Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι 18 εβδ κ μια μέρα. Μόνο το έντερο νομίζω κάνει κινήσεις χαχαχα γουργουρητο ακόμη οχι...α κ τα τσιμπήματα 

Και εγώ το έντερο μου έλεγα είναι κ μ έλεγε ο γιατρός πως είναι τα μωρά απλά δε το καταλαβαίνω ακόμα....θα δεις πως σε λίγο θα σου είναι πολύ πιο ξεκάθαρο!!! 🥰

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

τι θα γινει θα μιλαω πολυ ωρα μονη μου?.....ο μικρος ξυπνησε 630 το πρωι και κουτουλαει θα φυγω σουμπιτο για να τον ταισω αντε φευγω σε λιγο λεμεεεε,............και εχω ωροσκοπο τοξοτη!!!!!!τοξοτης με ιχθεις ταιριαζει?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα εδω ειστε διαβαζα τον ωροσκοπο μου με αρεσε αυτο το σαιτ με το δειξαν στην 1η συμβαση τα κοριτσια μπρε του γραφειου γτ ως γνωστων ο δημοσιος υπαλληλος ειναι πολυτεχνιτης και εργαζετε σκληρα σουτττ μεταξυ μας

921477wc2fyvv2y2.gif

αααα εδω ειστε διαβαζα τον ωροσκοπο μου με αρεσε αυτο το σαιτ με το δειξαν στην 1η συμβαση τα κοριτσια μπρε του γραφειου γτ ως γνωστων ο δημοσιος υπαλληλος ειναι πολυτεχνιτης και εργαζετε σκληρα σουτττ μεταξυ μας

ναι, ενώ εμείς οι του ιδιωτικού, άν βρούμε αφορμή "δουλεύουμε σκληρά"....όλοι είμαστε Έλληνες, όχι μόνο του δημοσίου!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

τι θα γινει θα μιλαω πολυ ωρα μονη μου?.....ο μικρος ξυπνησε 630 το πρωι και κουτουλαει θα φυγω σουμπιτο για να τον ταισω αντε φευγω σε λιγο λεμεεεε,............και εχω ωροσκοπο τοξοτη!!!!!!τοξοτης με ιχθεις ταιριαζει?

Τώρα άμα σου πω ότι έιμαι εντελώς άσχετη;;;

Κι εγώ την κάνω!

Πάω να φτιάξω μαλλί στη μανούλα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρες!!!! Τι καλημέρες, καλησπέρες!!!

Αγγελάκι μου καλωσήρθες!!! Που ήσουν τόσο καιρό? Η μικρή ΟΚ?

Ρε παιδιά, έχω φάει μούντζα... Λοιπόν εν συντομία...

Πήγα τα παιδιά στην παιδίατρο... ο μικρός έκανε πάλι πυρετό στις 4 το ξημέρωμα... Πήγαμε λοιπόν μεσα στην βροχή και στον χαμό. Εξω ακριβώς από το ιατρείο, είχα σκύψει στο αμάξι να λύσω τον μικρό από το καθισματάκι και αισθάνομαι πίσω στον αστράγαλο κάτι. Ένα κοπρόσκυλο ήρθε και με δάγκωσε!

Ο μαλλιάς ξεκινάει αντιβίωση και αέριους, έχει κόκκινο λαιμό, κόκκινο αυτί, καθαρός από ακροαστικά αλλά έχει κλείσει 3 24ωρα με πυρετό και συνεχίζουμε. Η μικρή είναι καθαρή μεν αλλά έχει πολλές μύξες οπότε κι αυτή αέριους (αντιβίωση έτσι κι αλλιώς πίνει)...

Το απόγευμα λοιπόν, πρέπει να βρω φαρμακείο για να πάρω τα νέα φάρμακα και να μου κάνουν αντιτετανικό ορό! Στον κ@λο από ότι έμαθα κι έχω και περίοδο!!!

Ρε σεις, θα πέσω από την ταράτσα λέμε!

Πάω να βάλω τα μακαρόνια, έρχομαι μετά!

ναι, ενώ εμείς οι του ιδιωτικού, άν βρούμε αφορμή "δουλεύουμε σκληρά"....όλοι είμαστε Έλληνες, όχι μόνο του δημοσίου!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παντος κινεζος δεν θα θελα ναμε.αλλα το προβλημα δεν ειναι ο εργαζομενος αλλα το αφεντικο παντος τυπου δημοσιου -ιδιωτικου και η συνθηκες εργασιας-οχι απαρετητος σκληρες-στην νορβηγια πχ που ειναι η ανηψια μου εχουν ψυχολογους απο την εταιρια γυμναστηριο εκδρομουλες πληρωμενες ιβεντ διαφορα για πεσμου αυτα τα ατομα που βρισκονται εκει τι θα κανουν?δεν θα δουλευουν με αγαπη και συνεση?εγω λεω ναι α και φυσικα με σεβασμο

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!! Τι καλημέρες, καλησπέρες!!!

Αγγελάκι μου καλωσήρθες!!! Που ήσουν τόσο καιρό? Η μικρή ΟΚ?

Ρε παιδιά, έχω φάει μούντζα... Λοιπόν εν συντομία...

Πήγα τα παιδιά στην παιδίατρο... ο μικρός έκανε πάλι πυρετό στις 4 το ξημέρωμα... Πήγαμε λοιπόν μεσα στην βροχή και στον χαμό. Εξω ακριβώς από το ιατρείο, είχα σκύψει στο αμάξι να λύσω τον μικρό από το καθισματάκι και αισθάνομαι πίσω στον αστράγαλο κάτι. Ένα κοπρόσκυλο ήρθε και με δάγκωσε!

Ο μαλλιάς ξεκινάει αντιβίωση και αέριους, έχει κόκκινο λαιμό, κόκκινο αυτί, καθαρός από ακροαστικά αλλά έχει κλείσει 3 24ωρα με πυρετό και συνεχίζουμε. Η μικρή είναι καθαρή μεν αλλά έχει πολλές μύξες οπότε κι αυτή αέριους (αντιβίωση έτσι κι αλλιώς πίνει)...

Το απόγευμα λοιπόν, πρέπει να βρω φαρμακείο για να πάρω τα νέα φάρμακα και να μου κάνουν αντιτετανικό ορό! Στον κ@λο από ότι έμαθα κι έχω και περίοδο!!!

Ρε σεις, θα πέσω από την ταράτσα λέμε!

Πάω να βάλω τα μακαρόνια, έρχομαι μετά!

00020457.gifεχεις ενα τετοιο πανω σου λενι τωρα χωρις πλακα ομως φερε παπα να σας κανει ενα ευχελαιο μην το γελας και μην το αποκλυεις.που βρεθηκε το κοπροσκυλο ρε?και πως ορμηξε αφου δεν το χες παρει χαμπαρι θα μας τρελανεις ρε λενι δεν υπαρχουν αυτα που ζεις τον τελευταιο καιρο.ομως σαν καλη φιλη ενα θα σου πω σου χρωσταει το συμπαν και θα σου τα φερει πισω.τελος κανε κουραγιο

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

βούρ για Νορβηγία τότενες! χιχιχιχιχιχι

ναι με την κ@λογλωσσα και το 6 μηνες ηλιο και 6 μηνες βραδυ και να οι αυτοκτωνιες.ρε το καλυτερο θα ταν το συστημα της νορβηγιας εδω.φευγω εχω τον μικρο κρεμασμενο πανω μου να μου λεει διαφορα παω να τον δωσω σουπιτσα και ναανιιιιι φιλια γμτ θα μεγαλωσει και αυτος και μετα θα μιλαααααμεεεεεεεε000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

00020457.gifεχεις ενα τετοιο πανω σου λενι τωρα χωρις πλακα ομως φερε παπα να σας κανει ενα ευχελαιο μην το γελας και μην το αποκλυεις.που βρεθηκε το κοπροσκυλο ρε?και πως ορμηξε αφου δεν το χες παρει χαμπαρι θα μας τρελανεις ρε λενι δεν υπαρχουν αυτα που ζεις τον τελευταιο καιρο.ομως σαν καλη φιλη ενα θα σου πω σου χρωσταει το συμπαν και θα σου τα φερει πισω.τελος κανε κουραγιο

sig.asp?img=ad1

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΕΝΙΩ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ...ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ ΓΜΣ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Έλα μου ντε? Δεν φτάνει που μου συμβαίνουν τα απίθανα, μου τυχαίνουν και τα κουλά κοπρόσκυλα! Μιλάμε δεν το είδα, έχω μια φοβία με τα ζώα, αν το έβλεπα δεν θα έβγαινα καν από το αυτοκίνητο. Ήρθε από πίσω το βλαμμένο, χωρίς να του κάνω τίποτα με δάγκωσε! Έτσι μου 'ρχεται να τραβήξω μια μήνυση στον ιδιοκτήτη του! Και είχα και το μωρό αγκαλιά όταν γύρισα να το δω! Να φανταστείς, έκλεισα την πόρτα στο πρόσωπο της Μυρτώς, να τρέξω μέσα στο ιατρείο και μετά πήγα και την πήρα!

Εξω ακριβώς από το ιατρείο, είχα σκύψει στο αμάξι να λύσω τον μικρό από το καθισματάκι και αισθάνομαι πίσω στον αστράγαλο κάτι. Ένα κοπρόσκυλο ήρθε και με δάγκωσε!

Laughing%2520Stress%2520Ball_2.jpg

E, η γκαντεμιά σου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! :mrgreen:

Μ' έχει δαγκώσει κι εμένα (στην Αθήνα παρακαλώ, κι ας μεγάλωσα σε χωριό) και πονάει γμτ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ και πάλι!

Ο δικός μου ευτυχώς καλύτερα σήμερα και με καλύτερη διάθεση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...