Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα κισακι χρονια πολλα για τον αδερφουλη σου,να τον χαιρεσαι.

Καλα κουκλες να ειστε καλα,σημερα σας διαβαζα και εσκασα στα γελια.....εγω παλι θελω ενα κοκαλακι κι απο τους τεσσερις,γιατι θελω ποικιλια,πειραζει;;;;;

Περαστικα στους αρρωστουληδες,εγω απο χθες ειμαι ελαφρως συναχωμενη,ευτυχως η μικρη ειναι καλα,αλλα μες την ενεργεια....τοσες μερες στο σπιτι,κοντευει να λαλησει,κι εγω ειμαι σε μια φαση:τα νευρα μου,τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγω.........και περνω μαζι μου κι οσες θελουν να με ακολουθησουν στα βουνα..........

Να καλωσορισω τη φιλεναδιτσα της ελενη κ ,να χαιρεσαι το παιδακι σου κοπελα μου κι οτι επιθυμεις.

Εγω παλι εκανα χθες το πρωι,τυπου κρεπες με νιφαδες βρωμης για τη μικρη με μπανανα-μελι-κανελα και το βραδυ πιτσα χωριατικη,μου αρεσει που το μεσημερι βοσκησα σαλατα και το βραδυ τσακισα την πιτσα:tongue::tongue::tongue:Αχ βρε μαεστρια μπραβο και παλι μπραβο,εγω που εχω ποδηλατο σπιτι και μηχανημα για κοιλιακους και το μονο που κανω ειναι να τα βλεπω......ενω κανονικα θα επρεπε να τα χρησιμοποιω γιατι ..........αλιμονο μου......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κρεπες θενε τα κοριτσια μου ωρε εγω με δυο τηγανια θα κανω χιλιοι καλοι χωρανε λενι θα κανουμε μισες με μερεντα μισες με κασσερι μισες με κιμα αχαχααχααχαα.εαν μανου εκανα τυπου κρεπες με βρωμη θα μου το φερναν στο κεφαλι να κανω αφρολουτρο.ποτε δεν την φαγαν την βρωμη και πιστεψε με προσπαθησα πολυ γι αυτο οπως και το φυστικοβουτυρο αν ρωτησης τον μεγαλο μου θα σου πει μια αναμνηση του που εχει απο τα παιδικα του χρονια που τον πιεσα να φαει μια φετα με φυστικοβουτυρο ποσο κακουργα μανα ειμαιιιιιιι ααααααααααα!!!!!περαστικα για το συναχι μανου.λεω να αρχισω γυρη σε ολους μας.κανει καλο μεχρι να δω για το colostrum εντωμεταξυ σημερα ειχα μια αρνητικη ψηφο γι αυτο,γτ λεει ενας που μιλουσαμε στην δουλεια οτι αφου το αγελαδινο γαλα ειναι ακαταληλο για τον ανθρωπο ετσι και το πρωτογαλα ειναι το ιδιο δεν θα προσφερει τπτ....γμτ μπερδευτηκα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!!!!

Εγώ θα προτιμήσω τους δυο μεσαίους αν μου επιτρέπετε, για λίγο πιο λάϊτ καταστάσεις!!!

Μια αλμυρή κρεπούλα άνετα την χτυπούσα οπότε κουφέτο μια και προσφέρθηκες να μη σε προσβάλουμε!!!

Παστάκια που είσαι χαμένη;;; Μήπως αυτός ο κυριούλης με τις φυσιοθεραπείες είναι πολύ καλός και σε απασχαλεί ολιμερίς;;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αχαχαχ τρελες !!!!!καλημερα ειμαι στη δουλειαεχειπροβλημα ο συναδελφος!η μικρη χαζεψε εφαγε αυτονανουριστηκε καικοιμαται!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

xaxaaxaaxaxaaxa δεν ξερω αμα το χετε καταλαβει αλλα περναμε την χρυση εποχη μας ηλικιακα ξερουμε τι θελουμε και ειμαστε θεες τα 36 κοπελια τα θεμε εγω που κλεινω τα 38 ρε μανου πια κλεινω επιτελους τα 38 ή τα 37.....σνιφ σε λιγα χρονια θα πρεπει να ανοιξω καινουργιο καφε μετα τα ...40 αχ!αχ!αχ!πονεσα

921477wc2fyvv2y2.gif

εχουμε και λεμε ειμαι 37 χρονων 10 μηνων 25ημερων 9ωρων και 27λεπτων...28λ....29λ....... και το βρηκα εδω http://www.anew.gr/bio/index.php βαζεις τα στοιχεια σου και κατω κατω κατω λεει την ηλικια +πολλα αλλα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλά για το θεές δεν το συζητώ και δεν το διαπραγματεύομαι!!! χαχαχα!!!!

Μανού άμα κάνεις λογαριασμό πε με κι εμένα γιατί τα'χω χάσει (είναι η αρχή της άννοιας βλέπετε)χιχι,, και δεν ξέρω αν είμαι 35 ή 36!!!:tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλά για το θεές δεν το συζητώ και δεν το διαπραγματεύομαι!!! χαχαχα!!!!

Μανού άμα κάνεις λογαριασμό πε με κι εμένα γιατί τα'χω χάσει (είναι η αρχή της άννοιας βλέπετε)χιχι,, και δεν ξέρω αν είμαι 35 ή 36!!!:tongue::tongue::tongue:

ελενη μπες εκει που εβαλα και δεστο

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!!!!

Εγώ θα προτιμήσω τους δυο μεσαίους αν μου επιτρέπετε, για λίγο πιο λάϊτ καταστάσεις!!!

Μια αλμυρή κρεπούλα άνετα την χτυπούσα οπότε κουφέτο μια και προσφέρθηκες να μη σε προσβάλουμε!!!

Παστάκια που είσαι χαμένη;;; Μήπως αυτός ο κυριούλης με τις φυσιοθεραπείες είναι πολύ καλός και σε απασχαλεί ολιμερίς;;

χαχαχαχαχαχ...εδώ είμαι καλέ....:P:p:pελενιώ2008 μου αυτή την "φυσικοθεραπεία" την κάνω με τον πάστα, άμα λάχει!άάάλααααααχιχιχιχ

εγώ είμαι 30 στα 31...αλλά εσείς θα λέτε 18,5! έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...