Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κουφετάκι, σε βοήθησε ο καταρράκτης τελικά βρε!!! Και μετά λένε ότι τα γηρατειά φέρνουν προβλήματα! Να που φέρνουν και λύσεις!!!

Εγώ είχα πάντα πρόβλημα με αυτιά, ιγμόριο κτλ... Εεεε, σιγά σιγά δεν ακούω, θα καταστραφεί το τύμπανο οπότε τέλος τα προβλήματα!!!

Ετσι, να βλέπουμε θετικά τα πράγματα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επιπεφυκιτιδα παθαινα εγω μικρη γτ -ακου το κουλο-επειδη εχω μεγαλη επιφανεια στα ματια γουρλοματια παιδι μου αμυγδαλωτα ειχα ευαισθησια.ευτυχως με τον καιρο και το πουρι που επιασα σαν γρεα μεταλακτικα και δεν παθαινω τωρα.χααχααχχαχαχα

Έτσι το λένε; Σταδιάλα και δεν ήξερα πως να το γράψω!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΠΩ ¨"ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΩ"!!!!!

Εύγε Μαεστρία μου, τι να πω, μένω σπίτσλες!!!

Αν φτάσεις στα κιλά μου, ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πάντως ρε γμτ, δεν με θέλει με τίποτα... Είχαμε κανονίσει αρχές της χρονιάς να έρθει μια ξαδερφούλα μου να κρατήσει τα παιδιά για να πάμε "Ακτή Πειραιώς", αρρώστησε η Μυρτώ... Αύριο είχα κανονίσει με συναδέλφισσες να πάμε μόνο γυναίκες, τελικά μία μία την κάναμε (ευτυχώς, θα ξανακανονίσουμε είπαμε)... Έλεος τώρα...

κουφετάκι, σε βοήθησε ο καταρράκτης τελικά βρε!!! Και μετά λένε ότι τα γηρατειά φέρνουν προβλήματα! Να που φέρνουν και λύσεις!!!

Εγώ είχα πάντα πρόβλημα με αυτιά, ιγμόριο κτλ... Εεεε, σιγά σιγά δεν ακούω, θα καταστραφεί το τύμπανο οπότε τέλος τα προβλήματα!!!

Ετσι, να βλέπουμε θετικά τα πράγματα!

Έτσι το λένε; Σταδιάλα και δεν ήξερα πως να το γράψω!

Αν φτάσεις στα κιλά μου, ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ! :mrgreen:

Α κουφετάκι σαν να με βλέπεις!!! χαχαχα μόνο που γυμνάζομαι με το παρακάτω... Και στο συγκεκριμένο σπορ είμαι φοβερή!!!

QivOSmES9-s

Καλέ μαέστρο, στα κιλά σου ήμουν όταν ήμουν παιδούλα!!! Τώρα είμαι διπλάσια!

00020468.gifπαει θα με πεθανετε γρια γυναικα και δεν θα προλαβω να παρω και συνταξη αχαχαχααχα λενι κανε μπανιο θα νιωσεις ποιο ελαφρια αχαχαχαχαα εγω τους εταξα τους μεγαλους κρεπες και βαριεεμεεεεε και φυσικο χυμο σε λιγο ερχετε η μικρα -την πηγε ο συζηξ-απο τον χορο και πρεπει να σηκωσω τον φαρδοκωλο μου να αρχισω00020661.gif

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλέ μαέστρο, στα κιλά σου ήμουν όταν ήμουν παιδούλα!!! Τώρα είμαι διπλάσια!

Μαρή θα μας τρελάνεις; ΠΟΣΟ είσαι; Εγώ είμαι πάνω από ... γκουχ, γκουχ ... 80+ (πολλά ++ όμως :mrgreen::oops:).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μαεστρία μου ΖΕΙΣ???? ΟΚ, υπερβολικο ήταν το τρεις, ήθελα να δω αν με παρακολουθείς (χαχαχα), δύο όμως σίγουρα... Δεν πάω παρακάτω κοπελιά, δεν βγαίνω!!!

Αχχχχ γελάμε αλλά ούτε να με κουβαλήσουν τέσσερις δεν θα μπορέσουν! Με παυσίπονες θα είναι οι χριστιανοί!!! Κι αν σκεφτώ ότι τα πτώματα βαραίνουν... Ε, να το Χ3!!!

Μαεστρία μου ΖΕΙΣ???? ΟΚ, υπερβολικο ήταν το τρεις, ήθελα να δω αν με παρακολουθείς (χαχαχα), δύο όμως σίγουρα... Δεν πάω παρακάτω κοπελιά, δεν βγαίνω!!!

Αχχχχ γελάμε αλλά ούτε να με κουβαλήσουν τέσσερις δεν θα μπορέσουν! Με παυσίπονες θα είναι οι χριστιανοί!!! Κι αν σκεφτώ ότι τα πτώματα βαραίνουν... Ε, να το Χ3!!!

μην λες μλκιες αντε παρε αυτο να ανεβεις ακου 4.

WpmILPAcRQo&feature=related

.........χμ εκτος αν ειναι τετοιοι 4man145.JPG

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...