Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Καλημέρα! Πράγματι  έχει καλό εμβρυολογικο το Γένεσις.. που απάντησες κσι στην κοπέλα..αλλά είναι από τα πιο ακριβά κέντρα. Τις ίδιες υπηρεσίες  σε εξίσου καλό ή καλύτερο εμβρυολογικο θα πλήρωνες πολύ λιγότερα.. 

Ερώτηση δική μου αφού πας με δότρια  γτ θέλετε  προεμφυτευτικο?

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

όχι, όχι, όχι, ΔΕΝ ειμαι γκαντέμω, ΔΕΝ είμαι γκαντέμω, ΔΕΝ είμαι γκαντέμω!!!

Πήγα λοιπόν στο φαρμακείο, περίμενα σε μια ουρά τριάντα και ατόμων, ήρθε κάποια στιγμή η σειρά μου αλλά δεν ήθελα να μου κάνει τον ορό ο φαρμακοποιός... Έτσι, αφού πήρα οδηγίες τον πήρα κι ήρθα σπίτι μου... Μου τον έκανε ο Τακούλης!

Μαεστρία μου, είναι ζαβά τα δικά μας σκυλιά, έχουν επηρεαστεί από αυτό που μας ραντίζουν (πες Αννούλα!)... Τεσπα, πάει κι αυτό!

Άλλοοοοοοοοοοοοο.... Ξαφνικά, όλοι έχουμε καλή διάθεση στο σπίτι, ρίξαμε πολύ γέλιο το απόγευμα. Ναι μωρέ, είναι πολύ απλά τα πράγματα τελικά!

Καμμία μέσα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουφετακι, εχω αλλη αποψη..

Ελεν, ειναι η ηρεμια πριν την τρελα!!!

Χαχα, ελα ρε πλακα σου κανω, σιγα σιγα θα φυτιαξουν τα πραγματα - στο ευχομαι πραγματικα!!

Μια που λεγατε για ηλικιες να ενημερωσω οτι εγω ειμαι 29 στα 30, οχι δεν λεω 30 με τπτ!!!!

Εν τω μεταξυ, πανω που λεγαμε οτι ηρεμησαμε με την μικρη, ξεκινησε παλι μυξα τρελη και λιγο βηχα, πηγα κι εγω φαρμακειο, με τα ποδια παρακαλω, και οι μλκ δεν ειχαν ευκαλυπτο!!!

Κουφετάκι μου!!! Εδώ είσαι? Ναι ρε συ, κάποια στιγμή βάλαμε τα γέλια. Γενικά, η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη... Σε πολλούς τομείς. Σήμερα λοιπόν, ότι στραβό και αν έγινε το ρίχναμε στην τρελλή, μιλάμε ότι μας είχε πιάσει σπαστικό γέλιο από ένα σημείο και μετά! Μέχρι και στο φαρμακείο έριξα γέλιο, όλοι ήταν παρμένοι εγώ σε νιρβάνα! Λες να είναι η διπλή δόση χτες του σιροπιού? Έψαχνε η κοπέλα να βρει Ceclor και λέει στην μπροστινή μου "δεν έχουμε", πετάγομαι και της λέω "έχετε, εκεί" (είχαν μια στοίβα με πράγματα που προφανώς τους ήρθαν αργά μόλις κοντοζύγωνε η σειρά μου σκέφτηκα τι χάσιμο χρόνου θα ήταν αν δεν είχαν αυτά που ήθελα κι έτσι τα έψαξα παντού). Μου είπε η γυναίκα του φαρμακοποιού, μπορείς να μπεις μέσα να βοηθήσεις? Έτοιμη ήμουν!

κουφετακι, εχω αλλη αποψη..

Ελεν, ειναι η ηρεμια πριν την τρελα!!!

Χαχα, ελα ρε πλακα σου κανω, σιγα σιγα θα φυτιαξουν τα πραγματα - στο ευχομαι πραγματικα!!

Μια που λεγατε για ηλικιες να ενημερωσω οτι εγω ειμαι 29 στα 30, οχι δεν λεω 30 με τπτ!!!!

Εν τω μεταξυ, πανω που λεγαμε οτι ηρεμησαμε με την μικρη, ξεκινησε παλι μυξα τρελη και λιγο βηχα, πηγα κι εγω φαρμακειο, με τα ποδια παρακαλω, και οι μλκ δεν ειχαν ευκαλυπτο!!!

Αννούλα κι εγώ ζήτησα ευκάλυπτο σήμερα αλλά δεν είχε στο συγκεκριμένο φαρμακείο. Βέβαια δεν πολυέψαξε, μάλλον επειδή δεν είναι κάτι που θεωρείται είδος πρώτης ανάγκης δεν τους πολυκαίει να εξυπηρετήσουν όταν γίνεται ο χαμός. Έχω εγώ βρε μπουμπού, έπρεπε να ζητήσεις! Θα ερχόμουν σε φαρμακείο προς τα μέρη σου!

Διαφημίσεις

Αααα κουφετάκι δεν σου είπα. Εφαγα σήμερα την πρώτη μου κάρτα δίπλα, χωρίς πόντους όμως, για το "συμφωνώ με κουφετάκι, να ανταλλάξουμε στοιχεία" γιατί το πήραν σαν χαιρετούρα... Στις πόσες καίγομαι?

Αννούλα η Λαμπουσίτσα το απόγευμα το ξεκίνησε όλο αυτό? Η μύξα κανονική? Ξου ξου να σηκωθεί περδίκι η μικρούλα αύριο!

καθηστε να σας ποσταρο κατι που εγραψα πριν λιγο σε μια ομοιοπαθουσα σας για να καταλαβετε οτι μαλλον ολες το περναμε αυτο

μου θυμηζεις πολυ ασχημες εποχες παντος που εγω κατεληξα ενα βημα πριν την φυματιωση γτ οι γιατροι δεν μου βρησκαν τπτ παραπανω απο εναν ιο.απο τοτε εχουν περασει10 χρονια και βαλε εχω καταλοιπο αλεργια που εμφανιστηκε μετα την αρρωστια μου σπαστικη κολιτιδα γτ ρημαχτηκε ολη η χλωριδα του εντερου.τα δυο μου μεγαλα παιδια ειχαν περασει οτι 1ημερη 2ημερη 3ημερη 4-5-6-7 ιωση υπηρχε με διαλειμα μερικων ημερων,μεχρι και στοματιτιδα κολησαν και ηταν το ενα στα νηπια οχι λεχουδια.αφου μια φορα που τα πηγαινα για πολοστη φορα στο νοσοκομειο σταματησα σε μια εκκλησια και ειπα στον παπα να μου τα διαβασει τα χα δει ολα,και εγω εκανα 2 μηνες να γινω καλα.υπομονη σιγουρα θα θυμασε αυτο που περνας καποιες σπανιες φορες(οπως εγω τωρα)αλλα να παρακαλας απλα να περνανε τπτ παραπανω

και αυτα χωρις τις τρελες λεπτομεριες ε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Ευχαριστω λουλου, αλλα δεν το σκεφτηκα!!

Βασικα πηγα για ορους και συριγγες, ενω αλλοι ζηταγαν σιροπια και αντιβιωσεις!!

ceclor για ποιον πηρες?

Αυτο που παρατηρησα εγω ηταν οτι ολος ο κοσμος ξυνοταν για καυγα!!

Αααα κουφετάκι δεν σου είπα. Εφαγα σήμερα την πρώτη μου κάρτα δίπλα, χωρίς πόντους όμως, για το "συμφωνώ με κουφετάκι, να ανταλλάξουμε στοιχεία" γιατί το πήραν σαν χαιρετούρα... Στις πόσες καίγομαι?

Αννούλα η Λαμπουσίτσα το απόγευμα το ξεκίνησε όλο αυτό? Η μύξα κανονική? Ξου ξου να σηκωθεί περδίκι η μικρούλα αύριο!

α τους μλκες και τι σου ειπαν?οτι ισουν εκτος θεματος και περνεις χωρο?οπως ειχαν πει εμενα στο καλοβραδυ το οποιο το ξαναλεω ηταν στο τελος της απαντησης πανω στο θεμα το οποιο συζητουσα με δυο ακομη κοπελες περιπου στην 1ωρα και:mrgreen:

921477wc2fyvv2y2.gif

Εγω εχω φαει καρτα και καλα για καλημοροκαλησπερες, που δεν εχω πει ποτε!!!

Μην ανυσηχεις , δεν καιγομαστε τοσο ευκολα!!

Το κουφετο μπορει να μας κατατοπησει καλυτερα βεβαια!!

Κανεις συλλογη εσυ?

Κουφ, μαζι με τις αντιβιωσεις δεν πρεπει να παιρνεις και aqua levoir?

Διαφημίσεις

ultra levour εκτος και αν εξεληκτικαν αυτα και μια κουταλια της σουπας γυαουρτι πριν την αντιβιωση και καθε δυο μερες γυρη απο καλο μαγαζι να το ψαξετε για τα παιδια το μισο του μισου κουταλακι του γλυκου για ενηλικες μισο κουταλακι...στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα.προσεξτε πολυ το εντερο η υγεια απο εκει ξεκιναει

921477wc2fyvv2y2.gif

οσο για τις καρτες γμ το edit μου εγω εκανα ταπετσαρια δυο δωματια τωρα εχω να γεμισω την κρεβατοκαμαρι μου και μετα παω κουζινα αχααχαχαχαχααχαχαχαχαχααα

921477wc2fyvv2y2.gif

καλα βρε nathael αυτο παλι το πηρες καρτες για κατι που δεν ειπες?και ?δεν τις πηραν πισω?δεν εβγαλες ενα ποστ με τα τι σου δωσαν να γινει ενας χαμος?αααα την επομενη καντο εγω 1η θα σε συμπαρασταθω

921477wc2fyvv2y2.gif

Αυτο ηθελα να πω, ultra, αλλα συμπαθα με, πινω την 2η μπυρα και τα ψιλοχανω...

Α ρε που κατιντησα.. με 2 μπυρες να ειμαι φεσι..

Καλα, για την διατροφη, γενικως οταν παιρνεις αντιβιωση πρεπει να εισαι προσεχτικος.

Αποχη και απο το κρεας, η αληθεια ειναι, ποσες τα τηρουμε ολα αυτα?

Οσο για το εντερο, πασχω απο σπαστικη κολιτδα, παιδιωθεν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...