Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αννούλα, ελπίζω να έχετε ήσυχο βράδυ και το κυριότερο να είναι μια χαρά το πρωί η μικρή...

Κουφετάκι, καλό βόλι...

Πάω κι εγώ να δώσω αντιβίωση στην μικρή, άντε να τελειώνουμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hallo....

τι κάνετε....; καλά; εμείς δουλεύει πάλι ο μπαμπάς πάστας βράδυ (έρχεται ο Θ.Γεωργαντάς για πάρτυ) και είναι πάλι για μπαρ...άρα αργάμιση θα τον πάρει....θα πάω στην αδερφη μου να ξημεροβραδιαστώ....

Εσείς ολα καλά;

εμείς ε έτσι κι έτσι...το χαρούμενο είναι οτι κλείσαμε τελικά ΜΕΤ χοτέλ για 05-07/03....κι επειδή θέλουμε πολύ να σας γνωρίσουμε...όσοι πιστοί προσέλθετε για καφέ, για φαγητό...ό,τι σας γουστέρνει το παστακόσπιτο μέσα εκείνες τις μέρες...και άν δεν μπορείτε κάτι τέτοιο και στο ξενοδοχείο να έρθετε να τα πούμε δεν με πειράζει...Καθαρά Δευτέρα μάλλον θα την κάνουμε....θα δούμε μήπως κολλήσω και καμμία του μειωμένου και κάτσουμε και καθαρά Τρίτη...εγώ απλά ενημερώνω,μην αγχωθεί καμμία....

αυτά ....φιλάκια ...πάω να την πέσω στον χαζμπάντ.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

με το καλο να ρθετε οικογενεια παστα.ρε πατρινια ομως ποιο μακρια δεν μπορουσατε να κλεισετε?ωραιο ξενοδοχειο αλλα χαθηκε η αλλη πλευρα?να δουμε αν κατσει αν οργανωθουμε ολα τα κοριτσια αλλα και παλι πως μεχρι εκει?!!!με ανχωσες:?

921477wc2fyvv2y2.gif

το βλεπα παλι δεν ειναι μακρια καλα κανατε και το κλεισατε εκει απλα εγω ειμαι απο την αλλη πλευρα,θα μπορουσαμε να βρεθουμε αριστοτελους λετε αν μην φτιαξει ο καιρος μεχρι να ρθουτε?

921477wc2fyvv2y2.gif

Χέι γκέρλς...

Ο μικρός είναι απύρετος από την Παρασκευή το ξημέρωμα. Κλείνουμε δύο μέρες σε λίγες ώρες, θέλω να πιστεύω ότι τελειώσαμε. Σήμερα και τα δύο παιδάκια μου έφαγαν όλο τους το μεσημεριανό, τι χαρά και πάρτυ κάναμε δεν λέγεται...

Όμως,

πονάνε τόσο τα αυτιά μου που νομίζω ότι θα λιποθυμήσω. Πονάει ο λαιμός μου που δεν μπορώ να καταπιώ. Και το κεφάλι μου... Τα κόκκαλά μου... Όλα αυτά που κορόιδευα τον Τάκη όταν μου το έλεγε... Πόσο μου την δίνει τώρα! Πρέπει να πάω σε ωρυλά οπωσδήποτε, άντε να βρω ραντεβού... Τι θα κάνω με την δουλειά? Ήπια δύο ντεπόν τώρα και θα πέσω για ύπνο, να δω πως θα ξημερώσουμε...

Διαφημίσεις

Τι έγινε, τα πίνατε χθες; Γμτ, όλα τα καλά χάνω!

Παστάκια με το καλό να έρθετε, αν είμαστε πόλη το κανονίζουμε!

Αααα εδώ είστε κυρία μου? Νόμιζα ότι αυτό το Σ/Κ το πρόγραμμα είχε Παρίσι!!!:tongue::tongue::tongue:

Πως πάει ο Τζώνης?

επιασε η αντιβιωση.αντε να περασει πια να παρει το παιδι τα πανω του.ωχ!λενι μονο που σε διαβασα ποναω ποσες μερες εκνε στον τακη αυτο?και μην μασας ειναι σκληροπετσοι οι αντρες αντεχουν.μαεστρια εμεις δεν εχουμε βρεθει...για να οργανωθουμε αν γουσταρεις κισα μανου ελενι2008 και οσες θελετε να πιουμε ενα κοφι ντρικνγ καποτε

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα καλη Κυριακη!!!!Λοιπον χθες εγινε το παρτακι μας και περασαμε τελειααααααα,κοριτσια αν και σε καποια φαση ανεβηκα πανω,κι εγινε ο τρελος χαμος κατω...μετα κατεβηκα και παιξαμε μαζι επιτραπεζιο με παντομιμα,σκιτσογραφια και τραγουδι και ηταν τοσο καλα.Ενιωσα κι εγω λιγο παιδι(οχι οτι δεν ειμαι )βεβαια,ειχα τη φαεινη ιδεα και ριξαμε αυτε τις σερπαντινες και κομφετι που πεταγονται,και μετα σκουπιζαμε με το συζυγο,αλλα τα παιδια χαρηκαν πολυυυυ.Εντωμεταξυ της ειχαμε παρει μια παιδικη σαμπανια και στο ανοιγμα πεταχτηκε και ο φελος και τα μικρα εκστασιαστηκαν.Αυτααααα,αντε και του χρονου να ειμαστε γεροι.

Παστακια καλως να ορισετε και μακαρι να καταφερουμε συναντηση....

Οσο για σενα κουφετακι αντε να δουμε ποτε θα το πιουμε ολες μαζι το καφεδακι,ποτε θα ερθει αυτο το συντομα;;;;;;;;;;Επισης ευχαριστω για το πμ,και που με σκεφτεσαι πουλακι μου.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

ναι ναι περιμενω να δω.τι ωραια που περασατε τοσο καλα αντε και του χρονου να σε παντα μικρη και να εχεις κουραγια για να κανεις τα καλυτερα παρτυ στην κορακλα σου.δωστην ενα δυο τρια τεσσερα πεντε ........ φιλια και απο μενα.ποτε να το πιουμε αυτο το κοφιντρινκγ?ε?Ε?ε

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχααχαχαα οσο για τα κομφετι το χω κανει κι εγω κανα δυο φορες να ξες μανου για κανα χρονο ολο και απο κανενα θα βρισκεις πανε παντου τα τοιμα χααχαχαχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

Μανούυυυυυυ, τέλεια πέρασε η μικρή στο πάρτυ της, έτσι? Αχ, άντε να μεγαλώσουμε κι εμείς να καλούμε φίλους μας μόνο! Ωραία φάση!

Πήγα στο νοσοκομείο μας μιας που εφημέρευε για να δω τι έχω. Σύμφωνα με τον ωρυλά δεν έχω τί-πο-τα. Πεντακάθαρη λέει παντού! Μου έκανε ακουόγραμμα, τυμπανόγραμμα κτλ και είμαι λέει μια χαρά! Εγώ γιατί πονάω ρε γμτ? Λέτε να λένε για μένα μετά "και το έλεγε η συγχωρεμένη, πονάωωωωω αλλά κανείς δεν την πίστευε!!!" Τεσπα, μάλλον λέει περνάω ιωσούλα λίγο πιο βαριά, αλλά η κλινική μου εικόνα είναι σούπερ οπότε είμαι μια χαρά! Τώρα εγώ να πάω σε άλλον ωρυλά αύριο?

Περίμενα δυόμιση ώρες εκεί, άλλοι μάλωναν, άλλοι έβριζαν, εγώ πάλι σε νιρβάνα. Πήρα και καφεδάκι, κάθησα και ήπια, μια χαρά...

Τελείωσε η Μυρτώ την αντιβίωση... Αύριο κανονικά ο καθένας στην δουλειά του. Δεν θα την πάω όμως στον παιδικό, θα πάω και τα δύο στην μαμά μου. Και ο Θεός βοηθός!

Αααα εδώ είστε κυρία μου? Νόμιζα ότι αυτό το Σ/Κ το πρόγραμμα είχε Παρίσι!!!:tongue::tongue::tongue:

Με παρακολουθείς; :confused:

Πως πάει ο Τζώνης?

Ο μικρός καλά είναι. Σήμερα με πιάσανε εμένα οι αμυγδαλές! :mad:

μαεστρια εμεις δεν εχουμε βρεθει...για να οργανωθουμε αν γουσταρεις κισα μανου ελενι2008 και οσες θελετε να πιουμε ενα κοφι ντρικνγ καποτε

Πολύ ευχαρίστως κι όποτε θέλετε!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...