Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ευχαριστω λουλου, αλλα δεν το σκεφτηκα!!

Βασικα πηγα για ορους και συριγγες, ενω αλλοι ζηταγαν σιροπια και αντιβιωσεις!!

ceclor για ποιον πηρες?

Αυτο που παρατηρησα εγω ηταν οτι ολος ο κοσμος ξυνοταν για καυγα!!

Καλέ, δεν πήρα ceclor (με την ευκαιρία να πω ότι ανοιξαμε και τρίτο μπουκάλι για την Μυρτώ, τελειώνει πρώτα ο Θεός την Κυριακή!)... Απλά, όταν έφτασα κοντά στο ταμείο περιμένοντας την σειρά μου, άκουγα συνεχώς "αυτό δεν το έχουμε" και με έλουσε λίγο κρύος ιδρώτας μήπως τσάμπα περίμενα μία ώρα... Έτσι άρχισα να κοιτάζω δεξιά αριστερά τι υπάρχει στο φαρμακείο. Και είδα άφθονες ceclor! Και πετάχτηκα την κατάλληλη στιγμή για να μην φύγει με άδεια χέρια η πελάτισσα!

Ναι, όλοι μέσα στα νεύρα ήταν. Ένας δίπλα μιλούσε στο κινητό κι έβριζε τους παπ@ρες που ταλαιπωρούν τον κόσμο, άρχισαν κάποιοι να συμφωνούν, άλλοι να διαφωνούν, εγώ κανονικά σε νιρβάνα!!!

Ναι ρε, άλλη φορά να το σκέφτεσαι. Τι είμαστε? ένα τσιγάρο δρόμος!!!

Κουφετάκι το διαβάζω το θέμα... Πωπω, τι πέρασες κι εσύ βρε παιδί μου! Και η κοπέλα που άνοιξε το θέμα!!! Πάντως, αν δεν το ζήσεις δεν το πολυκαταλαβαίνεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α!!! Μου φαινεται οτι αλλον εναν αποκλεισμο τον θελει ο οργανισμος σου!!!

Κατι ειχε γινει, με ενα θεμα μουφα, πρωτη φορα που προλαβα κι εγω και ειπα σε μια κοπελια λιγες κουβεντες και σταρατες, και τσιμπισα την καρτουλα μου!!

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Αυτα εγινε πριν κανα εξαμηνο, λες να τους στειλω τωρα μηνυμα διαμαρτυριας??????????????????????

Αυτο ηθελα να πω, ultra, αλλα συμπαθα με, πινω την 2η μπυρα και τα ψιλοχανω...

Α ρε που κατιντησα.. με 2 μπυρες να ειμαι φεσι..

Καλα, για την διατροφη, γενικως οταν παιρνεις αντιβιωση πρεπει να εισαι προσεχτικος.

Αποχη και απο το κρεας, η αληθεια ειναι, ποσες τα τηρουμε ολα αυτα?

Οσο για το εντερο, πασχω απο σπαστικη κολιτδα, παιδιωθεν

αντε ρε!!!εγω απο το 1998 φυσικα κατεληξα πολλες φορες στο νοσοκομειο μια φορα και με ασθενοφορο ελκος-κολιτιδα ασχημος συνδιασμος,τωρα τελευταια διαβασα το φροντιδα του εντερου κατι παει να πει σωστο εχει βεβαια κατι θεραπειες που δεν γινονται,αλλα ενα ρεζουμε της υποθεσης απο τα τοσα χρονια ειναι η ψυχολογια το ανχος μεγαλος παραγοντας και φυσικα η διατροφη αλλα αν ειμαι κλ μπορω να φαω διαφορα που δεν 'κανει'παντος ωρες ωρες με κουραζουν πολυ οι κολικοι ψυχικα αστο το σωματικα ο πονος αλλα αυτο το ψυχικο ειναι βαρυ ρε πως να το κανουμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Κορίτσια, ultra levure και για τα παιδιά? Σοβαρά τώρα? Καλά κατάλαβα?

χαχαχαχα έχεις μοιράσει τις κάρτες φαντάζομαι, κίτρινο το δωμάτιο των αγοριών και κόκκινο της κόρης έτσι κουφετάκι?

Αννούλα, μια χαρά είσαι στο καφέ των 30σάμθινγκ, άκου δεν μπορεί να πιει δύο μπύρες!!! Πωπω που καταντήσαμε!

Α!!! Μου φαινεται οτι αλλον εναν αποκλεισμο τον θελει ο οργανισμος σου!!!

Κατι ειχε γινει, με ενα θεμα μουφα, πρωτη φορα που προλαβα κι εγω και ειπα σε μια κοπελια λιγες κουβεντες και σταρατες, και τσιμπισα την καρτουλα μου!!

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Αυτα εγινε πριν κανα εξαμηνο, λες να τους στειλω τωρα μηνυμα διαμαρτυριας??????????????????????

χαχααχχααχαχαχαχα αστο στην επομενη!!!!λενι και ουτε να στα λεω ετσι με λεπτομερειες.καταρχην ο συζηξ τοτε δουλευε 7 με 8-9 το βραδυ αρα απον και η μανα μου μεχρι τις 4 το απογευμα ομως μεχρι να καταλαβουμε τι εχω και καθοτι σκυλι μαυρο ειχα την φροντιδα του σπιτιου μου και τα παιδια ολμοναχη περασα βροχικα βροχιολιτιδα βροχοπνευμονια -πνευμονια στα τελευταια σταδια για φυματιωση στο ποδι κανονικα,μετα μου απαγορεψε ο γιατρος να σηκωνομαι μονο για τουαλετα και επερνα 8-9 χαπια την μερα και 3 φορες ενεσεις καθε 4 μερες εκανα ακτινες στους πνευμονες και καθε εφτα με εβαζε σε ενα μηχανημα να φυσαω για μερτησεις αν δεν γινομουν κλ θα εκανα εισαγωγη για ενδοφλεβια αλλα ο ανθρωπος ηταν επιστημονας τα ultra τα ειχα για καραμελες αλλα δεν κρατησε ο οργανισμος μου και ουτε γυαουρτια γυρες δεν ηξερα τοτε......αααααα!για γιντε κλ λεμε αντε απο κει παω για τσιγαρο γμτ τα θυμηθικα κλ τωρα,ο κ@λος μου ειχε γινει σουρωτηρη και ειχαμε πιασει και μπουτι γμ...

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Koυφ, την πρωτη γαστροσκοπηση - κωλονοσκοπηση τις εκανα στα 12, με ναρκωση.

Μεγαλο ρολο η ψυχολογια, ειμαι κι απο την φυση μου απαισιοδοξη , οποτε καταλαβαινεις!!!

Ελεν, ναι και για τα παιδια, η Ελενα ειχε παρει παραλληλα με την αντιβιωση, τοτε μου εκανε και διαροια..

Αστα, αστα, για την ηλικια μην τα συζητας, ειδικα σημερα αισθανομαι παμπογρια..

Οπως οταν βγηκαμε με τον αντρα μου τωρα τελευταια και ολα τα κοριτσακια , για πελατισες μιλαμε, μου μιλαγαν στον πλυθηντικο!!!!

Μου αρεσει που μου την λες εσυ, που πινεις κοκα κολα λαιτ!! Αι μαρη!!

Κορίτσια, ultra levure και για τα παιδιά? Σοβαρά τώρα? Καλά κατάλαβα?

χαχαχαχα έχεις μοιράσει τις κάρτες φαντάζομαι, κίτρινο το δωμάτιο των αγοριών και κόκκινο της κόρης έτσι κουφετάκι?

Αννούλα, μια χαρά είσαι στο καφέ των 30σάμθινγκ, άκου δεν μπορεί να πιει δύο μπύρες!!! Πωπω που καταντήσαμε!

ακριβως ετσι χααχαχααχαα κοιτα να μην λεω μλκιες τα μεγαλα μου ναι για οταν ηταν μικρα δεν μου ρχετε στο μυαλο κατι.ρωτας κανονικα παιδιατρο αυριο και αν οχι το γυαουρτακι πριν την αντιβιωση.και την γυρη λιγο ομως καθε δυο μερες

921477wc2fyvv2y2.gif

Τι λε ρε κουφετακι!!!!

Μπραβο, ομως και στον δυνατο οργανισμο σου αλλα και στον μαγκα γιατρο...

Ελεν, αν ειναι για 10 εδω ειμαι, μετα παω να την πεσω, ειμαι κομματια..

Αντε μην ξεσπασω τα νευρα μου καπου..

Koυφ, την πρωτη γαστροσκοπηση - κωλονοσκοπηση τις εκανα στα 12, με ναρκωση.

Μεγαλο ρολο η ψυχολογια, ειμαι κι απο την φυση μου απαισιοδοξη , οποτε καταλαβαινεις!!!

Ελεν, ναι και για τα παιδια, η Ελενα ειχε παρει παραλληλα με την αντιβιωση, τοτε μου εκανε και διαροια..

Αστα, αστα, για την ηλικια μην τα συζητας, ειδικα σημερα αισθανομαι παμπογρια..

Οπως οταν βγηκαμε με τον αντρα μου τωρα τελευταια και ολα τα κοριτσακια , για πελατισες μιλαμε, μου μιλαγαν στον πλυθηντικο!!!!

τι λες ρε κοριτσι μου τωρα εγω εκανα 1η φορα πριν 3 χρονια περιπου με την καμια σου λεω δεν καθομουν για τετοια εξεταση και τωρα επρεπε να κανω το ακλοκαιρι γτ μου αφερεσε πολυποδα και ακομη δεν πηγα.....φτου μου.

Τι λε ρε κουφετακι!!!!

Μπραβο, ομως και στον δυνατο οργανισμο σου αλλα και στον μαγκα γιατρο...

Ελεν, αν ειναι για 10 εδω ειμαι, μετα παω να την πεσω, ειμαι κομματια..

Αντε μην ξεσπασω τα νευρα μου καπου..

α δεν ξερω αν το ξες ξεσπα γι αυτο ειμαστε ολες εδω με τα πανω μας τα κατω μας τα εξω και τα μεσα μας δωωωωσεεεεε σου λεω,αλλα μετα το τσιγαρο παω σφυναααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου!!!!! Ειδες σε καλοπιανω!!!! Σε μερσω αλλα...

Αυτοι που φταινε για τα νευρα , αυτοι θα πλερωσουν!!!!

Μου φαινεται πτι θα ειναι πολυ μακρυ το βραδυ, ακουω την Ελενα που βαρυγκομαει, το καημενο μου... Θα παω να στρωσω κατευθειαν διπλα της μου φαινεται!!!

Φιλακια, καληνυχτα!!!!!1

λενι να πεις τον τακη την κολλωνα του σπιτιου σου να σου παρει και 2ο λαπτοπ αν ειναι να το θελει το ενα και μοναδικο τετοιες ωρες....μιλαμε κυριε τακη μας τι το περνετε το εργαλιο μεσα απο τα χερια μας....φευγω γτ ο δικος μου φωναζει χμ!!!!!εχει και ρεπο 3 μερες σερι και καταλαβαινεις λενι μου,καλοβραδυ και φιλιακια στα αρρωστουλικα μαγουλακια ματσ

921477wc2fyvv2y2.gif

Δεν σας πρόλαβα λοιπόν!

Βρε κορίτσια, ποτέ δεν μου είχε πει κανείς ότι και στα μωρά δίνεις ultra levure όταν δίνεις αντιβίωση. Η Μυρτώ δεν τρώει γιαούρτι ποτέ, ο μαλλιάς τώρα ξεκίνησε την αντιβίωση, αλλά δεν έχει όρεξη τελευταία, του δίνω να φάει ότι ζητήσει. Το γάλα δεν πιάνεται? Θα σκάσω τώρα! Υπάρχουν ultra levure παιδικές? Ή ανοίγεις την κάψουλα?

Κοίτα ώρα που βρήκατε να φύγετε... Και ώρα που ήθελε η κολώνα το πισι...

Καλά λοιπόν, αύριο με υγεία!!!

Καλό ξημέρωμα φιλενάδες!

χαχαχαχα ναι όμως εγώ ποτέ δεν έπινα αλκοόλ οπότε δεν είναι ένα έξτρα στοιχείο στο να δείχνει την ηλικία μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...