλλι με κλωστες και οτι αλλο χαζο βρισκαμε,αχ!τι με θυμησες....

921477wc2fyvv2y2.gif

Ναι έλεος με το έντιντ. Ήθελα να γράψω ότι έχω πεντακάθαρα ΔΟΝΤΙΑ, αμάν πια! Μην κάνουμε ένα λάθος, πάει έμεινε.

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif κοπελιές.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει γυμναστήριο και νωρίς παραλαβή τον μικρό απ' τον παιδικό, να ξεκουραστεί λίγο, γιατί το απόγευμα έχουμε ραντεβού για καφέ σε παιδότοπο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα κοριτσάρες!!!!

Ελενάκι, συζήτησε το ενδεχόμενο να δουλεύεις λιγότερες ώρες την ημέρα (κι έτσι και την εβδομάδα) κι όχι λιγότερες μέρες. Η διαφορά είναι στα ένσημα, θα σου κόψουν μέρες ενσήμων. Το συζητούσα προχθές με μία φίλη μου, διεκδίκησε και κέρδισε να δουλεύει πέντε μέρες από εξάωρο αντί τέσσερις οκτάωρο. Το εξάωρο φυσικά δεν παίζει, φοβερή κοροϊδία κι αυτή αλλά τι να κάνεις? Πότε θα γίνει το μπαμ δεν ξέρω!

Τελικά εμείς δεν προχωρήσαμε σε ρύθμιση για τον υμιυπαίθριο. Για πολλούς λόγους που αν θες θα σου ναλύσω σε πμ.

Νομίζω ότι η μικρή μου δεν ακούει πολύ καλά. Είναι φυσιολογικό μετά από την ωτίτιδα (είναι η πρώτη φορά που κάνει)? Να κλείσω για ακουόγραμμα ή να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα?

Ελένη μου υπαρχει μια πολύ μικρή περιπτωση να τη γλιτώσουμε στη δουλειά αλλά ακόμη δεν ξερω τίποτα!

Εννοείται πως περιμένω πμ!!!!!!

Το αυτάκι της ίσως χρειάζεται καθαρισμό. Τη δικιά μου μετά την ωτίτιδα, που την πήγαμε στην ωρλ της καθάρισε τα αυτάκια και έπαθε σοκ η γυναίκα μ'αυτό που έβγαλε. Είχε μαζέψει τόσο κυψελήθρα που δεν το πίστευε και απορούσε πως ακούει!

Άστον να λέει. Μήπως να το "ξεχάσετε" το θέμα καλύτερα; :tongue:

Έχω πεντακάθαρα, σας το 'πα; :mrgreen:

Εμεις να το ξεχάσουμε...Αυτοι θα μας ξεχάσουν;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ, κι εγώ πρέπει οπωσδήποτε να πάω οδοντίατρο αλλά που χρόνος και χρήμα!!!!

Κισάκι τι κάνεις;;;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλα κουκλα!!!ποναει το στηθος μου καινιωθω κομαρες...αλλα καλα ειμαικαι η μικρη μια χαρα ειναι!εσει ςκαλα?δεν κοιμηθηκακιολας,2 τοπρωι πεινουσ εη μικρη,5 παρα ακουω τσιριδες...ηταν η γιαγια μου απο πανω εβλεπε ονειρο και τσιριζε,σηκωθηκαμε μια τρομαρα......στις 6,30 εναλαθος τηλεφωνο μας ξυπνησε...ε 7,30 σηκωθηκα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλα κουκλα!!!ποναει το στηθος μου καινιωθω κομαρες...αλλα καλα ειμαικαι η μικρη μια χαρα ειναι!εσει ςκαλα?δεν κοιμηθηκακιολας,2 τοπρωι πεινουσ εη μικρη,5 παρα ακουω τσιριδες...ηταν η γιαγια μου απο πανω εβλεπε ονειρο και τσιριζε,σηκωθηκαμε μια τρομαρα......στις 6,30 εναλαθος τηλεφωνο μας ξυπνησε...ε 7,30 σηκωθηκα!

:P:p:pΚαλε, αυτο δεν ήταν ύπνος! Ηταν η νύχτα του Αγιου Βαρθολομαίου!!!!!:tongue::tongue:

Φαντάζομαι θηλάζεις ακόμη;

Εμείς καλά είμαστε επί του παρόντος, αν εξαιρέσουμε τα χθεσινά...

4Suap3.png

Κόρες, γράψτε λάθος σχετικά με τους ημιυπαίθριους, είχα μείνει σε παλιότερη ενημέρωση. Τότε που δεν ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα (είχε ισχύ για 45 χρόνια και ήσουν νόμιμος μόνο στην εφορία κι όχι στην πολεοδομία σε περίπτωση καταγγελίας). Τελικά και ο άντρας μου το σκέφτεται απλά δεν το έχουμε δει σοβαρά ακόμα (εγώ όπως καταλάβατε το είχα λύσει το πρόβλημα!)... Αν όντως σε κατοχυρώνει νομικά μάλλον πρέπει να το κάνουμε όλοι.

Αυτό με το κουκλοθέατρο είναι καλή φάση γενικότερα, έχουμε κούκλες (αγορασμένες αλλά και φτιαγμένες από εμάς) και παίζω στο πάσο της κουζίνας! Ειδικά όταν έρχεται το κοριτσάκι μιας φίλης μου! Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ταιριάζει, η μικρούλα δεν περπατάει και έχει προβληματάκι και στα χεράκια της. Μίλησα με την δασκάλα τους στον παιδικό, μου έδωσε πολλές λύσεις για πράγματα που της αρέσουν να κάνει. Χίλια ευχαριστώ κουφετάκι μου, μου έδωσες καλές ιδέες γενικότερα!

Ελένη, γιατί παιδί μου να "εξαιρέσουμε τα χθεσινά?" Ρε παιδιά, όλο κάτι χάνω!!!

Σήμερα είμαι κομμάτια, μόλις έβαλα τον μικρό για ύπνο και πάω να την πέσω κι εγώ. Η κόρη με τον μπαμπά!

Φιλιά και καλό ξημέρωμα κούκλες!

Kαλή ξεκούραση Ελενάκι!

Εγώ πήγα παιδότοπο, με δυο μαμάδες απ' τον παιδικό, καλά είναι, γειτόνισσες, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα.

Ο μικρός τον γύρισε ΟΛΟ τον παιδότοπο, τώρα τον έβαλα για ύπνο.

Καλό βράδυ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οκ λενι μου η μικρουλα ειναι ενα ιδιαιτερο παιδι και σαφος η δασκαλα θα σε συμβουλεψει καλυτερα.οσο για τους αιθριους χωρους δεν ειναι νομιμοποιηση αλλα τακτοποιηση και εκει ειναι ο λακος της φαβας αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να γινει.ας επλιζουμε να παρει παραταση γτ αυτο τον μηνα σιγουρα το μονο που μπορω να τους δωσω ειναι η τριχες..........της κεφαλης μου,εβαψα και ριζα σημερα!!!!μαεστρια καλος ο παιδοτοπος αλλα πολυ τους φοβαμε με τις ιωσεις γμτ.ελενη2008 τι εγινε με τα 5000 κανατε διακανονισμο?ρε μανου που εισαι κοριτσι μου?κισακι ελπιζω να κοιμασε τωρα να αναπληρωσεις υπνο.το βυζι γτ σε ποναει καλε?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...