Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Να κοιτάξω σε φαρμακείο δηλαδή, ε;

Άσε, με τον ύπνο από παιδί δυσκολεύομαι! Δεν είμαι πρωινός τύπος, αν με πάρει ο ύπνος κοιμάμαι μεχρι αργά ... αλλά μέχρι να με πάρει ο ύπνος!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι και μια φίλη μου την έχει προτείνει. Που τ' αγοράζεις τα βότανα; Ιδέα δεν έχω.

Έχει και στα φαρμακεία, για να μην ψάχνεις από δώ κι από κει!

αφου ειπε οτι θα ειναι μονο η παστα μετα του κυριου παστα ποιο πανω δες!!!!εεε για να προσεξουν θα μας φανε ολα τα τεκερνληδικα γλυκα και τα τριγωνα του πανοραματος και μετα ειμεις δεν θα χουμε χαχαχαχαχαχαααα

Κατω τα χέρια από τα τριγωνάκια!!!

Με πανό και πλακατ θα βγώ να διαδηλώσω!!!!

οχι οχι οχι γι αυτο σου λεω χτυπα ενα τσιπουρακι η ετσι θα γινεις%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%BB%CE%B1.jpg

Λιώμα μιλάμε!!!!!

η ετσι απο τα ηρεμιστικαimage.ashx?fid=516349&v=0&q=80&w=300&h=225

ρε κοριτσια ...η χρονοπουλου δεν ειναι αυτη?πω πω!!!

Πάντως πολύ ευτυχισμένη φαίνεται!!!

μαέστρο μην πάιρνουν τα μαλλιά σου αέρα!!:lol::lol: Εσύ απαγορεύεται!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

yLG3eXIDkJA&feature=related

εγω τωρα αυτη την φωνουλα να βαλω κοιμαμε στους πεντε ουρανους.και με την κανελοριζα οχι αμα θετε και ποιο λαιτ αυτο ας πουμε

UrGWwNFFOTQ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΚΟΥΡΓΑ! Μου στερείς την ευτυχία;;; :mad:

ε, μη πέσεις κατευθείαν στα βαριά....

Ξεκίνα με τα λάϊτ και βλέπουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Α, και κανα γαλατάκι πριν τον ύπνο! Ενα μπουκαλάκι θα κρατάει ο Τζώνης κκι ένα εσυ!!!:-P:razz:

4Suap3.png

Να δω πως θα πάω gym που δε βλέπω μπροστά μου απ' τη νύστα!

Πάω να ξαπλώσω λίγο, μπας και.

Χαρα στο κουράγιο σου! Μετά από τόσο ξενυχτι να πας και gym...

κοριτσια ο μεγαλος μου θελει να ανοιξει το pc ωχ!!!!πηγαν εκδρομη αν χαθω να ξερετε τον χαλασε φιλια

γη καλεί κουφέτο! παει το πσ. Βγήκε οφ!!! όβερ...

4Suap3.png

Σε περιμένουμε τρελλοπατρινιά!!!! Ε, που θα πάει...Όλο και κάποια θα είναι εδώ το τριήμερο!!

Στην φωτό είναι ο γουργούρης σου;;;

Αν είναι αυτός τότε είναι όντως πατάκι!!! Γλύκας!!:tongue::tongue:

NAI, NAI TO ΤΟ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΧΙΧΙΧΙ...παστακόπαιδο...

ρε παστα ταξιδακι μετα του χασμπαντ χωρις τον γουργουρη σου?ααααα θα πατε για το δευτερο εσεις.και αν δεν το χεις σκοπο προσεξε κατι η μποχα του θερμαικου κατι τα κυματα που εκπεμπουμε εμεις σαν φαρα εδω εναν ερωτισμο κατι,μπορει να φταιει και ο βαρδαρης με αδερφακι του γουργουρη θα φυγετε χαχαχαχαχα!!!

όχι, καλέ...και ο γουργούρης θα έρθει! αυτό έλειπε...να λείπει ο γούτσου γούτσου μου!

Καλημέρα κουφέτο!

Θα αναστενάξουν τα ζαχαροπλαστεία (για να μην πω οι σομιέδες:tongue::tongue:!!!χιχιχι) με την πασταοικογένεια, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα έχουν και το μπεμπε!

χεχεχεχεχε...ΤΡΕΜΕ ΤΕΡΚΕΝΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΕΡΧΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ

αφου ειπε οτι θα ειναι μονο η παστα μετα του κυριου παστα ποιο πανω δες!!!!εεε για να προσεξουν θα μας φανε ολα τα τεκερνληδικα γλυκα και τα τριγωνα του πανοραματος και μετα ειμεις δεν θα χουμε χαχαχαχαχαχαααα

οχι οχι οχι γι αυτο σου λεω χτυπα ενα τσιπουρακι η ετσι θα γινεις%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%BB%CE%B1.jpg

η ετσι απο τα ηρεμιστικαimage.ashx?fid=516349&v=0&q=80&w=300&h=225

ρε κοριτσια ...η χρονοπουλου δεν ειναι αυτη?πω πω!!!

όλα θα τα φάμε.....χουρτσ χουρτσ σαν τα γουρουνάκια.....καλέ πώς είναι έτσι αυτή;

Πάω για τρίψι τρίψι......Μάκιααααααααααααααααααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κοριτσια εντω ειμαι δεν με ξεφορτωνεστε τοσο ευκολα μουαχαχαχαχαχαχα!!!!λοιπον εχω βγαλει τα καλωδια απο πισω ...του πισιου ντε,και αρχιζει ο μεγαλος και ξεβιδωνει βιδες ωχ!εγω ωχ ωχ!!!αυτος μανα χαλαρωσε θαρρεις και δεν ξερω?αχ!αχ!ναα μην τα πολυλογο φωναξαμε τον κουμπαρο που το χει το σπορ και το ανοιξαμε αμζι του εξηγησε καποια πραγματα και τελικα στο σχολειο ουτε τα μισα δεν κανουν γμτ.δεν πειραζει η ουσια ειναι οτι εχει ορεξη να μαθει οποτε θα μαθει.η κορη εχει ακομη 37 παει 37μισο.αυριο ντοκτορ αν συνεχισει.δεν ξερω τι ειναι αυτο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Χέι γκέρλς!!!

Ελενάκι, τι ενέσεις έκανε η μικρή? Κάτι έχω χάσει εγώ σίγουρα!!! Ελπίζω να είναι όλα καλά τώρα! Και ναι, το σκυλί ήρθε από το πουθενά, χωρίς να του κάνω τίποτα (ούτε το είχα δει), ύπουλα και πισώπλατα και με δάγκωσε. Πλάκα είχε χτες, ήμουν στο νοσοκομείο κι ήρθε μία μέσα στην υστερία "με δάγκωσε σκύλος, ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΚΥΛΟΣ!!!" Σας πληροφορώ ότι το έκριναν επείγον και προσπέρασε ακόμα και τα παιδάκια που είχαν προτεραιότητα!!! Μου ήρθε να της πω "σιγά καλέ, πως κάνεις έτσι?" Τι να πω, δεν είμαστε όλοι το ίδιο ψύχραιμοι!!!

Παστάκια μπράβο σου που κάνεις τέτοιο ταξίδι με το μωρό! Εγώ είμαι λίγο χέστρα σε αυτά, δεν θα το τολμούσα... Αντιθέτως θα το άφηνα για να πάω μόνη μου (όταν είχα μόνο την Μυρτώ μπορούσα να κινηθώ ευκολότερα, τώρα είναι δύσκολο να μου κρατήσει η μαμά μου και τα δύο παιδιά για διασκέδαση)...

Κουφετάκι όταν ήμουν μικρή (για αρκετά χρόνια), όταν αδιαθετούσα τις πρώτες (πολλές) ώρες δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Γινόμουν άσπρη σαν το πανί, κρύος ιδρώτας, απίστευτος πόνος και θέμα με τουαλέτα. Αυτό γινόταν τις πρώτες 8-9 ώρες, όταν ήμουν σχολείο έφευγα σχεδόν λιπόθυμη ή αν αδιαθετούσα πριν πάω δεν πήγαινα. Είχα δοκιμάσει τα πάντα, πανάκια ζεστά στην κοιλιά, τσάι με βότανα, τσάι με κονιάκ, buscopan, felden, γενικά ότι μου έλεγαν το έπαιρνα. Αυτό που με βοήθησε τότε κι έκανα ήταν να παίρνω ένα παυσίπονο (εμένα τελικά τα ντεπόν με πιάνουν) μία ή δύο μέρες πριν την περίοδο. Το είχε πει ο γυναικολόγος στην μαμά μου, ήμουν κι απόλυτα σταθερή τότε και αυτό έκανα. Αυτό φυσικά αν η μικρή δεν περνάει καμία από τις ιώσεις που κυκλοφορούν κι είναι από την περίοδο.

μαεστρία μου, αϋπνίες? Βρε παιδιά, μόνο όταν με στεναχωρεί κάτι πολύ δεν μπορώ να κοιμηθώ. Μήπως είσαι γενικά ξεκούραστη και αυτό σε δυσκολεύει στον ύπνο? (αλλά να πας γυμναστήριο αν και άυπνη, τι να πω, ξανά μανά εύγε κοπελιά!!!)

Ζηλεύω ρε σεις που θα βρεθείτε... Άντε να πάνε όλα καλά και να τα πείτε τελικά! Σας αφήνω!

Σήμερα η μέρα στην δουλειά ξεκίνησε άσχημα. 2 απολύσεις μέχρι τις 9μιση (!!!) και την προηγούμενη εβδομάδα που έλειπα είχαμε άλλες 6! Μου αρέσει που ήμασταν σίγουροι πως ό,τι απόλυση ήταν να γίνει έγινε με 31/12. Ο Θεός βοηθός...

Ελένη αρχίσανε και σ' εσάς; Ωραία.

Πήγα γυμναστήριο ναι, κι έκανα κι ολόκληρο το ατομικό μου πρόγραμμα, πρώτη φορά. Επίσης επειδή ο χάζμπαντ είχε δουλειά, είχα τον μικρό μόνη όλο το απόγευμα, τον έκανα και μπάνιο, τον έβαλα και γαι ύπνο.

Ναι, σέρνομαι τώρα και σε λίγο μάλλον θα την κάνω για ύπνο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hallo babes!

Χέι γκέρλς!!!

Παστάκια μπράβο σου που κάνεις τέτοιο ταξίδι με το μωρό! Εγώ είμαι λίγο χέστρα σε αυτά, δεν θα το τολμούσα... Αντιθέτως θα το άφηνα για να πάω μόνη μου (όταν είχα μόνο την Μυρτώ μπορούσα να κινηθώ ευκολότερα, τώρα είναι δύσκολο να μου κρατήσει η μαμά μου και τα δύο παιδιά για διασκέδαση)...

Σήμερα η μέρα στην δουλειά ξεκίνησε άσχημα. 2 απολύσεις μέχρι τις 9μιση (!!!) και την προηγούμενη εβδομάδα που έλειπα είχαμε άλλες 6! Μου αρέσει που ήμασταν σίγουροι πως ό,τι απόλυση ήταν να γίνει έγινε με 31/12. Ο Θεός βοηθός...

Μωρέ είμαστε τρελοί εμείς οι Πατρινιοί!χιχιχιχ

όσο για τις απολύσεις..πω ρε παιδιάέχω βαρεθεί να το ακούω αυτό...ας μας βοηθήσει ο Θεός.....

Ελένη αρχίσανε και σ' εσάς; Ωραία.

Πήγα γυμναστήριο ναι, κι έκανα κι ολόκληρο το ατομικό μου πρόγραμμα, πρώτη φορά. Επίσης επειδή ο χάζμπαντ είχε δουλειά, είχα τον μικρό μόνη όλο το απόγευμα, τον έκανα και μπάνιο, τον έβαλα και γαι ύπνο.

Ναι, σέρνομαι τώρα και σε λίγο μάλλον θα την κάνω για ύπνο.

έλα μαεστριάκι ένα-δύο, ένα δύο!:P:p:p

Πάω κι εγώ να την ξαπλάρω....νανυνύτααααααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...