Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη έλα ενα, δύο, ενα, δύο, τρέχουμε λέμεεεεεεεεεεεεεε!

Εσύ το πάς φιρί φιρί να σου κόψω την καλημέρα!!!:tongue:

Δύο φίλες μου που έκανα το λάθος παλαιόθεν να ξεκινήσουμε μαζί γυμναστήριο, κατέληξα στην βδομάδα πάνω να τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι!!! Κανόνισε μαεστρία μου, να είσαι ο λόγος που θα αλλάξω νικ και θα επιστρέψω σαν "λυγερόκορμο χαμομηλάκι"!!!:D:D:D

ενα κοκκαλακι απο τον μιγαδα μπορω να γλυψω κι εγω λενι please!!!!!!!!!

εντάξει βρε μπέιμπ, ξέρεις τι ανοιχτοχέρα είμαι... Αν και εσένα δεν σε φοβάμαι, μάλλον εσύ θα πρέπει να μου αφήσεις κανένα κοκκαλάκι!!!

εντάξει βρε μπέιμπ, ξέρεις τι ανοιχτοχέρα είμαι... Αν και εσένα δεν σε φοβάμαι, μάλλον εσύ θα πρέπει να μου αφήσεις κανένα κοκκαλάκι!!!

χαχαχααααχαχαα τι θα χω να θυμαμε στα βαθεια γεραματα γμτ τπτ!!!!!!να ξες θα με μουντζωνω σιγουρα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

κόρες, πάω να βάλω τον κιμά και να κάνω ένα τσιγάρο (χαχαχα και μετά τις εισπνοές μου)... Ελπίζω να σας βρω εδώ επιστρέφοντας (αν σας βρω βέβαια θα κάψω τον κιμά!)... Αν όχι, καληνύχτες κοριτσάρες...

χαχαχαχαχαχα έχει τόση χάρη ο καλός μου, αν βάλω και την ζαβαρακατρανέμια δυνατά, από την ταραχή είναι ικανός να χτυπήσει!!! χαχαχα κουφετάκι χαζογελάω ρε συ μόνο που το σκέφτομαι...

εχω την κορη να αναδευει το μυγμα για τις κρεπες παω να τις βαλω στο τηγανι σιγα σιγα και εφοσον ακουσα αυτο

BUsNpfXwEy0&feature=related

ανεβηκα βρηκα το κουραγιο να κανω κρεπες λενι μην τον καψεις τον κιμα σκεψου το δντ καλο βραδυ μωρο μου μαεστρια τα λεμεεεεεεε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κανόνισε μαεστρία μου, να είσαι ο λόγος που θα αλλάξω νικ και θα επιστρέψω σαν "λυγερόκορμο χαμομηλάκι"!!!:D:D:D

AααααααααααΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Εγώ βόσκησα τη σαλάτα μου, βέβαια νωρίτερα είχα σαβουρντιάσει 4-5 μπισκότα με σοκολάτα, και τώρα λέω να την πέσω στον καναπέ.

Θα πάω αύριο, αν και είμαι ΑΚΟΜΑ πιασμένη από χθες! Τι άλλο μου μένει να κάνω βρε Ελένη, άνεργη γυναίκα; :rolleyes:

Κουφέτο κρέπες τέτοια ώρα;;; Απαπαπαπαπαπαπα!!! (Κι εμένα, με ξεχνάς;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κρέπες δεν έχουμε, το κουφετάκι είναι πέντε στόματα ζωή να 'χουνε, πόσες να φτιάξει για να στείλει και πακέτο?

Αν θές έχουμε κιμά!!! Ξέρω, ξέρω, κιμάς = μπλιαχ!!!

Καλημέραααααααααααααααα....

Σήμερις είμαι ατ.σπίτι.τζιαρ λόγω μειωμένου....αγκαλίνα με τον γουργουράκο......γούτσου γούτσου...ουγκ!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πωπω έριξα μια γρηγορη ματιά για αυτά που λέγατε εχθές...πω μάσεεεεες...

Τι κάνετε ρε κορίτσια; όλα καλά;εγώ συνεχίζω φυσικοθεραπείες, αισθάνομαι καλύτερα δεν λέω, αλλά πονάει το δέρμα μου απότο τσίμπι τσίμπι του κυριούλη που μας κάνει μασάζζζζζζζζζζζζζ......

Α! Για το ΜΕΤ hotel τι λέτε; εκεί λέμε να κλείσουμε.....αααα ρε Σαλόνικαααα!σου'ρχομαι!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυτά!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

επιτηδες τοκανεις λενη αφου ξες κιμας=μπλιαξ!!!!αχαχαχα καλημεραααααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...