Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ειναι καταληλο και για βρεφη δες εδω καποια λινγκ

http://www.ifilios.gr/colostrum.html

http://www.dromeas.com.cy/arthra/colostrum.htm

αυτη η τελευταια εταιρια μου χει κανει καπως κλικ για να παραγγειλω απο δωhttp://www.aloehellas.com/colostrum.htm

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

COLOSTRUM PLUS πύαρ ή πρωτόγαλα

Τιμή: ?52.00

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν

Το Colostrum, πύαρ, ή πρωτόγαλα

Αρ.πρωτ.ΕΟΦ 80659/10-11-2009

Eίναι η πρώτη τροφή που δέχεται κάθε νεογέννητο μέσω του θηλασμού

από την μητέρα του τις 3 πρώτες ημέρες της ζωής του.

Τα βιοενεργά μόρια του colostrum εφοδιάζουν το νέο και ευάλωτο οργανισμό με αμυντικούς,

αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες.

Mεταφέρει τις απαραίτητες ανοσοσφαιρίνες ή αντισώματα σε υψηλή συγκέντρωση,

από τον οργανισμό της μητέρας στο νεογέννητο.

Έτσι ο ανίσχυρος νεογέννητος οργανισμός δέχεται τον πρώτο του φυσικό εμβολιασμό

ενάντια στα μικρόβια τα βακτηρίδια τους ιούς και τους μύκητες.

Το γεγονός ότι το Colostrum είναι φυσική τροφή η οποία δεν έχει αντενδείξεις ή αρνητικές παρενέργειες

σημαίνει ότι είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα απόλυτα ασφαλές και κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Η EcoHealth διαθέτει το μόνο εμπλουτισμένο με λακτοφερίνη colostrum.

Αναντικατάστατο συμπλήρωμα διατροφής και ασπίδα υγείας σε περιπτώσεις:

1. Εποχιακών ιώσεων

2. Αναιμίας και χρόνιας κόπωσης
  3. Αρθριτικών και μυοσκελετικών φλεγμονών, αποτέλεσμα άθλησης και υπερπροσπάθειας ή τραυματισμών.

4. Προβλημάτων του πεπτικού συστήματος: κολίτιδα, έλκος, ευερέθιστο έντερο κ.α
  5. Ψυχικών διαταραχών : κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, στρές, σεξουαλική απάθεια.
  6. Διαβήτη

7. Αυτοάνοσωv νοσημάτων
  8. Διαταραχών θυροειδούς
  9. Αυστηρής δίαιτας

10. Βελτίωσης ποιότητας ή και απώλειας μαλλιών

11. Θαμπού δέρματος με ρυτίδες

Οφέλη από το colostrum plus:

• Τονώνει, ανοσοδιεγείρει τον οργανισμό και παρέχει ασπίδα προστασίας από τις εποχιακές ιώσεις
  • Έχει σημαντική αντιγηραντική δράση

• Βελτιώνει την ποιότητα των μαλλιών και του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες

• Ενισχύει την μνήμη,τονώνει τις εγκεφαλικές λειτουργίες και εξασφαλίζει αυξημένη προστασία από το Αλτσχάιμερ και άλλες εκφυλιστικές νόσους

• Εξισορροπεί τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα
  • Ενισχύει τον μεταβολισμό
  • Ανακουφίζει από τις φλεγμονές οποιασδήποτε αιτιολογίας
  • Βοηθάει στον έλεγχο της εκδήλωσης των συμπτωμάτων από αυτοάνοσες ασθένειες

• Μειώνει την εκδήλωση και τα ενοχλητικά συμπτώματα από τις αλλεργίες
  • Παρέχει στον οργανισμό πρωτείνες υψηλής βιολογικής αξίας και υδατάνθρακες, όπως επίσης βιταμίνες και μέταλλα.
  • Αντιοξειδωτικό, κατά των ελεύθερων ριζών
  • Προσφέρει κάλυψη στον οργανισμό σε περιόδους αυστηρής δίαιτας ή αυξημένου στρες

921477wc2fyvv2y2.gif

παω να ταισω μικρο σημερα κοσαρα απο χωριο θα φαμε με πατατουλες.καλο μεσσημερι κοριτσια τα λεμε.λενι οχι διπλες δοσεις τα σιροπια,κανονισε.

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετάκι εντυπωσιάστηκα... Όμως ρε παιδί μου, είναι σίγουρο ότι είναι φυσικό προϊόν? Σαν σπιντάκι μου κάνει... Θα ρωτήσω την παιδίατρο αύριο (θα καταριέται το ίντερνετ, δεν το συζητώ!)

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα!!!! Ελενηκ, σαν την δικια μου παιδιατρο, που απλα δεν πηρα απαντηση ποτε!!!

σορυ που πεταγομαι σαν την π..ρδη και δεν εχω καν τριανταρισει ακομα!!!

Κουφετακι, πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λες, μπερδευτηκα ομως λιγο, αυτο φτιαχνεται απο το πρωτογαλα?

(εχτες το εβαψα το μαλλι, πιο ξανθο απο οτι συνηθως)

ελενη κι εγώ την ίδια απορία έχω γι αυτό και ρώτησα αν το συζήτησε με παιδίατρο.

Πάντως ρε κοριτσια η δικιά μας παιδ. είναι σχετικά ανοιχτή σε διάφορα σκευάσματα που κυκλοφορούν...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αννούλα!!! Κόρες να σας συστήσω την Αννούλα (Nathael), αγαπημένη φίλη! Πωπω, είχα ξεχάσει την διαφορά ηλικίας που έχουμε, είμαι τόσο κοντά στη νεολαία άλλωστε!!! Έχει ένα κοριτσάκι μπιμπελό, μία μέρα μικρότερο από τον μαλλιά μου!!!Αννούλα, να σε βλέπουμε...

Προς το παρόν η παιδίατρος με έκλ@σε όταν της είπα να πάμε σήμερα τον Βάγγο να τον δει αντί για αύριο το πρωί που έχουμε ραντεβού, (έχει χειροτερεύσει, ξύπνησε πριν από λίγο πάλι με πυρετό και έχει βραχνιάσει) λέγοντας ότι πρέπει να περάσει το 3ημερο και μετά, άσε που δεν έχει κενό σήμερα! Ρε γμτ, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει πολύ! Δυσκολεύτηκα πολύ όμως να βρω παιδίατρο και φοβάμαι να ξαναμπώ στην διαδικασία του ψαξίματος... Τι το ήθελα κι έκοψα την φράου?

Έχω ένα σπίτι που δεν περιγράφεται! Νιώθω ότι είναι μέσα στα μικρόβια, βιολογικό καθαρισμό χρειάζεται...

Αν αυτο δεν ειναι Η παρουσιαση, τοτε τι ειναι?

Ευχαριστω κοριτσακι μου!!

Λοιπον, εγω λεω να μπεις και να παραμπεις στην διαδικασια για να παρεις και μια αλλη γνωμη, δεν εχεις να χασεις τπτ.

εκτος βεβαια απ τον χρονο σου.

Ελενη 2008, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο καθε παιδιατρος λεει και κανει τα δικα του, απλα βρισκεις και κρατας αυτον που σου ταιριαζει πιο καλα!!

Παλι πυρετο ο καημενος ο Βαγγελης?

ο μαλλιας ελενι ετσι οπως τα λες εχει ιωγενη λαρυγγοφαρυγκητιδοκατι γμτ.μονο με αντιβιωση πω ρε ξες πως τσατιστηκα τωρα που το διαβασα για την παιδιατρο!!!δηλαδη αν ηταν κατι επειγον (για μενα αυτο ειναι το πουλακι μου ξανα ολο το βραδυ που ειναι δυσκολο θα το περασει ετσι)οπωσδηποτε πρεπει να το δει ακομη και οταν τελιωσουν τα ραντεβου της.η δικια μου περισσι που ειχε θυμαστε ακομη μια φορα βηχα και μυξουλες τον ειχε δει στο τελιωμα οταν την ειπα οτι θελω να των δει.εδω η γυναικα καλοκαιρι που ηθελα να του κανω εμβολιο και δεν εβγαλα ακρη με το ικα μου ειπε να παω στο ιδιωτικο νοσοκομειο που δουλευει να του το κανει και δεν με πηρε και δραχμη.οσο για την ερευνα νομζω τι πρεπει να ψαξεις λενι μου και εμεις οολα αυτα τα χρονια μετα την κορη μου ψαξαμε και τον μικρο ειναι η δευτερη αυτη που τον πηγαινω.οσο για το colostrum και καλος ηρθες φιλεναδα της λενι μας ναι ειναι το πρωτογαλα που συλεγετε τις 1ες μερες απο την αγελαδα.σε ερευνα ειμαι κι εγω θα δουμε με αυτο το σκευασμα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κουφετάκι, κι εγώ από ένστικτο από την αρχή κιόλας νομίζω ότι δεν θα την αποφύγει την αντιβίωση. Δεν τον έχω ξαναδεί τόσο ανήσυχο, άσε που δεν έχω ξαναματαδεί τέτοια μορφή μύξας! Είπαμε, μην σας δώσω πλήρη περιγραφή, έχετε κι ευαίσθητα στομάχια!

Ρε γμτ, πως να αρχίσω πάλι να ψάχνω παιδίατρο? Σε περίοδο που είναι τα παιδιά καλά? Θα έρθει φαντάζομαι κι αυτή η περίοδος! Και τι να της πω? Α, γεια σας, ήρθα να συζητήσουμε? Θα με περάσει για τρελλή! Σε περίοδο που είναι άρρωστα, να δοκιμάσω μία άλλη? Έχω μία υπόψην μου, πρέπει να την ψάξω βέβαια λίγο μιας και απλά έπεσα πάνω της μια φορά και μου έκανε κλικ.

Αυτή που έχω τώρα, μου αρέσει αρκετά σαν φιλοσοφία (δεν είμαι βέβαια απόλυτη ήσυχη, ψάχνω αυτό που μου λέει)... το πρόβλημα είναι πως δουλεύει λες κι έχει οκτάωρο, δεν είναι ευέλικτη στα ραντεβού... Αργίες και σχόλες, όσες φορές έχει τύχει, πάντα μα πάντα είναι εκτός Αθηνών (λέει)... Τεσπα, θα το δούμε κι αυτό...

Αννούλα, το τικεράκι σου έχει κολλήσει. Το κοιτούσα τώρα και δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα, η Λαμπουσίτσα δεν είναι 20 μηνών ακριβώς σήμερα!

ο ιδιωτικος γιατρος ειναι παντα διπλα σου στην τελικη γι αυτο τον πληρωνεις και για αυτο τον εχεις η κουμπαρα μου οταν ετυχε το καλοκαιρι να χρειαστει(την ιδια παιδιατρο εχουμε)για τον μικρο επισκεψη στο σπιτι μενει εκτος σαλονικας δεν πηγε η γιατρος οποτε με την μια την αλλαξε τελος.το θεμα παραμενει το παιδι εχει συμπτωματα που εσυ τα βλεπεις σοβαρα και επρεπε να το δει απο την 1η μερα και επειτα να ειναι σε παρακολουθηση.δεν παιζουμε με αυτο και σιγουρα προσπαθουμε να μην γεμιζουμε τα νοσοκομεια ασε μας ρε τωρα σου λεω με εκνευρισε οταν το διαβασα

921477wc2fyvv2y2.gif

Κισάκι να χαίρεσαι τον αδελφό.

Κι εγώ εσώκλειστη σήμερα, με τον μικρό με πεφηκύτιδα στα μάτια, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Αύριο, ελπίζω, θα 'ρθει η πεθερά, να πάω λίγο γυμναστήριο, μπας και ξελαμπικάρω. Βέβαια, ΑΚΟΜΑ πιασμένη είμαι από χθες!!!

Αχ, τι τραβάμε οι μάνες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κλ περνατε κι εσεις μαεστρια μου.περαστικα σας,μου φαινετε οτι ουτε τα ευχελαια ουτε τπτ δεν μας σωζει.γτ ομως τοσα μικροβια αφου εχει τωρα ποσες μερες με -,τοσο ανθεκτικα γιναν μωρε?!!!επιπεφυκιτιδα παθαινα εγω μικρη γτ -ακου το κουλο-επειδη εχω μεγαλη επιφανεια στα ματια γουρλοματια παιδι μου αμυγδαλωτα ειχα ευαισθησια.ευτυχως με τον καιρο και το πουρι που επιασα σαν γρεα μεταλακτικα και δεν παθαινω τωρα.χααχααχχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

εχμμμμμμμμμμμ...

όσο κι αν τα έχω δει όλα μέσα στο σπίτι... όσο κι αν η γκρίνια μου τρυπάει το μυαλό... όσο κι αν νιώθω τα μικρόβια να κάνουν πάρτυ... όσο κι αν θεωρώ ότι το σπίτι είναι τόοοοσο βρώμικο που θέλω να βάλω μέσα την μάνικα και να αρχίσω να ρίχνω νερό παντού... όσο κι αν θέλω να πέσω από το μπαλκόνι....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΠΩ ¨"ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΩ"!!!!!

Εύγε Μαεστρία μου, τι να πω, μένω σπίτσλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...