Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παω να χτυπησω ενα γλυκακι για διαβητικους,γιατι κι εμεις εχουμε δικαιωμα στη ζωη βρε!

εμεις μπορουμε να χτυπησουμε ενα?δηλ. εμεις που δεν ημαστεδιαβητικοι δεν εχουμε δικαιωμα σε αυτον τον κοσμο?

Θα 'θελες δηλαδή και 4ο καλό μου;;;

Χαρά στο κουράγιο σου! Η αδελφή μου έχει τέσσερα, εγώ για 2ο λέω και το σκέφτομαι! :tongue:

το θελω το ηθελα τωρα ειμαι ντεμι σεζον γτ περασε πια ο καιρος που ηρθε το 3ο μου και αρχιζει παλι η σκεψη του ξαναμανα?!!!ειπα μεχρι τελος του χειμωνα μετα το κλειδωνω το μαγαζακι ασε που θα αρχισει να χαλαει η κλωθομηχανη πλησιαζω τα 40 οποτε....

Τσα,να'μαι κι εγω,τι κανετε τσουπριτσες μου;Καλα κουφετακι ψοφαω να δω τον μικρο,να κανονισουμε παιδοτοπο,γιατι μετα με το προγραμμα της κορης μου θα τρεχω και δεν θα φτανωωωωωω

οκ!μετα τις 16του μηνα ομως που θα πληρωθω τα τρελα λεφτα και πριν τις 22 γτ θα τα χω φαει χαχαχααχαα

Ε, για το παιδάκι μου θα το κάνω, για να 'χει παρέα.

Γιατί εγώ, για να 'μαι ειλικρινής, και να μην έκανα άλλο, δε με χαλάει. Θεωρώ όμως παιδαγωγικά καλύτερο να είναι δύο τουλάχιστον παιδάκια μέσα στο σπίτι και να μη μεγαλώσει ο γιος μου μόνος του, σ' ένα σπίτι με ενήλικες.

το 1ο το κανεις για σενα το 2ο για το 1ο και το 3ο παλι για σενα το 4 ο για ισοροπια αναμεσα στα αδερφια το 5ο δεν ξερω γτ.....

Σιγουρα νομιζω οτι ειναι τελειως διαφορετικο για ενα παιδι να μεγαλωνει μονο του απο ενα παιδι που εχει αδελφακια.Εγω τι να πω που η μικρη το ζηταει επιμονα τον τελευταιο καιρο,δεν εχει και ξαδερφακια,οποτε ο κληρος πεφτει στη "μανουτιτα";)

684871rusqjuoy9b.gif giaποιον χτυπαει η καμπανα?ε?μεχρι τις αρχες των γιορτων θα ακουσουμε τα ευχαριστα το πιστευω το νιωθω το ασθανομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

εκεινη την ωρα δενποναω,αλλα καμια φορ ααπο το τρυπα τρυπα δνεεχω αιμα και τρυπαω σε δοαφορα σημεια του δαχτυλου και ποναει ολο μετα δενμπορω να πιασω τιποτα!αχχχχχχχχχ θα φυγει παντως και ειναιμια παρηγορια!αντε να δουμε!και θ αειμαικαι στιλακαι αυτοπου το πας?ατιμο το ζαχαρο,κιοσο δενκανει τοσο σε τραβαν τα γλυκα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχαχαχα να σαι καλα ρ εκουφετο ,σε ειπα λαφιατης ηταν!και περυσι ειχε 2 στο ιδιο σημειο!ο ενα ςμου εβγαλε και γλωσιτσα!χιχιχι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εκεινη την ωρα δενποναω,αλλα καμια φορ ααπο το τρυπα τρυπα δνεεχω αιμα και τρυπαω σε δοαφορα σημεια του δαχτυλου και ποναει ολο μετα δενμπορω να πιασω τιποτα!αχχχχχχχχχ θα φυγει παντως και ειναιμια παρηγορια!αντε να δουμε!και θ αειμαικαι στιλακαι αυτοπου το πας?ατιμο το ζαχαρο,κιοσο δενκανει τοσο σε τραβαν τα γλυκα

η ουρα του γιαδαρου ειναι δυσκολη γτ τον γαιδαρο τον εφαγες αλλα ολα για την κορη βρε.και οταν μεγαλωσει ολα θα τις τα πεις τι τραβηξες.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

σιγα μωρε τιποτα δεντραβηξα!!!!αλλες ταβλα 9 μηνες ειναι!!!!ασε μια χαρα το μωρακι μου δ εφταιει αυτο η πυρολοιμωξη φταιει την καταρα του σιτζουνενα εχε ι,που λεει και ο ξαδερφος μου!αχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχαχαχα να σαι καλα ρ εκουφετο ,σε ειπα λαφιατης ηταν!και περυσι ειχε 2 στο ιδιο σημειο!ο ενα ςμου εβγαλε και γλωσιτσα!χιχιχι

μπριιιιιιιιιιι ανατρυχιασα.εχω δει λαφιατη απιστευτα μεγαλο στο βουνο διπλα στο ποταμι πηγαινε να πιει το χρυσο μυο και σηκωθηκε μολις μας ειδε εγω τα ποδια στα χερια να φωναζω φιιιιιδιιιιι και ο συζηξ μετα παιδια να γελαν μα καλα τοση αναισθησια?πα πα πα!

921477wc2fyvv2y2.gif

σιγα μωρε τιποτα δεντραβηξα!!!!αλλες ταβλα 9 μηνες ειναι!!!!ασε μια χαρα το μωρακι μου δ εφταιει αυτο η πυρολοιμωξη φταιει την καταρα του σιτζουνενα εχε ι,που λεει και ο ξαδερφος μου!αχαχαχα

σιτζου..τι?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

σιτζουνε ρε,δενεβλεπε ςκαμπαμαρου?που ελεγε την καταρα του σιτζουνε.....αχαχαχα,τι γλυκο θ αφας???μη χαλας τη διαιτα,φαε κιεσυ ενα για διαβητικους!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

σιτζουνε ρε,δενεβλεπε ςκαμπαμαρου?που ελεγε την καταρα του σιτζουνε.....αχαχαχα,τι γλυκο θ αφας???μη χαλας τη διαιτα,φαε κιεσυ ενα για διαβητικους!

οχι δεν εβλεπα.ποσο χρ. επρεπε αν το βλεπω αυτο?

921477wc2fyvv2y2.gif

καποιο; με χτυπησε τηνπορτα κι εξαφανιστηκε!η καποιςο με δουλευει η ακποιος θελειναμεφαει λαχανο,ετσι κανουν οι τρομοκρατες,αν βρω δεμα να ναησυχησω?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...